Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 15 December 2010 - 21:21
Posted 15 December 2010 - 21:25
Ευχαριστο chapter και ο τελευταιος πραγματι μοιαζει για συγγενη του Arlong
Oσο για τις mermaid
Posted 15 December 2010 - 21:51
Πολύ γλυκούλια τα 5 μικρά γοργονάκια!!
Λυπήθηκα τον καημένο τον Sanji γιατί θα πρέπει να έπαθε τεράστιο σοκ με ολα αυτά που είδε.
Αναρωτιέμαι οι άλλοι τι να απογίναν!!!
Οσο για τον τύπο στη σκιά θα συμφωνήσω με διδιμάκια!
Οταν τον είδα λέω "ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ Arlong"
Ωραία τοπία, μαγικές και αιθέριες υπάρξεις και αναμένονται τρελές μάχες!!
Posted 15 December 2010 - 23:09
κατα τ'άλλα καλό chapter με αστείες σκηνές.
Επίσης πολύ πρόωρα πραγματοποιήθηκε το όνειρο του sanji (all blue)
Πάντως δε πιστεύω αυτοί οι fishmen να είναι οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι γι'αυτό το arc.
Posted 15 December 2010 - 23:27
πολύ πρόωρα πραγματοποιήθηκε το όνειρο του sanji (all blue)
ετσι ειπε... δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι κιολας
ειμαι ο μονος που δεν το αρεσε? αυτες οι συνεχεις αστειαρες με τον Σαντζι γινανε κουραστικες... πεφτει πολυ ανακυκλωση των ιδιων gags
οι ζωγραφιες ηταν πολυ περιπλοκες σε σημειο να μην μπορεις να καταλαβεις τι ειναι τι
εκνευριστικο που χωρισαν ετσι... γενικοτερα εκνευριστικος ο τροπος που φτασαν στο FI... επρεπε να μπουνε κανονικα σαν τους ανθρωπους απο την κανονικη εισοδο και να μας δειξει ο Οντα το νησι οχι να κανει τις χαζομαρες που κανει τωρα...
oh well.

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 15 December 2010 - 23:35
Όλο το υπόλοιπο ηταν σκέτη απογοήτευση.
Posted 16 December 2010 - 00:00
ετσι ειπε... δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι κιολας
ειμαι ο μονος που δεν το αρεσε? αυτες οι συνεχεις αστειαρες με τον Σαντζι γινανε κουραστικες... πεφτει πολυ ανακυκλωση των ιδιων gags
οι ζωγραφιες ηταν πολυ περιπλοκες σε σημειο να μην μπορεις να καταλαβεις τι ειναι τι
εκνευριστικο που χωρισαν ετσι... γενικοτερα εκνευριστικος ο τροπος που φτασαν στο FI... επρεπε να μπουνε κανονικα σαν τους ανθρωπους απο την κανονικη εισοδο και να μας δειξει ο Οντα το νησι οχι να κανει τις χαζομαρες που κανει τωρα...
oh well.
+1
αλλα ενταξει..... δεν με ξενερωσαν ολα αυτα..απλα δεν ηταν και οτι καλλυτερο

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 16 December 2010 - 00:03
Στη Skypeia δε θυμαστε τι έγινε; Η στον πόλεμο; Αφού το χει στο αίμα του ο λουφυ, αμα πια βαλθηκατε όλοι να τον κάνετε άνθρωπο!

Posted 16 December 2010 - 00:07
Γιατι ρε παιδια, πότε μπηκαν από τη σωστη πόρτα;
Στη Skypeia δε θυμαστε τι έγινε; Η στον πόλεμο; Αφού το χει στο αίμα του ο λουφυ, αμα πια βαλθηκατε όλοι να τον κάνετε άνθρωπο!
+1 σωστος...για αυτο δν ξενερωσα...απλα που και που μια μικρη αλλαγη δεν θα ηταν κακη

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 16 December 2010 - 00:30
Γιατι ρε παιδια, πότε μπηκαν από τη σωστη πόρτα;
Skypeia εφτασαν ολοι μαζι στο νησι και αραξαν...

