Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8356 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 February 2012 - 16:50

Δεν ειναι αδικο.Ο Κishi και ο Kubo δεν κανουν πολλα breaks και τα περισσοτερα chapters τους τον χρονο ειναι απο μετρια εως κακα.Ο Oda οταν κανει break,παντα φερνει κατι καλο.Κατι παρα πολυ καλο.Και 6 breaks το χρονο δεν ειναι τοσα πολλα.

Για τον Kishi δεν ισχύει για το Κubo δεν ξερω. Aλλά τι θα έλεγες να τους δώσεις 2 μήνες break να σκεφτούν πως να συνεχίσουν το manga? Tέσπα μη το συνεχίσουμε εδώ δεν έχει νόημα.

#8357 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 23 February 2012 - 16:53

Για τον Kishi δεν ισχύει για το Κubo δεν ξερω. Aλλά τι θα έλεγες να τους δώσεις 2 μήνες break να σκεφτούν πως να συνεχίσουν το manga? Tέσπα μη το συνεχίσουμε εδώ δεν έχει νόημα.

Καλα,6 breaks το χρονο δεν ειναι πολλα.Αλλα,ας σταματησουμε οπως ειπες.

Spoiler:

#8358 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 23 February 2012 - 18:09

Να πω οτι εχω σταματήσει το manga,αλλά κάτι πήρε το αυτί μου για break και ειπα να περασω από δω μια βόλτα. Από όσα "flooding" έχετε κανει σε breaks του ΟΡ αυτή εδώ νομίζω ότι ήταν η πιο ωριμη και στρωτη ανταλλαγη επιχειρηματων ever.

Αν και για μενα πλέον δεν εχει διαφορά το αν κανει break ή όχι το μόνο που έχω να προσθέσω - πέρα από όσα ειπαν d.dragon & warchief που για ακομα μια φορά με καλυψαν πλήρως - είναι το εξής.

Σε ότι μπορω να θυμηθω από εβδομαδιαιες στηλες αρθρογράφων, κομιξ, κτλ. στο χρόνο πάνω 9 στα δέκα βλέπεις κοιλιά και επαναληψη. Δεν ξερω αν ειμαι αντικειμενικος (πιθανως όχι) αλλά ο τύπος κάνει κάτι το εξαιρετικό πάνω από μια δεκαετία, και ειλικρινα νιώθω ότι δεν έχω κάτι άλλο να το συγκρινω. Οταν δω κάτι καλυτερο με λιγοτερες παύσεις θαρθω και γω να γκρινιάξω μαζί σας. :)

Πάντως μια φορά είχα κατι σαν εβδομαδιαία στηλη κάπου, και στο 6μηνο ενιωθα οτι έπρεπε να πιέσω τον εαυτό μου για να γράψει κάτι καλό. Το συναισθημα αυτό είναι από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω νιώσει. Οσο σκέφτομαι τι πίεση πρέπει να δημιουργουν αυτές οι πωλήσεις, τρομάζω.

stasou%2520mygdala.jpg

#8359 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 23 February 2012 - 23:22

εγω παντως για πλακα το πα το δημοσιος υπαλληλος για να ευθυμησουμε! εννοειται οτι δεν ειναι τεμπελης προσπαθει να πλουτισει την ιστορια του και αυτο θα πρεπε να κανουν και οι αλλοι μανγκακα. αλλωστε τωρα δεν εβγαλε και το νταταμπουκ? αυτο δε θελει δουλεια? λογικο το μπρεικ για μενα και ελπιζουμε στο επομενο να μας ανταμειψει οπως ξερει καλα και γιαυτο αλλωστε ειναι Νο1 μανγκα :riiight:

#8360 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 24 February 2012 - 02:47

το mangastream δεν βγαζει αλλο shonen jump ?
Posted Image
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#8361 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 24 February 2012 - 02:58

το mangastream δεν βγαζει αλλο shonen jump ?

Παιδιά με τα λύπης διάβασα ότι το mangastream αποσύρει την έκδοση των manga. Όχι όλων. Δυστυχώς είναι και το One Piece μέσα σε αυτά. Manga Stream - VIZ Media Licensed Series Dropped

2 short
Posted Image

#8362 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 29 February 2012 - 11:45

Spoiler.
Spoiler:

Spoiler:

#8363 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 February 2012 - 15:26

One Piece 658 - Read One Piece 658 Online - Page 1

2bbd14fc.jpg

#8364 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 29 February 2012 - 15:45

Χαχα.Επικο chapter.Τα παιδια περασανε τον Franky για robot.Το τρελο γελιο επεσε με τον Luffy.Δεν παιζεται ο τυπος.

Spoiler:

#8365 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 29 February 2012 - 15:46

Γαμάτο chapter πολλές πληροφορίες, και τρομερό cliffhanger με τον Smoker στο τέλος, SHIT GOT REAL !
Posted Image

#8366 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 29 February 2012 - 15:51

Το Arc παει να γινει επικο , εχουμε shichibukai ,smoker , χημικα οπλα , μεταλλαγμενους?? ..... και πανω απο ολα αυτο το adventure feeling και το γελιο :riiight:

Posted Image

#8367 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 29 February 2012 - 15:52

Δεν καταλαβαινω τι ηταν αυτη η υγρη μορφη.Ειναι ο leader τους αλλα τι μορφη ειναι?

Spoiler:

#8368 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 29 February 2012 - 16:00

Νομίζω άξιζε η μια εβδομάδα...δεν έχω τι να πρωτοσχολιάσω! GJ Oda-sempai!
Spoiler:

Αχ αυτός ο Smoker he is Sugoi! Τις πουράκλες του το γυαλί το Arnette την τριχάρα...μόνο το σεβαλιέ και το χρυσοκάδενο στο λαιμό του λείπουν.:mafia::golgo:
Spoiler:

Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#8369 Aχιλλέας GearSecond

Aχιλλέας GearSecond

Proud to be hentai

• Members
  • 36 posts

Posted 29 February 2012 - 16:02

Δεν καταλαβαινω τι ηταν αυτη η υγρη μορφη.Ειναι ο leader τους αλλα τι μορφη ειναι?

Kι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα

Εμένα πάλι μου μυρίζεται στο επόμενο chapter φλασμπάκ της μάχης Aokiji vs Akainu :gotit:

#8370 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 29 February 2012 - 16:06

Να γτ το OP ειναι το καλυτερο.Aλλα ο Aokiji και Akainu.Ποση δυναμη εχουν πια?

Spoiler: