Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 23 January 2013 - 11:21
ο καιντου ειναι ο πρωτος σε θεμα δυναμης? και εκει λεει ο λουφι οτι ειναι ο σανκς? αυτο δεν το πολυκαταλαβα
πρεπει να βγει και απο mangastream για πιο σωστη μεταφραση μαλλον
Posted 23 January 2013 - 11:22
Αν και δεν πολύκατάλαβα τον διάλογο στο flashback. Ειδικά εκεί που λέει ο Luffy "Shanks is first". Κακή μετάφραση ή έχω ξεχάσει κάτι;
Posted 23 January 2013 - 11:25
Mας τρολλαρε ο Oda χαχα ολοι νομιζαμε οτι ειναι η Big Mam.
Πολυ καλο chap.
Έκανε αυτό που περιμέναμε όλοι λίγο πολύ δηλαδή με του θα πάει το πλήρωμα στο Νέο Κόσμο να γίνει χαμός και μπέρδεμα μεγάλο.
Έχουμε και λέμε :
O Luffy έχει ανοίξει μέτωπο με Big Mam
Luffy και Law έχουν ανοίξει θέμα με Dofla και ετοιμάζονται να ανοίξουν με Kaidou of 100 beast.
Έπειτα έριξα απίστευτο γέλιο με Law και Luffy για το party.
Επίσης εάν κατάλαβα καλά από τα λόγια του Sanji για την αντίδραση του Kinemon τότε παίζει να δούμε πολύ σύντομα arc για το νησί Wano
Χμμμμμμμμ, είναι πραγματική τρολιά πως μια απάντηση μας οδήγησε σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα...
Αν και δεν πολύκατάλαβα τον διάλογο στο flashback. Ειδικά εκεί που λέει ο Luffy "Shanks is first". Κακή μετάφραση ή έχω ξεχάσει κάτι;
Στο apforum λένε ότι είναι κακή μετάφραση. Περιμένουμε να δούμε. Η πιο κορυφαία αντίδραση και έτσι πρέπει να είναι, είναι αυτή του Luffy στο τέλος.
Edited by redpower1989, 23 January 2013 - 11:27.
Posted 23 January 2013 - 11:31
Στο apforum λένε ότι είναι κακή μετάφραση. Περιμένουμε να δούμε. Η πιο κορυφαία αντίδραση και έτσι πρέπει να είναι, είναι αυτή του Luffy στο τέλος.
Ah, I see. Ας περιμένουμε για να δούμε τι εννοεί ο ποιητής.
Για την αντίδραση του Luffy στο τελευταίο καρέ το μόνο που έχω να πω είναι ότι θέλω τώρα πιο πολύ από πάντα να του ρίξει ο Dofla ή οποιοδήποτε μεγάλο όνομα ένα καλό χέρι ξύλο για να στρώσει. Αν είναι να ρίξει ένα μεγάλο όνομα δεν θέλω να το κάνει χύμα στο κύμα, όπως είναι τώρα.
Edited by Osama Bin Laden, 23 January 2013 - 11:31.
Posted 23 January 2013 - 11:38
και οντως εχουμε αφησει ανοιχτο μετωπο με wano country
Posted 23 January 2013 - 11:54
Ah, I see. Ας περιμένουμε για να δούμε τι εννοεί ο ποιητής.
Για την αντίδραση του Luffy στο τελευταίο καρέ το μόνο που έχω να πω είναι ότι θέλω τώρα πιο πολύ από πάντα να του ρίξει ο Dofla ή οποιοδήποτε μεγάλο όνομα ένα καλό χέρι ξύλο για να στρώσει. Αν είναι να ρίξει ένα μεγάλο όνομα δεν θέλω να το κάνει χύμα στο κύμα, όπως είναι τώρα.
Εγώ πάλι διαφωνώ. Είναι πειρατικός κόσμος και αυτό το μεγάλο ΕΓΩ θεωρώ πρέπει να το έχεις. Για να τα βάλεις με μεγαθήρια πρέπει να έχεις κότσια. Εξάλλου ποτέ ο Luffy δεν υπολόγιζε κάτι τέτοια για να φοβάται τους αντιπάλους του. Θέλω να δω μια επική μάχη όπου ο Luffy και ο αντίπαλος του να τα δώσουν όλα και άς χάσει μερικές φορές ο Luffy όπως έπαθε με crocodile..
Posted 23 January 2013 - 13:27
Posted 23 January 2013 - 14:04
Απλα καταπληκτικο.

Posted 23 January 2013 - 14:07
Posted 23 January 2013 - 14:23
Posted 23 January 2013 - 14:32
Στην τελευταία εικόνα λέει ο Luffy "i am gonna defeat all of them" και δείχνει 3 με τα δάχτυλα του
Αφού είδη θα πάνε για τον Kaido.Mιλάει για τους άλλους 3.
Posted 23 January 2013 - 15:25
Posted 23 January 2013 - 15:31
το ξερει απο τον jinbe αυτοισως το λεει γιατι δεν του ειπε πιος πηρε την θεση η αν την πηρε την θεση του WB o BB
Posted 23 January 2013 - 15:35
^Aυτο.εγω παλι απο την μεταφραση καταλαβα οτι ο luffy ηθελε να πολεμησει πρωτο τον shanks , αλλα μετα την προταση του law σκεφτηκε οτι θελει να τους πολεμησει ολους, οποτε με την ευκαιρια ας πανε πρωτα στον kaidou
Ο μικρος κορυφη
Posted 23 January 2013 - 16:04
^Aυτο.
Ο μικρος κορυφη
Ερώτηση: Πιστεύεται ότι ο Luffy θέλει να πολεμήσει τον Shanks??
Εγώ πιστεύω όχι και εάν πολεμήσουν δεν θα είναι σοβαρό. Πιστεύω ότι εάν ο Luffy πει ότι θα χτυπηθεί με τον Shanks είναι γιατί θα θέλει να τον συναντήσει. Με την φράση του αυτή πιστεύω θέλει να δηλώσει ότι θα τους ξεπεράσει όλους που πάντα το έλεγε και μ'αρέσει το θάρρος που έχει απέναντι τους.