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 16 December 2010 - 00:48
Posted 16 December 2010 - 00:53
όντως!αν και εμενα μου θυμιζει fishman εκδοση του shiliew(shiryuu)
Posted 16 December 2010 - 00:55
Ναι, αλλά έχει αναφερθεί ότι υπήρχε και πιο κανονική/εύκολη μέθοδος για να φτάσουν, από την reckless που πήραν αυτοί με τα κύματα. Ομοίως κι εδώ, αναρωτιόμουν κι εγώ αν όλοι οι πειρατές που πήγαιναν Fishman Island περνούσαν τα ίδια βάσανα, γιατί τότε θα μετριούνταν στα δάχτυλα του χεριού πόσοι έφταναν συνολικά εκεί. Πάντως μου άρεσε που πήραν την πιο δύσκολη οδό.Skypeia εφτασαν ολοι μαζι στο νησι και αραξαν...
lol στο σημείο με τις σωληνωτές φούσκες με τις οποίες κινούνταν πιο γρήγορα στο νησί μου θύμισε τρομερά Futurama:

Μου άρεσε πολύ και πως παρουσίασε το πρώτο κομμάτι του νησιού, με τα σπίτια φτιαγμένα στους ύφαλους και τα υπόλοιπα υποθαλάσσια αξεσουάρ. Οι μικρές γοργόνες πραγματικά πολύ cute, αλλά οι μεγάλες ευτυχώς ήταν αντάξιες των όσων μας είχε περιγράψει ο Oda πιο πριν, Sanji approved! Ανησύχησα σε μια φάση πως θα τις είχε κάνει στυλ Amazon Lily, όπου οι μισές τουλ θα ήταν eye cancer... δυστυχώς το έχει ο Oda να "πρωτοτυπεί" με τέτοιους μη αισθητικούς τρόπους, αλλά ευτυχώς δεν το έκανε εδώ. Ωραία και η νέα εμφάνιση της Camie μετά από 2 χρόνια, όπως και το ότι διατήρησε τις gaff φάτσες της.
Τώρα κι εγώ δεν ενθουσιάστηκα που για άλλη μια φορά χωρίστηκαν, αλλά πιστεύω πως δεν θα χάσουμε πολύ χρόνο με αυτό, στο επόμενο κιόλας θα βρεθούν λογικά. Τα αστεία του Sanji κι ας είναι ψιλοεπαναλαμβανόμενα δεν με έχουν κουράσει ακόμη, άλλωστε στο συγκεκριμένο δεν είχαμε nosebleeds και KO, δεν ήταν τόσο κόπια.
Αλλά χάθηκα στο κομμάτι που είδαμε ολόκληρο το νησί, τις γοργόνες και τον ουρανό. Δεν ξέρω αν εξηγήθηκε και το έχασα ή το άφησε ανοιχτό για το επόμενο, αλλά γιατί έμοιαζε λες και βρισκόμασταν στον κανονικό επίγειο κόσμο;
Όντως ο Boss θα έχει σίγουρα κάποια σχέση με τον Arlong (αν δεν είναι και ο ίδιος, που "κούρεψε" την μύτη του αφού του την έσπασε ο Luffy παλιά) και μου άρεσε που έμεναν στην κιβωτό του Νώε (την original ή μια που της έφερνε). Και για να μην ξεχνιόμαστε, επιτέλους φτάσαμε!
Edited by Zoro, 16 December 2010 - 01:38.
Posted 16 December 2010 - 01:11

Posted 16 December 2010 - 02:46
συγγενή(Μπαμπάς(?)
Όσο αναφορά των flying duchman λέτε να είναι τίποτα εξόριστοι fishman?(να μην συμφωνούν με τον νέο ηγέτη δλδ τώρα που έφιγε ο jinbei και να τους εξόρισαν?)
SUCKER!