Παίδες δε σταματάνε λίγο τα παράπονα για τα break?
Ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά αν κάθε ένας από τους active posters του thread postάρει για το break θα θάψουμε κάθε συζήτηση εδώ μέσα.
also, a thing to notice
Ο Oda έχει μωρό παιδί στο σπίτι, νομίζω δικαιολογήτε μια κάποια ενασχόληση με αυτό και στο κάτω κάτω δεν πληρώνουμε και για τα chapters για να πούμε ότι μας κλέβει η τίποτα τέτοιο.
Btw το νέο του arc διαμορφώνεται φοβερά. Κλασσικό αγαπημένο One Piece;)
ps: Δεν ήταν τα παραπάνω post αφορμή για το σχόλιο, generally speaking.
Κοιτα αυτη ειναι η δουλεια του και αυτος την διαλεξε.Δεν του την επεβαλε κανεις...Σαφως και εχει δυσκολιες η συγκεκριμενη δουλεια(μπορω να φανταστω)οπως και πολλες αλλες.Και σαφως και δικαιουται να παρει αδεια,αλλα οφειλεις να παραδεχτεις και εσυ οτι το εχει παρακανει...Καθε 3-4 chapter μας πεταει και ενα break.Εεε οσο και να το θες αυτο δεν το κανει ο καθενας.
Απλως το OP εχει επιτυχια και γι'αυτον τον λογο κανει οσα break θελει.Αλλοι εβδομαδιαιοι mangakas δεν κανουν ουτε τα μισα break που κανει ο Oda.
+Προσπαθησε να θυμηθεις στην αρχη του OP αν εκανε τοσα break...Η απαντηση ειναι οχι...
+Δεν ειπε κανεις οτι θα κανουμε διαδηλωσεις διαμαρτυριας στο Συνταγμα για το συγκεκριμενο θεμα,αλλα σαν OPfan και εγω δικαιουμαι να κανω παραπονα/παρατηρησεις...Με την λογικη σου,ακομα και αν του την βιδωσει του Oda να σταματησει το OP,εμεις δεν θα πρεπει να ειμαστε δυσαρεστημενοι...
Anw,ειμαστε εκπαιδευμενοι πια και μπορουμε να το υπομεινουμε και αυτο το break!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 23 Φεβρουάριος 2012 - 15:15