Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5131 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 30 September 2010 - 21:18

πάντως εμένα μου άρεσε που ο luffy έμαθε τα βασικά σε έναμησι χρόνο. Άρα στον υπόλοιπο χρόνο θα έχει μάθει περισσότερα. Θα έχει γίνει πιο τούμπανο απ'ότι περιμέναμε. Όσο για τους fake προβλέπω να εξελίσσονται σε στυλ foxy pirates. Τελευταία πρόβλεψη σε 10-15 chapters τρελά bounties.

2po6sfa_jpg.gif

#5132 Skoty D. Prime

Skoty D. Prime

nasu shiro toka shoni

• Members
  • 47 posts

Posted 30 September 2010 - 21:35

τεσπα..κατι αλλο ..παρατηρηστε τον φρανκυ τα χερια του π ειναι κοκκινα και τον ωμο του π ειναι χμμ σαν τον μρ3 στον little garden οταν εκανε μια πανοπλια απο κερι....
+++ ο ζορο ειναι τυφλος και παιζει να εχει χασει και χερι?...τι ειδους προπονηση ειναι αυτη παλι...ετοιμος για αναπηρικη συνταξη

παιδια ηρεμιστε, ο zoro θα χει και ματι και χερι, προταγωνιστης ειναι σιγα μην εχει σακατευτει με τετειο τροπο! μην τα κρινετε ολα απο μια εικονα... :smokingg:ο λογος που δεν ηταν στο chapter ηταν επειδη δεν υπηρχε αλλος χωρος προφανως (μαλλον λογο του 22 pages limit)...
ετσι κ αλλιως αν ηταν κουλος θα το ειχε ηδη αναφερει η shaky... εννοειται οτι ο Τaka no Μe θα ηταν cruel αλλα οχι και τοσο...

#5133 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 30 September 2010 - 21:51

λογικα την επομενη φορα θα πεσει πολυ ξυλο και θα μαθει ολος ο κοσμος ποιος ειναι ο real slim shady sorry o real straw hat luffy!!!!!

!

lol.

Θα παρουν πουλο οι fake....επισης , ο Ζορο και ματι εχει και χερι...απλα στην εικονα μοιαζει να του χει κοπει και το ματι το χει κλειστο...απλο...α και πιστευω οτι το Μπαουντυ του Λουφφυ ειναι ιδιο με πριν γιατι τον θεωρουσαν νεκρο...και σε λιγο θα φανε ολοι boost...

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#5134 Skoty D. Prime

Skoty D. Prime

nasu shiro toka shoni

• Members
  • 47 posts

Posted 30 September 2010 - 22:01

εφοσων τον θεωρουσαν νεκρο θα χει παραγραφει το bounty

#5135 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 30 September 2010 - 22:07

Το τσαπτερ οντως δεν ειχε κατι το ιδιατερο.Ολοι γνωριζαμε πως επιστρεφουν,και επιστρεφουν πιο δυνατοι και αποφασισμενοι.Η συγκινηση για την επανενταξη τους και για το πολυ αναμενομενο τσαπτερ μετα απο ενα μηνα,ειναι αυτο που επηρεασε τους περισσοτερους πιστευω που το εβγαλαν θεικο.
Οι imposters με αφησαν σχεδον αδιαφορο,ουσιαστικα αυτο που μου εμεινε ηταν μολις 2 πανελακια προς το τελος με την ανακοινωση τoυ momonga (νομιζω) "If he's actually alive...then summon up a force at once".Ισως το κλειδι της υποθεσης για την εισαγωγη τους στο σιν σεκαι,καθως το να πλακωσουν 5-6 ακυρους η ακομη και να τους "ξεμπροστιασουν" απλα (οπως ειπε και η τεα-τσαν) δεν θα ειναι ισαξια ποζερια με το να τα βαλουν με μερικους vice και να ξεφυγουν (χωρις γρατσουνια τολμω να πω) σαν κυριοι για το νεο ταξιδι.(εκτος αν κυνηγησουν τους imposters οι μαρινες το οποιο θα ειναι λιγο lame...)
Γενικα εμεινα ευχαριστημενος,και μονο το γεγονος οτι εγινε power up μου αρκει γιατι περιμενα αρκετο καιρο για να σταματησουν να τις τρωνε απο τους "δυνατους",χωρις να με αγγιζει το οτι αυτο κατορθωθηκε με το κλισε πλεον "Haki" για τον λουφυ.ΕΙναι πλεον ετοιμοι για νεες περιπετειες ολοι μαζι χωρις να τους σταματαει η αδυναμια τους,αυτο μου φτανει...
cheers

Εdit:Εμφανισιακα ωραιες οι αλλαγες,μονο το μεγαλο σημαδι του λουφυ μου θυμησε καποιον αλλον χαρακτηρα(απο αλλο μανγκα) με παρομοιο που δεν μπορω να θυμηθω.Ασχετο..

Edited by Punisher_P.E.F., 30 September 2010 - 22:28.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#5136 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 30 September 2010 - 22:14

όπως είχε αναφέρει και κάποιος πριν, ο zoro έχει τρία σπαθιά(τώρα φαίνεται καλύτερα). Οπότε το έχει το χέρι του(εκτός και αν το έχει για αναπληρωματικό).
όσο για το μάτι δεν είμαι σίγουρος. Φαίνεται να το έχει κλειστό. Αλλά γιατί το έχει κλειστό?(δε μου φαινεται λογικό) Εκτός και αν το έκανε έτσι ο oda για να δώσει έμφαση στη γρατζουνιά που έχει στο μάτι του.

Edit:
Spoiler:

Edited by zoro77, 30 September 2010 - 22:24.

2po6sfa_jpg.gif

#5137 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 30 September 2010 - 22:25

αυτό ήθελε....έχει μάτι στάνταρ...

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#5138 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 30 September 2010 - 23:11

Τά'σπασε το chap ιδανικο για μετά από ένα break...Μυρίζομαι ότι οι fake strawhat pirates θα εμφανίσουν τίποτα τρελές ικανότητες...Όσο για τους real δεν μπορώ να σκεφτλω τα όργια που θα κάνουν.........

Spoiler:

#5139 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 30 September 2010 - 23:12

Εγώ πάντως πιστεύω ότι και το χέρι του έχασε ( καθώς απ'όσο βλέπω εγώ στην εικόνα , έχει δύο σπαθιά ) , αλλά και το μάτι...( γιατί άλλωστε να το 'χει κλειστό;.......τι να πω....).
Ίσως να είχε αυτές τις 2 απώλειες στην προπόνηση του , αλλά να έχει γίνει το υπερ-τούμπανο( που μεταξύ μας σίγουρα θα 'χει γίνει :D )....
Υπομονή για άλλη μια βδομάδα ! :canthelp:

#5140 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 30 September 2010 - 23:39

http://mangastream.com/read/one_piece/35970330/5

Eγω γτ βλεπω 3 θηκες?? Επιτελους σταματηστε να σπαμμαρετε για το κοντο κ το μακρυ σας κ δωστε περισσοτερη προσοχη στο τσαπτερ.

Posted Image

#5141 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 30 September 2010 - 23:45

Καλούτσικο δεν τρελάθηκα με το στόρι με τους κλώνους, άλλα το τέλος με την εμφάνιση του σταρ, και η πληροφορία για την αλλαγή της βάσης των marines (akainu ) με αντέμειψαν..
Posted Image

#5142 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 30 September 2010 - 23:55

πάντως εγώ δεν κατάλαβα τη λέξη recruiting. Αυτό ποιους αφορούσε τους fake ή τους real?

2po6sfa_jpg.gif

#5143 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 30 September 2010 - 23:59

Για τους fake. ειχαν βγαλει poster.

2bbd14fc.jpg

#5144 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 October 2010 - 00:01

Πάντως μόνο ο Akainu είναι τόσο τρελός για να μεταφέρει την βάση απέναντι στους αυτοκράτορες, ο τύπος δεν υπάρχει.
Posted Image

#5145 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 October 2010 - 00:02

παιδία κανείς δεν σχολίασε πως ο barman είπε ότι το marinford μεταφέρθηκε στην πλευρά που βρίσκονται οι 4 emperors