Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9991 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 21 August 2012 - 09:39

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι μας λείπει μια μάχη... Θα μπορούσε ας πούμε να μας δείξει Akainu vs Aokiji ή τους Supernovas... Αλλά αυτός ο Oda τα κρατάει όλα μυστικά... Ούτε τον Yonkou που θέλει ο Law να ρίξει και συμφώνησε ο Luffy δεν μας έδειξε... Μπροστά μας ήταν η σκηνή και μας την έβαλε στο mute... :cry5: Εδώ και η επιβεβαίωση για το haki του Sanji και του Zoro έγινε ένα 1,5 χρόνο μετά την επανένωση των Straw Hats(σε αληθινό χρόνο...).
Μας βασανίζει... :iyaaa:

Συμφωνώ.Σε μερικά με σκοτώνει όταν το κάνει σε άλλα το θεωρώ απαραίτητο για να σου κρατάει το ενδιαφέρον.

#9992 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 August 2012 - 00:11

Πολύ υποτονικό αρκ .. ειλικρινά πλέον δεν θυμάμαι καν τι είχε γίνει την προηγούμενη βδομάδα. Ενώ γίνονται αποκαλύψεις για το opverse λείπει κάποια σπίθα που να το κάνει πορωτικό. Ελπίζω ο Oda να βρει τον προ διετίας παλιό καλό του εαυτό, όχι πως τώρα δεν έχει το manga τις στιγμές του... απλά έχω μεγαλύτερες προσδοκίες.
Posted Image

#9993 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 22 August 2012 - 10:39

βγηκαν spoilers

Spoiler:

Posted Image

#9994 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 22 August 2012 - 15:12

Βγηκε και το τσαπτερ
http://www.mangareader.net/one-piece/678

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#9995 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 22 August 2012 - 15:41

Παίζει να είναι το πιο γαμάτο chapter εδώ και καιρό... Δεν ξέρω γιατί, αλλά είχε έναν ιδιαίτερο αέρα... Σαν να το σκηνοθέτησε κάποιος! Γενικά μου άρεσαν πολύ οι εκφράσεις των Straw Hats(Sanji! :hehehe:) αλλά και η συνεργασία μεταξύ τους... Έχουμε έναν VA και έναν Shichibukai να συνεργάζονται με τους Straw Hats!

Ο Sanji αστείος όπως πάντα, ο Law πάντα με ένα σχέδιο στο μυαλό του, ο Smoker badass, άντε να τον δούμε εναντίον του Vergo και νέα attack από τον Luffy!

Η πιο ωραία στιγμή του chapter ήταν όταν ο Zoro λέει στον Luffy "Εδώ ξεκινάει τo New World!"!!! Μεγάλη πόρωση και ίσως η πρώτη φορά που θα δούμε τους Straw Hats να είναι σοβαροί και να δικαιολογήσουν τη νίκη τους!!!

#9996 allblue

allblue

Starting...

• Members
  • 74 posts

Posted 22 August 2012 - 16:12

+1 στον από πάνω. Μπορείς να το πεις και σαν μια "κραυγή αγωνίας" του zoro να πείσει τον luffy να σοβαρευτεί γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αυτό είχε φανεί και στο FI που έκανε το king's haki ο luffy και ο zoro είπε πως αν δεν ήταν ικανός να το κάνει θα έπρεπε να αλλάξουν καπετάνιο. Βλέπουμε έναν πολύ σοβαρό zoro που θέλει να κατακτήσει τους στόχους του. Και θέλει την ετοιμότητα του πληρώματος οπωσδήποτε.

#9997 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 22 August 2012 - 16:30

+1 στους αποπανω,η πιο πορωτικη στιγμη μεχρι τωρα κατεμε αυτη με τον Ζορο!Ειναι ετοιμος να δειξει σε ολους τι μπορει να κανει!!

image.jpg

#9998 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 22 August 2012 - 17:08

ναι ο ζορο δειχνει οτι δε ψηνει καστανα και θελει να σοβαρευτουν (Εστω και λιγο :hehehe: ) και ο σμοκερ φαινεται να σοβαρευεται για να πλακωσει τον αλλο με το μισοφαγωμενο μπιφτεκι :canthelp: αν και μου φανηκε εξισου μεταβατικο , αλλα ωραιο μεταβατικο χεχε

#9999 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 22 August 2012 - 17:32

Μεταβατικό το chapter. Ξεχώρισα κι εγώ το βρυχηθμό του Zoro.
Posted Image

#10000 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 22 August 2012 - 18:03

UFO>Όλα.

Φαίνεται ότι ο Smoker θα τα βρει παλούκια με τον Vergo.Βλέπω τον Law να τον βοηθάει στο τέλος.

Spoiler:

#10001 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 22 August 2012 - 18:28

UFO>Όλα.

