Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 11 December 2010 - 02:50
Posted 11 December 2010 - 03:56
Ότι θυμόμουν από το σχολείο το είπα, ένας ταπεινός μαθηματικός είμαι. Αν υπάρχει κάποιος φυσικός εδώ πέρα μπορεί να με συμπληρώσει ή να με διορθώσει.....
Ανησυχείτε για την επίδοση του παιδιού σας στη φυσική; Νομίζετε ότι το μάθημα τον αφήνει αδιάφορο; Παραπονιέται συνέχεια ότι είναι βαρετό και δεν χρησιμεύει πουθενά
Η Eiichiro Oda productions σας παρουσιάζει το νέο της προϊόν: One Piece:burningbe3:!!! Αυτό το manga, με το αναβαθμισμένο "φυσικό υπόβαθρο για φανταστικούς κόσμους" design του και την "θέλουμε να εξηγουμε να πάντα" εξελιγμένη λειτουργία του, είναι φιλικό προς το χρήστη και καταφέρνει άριστα να προβληματίσει τον αναγνώστη για την εγκυρότητα των φυσικών νόμων
Μια προσφορά της Anime//Gr Telemarketing
Edited by Getekid, 11 December 2010 - 04:13.
Posted 11 December 2010 - 10:28
Το λαστιχο δουλευει στον ωκεανο, το δειχνει ξεκαθαρα στο arlong arc!(και μην πείτε ο Luffy είναι από λάστιχο γιατί στον ωκεανό δεν δουλεύει)
Posted 11 December 2010 - 12:08
To chapter καλό ήταν, είχαμε λίγο από όλα, γέλιο με Sanji και Karibu (εκεί που χτυπιόταν στο βαρέλι ο άκυρος, χαχα), highlight με Usopp και ναι φτάσανε στο Fishman Island και είδαμε underwater world μέχρι τέλους. Τώρα κάτι θα παιχτεί, δεν νομίζω να γίνει καμιά μάχη, μπορεί όντως να τους ξεφύγουν και να μπουν στο νησί. Κάτι μου φαίνεται θα μάθουμε για τους Alrong Pirates και θα μας βγουν και αυτοί καλά παιδιά. Επίσης κρίμα που έφυγε το Kraken, δεν μπορεί όμως, στο τέλος όταν θα τους αναγνωρίσει το νησί κτλ που πιστεύω θα γίνει, θα επιστέψει και αυτό...
Eγω ειμαι 112% σιγουρος οτι αφου πεθανε ο whitebeard και το νησι πλεον ειναι αερα πατερα ο Luffy θα ειναι ο νεος προστατης του νησιου.
Επισης το λαστιχο δουλευει. Γι αυτο εκανε και gear third στο kraken ο Luffy.
+1 και στο Arlong park.
Posted 11 December 2010 - 19:31
Posted 11 December 2010 - 20:24
Posted 12 December 2010 - 00:19
παιδια η επαφη του devil fruit user με την αυρα του ωκεανου προκαλει το θυμα να μην μπορει προσωρινα να κινηθει η να χρησιμοποιησει το φρουτο... αυτο σημαινει οτι αν ο ανθρωπος ειναι φυσιολογικος απο σαρκα θα νοιωσει τις καταστροφικες συνεπειες φυσιολογικα... αυτο ομως δεν υσχυει οταν το φρουτο εχει αλλαξει τελειως την κυταρικη δομη σε λαστιχο!! (και δεν ειναι και logia user να μπορει να το απενεργοποιησει οποτε θελει)
αυτο σημαινει οτι μπορουν να τον τεντοσουν μεσα στο νερο (arlong park) αλλα δεν μπορει μονος του να τεντοθει
The .aNiMe//GR Team
Posted 12 December 2010 - 02:08
Τώρα αν μας βάλει μετά κι άλλους κανόνες για τα devil's fruits ή μας πει κάτι άλλο για το kairouseki, δεν ξέρω. Προς το παρόν μου φαίνεται ότι είναι ένα παράδοξο.
Posted 12 December 2010 - 03:18
Πάντως κι εμένα μου ψιλοέφερνε σε βολική κατάσταση/μικροκενό το να βάλει έναν κρυπτονίτη για τους DF users στην σειρά ο Oda, άλλωστε όταν είχαν βάλει χειροπέδες στην Robin/Ace μπορούσαν να μιλάνε, περπατάνε, τρέχουν και λίγο την ικανότητά τους να χρησιμοποιήσουν δεν μπορούσαν;
Edited by Zoro, 12 December 2010 - 03:25.
Posted 13 December 2010 - 00:05
Οσο για την πιεση,ο sanji ετρεχε τοσο γρηγορα που δεν τον επηρεασε η πιεση.Ας μην βλεπουμε το one piece με τους κανονες που ισχυουν στο real life.
Posted 15 December 2010 - 19:45
http://mangastream.com/read/one_piece/32383345/1
αυτος στο τελος παιζει να ειναι ο αδερφος του αρλονγκ
Edited by Zem@c, 15 December 2010 - 20:03.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 15 December 2010 - 20:28
Τεσπα μετα απο πολυ καιρο μου άρεσε το chapter (τα αλλα μου ειχαν φανει πολυ φιλερ.....)
Και εκει που έδειξε τις γοργονες λεω οχι ρε φιλε θα γεμίσει η εικονα με nosebleeding απο sanji..... Αλλα νταξει σε αυτο το τσαπτερ ο oda μου θυμισε παλι το πιο παλιο του σχεδιο
Posted 15 December 2010 - 20:36
Ρε Oda υπαρχουν και αλλοι τροποι για να κανεις split το πληρωμα !
Κατα τα αλλα Sanji, Luffy και Ussop ειχαν τρελο γελειο.
Ειδικα οταν του λεει ο λουφι οτι τετοιο κλαμα δεν ειχε ριξει ουτε στη Baratie.