O Garp πότε χρησιμοποίησε haki; O Sentoumarou νομίζω χρησιμοποίησε ξεκάθαρα haki από την πλευρά των marines.
Δε μου αρέσει το haki σαν έννοια εκτός και εάν οι μηχανισμοί του εξηγηθούν επακριβώς, όπως το Nen στο Hunter x Hunter. Αλλιώς Haki=plot armour.
Το love fist που εκανε οταν ειδε τον luffy στο water 7...εδωσε μια μπουνια στον luffy,και αυτος πονεσε...
Γεια σας παιδια,ειμαι καινουργιος στο σιτε και αυτο ειναι το 1ο μου thread/post.Θα ηθελα να σας αναφερω την γνωμη μου(και την flashia που μου ηρθε χτες το βραδυ) για ενα σημειο αμφιλεγομενο του one piece,τον Sir Crocodile.Απο την ηττα του στην αραμπαστα πιστεψα οτι δεν θα τελειωνε εκει.Τελος παντων οριστε τι πιστευω:
Ο Crocodile ειναι μυστικος μελος του Revolutionary Army.Πιστευω οτι ολο το σκηνικο στην αραμπαστα δν ηταν για να γινει δικτατορας αλλα για να ελενχουν οι επαναστατες την αραμπαστα.(εδω βεβαια οδηγουμαστε στην ερωτηση 'αφου ειναι μελος του Army γιατι προσπαθησε να δολοφονησει 3 φορες τον γιο του ΄αφεντικου΄του?
Λογικα γτ δεν το γνωριζε).Επισης πιο ειναι το ΄σκοτεινο μυστικο΄που εκβιαζει η/ο Ivankof?Πιο ειναι το παρελθον τους?Αυτα δυστηχως ειναι ερωτηματα που δεν μπορω να απαντησω.
Επιπλεον,εχω ακομα μια ΄τραβιγμενη΄ιδεα.Μπορει ο Ivankof με το ΄ψεμα φρουτο΄του να μετετρεψε τον Croco απο γυναικα σε αντρα.Ολοι ξερουμε ποσο αδικος ειναι ο κοσμος του one piece οσο αναφορα την σχεση δυναμης αντρα-γυναικας.(το ειδαμε αλλωστε και στο flashback του Ζοro).Γι'αυτο ζητησε απο τον/την Ivankof αυτη την χαρη.(για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος αλλα Oda ειναι αυτος ποιος ξερει???
Αυτα ειχα να πω,ελπιζω να εδωσα τροφη για σκεψη.
Ευχαριστω,γεια χαρααα
WTF???Και γιατι να ειναι μελος του revolutionary army?Δεν καταλαβαινω την λογικη σου...στο chapter 0 δειχνει την πλατη του,και δεν μοιαζει με γυναικα...παντα υπαρχει η περιπτωση να εχεις δικιο,αλλα αν ηταν επαναστατης,γιατι σκοπευε να καταστρεψει ολη την alubarna και να σκοτωσει τοσσες χιλιαδες κοσμο???Δεν θα ευχαριστιοταν με αυτο ο dragon...σιγουρα δεν θα ευχαριστιοταν...
Και αν αυτο που λες ειναι αληθια,τοτε λογικα οταν συναντιοταν ο crocodile με τον/την ivankov θα επρεπε να αντιδρασουν διαφορετικα απο το να πουν "τον ξερω,αλλα δεν μπορουμε να τον εμπιστευτουμε"