μεγαλυτερο απο τι??

#10002 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 22 August 2012 - 18:36

Παίζει να είναι το πιο γαμάτο chapter εδώ και καιρό... Δεν ξέρω γιατί, αλλά είχε έναν ιδιαίτερο αέρα... Σαν να το σκηνοθέτησε κάποιος! Γενικά μου άρεσαν πολύ οι εκφράσεις των Straw Hats(Sanji! :hehehe:) αλλά και η συνεργασία μεταξύ τους... Έχουμε έναν VA και έναν Shichibukai να συνεργάζονται με τους Straw Hats! Ο Sanji αστείος όπως πάντα, ο Law πάντα με ένα σχέδιο στο μυαλό του, ο Smoker badass, άντε να τον δούμε εναντίον του Vergo και νέα attack από τον Luffy! Η πιο ωραία στιγμή του chapter ήταν όταν ο Zoro λέει στον Luffy "Εδώ ξεκινάει τo New World!"!!! Μεγάλη πόρωση και ίσως η πρώτη φορά που θα δούμε τους Straw Hats να είναι σοβαροί και να δικαιολογήσουν τη νίκη τους!!!

+1 στον από πάνω. Μπορείς να το πεις και σαν μια "κραυγή αγωνίας" του zoro να πείσει τον luffy να σοβαρευτεί γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αυτό είχε φανεί και στο FI που έκανε το king's haki ο luffy και ο zoro είπε πως αν δεν ήταν ικανός να το κάνει θα έπρεπε να αλλάξουν καπετάνιο. Βλέπουμε έναν πολύ σοβαρό zoro που θέλει να κατακτήσει τους στόχους του. Και θέλει την ετοιμότητα του πληρώματος οπωσδήποτε.

:riiight: Συμφωνώ.

Ο Zoro φαίνεται ότι έχει πάρει σοβαρά την υπόθεση του NW όπου δεν είναι παίξε γέλασε σαν το FI.Δυστυχώς μου φαίνεται ότι o Luffy δεν το έχει πάρει τόσο σοβαρά και να μην τον ακούει.

Φαίνεται ότι ο Smoker θα τα βρει παλούκια με τον Vergo.Βλέπω τον Law να τον βοηθάει στο τέλος.

Όπως είχα πει θέλω να δω αυτή την μάχη και ο Smoker έχει νευριάσει πολύ. Θέλω να δω το πραγματικό power up του Smoker.Που ομολογώ ότι δεν φάνηκε στην μάχη με τον Law.
Σίγουρα θα τα βρει σκούρα με τον Vergo αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί βοήθεια όπως λες και να αναβαθμιστεί παραπάνω..

Edited by redpower1989, 22 August 2012 - 18:36.

#10003 goro goro

goro goro

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 22 August 2012 - 19:08

εκτος απο αναβαθμηση ο σμοκυ σιγουρα παιρνει μπονους για την θεση του admiral στο μελλον..οσο για τον ζορο φανηκε σαν να τον πειραξε που ειδε τον λουφυ να αντιδρα οπως πριν 2 χρονια, παντως μετα απο την κατσαδα του ζορο προβλεπω ενα γρηγορο νοκ-αουτ..οποτε luffy vs caesar, smoker vs vergo και μετα εχουμε trafalgar law να περιμενει καποιον..δεν με νοιαζει ποιος θα παλεψει ποιον απλα να δουμε γαματες μαχες και εκτος των strawhats οπως αυτη του smoker ,vergo...o luffy στο gomu gomu no ufo φαινεται να πεταει???

#10004 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 22 August 2012 - 20:02

εκτος απο αναβαθμηση ο σμοκυ σιγουρα παιρνει μπονους για την θεση του admiral στο μελλον..οσο για τον ζορο φανηκε σαν να τον πειραξε που ειδε τον λουφυ να αντιδρα οπως πριν 2 χρονια, παντως μετα απο την κατσαδα του ζορο προβλεπω ενα γρηγορο νοκ-αουτ..οποτε luffy vs caesar, smoker vs vergo και μετα εχουμε trafalgar law να περιμενει καποιον..δεν με νοιαζει ποιος θα παλεψει ποιον απλα να δουμε γαματες μαχες και εκτος των strawhats οπως αυτη του smoker ,vergo...o luffy στο gomu gomu no ufo φαινεται να πεταει???

Ναι φαίνεται να πετάει.Αλλά δεν ξέρω εάν είναι της στιγμής ή πόσο αντέχει να το κάνει αυτό.
Και ένα άλλο στοιχείο που δείχνει την σοβαρότητα του Zoro είναι ότι παραξενέυτηκε που έχασε ο Luffy από τον CC.

#10005 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 22 August 2012 - 20:24

Where is Chopper??? :o
Posted Image