Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9961 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 12 August 2012 - 08:56

http://www.mangapanda.com/one-piece/677

φοβερο αλλα πολυ μικρο.
πολλες συμμαχιες παιζονται. Αν η συμμαχια kidd,apoo,hawkins εχει τρια ατομα ισως και στην συμμαχια luffy, law να μπει τριτος, και μακαρι να ναι ο drake! Αν ειναι αυτος τοτε παιζει να μην κατευθυνθουν για big mam αλλα για kaidou. Ποιος ξερει.
Εφυγε το ενδεχομενο να ειναι ο kidd. Eκτος κι αν ολοι οι rookies μαζευτουν μαζι πραγμα λιγο δυσκολο γιατι ο killer δεν μιλησε με καλα λογια στον law.

Ποιος περιμενει 10 μερες τωρα..

Edited by zoro77, 12 August 2012 - 09:25.

2po6sfa_jpg.gif

#9962 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 12 August 2012 - 10:36

καλό τσαπ .οχι τέλειο άλλα πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο.αποκτήσε ταχυτερο ρυθμό στις εξελιξεις τόσο μέσα στο πανκ χαζαρντ όσο και έξω απο αυτο. είδαμε bounties, φάτσες που δε ξέραμε, την επικειμενη συμμαχία, οτι ο law κατι ειχε σκεφτεί και πως έχει σχεδιο κ.α.
κυρίως θα σταθώ στον ρυθμό που πήρε επιτέλους το αρκ.

υγ: το buff του sanji με το χουφτωμα ολα τα λεφτα
:thatsit: Have a nice day! :)

#9963 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 12 August 2012 - 10:44

υγ: το buff του sanji με το χουφτωμα ολα τα λεφτα

Aν o sanji γ@#@σει ποτε στην ζωη του γκομενα(και ειδικα την nami) τον βλεπω για Pirate king . :woot:

2po6sfa_jpg.gif

#9964 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,011 posts

Posted 12 August 2012 - 11:49

Επιτέλους ενα Γαμ@το κεφαλαιο!!!! αντε γεια! γουταρω τρελα το νεο team και τον σαμουραϊ και τον δρακο του vega τον οποιο το κοβω να μπαινει στο crew....!!!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#9965 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 12 August 2012 - 12:45

χαχαχα επιτελους σαντζι! παρε οση δυναμη θες! κατι παιζει και με την tashigi και τον σμοκερ τον κοιταγε περιεργα (τον γουσταρει) :congrats: οσο για το δρακο και τον καφεγεννη πιστευω θα χουν υποστηρικτικο ρολο οπως εκεινος με τα ψαλιδια στο ιμπελ νταουν και ο Μr3 (τυπου). οποτε αν ειμαστε τυχεροι σε κανα μηνα θα δουμε ξυλικι!! :gotit:
Εντιτ: ο Κιδ δε μοιαζει με cyborg με αυτο το χερι? σαν σουπερ μαγνητης κατι τετοιο

Edited by Strawhat, 12 August 2012 - 12:46.

#9966 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 12 August 2012 - 14:03

Τέλειο chapter.Πολλές πληροφορίες για bounties και τα λοιπά.Μου άρεσε αυτή η συμμαχία πολύ περισσότερο από Luffy law kid.
Είναι κάτι διαφορετικό και πολύ δυνατό.Τώρα θέλω να δω την πραγματική δύναμη Smoker.
Λέτε να παλέψει με Vergo??? Θα ήθελα να δω αυτή την μάχη εάν γίνει...
Μην ξεχνάμε και Сhopper κάτι ετοιμάζει..

#9967 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 12 August 2012 - 15:15

Nice chapter. Λίγο απότομο μου φάνηκε αλλά μου άρεσε. Ώρα για φάπες.
Posted Image

#9968 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 12 August 2012 - 17:52

Τέλειο chapter.Πολλές πληροφορίες για bounties και τα λοιπά.Μου άρεσε αυτή η συμμαχία πολύ περισσότερο από Luffy law kid.
Είναι κάτι διαφορετικό και πολύ δυνατό.Τώρα θέλω να δω την πραγματική δύναμη Smoker.
Λέτε να παλέψει με Vergo??? Θα ήθελα να δω αυτή την μάχη εάν γίνει...
Μην ξεχνάμε και Сhopper κάτι ετοιμάζει..

Τελικα μαλλον επεσα εξω στην συμμαχια...

