Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5116 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 30 September 2010 - 18:24

Ωραίο chapterάκι στο σύνολο, αλλά ναι, συμφωνώ κι εγώ πως για 4 βδομάδες κενό μπορούσε να μας δώσει πολύ περισσότερα. Καταρχάς δεν νομίζω πως θα τον χαλούσε να έβαζε 30-40 σελίδες και να μας δείξει όλο το πλήρωμα, από το να το αφήσει για τα επόμενα. Ευελπιστώ πως κάτι πραγματικά epic θα γίνει στο 600, μιας και αυτό μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις.

Στα θετικά τώρα:

• Usopp, o star του chapter, εκεί που όλοι λέγαμε ότι τόσο χοντρός που έγινε πια δεν έχει επιστροφή πάει και μας τον κάνει πιο brave, cool και δυνατό... αυτά είναι, ήδη ανέβηκε στην εκτίμησή μου.

• Nami, ομοίως, πιο όμορφη και cool από παλιά, με το νέο μαλλί και power up.

• Sanji ίδιος με παλιά ουσιαστικά (που είναι καλό γιατί είχε αρχίσει να γέρνει προς "αλλού" τελευταία... το μεσαίο δάχτυλο τα έσπασε πάντως, κρίμα που δεν θα το δούμε στο anime), αλλά με το νέο look με μουσάκι και λίγο μουστάκι ήδη βελτιώθηκε πολύ.

• Brook επίσης τα έσπασε, του πήγαινε το νέο music style. Hail the Soul King!

• Robin εμένα δεν με ενθουσίασε πάλι, έφερνε πολύ προς Vivi με το ντύσιμο, εκεί που παλιά είχε το δικό της ξεχωριστό style (καπέλο, μαλλί κλπ) :canthelp:, ωστόσο ευελπιστώ πως σαν αλλάξει γκαρνταρόμπα, σε συνδυασμό με το νέο χτένισμα θα γίνει ακόμα καλύτερη από παλιά. Αυτοί που την κυνηγούσαν ήταν οι revolutionaries πάλι; Δηλαδή τελικά δεν ήθελαν να την αφήσουν να φύγει; Ή απλά μέλη της CP; :hmmm:

• Chopper ο μόνος που δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου, τόσο μέσα όσο έξω, ελπίζω να μας εκπλήξει στα επόμενα.

• Ο Senchou ωραίος όπως πάντα, επιτέλους με πιο pirate-like πουκάμισο, μένει μόνο να δούμε πόσο μέτρησαν αυτά τα 2 χρόνια. Με την Hancock μπορούσε να δείξει και τίποτα άλλο πάντως... I guess that's the end of the 9th straw hat. :nanteee:

Επίσης μας άφησε με την απορία τους ποιος είναι ο νέος Fleet Admiral (Αkainu?), πέρα από το να δούμε Franky και Zoro (μπράβο στον τελευταίο που έφτασε πρώτος πάντως, βελτιώθηκε ο προσανατολισμός του φαίνεται).

All in all καλούλι chapteraki, είχε τις φάσεις του, αλλά περιμένω πιο πολλά στα επόμενα. Πάντως ούτε και στο πρώτο chapter του Naruto Shippuuden είχε δείξει τρομερά πράγματα απ' όσο θυμάμαι και απλώς είχε ανοίξει υποθέσεις για την συνέχεια, οπότε I guess it was ok overall. Άντε να δούμε ξύλο την άλλη βδομάδα.

Edited by Zoro, 30 September 2010 - 18:57.

#5117 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 30 September 2010 - 18:38

Λοιπον,αρκετα καλο,αλλα μας αφηνει να περιμενουμε για το επομενο.Φανταζομαι ολοι εδω περα θελουν να δουν τον luffy να πλακωνει τους wanna-be's μαζι με εκεινους τους πειρατες μαζι.

#5118 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 30 September 2010 - 18:49

Για τέσσερις βδομάδες αναμονή, δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Εισαγωγικό πιο πολύ ήταν και μάλιστα μέτριο. Και κύριε Oda, εάν αισθάνεσθε ότι ξεκινάτε νέα σειρά, να βγάλετε πιο πολλές σελίδες.

Πάντως, λάτρεψα τη Nami. :kawaii: Έχει γίνει κούκλα.

Νομίζω ότι μαντεύω τη συνέχεια: θα γίνει περισσότερο μπέρδεμα με τους ψεύτικους Strawhats, ώσπου οι δικοί μας θα ενωθούν και θα τους ξεμπροστιάσουν με ποζεριά. Believe it!

And Luffy shattered all the dreams of the LuffyxHanchock shippers just like that: "Δε σε παντρεύομαι!" Νά'σαι καλά, αγόρι μου. :hihi2: :joyful: Ελπίζω μετά την είσοδο στο Νέο Κόσμο, να μη τη ξαναδούμε για πολλά chapters. Στα τσακίδια, δε θα μου λείψεις.

Posted Image

#5119 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 30 September 2010 - 18:53

Παρα πολυ καλο οτι πρεπει για ενα καινουργιο ξεκινημα.

Πραγματικα ειναι τεχνη να μπορεις να γεμισεις 24 σελιδες με τοσες πληροφοριες και συχρονος να διατηρεις ατμοσφαιρα.

Franky Rulezzzzz επιτελους θα σταματησει να ειναι ο ποιο αντιπαθητικος εκει μεσα !

Μπραβο ρε οντα που διορθωνεις τα λαθοι σου.

#5120 Filip Kohaku

Filip Kohaku

Kohaku

• Members
  • 50 posts

Posted 30 September 2010 - 18:55

Αρα στο επομενο να περιμενουμε Zoro και πανω απολα το αστερι μας τον Luffy,καλα ολοι εχοθν γινει τελειοι και παλιοτερα δεν συμπαθουσα καποιους αλλα τωρα εχουν γινει τυπαδες
Posted Image-I am Justice-

#5121 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 30 September 2010 - 18:57

@lexus και γω θελω το καπελο της Ρομπιν πίσω!!!
Aokiji ειχε προτεινει ο sengoku αλλα ποιος ξέρει τι μπορεί να γινε σε 2 χρόνια. τωρα οσο για τις καθυστερησεις και τον αριθμο σελίδων εγώ πιστεύω οτι ειναι θεμα μαρκετινγκ και τιποτα άλλο.

Για εισαγωγικο, καλο ηταν. Προσωπικα οι fake μου είναι αδιάφοροι. εξάλλου οπως αποδείχτηκε με τοσο power up οποιοσδηποτε απο το πληρωμα τους εχει με μια κίνηση. Τα μετά περιμένω! :|

stasou%2520mygdala.jpg

#5122 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 30 September 2010 - 19:51

Πολύ καλό τεύχος να πω και εγώ, οι εμφανίσεις πολύ ωραίες, εκτός ίσως της Robin και του Franky.
Κι εγώ περίμενα να δω δράση αλλά έτσι όπως πήγαινε (και εφόσον είδα ότι είχε 24 σελίδες) δεν περίμενα κάτι άλλο από αυτό που είδα. Αν το σκεφτείτε, βέβαια, μετά από τέτοια αναμονή (μερικοί εδώ μόνο που δεν κλαίγατε...) για να το ευχαριστιόταν κανείς θα έπρεπε να δείχνει το crew να δίνει ξύλο επι 5 σελίδες έκαστος. Το πάει λάου λάου, όπως και πρέπει.

Εντέλει ναι. Κι εγώ λέω πως θα μαζευτούν όλοι οι ψεύτικοι Straw-Hats και οι marines, και ένας ένας από τους κανονικούς θα δέρνει κάποιους marines και τον σφετεριστή του. Πορωτικό....... αλλά κλασικό, οπότε αν το στήσει αλλιώς δεν θα με πειράξει, αντιθέτως!!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#5123 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 posts

Posted 30 September 2010 - 20:07

Τέλειο chapter!

Τρελό γέλιο με τους fake strawhats.
Προβλέπω filler στο anime με την συναυλία του Brooke :joyful:
Can't wait for the next :D
Posted Image

Group με Έλληνες anime artists με πολλά βραβεία και δώρα!
Join Us Now!

#5124 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 30 September 2010 - 20:13

we waited 4 weeks...for this? :P lol ελπιζω να παρει τα πανω του τις επομενες βδομαδες γιατι αυτο το introduction δεν ηταν οσο ενδιαφερον το περιμενα..

