Παίζει να είναι το πιο γαμάτο chapter εδώ και καιρό... Δεν ξέρω γιατί, αλλά είχε έναν ιδιαίτερο αέρα... Σαν να το σκηνοθέτησε κάποιος! Γενικά μου άρεσαν πολύ οι εκφράσεις των Straw Hats(Sanji!
) αλλά και η συνεργασία μεταξύ τους... Έχουμε έναν VA και έναν Shichibukai να συνεργάζονται με τους Straw Hats! Ο Sanji αστείος όπως πάντα, ο Law πάντα με ένα σχέδιο στο μυαλό του, ο Smoker badass, άντε να τον δούμε εναντίον του Vergo και νέα attack από τον Luffy! Η πιο ωραία στιγμή του chapter ήταν όταν ο Zoro λέει στον Luffy "Εδώ ξεκινάει τo New World!"!!! Μεγάλη πόρωση και ίσως η πρώτη φορά που θα δούμε τους Straw Hats να είναι σοβαροί και να δικαιολογήσουν τη νίκη τους!!!
+1 στον από πάνω. Μπορείς να το πεις και σαν μια "κραυγή αγωνίας" του zoro να πείσει τον luffy να σοβαρευτεί γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αυτό είχε φανεί και στο FI που έκανε το king's haki ο luffy και ο zoro είπε πως αν δεν ήταν ικανός να το κάνει θα έπρεπε να αλλάξουν καπετάνιο. Βλέπουμε έναν πολύ σοβαρό zoro που θέλει να κατακτήσει τους στόχους του. Και θέλει την ετοιμότητα του πληρώματος οπωσδήποτε.

Συμφωνώ.
Ο Zoro φαίνεται ότι έχει πάρει σοβαρά την υπόθεση του NW όπου δεν είναι παίξε γέλασε σαν το FI.Δυστυχώς μου φαίνεται ότι o Luffy δεν το έχει πάρει τόσο σοβαρά και να μην τον ακούει.
Φαίνεται ότι ο Smoker θα τα βρει παλούκια με τον Vergo.Βλέπω τον Law να τον βοηθάει στο τέλος.
Όπως είχα πει θέλω να δω αυτή την μάχη και ο Smoker έχει νευριάσει πολύ. Θέλω να δω το πραγματικό power up του Smoker.Που ομολογώ ότι δεν φάνηκε στην μάχη με τον Law.
Σίγουρα θα τα βρει σκούρα με τον Vergo αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί βοήθεια όπως λες και να αναβαθμιστεί παραπάνω..
Edited by redpower1989, 22 August 2012 - 18:36.