Εχουμε και αλλον supernova στο πληρωμα του Luffy!Θα μπορουσε ανετα να λαμψει ακομα και σε μια τοσο μεγαλη συμμαχια ο Zoro...Εχει γινει τερας!!

image.jpg

#9969 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 12 August 2012 - 19:09

πολυ καλο ωρα να δουμε πως θα αντιδραση και η πλευρα του CC θελω να δω zoro in action αλλα δεν εχουν καπιον αξιολογο swordman αντιπαλo ;/

#9970 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 13 August 2012 - 18:30

Αρκετά καλό το τσαπ και προχώρησε αρκετά η υπόθεση, περιμένουμε τώρα να ξεκινήσει το πανηγύρι με καλές μάχες!!(αυτό θα είναι πιστεύω και το πραγματικό τεστ για το power up των mugiwara γιατί στο FI δεν είχαν πολύ δυνατούς αντιπάλους, εδώ πιστεύω θα ζοριστούνε πολύ περισσότερο). Λέτε ο kidd, o apoo και ο hawkins να θέλουν να ρίξουν τον ίδιο yonkou με αυτόν που θέλουν να ρίξουν ο luffy και o law? Άμα είναι έτσι το βλέπω να συγκρούονται αυτές οι δύο συμμαχίες...
Posted Image

#9971 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 15 August 2012 - 12:43

H συμμαχια του Kidd ειναι σχεδόν σίγουρο οτι στοχεύει την Big Mam. Oσο για τη συμμαχία Luffy μαλλον την κοβω για Shanks (με προβληματισε η αωτιδραση τοων μελών του crew όταν ειπε το όνομα ο Law) ή Blackbeard μεριά, καθώς ειχε αναφερθεί παλαιότερα πως ο Blackbeard εχει ήδη πάρει ισαξια θέση με τους υπόλοιπους Yonku, συν και για το λόγο του Shanks.
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#9972 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 16 August 2012 - 12:16

Άντε να δούμε καμιά καλή μάχη! :riiight:

Μου αρέσει το πώς εξελίσσεται η ιστορία με τις συμμαχίες και ελπίζω να διατηρηθούν για πολύ καιρό. Είναι η πρώτη φορά που οι Straw Hats θα έχουν έναν τόσο δυνατό και έξυπνο σύμμαχο, με πολλές γνώσεις και μάλιστα σχέδιο για να ρίξει έναν Yonkou!

Ελπίζω σε αυτό το arc, βλέποντας ότι υπάρχουν παντού κάμερες, να δει ο κόσμος πόσο έχουν δυναμώσει όλοι και να εκτοξευτούν τα bounties τους(ειδικά του Zoro:120000000 B ακόμα;; )...

Edited by MPVNsf123, 16 August 2012 - 12:16.

#9973 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,011 posts

Posted 16 August 2012 - 14:27

εγω εχω δυο ερωτησεις:

1)ποτε περιμενουμε το επομενο? γτ με τοσα μπρεϊκς εχει γινει μ0υν1 η κατασταση...
2)δν εχω καταλαβει ακομα τι εγινε με το τερας και το φρουτο π εφαγε?..εφαγε φρουτο του διαβολου ή δημιουγησε φρουτα του διαβολου?ή απλα δν εχω καταλαβει τπτ σωστα?

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#9974 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 16 August 2012 - 16:11

Η αληθεια ειναι παντως οτι οι συμμαχιες μεταξυ supernovas συνεβησαν για να εξυπηρετησει την πλοκη,ετσι και δεν τις ειχε δημιουργησει ο οda θα ειχε πολλα προβληματα στο μελλον απο αποψη οτι δε θα μπορουσε να τους δωσει ολους screentime.Απ'την αρχη που μας ειχε συστησει τους supernovas ηταν προφανες πως κατι τετοιο θα συνεβαινε.

Edited by WillOfTheD, 16 August 2012 - 16:11.

#9975 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 16 August 2012 - 19:43

εγω εχω δυο ερωτησεις:

1)ποτε περιμενουμε το επομενο? γτ με τοσα μπρεϊκς εχει γινει μ0υν1 η κατασταση...
2)δν εχω καταλαβει ακομα τι εγινε με το τερας και το φρουτο π εφαγε?..εφαγε φρουτο του διαβολου ή δημιουγησε φρουτα του διαβολου?ή απλα δν εχω καταλαβει τπτ σωστα?

1)Θα έχουμε αυτήν την τετάρτη.
2)Το τέρας με το που έφαγε το γλυκό έγινε μια ζύμωση και μετατράπηκε σε αέριο.Παράλληλα αυτό το αέριο μπόρεσε να δημιουργήσει φρούτο του διαβόλου.Κατά πάσα πιθανότητα μπήκε ο slime(η ζελέ μορφή) σε φρούτο για να μπορεί να το πουλήσει ο CC.

Εάν κάποιος έχει καταλάβει κάτι άλλο να το εξηγήσει και σε εμένα.