Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10996 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 23 January 2013 - 11:21

και εκει που τρωνε σκαει μυτη ο Don flamingo

ο καιντου ειναι ο πρωτος σε θεμα δυναμης? και εκει λεει ο λουφι οτι ειναι ο σανκς? αυτο δεν το πολυκαταλαβα

πρεπει να βγει και απο mangastream για πιο σωστη μεταφραση μαλλον

#10997 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 23 January 2013 - 11:22

Χμμμμμμμμ, είναι πραγματική τρολιά πως μια απάντηση μας οδήγησε σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα...

Αν και δεν πολύκατάλαβα τον διάλογο στο flashback. Ειδικά εκεί που λέει ο Luffy "Shanks is first". Κακή μετάφραση ή έχω ξεχάσει κάτι;

#10998 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 23 January 2013 - 11:25

Mας τρολλαρε ο Oda χαχα ολοι νομιζαμε οτι ειναι η Big Mam.
Πολυ καλο chap.

Έκανε αυτό που περιμέναμε όλοι λίγο πολύ δηλαδή με του θα πάει το πλήρωμα στο Νέο Κόσμο να γίνει χαμός και μπέρδεμα μεγάλο.
Έχουμε και λέμε :
O Luffy έχει ανοίξει μέτωπο με Big Mam
Luffy και Law έχουν ανοίξει θέμα με Dofla και ετοιμάζονται να ανοίξουν με Kaidou of 100 beast.

Έπειτα έριξα απίστευτο γέλιο με Law και Luffy για το party.

Επίσης εάν κατάλαβα καλά από τα λόγια του Sanji για την αντίδραση του Kinemon τότε παίζει να δούμε πολύ σύντομα arc για το νησί Wano

Χμμμμμμμμ, είναι πραγματική τρολιά πως μια απάντηση μας οδήγησε σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα...

Αν και δεν πολύκατάλαβα τον διάλογο στο flashback. Ειδικά εκεί που λέει ο Luffy "Shanks is first". Κακή μετάφραση ή έχω ξεχάσει κάτι;

Στο apforum λένε ότι είναι κακή μετάφραση. Περιμένουμε να δούμε. Η πιο κορυφαία αντίδραση και έτσι πρέπει να είναι, είναι αυτή του Luffy στο τέλος.

Edited by redpower1989, 23 January 2013 - 11:27.

#10999 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 23 January 2013 - 11:31

Στο apforum λένε ότι είναι κακή μετάφραση. Περιμένουμε να δούμε. Η πιο κορυφαία αντίδραση και έτσι πρέπει να είναι, είναι αυτή του Luffy στο τέλος.

Ah, I see. Ας περιμένουμε για να δούμε τι εννοεί ο ποιητής.

Για την αντίδραση του Luffy στο τελευταίο καρέ το μόνο που έχω να πω είναι ότι θέλω τώρα πιο πολύ από πάντα να του ρίξει ο Dofla ή οποιοδήποτε μεγάλο όνομα ένα καλό χέρι ξύλο για να στρώσει. Αν είναι να ρίξει ένα μεγάλο όνομα δεν θέλω να το κάνει χύμα στο κύμα, όπως είναι τώρα.

Edited by Osama Bin Laden, 23 January 2013 - 11:31.

#11000 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 23 January 2013 - 11:38

Mαλλον ηθελε να πει οτι ο Kaidou ειναι αυτος που θα πολεμησουν και απανταει ο luffy oτι απο την στιγμη που ΔΕΝ ειναι πρωτος ο shanks δεν εχει προβλημα. Αλλα οντως ας περιμενουμε την μεταφραση.
και οντως εχουμε αφησει ανοιχτο μετωπο με wano country

2po6sfa_jpg.gif

#11001 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 23 January 2013 - 11:54

Ah, I see. Ας περιμένουμε για να δούμε τι εννοεί ο ποιητής.

Για την αντίδραση του Luffy στο τελευταίο καρέ το μόνο που έχω να πω είναι ότι θέλω τώρα πιο πολύ από πάντα να του ρίξει ο Dofla ή οποιοδήποτε μεγάλο όνομα ένα καλό χέρι ξύλο για να στρώσει. Αν είναι να ρίξει ένα μεγάλο όνομα δεν θέλω να το κάνει χύμα στο κύμα, όπως είναι τώρα.

Εγώ πάλι διαφωνώ. Είναι πειρατικός κόσμος και αυτό το μεγάλο ΕΓΩ θεωρώ πρέπει να το έχεις. Για να τα βάλεις με μεγαθήρια πρέπει να έχεις κότσια. Εξάλλου ποτέ ο Luffy δεν υπολόγιζε κάτι τέτοια για να φοβάται τους αντιπάλους του. Θέλω να δω μια επική μάχη όπου ο Luffy και ο αντίπαλος του να τα δώσουν όλα και άς χάσει μερικές φορές ο Luffy όπως έπαθε με crocodile..

#11002 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 23 January 2013 - 13:27

εγω παλι απο την μεταφραση καταλαβα οτι ο luffy ηθελε να πολεμησει πρωτο τον shanks , αλλα μετα την προταση του law σκεφτηκε οτι θελει να τους πολεμησει ολους, οποτε με την ευκαιρια ας πανε πρωτα στον kaidou

Posted Image

#11003 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 23 January 2013 - 14:04

Δεν εχω λογια...
Απλα καταπληκτικο.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#11004 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 23 January 2013 - 14:07

O Luffy είπε ότι δεν θέλει να είναι ο Shanks ο πρώτος.

Spoiler:

#11005 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 23 January 2013 - 14:23

Στην τελευταία εικόνα λέει ο Luffy "i am gonna defeat all of them" και δείχνει 3 με τα δάχτυλα του

#11006 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 23 January 2013 - 14:32

Στην τελευταία εικόνα λέει ο Luffy "i am gonna defeat all of them" και δείχνει 3 με τα δάχτυλα του

Αφού είδη θα πάνε για τον Kaido.Mιλάει για τους άλλους 3.

Spoiler:

#11007 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 23 January 2013 - 15:25

ισως το λεει γιατι δεν του ειπε πιος πηρε την θεση η αν την πηρε την θεση του WB o BB

#11008 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 23 January 2013 - 15:31

ισως το λεει γιατι δεν του ειπε πιος πηρε την θεση η αν την πηρε την θεση του WB o BB

το ξερει απο τον jinbe αυτο

2po6sfa_jpg.gif

#11009 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 January 2013 - 15:35

εγω παλι απο την μεταφραση καταλαβα οτι ο luffy ηθελε να πολεμησει πρωτο τον shanks , αλλα μετα την προταση του law σκεφτηκε οτι θελει να τους πολεμησει ολους, οποτε με την ευκαιρια ας πανε πρωτα στον kaidou

^Aυτο.
Ο μικρος κορυφη

2bbd14fc.jpg

#11010 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 23 January 2013 - 16:04

^Aυτο.
Ο μικρος κορυφη

Ερώτηση: Πιστεύεται ότι ο Luffy θέλει να πολεμήσει τον Shanks??

Εγώ πιστεύω όχι και εάν πολεμήσουν δεν θα είναι σοβαρό. Πιστεύω ότι εάν ο Luffy πει ότι θα χτυπηθεί με τον Shanks είναι γιατί θα θέλει να τον συναντήσει. Με την φράση του αυτή πιστεύω θέλει να δηλώσει ότι θα τους ξεπεράσει όλους που πάντα το έλεγε και μ'αρέσει το θάρρος που έχει απέναντι τους.