και εγω απογοητευτηκα.....5 εβδομαδες για αυτο?.....επρεπε να εχει αλλαες τοσες σελιδες.... περιμενα παραπανω δραση και πιο πολλα γενικα...:redcard2:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5125 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 30 September 2010 - 20:35

πλακα κανεται??γαματο ηταν!!!φοβερο...τρελαθηκα!!!πολυυ γελιο με chopper και fake Strawhats και πολυ τελια η εμφανιση του ussopp!!!απευθειας με νεα επιθεση!!!και η Nami φοβερη,τα ειπαμε βεβαια αυτα...αλλα πιστευω η καλητερη στιγμη απο ολα αυτα ηταν στο τελος!!!μονο το βλεμα του Luffy στον fake Luffy!!με πωρωσε...προβλεπω πρωτη χρησημοποιηση haki!!! :D
και δεν εχω αλλες 5 βδομαδες να περιμενω για να δω αν η προβλεψη μου ειναι σωστη :P

Posted Image

#5126 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 30 September 2010 - 20:46

γαμ@τες ηταν οι εγχρωμες σελιδες και τα β_____α της ναμι :wooi2:

απλα καταλαβαινεις...περιμενεις οτι θα δεις ακομα πιο πολλα..τεσπα αντε να ερθει η επομενη εβδομαδα!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5127 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 30 September 2010 - 20:49

WSJ εχει ενα συγκεκριμενο οριο στις σελιδες που βαζει στο περιοδικο καθε βδομαδα, υπαρχουν κ αλλα μανγκα...you know? Χαρη του εκανε του Oda που εβαλε 24 σελιδες κ οχι 22 που ειναι το οριο.

Posted Image

#5128 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 30 September 2010 - 20:54

τεσπα..κατι αλλο ..παρατηρηστε τον φρανκυ τα χερια του π ειναι κοκκινα και τον ωμο του π ειναι χμμ σαν τον μρ3 στον little garden οταν εκανε μια πανοπλια απο κερι....
+++ ο ζορο ειναι τυφλος και παιζει να εχει χασει και χερι?...τι ειδους προπονηση ειναι αυτη παλι...ετοιμος για αναπηρικη συνταξη

#5129 Skoty D. Prime

Skoty D. Prime

nasu shiro toka shoni

• Members
  • 47 posts

Posted 30 September 2010 - 21:12

ωραιο το chapter, μ αρεσε αρκετα, ειδικα μετα το break... ωραιοι οι στραουχατς ειδικα η robin, πορωτικη η τυπισα...
αυτο που μου την εσπασε περισοτερο ηταν οι ακυροι..! μην προλαβουν να περασουν 2 χρονακια, αμεσως να ξεφυτρωσει μια εφταδα απο βρομοζωα να χαλασει το image των στραουχατς για τα τα δικα τους συμφεροντα... :mador2: well, thats one piece world for you... :canthelp:... τωρα πιστευω τα chapters θα συνεχισουν να γινονται ολο και καλητερα αλλα ειμαι 95% σιγουρος οτι οι ψευτικοι θα την γλιτωσουν χωρις ξυλο γιατι απλα ο luffy και ο zoro θα πουν: "δεν αξιζει τον κοπο"... αναμενεται μαλλον πολυ ξυλο, και θελω να πιστεyω οτι ο πρωτος που θα δειρουνε θα ειναι ο smoker... :kakaka:

#5130 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 30 September 2010 - 21:17

τεσπα..κατι αλλο ..παρατηρηστε τον φρανκυ τα χερια του π ειναι κοκκινα και τον ωμο του π ειναι χμμ σαν τον μρ3 στον little garden οταν εκανε μια πανοπλια απο κερι....
+++ ο ζορο ειναι τυφλος και παιζει να εχει χασει και χερι?...τι ειδους προπονηση ειναι αυτη παλι...ετοιμος για αναπηρικη συνταξη

Ε οχι και τυφλος...Φενεται σαν να εμεινε με ενα ματι,αλλα αν εχει haki τοτε δεν το χρειαζεται.Οσο για το χερι ουτε αυτο φενεται καθαρα αν λειπει ή οχι.Λογικα επιτηδες δεν τον εδειξε ακομα.Το ιδιο ισχυει και για τον franky νομιζω...