Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3526 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 28 February 2010 - 01:55

O Garp πότε χρησιμοποίησε haki; O Sentoumarou νομίζω χρησιμοποίησε ξεκάθαρα haki από την πλευρά των marines.
Δε μου αρέσει το haki σαν έννοια εκτός και εάν οι μηχανισμοί του εξηγηθούν επακριβώς, όπως το Nen στο Hunter x Hunter. Αλλιώς Haki=plot armour.

Το love fist που εκανε οταν ειδε τον luffy στο water 7...εδωσε μια μπουνια στον luffy,και αυτος πονεσε...

Γεια σας παιδια,ειμαι καινουργιος στο σιτε και αυτο ειναι το 1ο μου thread/post.Θα ηθελα να σας αναφερω την γνωμη μου(και την flashia που μου ηρθε χτες το βραδυ) για ενα σημειο αμφιλεγομενο του one piece,τον Sir Crocodile.Απο την ηττα του στην αραμπαστα πιστεψα οτι δεν θα τελειωνε εκει.Τελος παντων οριστε τι πιστευω:
Ο Crocodile ειναι μυστικος μελος του Revolutionary Army.Πιστευω οτι ολο το σκηνικο στην αραμπαστα δν ηταν για να γινει δικτατορας αλλα για να ελενχουν οι επαναστατες την αραμπαστα.(εδω βεβαια οδηγουμαστε στην ερωτηση 'αφου ειναι μελος του Army γιατι προσπαθησε να δολοφονησει 3 φορες τον γιο του ΄αφεντικου΄του?
Λογικα γτ δεν το γνωριζε
).Επισης πιο ειναι το ΄σκοτεινο μυστικο΄που εκβιαζει η/ο Ivankof?Πιο ειναι το παρελθον τους?Αυτα δυστηχως ειναι ερωτηματα που δεν μπορω να απαντησω.
Επιπλεον,εχω ακομα μια ΄τραβιγμενη΄ιδεα.Μπορει ο Ivankof με το ΄ψεμα φρουτο΄του να μετετρεψε τον Croco απο γυναικα σε αντρα.Ολοι ξερουμε ποσο αδικος ειναι ο κοσμος του one piece οσο αναφορα την σχεση δυναμης αντρα-γυναικας.(το ειδαμε αλλωστε και στο flashback του Ζοro).Γι'αυτο ζητησε απο τον/την Ivankof αυτη την χαρη.(για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος αλλα Oda ειναι αυτος ποιος ξερει???
Αυτα ειχα να πω,ελπιζω να εδωσα τροφη για σκεψη.
Ευχαριστω,γεια χαρααα

WTF???Και γιατι να ειναι μελος του revolutionary army?Δεν καταλαβαινω την λογικη σου...στο chapter 0 δειχνει την πλατη του,και δεν μοιαζει με γυναικα...παντα υπαρχει η περιπτωση να εχεις δικιο,αλλα αν ηταν επαναστατης,γιατι σκοπευε να καταστρεψει ολη την alubarna και να σκοτωσει τοσσες χιλιαδες κοσμο???Δεν θα ευχαριστιοταν με αυτο ο dragon...σιγουρα δεν θα ευχαριστιοταν...

Και αν αυτο που λες ειναι αληθια,τοτε λογικα οταν συναντιοταν ο crocodile με τον/την ivankov θα επρεπε να αντιδρασουν διαφορετικα απο το να πουν "τον ξερω,αλλα δεν μπορουμε να τον εμπιστευτουμε"

#3527 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 February 2010 - 02:01

Το love fist που εκανε οταν ειδε τον luffy στο water 7...εδωσε μια μπουνια στον luffy,και αυτος πονεσε...

Kαι άλλοι πονέσανε τον Luffy δε σημαίνει ότι όλοι είχανε haki.

#3528 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 28 February 2010 - 11:24

με απλη μπουνια κανεις...δες στο thriller bark ποσες μπατσες εφαγε απο τον moria οταν ειχε μεσα του κατι χιλιαδες ψυχες και τον ειχε βαλει στο black box...και μολις βγηκε ειπε οτι ειναι απο λαστιχο και δεν ενιωσε τπτ...ομως αυτο που λες εχει μια λογικη γιατι σε ενα flashback του ace που ηταν μικρος με τον luffy του ειχε σκασει μια μπουνια και ο luffy εκλεγε και ειχε καρουμπαλο ομως ειχε kai to straw hat που σημενει οτι ειχε συναντησει τοn shanks αρα ειχε φαει το df του...

#3529 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 February 2010 - 16:42

αν ανεφερεσε στα κλοτσομπουνια τις ναμι ηταν καθαρα για το κωμικο στοιχειο... ο garp ομως ονομασε την μπουνια(fist of love) και επισης αναφερθηκε απ τους αλλους mugiwara το ''γτ πονεσε?'' δεν νομιζω να ηταν τυχαιο...

#3530 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 February 2010 - 16:56

Άρα και ο Rob Lucci haki χρησιμοποιούσε;

#3531 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 February 2010 - 17:01

γτ ποτε πονεσε ο λουφυ απο απλες μπουνιες-κλωτσιες του lucci? μονο απ τα roukoshiki techniques ετρωγε dmg...

#3532 Angelcross

Angelcross

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 28 February 2010 - 17:08

δεν ξερω εαν χρησιμοπιουσε haki ο garp αλλα τον πονεσε ,μπορει αυτη η love fist να ηταν κατι αλλο ,αλλα για haki δε το νομιζω ,θα δουμε τωρα στη συνεχεια:canthelp:

#3533 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 February 2010 - 17:10

Άρα το rokushiki είναι haki; Κατι το οποίο δεν γνωρίζουμε. Ή μήπως το fist of love είναι rokushiki και όχι haki; Πράγμα πάλι το οποίο δεν γνωρίζουμε.
Δεν λέω ότι ο Garp δεν είναι haki user απλά ότι δεν έχει δείξει ακόμα το haki του από όσο θυμάμαι. Το fist of love δεν το θεωρώ haki.

#3534 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 February 2010 - 17:13

οχι ρε συ..οι rokushiki techniques ηταν κατι σαν κοφτερα κυματα.... το shigan καρφωνε το δαχτυλο με τεραστια ταχυτητα αρα ηταν σαν να τον κοβει... το αλλο που πετουσε κατι βλακιες απ τα νυχια κι αυτο ηταν κοφτερο ''κυμα''... και η Ultimate του lucci που Pwnare 2 φορες τον λουφυ ηταν και αυτη ''κυμα''...

#3535 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 28 February 2010 - 17:46

γτ ποτε πονεσε ο λουφυ απο απλες μπουνιες-κλωτσιες του lucci? μονο απ τα roukoshiki techniques ετρωγε dmg...

Χρησιμοποιουσε ο Lucci κατι περα απο Rokushiki ;
Shigan (tobu), Rankyaku και Rokuougan απο οτι θυμαμαι.

edit :
ναι μαλλον δεν θυμομουν καλα. Ειχε και κλωτσομπουνιες.

Edited by jetpilot, 28 February 2010 - 20:42.

#3536 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 February 2010 - 18:11

Youtube Video
Eδω μου φαίνεται ότι τον πονάει αρκετά και χωρίς rokushiki, τουλάχιστον στην αρχή της μάχης πριν μπει ο Franky.

#3537 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 28 February 2010 - 21:08

ο garp ρε παιδια ειναι χακι user
γτ εκτος απο το love punch π χτυπησε τον luffy (που φυσικα και ηταν χακι)
χτηπησε και τον marco π ηταν στο devil fruit ability του...
τελος παντων δν ξερουμε ακομα τι δυναμεις εχει ο garp ακριβως αλλα δν πιστευω σε αυτον τον βαθμο π ειναι να μην εχει χακι.... παραπαει...
Posted Image
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#3538 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 28 February 2010 - 21:51

για μένα ο Garp σίγουρα έχει haki!
Δεν θα μπορούσε αλλιώς να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και στις απαίτησης που έχει η θέση του στο ναυτικό!

δεν έφτασε τυχαία εκεί που είναι, devil fruit user από ότι ξέρουμε δεν είναι άρα...

#3539 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 01 March 2010 - 01:39

Εισέπραξα ''lol'' στην εμφάνιση του Blackbeard(αυτό ήταν το σχόλιο μου)!

Πότε έχουμε chapter;

#3540 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 March 2010 - 02:12

Πότε έχουμε chapter;

Στο mangahelpers λέει:

The week has passed and we await a new chapter

Ελπίζω να είναι όντως έτσι και να έχουμε σύντομα spoilers, νόμιζα ήταν 2 βδομάδες αναμονή το λιγότερο. Μπέρδεμα αυτά τα issues. :nerd: