Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3511 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 27 February 2010 - 00:08

Ο ζορο εχει >.> και το εδειξε κ στο ανιμε οταν ηρθε αντιμετωπος με τους ληστες στο αρχιπελαγος. Για το sanji ξερω αλλα πρεπει να εχει γτ ειναι ισοδυναμος του ζορο!

η συγκεκριμενη σκηνη δεν υπαρχει στο manga..αρα ξεχνα το...

#3512 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 27 February 2010 - 00:39

η συγκεκριμενη σκηνη δεν υπαρχει στο manga..αρα ξεχνα το...

Τοτε γ τη εβαλαν αυτη την σκηνη; Για να εχουν να τη λενε;
Τεσπα δεν συνεχιζω.

Posted Image

#3513 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 27 February 2010 - 00:43

Filler scene για να καλυψουνε λιγο χρονο απο το επ.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#3514 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 27 February 2010 - 02:48

Αν ο Zoro δεν εχει haki τοτε μαλλον βλεπουμε αλλο ανιμε, εσυ βλεπεις ενα οπου οποισδηποτε μππορει να εχει υπερφυσικες δυναμεις μεσω του θυμου του και εγω βλεπω ενα με κανονες και ορια στις υπερφυσικες δυναμεις. Επισης λογω του θυμου να φανταστω εκοψε και τον Mr.1, εκει που ακουγε πραγματα. Για τον sanji επιφυλασομαι μπορει να το χρησιμοποιει, μπορει και οχι αν του εμαθε κανενα uber κολπο ο Red Leg και δεν καιγεται το ποδι του. Εδω haki usare το κοριτσακι στο sky island, o zoro δεν θα ειχε?

#3515 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 27 February 2010 - 10:28

Αν ο Zoro δεν εχει haki τοτε μαλλον βλεπουμε αλλο ανιμε, εσυ βλεπεις ενα οπου οποισδηποτε μππορει να εχει υπερφυσικες δυναμεις μεσω του θυμου του και εγω βλεπω ενα με κανονες και ορια στις υπερφυσικες δυναμεις. Επισης λογω του θυμου να φανταστω εκοψε και τον Mr.1, εκει που ακουγε πραγματα. Για τον sanji επιφυλασομαι μπορει να το χρησιμοποιει, μπορει και οχι αν του εμαθε κανενα uber κολπο ο Red Leg και δεν καιγεται το ποδι του. Εδω haki usare το κοριτσακι στο sky island, o zoro δεν θα ειχε?

το κοριτσακι στο σκαι island usare mantra...μπορει να μοιαζει με το χακι αλλα δεν ειναι...ειναι κατι σα radar να το πω απλα μπορουν να εστανωνται την παρουσια ανθωπων γυρω τους(δεν ξερω ποσο "μεγαλο" ειναι αυτο το γυρω τους)...να και τι λεει το one piece wikia περι mantra kai haki: It is unknown whether Mantra is in any way related to the ability of Haki. Boa Hancock's sisters, Boa Marigold and Boa Sandersonia displayed the ability to use Haki in a way that appeared similar to Mantra.

δεν καταλαβαινω γιατι πρπ ο sanji kai o zoro να χρησιμοποιουν το χακι σε αυτες τις επιθεσεις...παντως ο ζορο μας εχει δειξει δειγματα για χακι εστω και ελαχιστα...Posted Image
δειτε εδω πως πριν επιτεθει αγριευει καπως τα ματια οπως ο σανκς στο sea king,το λεω αυτο με καθε επιφυλαξη

#3516 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 27 February 2010 - 11:53

και εγω βλεπω ενα με κανονες και ορια στις υπερφυσικες δυναμεις.

Μη το δενεις κομπο αυτο.
Ακουγεται αυστηροτερο απο οτι θα ηθελες να γραψεις.

#3517 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 27 February 2010 - 20:05

Το κοριτσακι στο SKy island χρισιμοποιυσε mantra και επισης το ιδιο εκαναν οι 4 priests kai o enel. Μιας και ειπωθηκε οτι οι boa sisters χρησιμοποιυσαν haki, εχουμε 2 abilities που κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα αλλα με διαφορετικο ονομα.
Στον δικο μου κοσμο τουλαχιστον αυτο σημαινει οτι ειναι το ενα και το αυτο. Τελικα μπορει να βλεπω διαφορετικο ανιμε, καθως το δενω κομπο αυτο που ειπα παραπανω, πιθανοτατα το ευχαριστιεμαι περισσοτερο το ανιμε με εχοντας στο νου μου τους αγραφους κανονες του κοσμου του OP, και περιμενω ολα να εξηγουνται απο αυτους, διφορετικα θα επεφτε στα ματια μου σαν ανιμε με τα Plotholes οπως το bleach.

#3518 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 February 2010 - 20:14

Εγώ πάλι λέω πως είναι διαφορετικά, καθώς δεν μπορεί να το έχουν κοριτσάκια...φαίνεται περισσότερο ως εκ γενετής ικανότητα όσων ζουν στον ουρανό, πως γίνεται δλδ να έχουν μόνο αυτή τη μορφή χάκι και όχι άλλη.
Posted Image

#3519 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 27 February 2010 - 20:28

Αυτο ξεραν αυτο βλεπαν αυτο μαθαιναν, χρησιμοποιεις το spirit σου με καποιο τροπο και αναλογα περνεις διαφορετικες διναμεις. Γιατι εχουν αναπτυγμενο εκει το συγκεκριμενο δεν 3ερω, αλλα αν δεν ειναι haki, θα επρεπε ολοι να ειχαν αυτια σαν τον enel, εστω μια δικαιολογια αλλη που να εξηγει πως μπορει καποιος να μαντευει τη σκεψη του αντιπαλου του, χωρις να εχει καμια ιδιοτητα παρα μονο να ζει στον ουρανο. Χωρις αυτην την εξηγηση εστω σε κανενα manga cover, εγω ειμαι κα8ετος!

edit: Συμφωνω 100% με τον sgouver!!

Edited by godlike_efre, 27 February 2010 - 22:34.

#3520 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 27 February 2010 - 21:24

Εγω εχω καταλαβει την εννοια του haki σαν γενικη. Οπως λεγαμε π.χ. chakra στο ναρουτο ή kI στο dragonball κ.λ.π.

Αυτο θα το εχει ο καθε χαρακτηρας μεσα του σε ενα βαθμο και θα το ''ξυπνα'' με συγκεκριμενες τεχνικες οπως το mantra ή Rokushiki, που χρησιμοποιουσαν οι cp9.

Στην περιπτωση του luffy εχουμε ενα σπανιο εμφυτο ειδος που ονομαζεται king's despotition και το εχουν ελαχιστα ατομα στον κοσμο του OP.

Απο εκει και περα το να χρησιμοποιουν τα μελοι του πληρωματος μια εφαρμογη του haki μου φαινεται αυτονοητο καθως δεν θα μπορουν να ανταπεξελθουν διαφορετικα στο Νεο Κοσμο, προφανως βεβαια ο καθενας στο μετρο που του αναλογει.

Edited by sgouver, 27 February 2010 - 21:46.

#3521 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 27 February 2010 - 23:52

Sgouver +1 και από μένα, αν και περιμένω να δώσει καμιά πιο οντική εξήγηση στο θέμα από απλά "εσωτερική ενέργεια", θα μου άρεσε πολύ να ισχύει κάτι παρόμοιο. Θα παίρναμε και πολλές εξηγήσεις πάνω σε Rokushiki (όπως είπες), Asura και διάφορα άλλα, τα οποία για μια καλή περίοδο πίστευα πως θα μείνουν έτσι στον αέρα, ανεξήγητα (δύναμη ψυχής και άλλες μπαρούφες).

In Oda we trust. :)

#3522 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 February 2010 - 23:55

Ήρεμα με το spam παιδάκια.

Madbill για συστάσεις και καλωσόρισμα υπάρχει το κατάλληλο thread. Καλωσήρθες! Αν θες να διορθώσεις προσθέσεις κάτι στα post σου χρησιμοποιησε το edit button.

Some posts were deleted.

Edited by iristella, 28 February 2010 - 01:15.

#3523 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 27 February 2010 - 23:59

Εγω εχω καταλαβει την εννοια του haki σαν γενικη. Οπως λεγαμε π.χ. chakra στο ναρουτο ή kI στο dragonball κ.λ.π.

Αυτο θα το εχει ο καθε χαρακτηρας μεσα του σε ενα βαθμο και θα το ''ξυπνα'' με συγκεκριμενες τεχνικες οπως το mantra ή Rokushiki, που χρησιμοποιουσαν οι cp9.

Στην περιπτωση του luffy εχουμε ενα σπανιο εμφυτο ειδος που ονομαζεται king's despotition και το εχουν ελαχιστα ατομα στον κοσμο του OP.

Απο εκει και περα το να χρησιμοποιουν τα μελοι του πληρωματος μια εφαρμογη του haki μου φαινεται αυτονοητο καθως δεν θα μπορουν να ανταπεξελθουν διαφορετικα στο Νεο Κοσμο, προφανως βεβαια ο καθενας στο μετρο που του αναλογει.

Το rokushiki νομιζω δεν ειναι haki,ειναι απλα πραγματα που μπορουν να κανουν οι cp9 και καπιοι marines υστερα απο χρονια εκπαιδευσης,τοσσης ωστε να εχουν γινει υπερανθρωποι...

Επισης αν εχετε προσεξει ο μονος marine που εχει χρησιμοποιησει καθαρο haki μεχρι στιγμης ειναι ο garp,κανεις αλλος...

Απο το ονομα του καταλαβαινεις(haki=willpower)οτι οσο πιο ισχυρη θεληση και πεισμα εχει καποιος,τοσο ισχυροτερο ειναι και το haki του,ενω αν εισαι απλα ενα οργανο που κανει οτι του πουνε,δεν υπρχει περιπτωση να το αποκτησει...δεν εχουμε δει κανεναν με haki μεχρι στιγμης που να ειναι ενας απλος ανθρωπακος που το βαζει στα ποδια,ή εστω να κανει μονο οτι του πουνε και να μην εχει δικη του θεληση!!!!

Αν μαθουμε οτι οι strawhats εχουν ολοι haki,δεν θα μου φανει περιεργο,μιας και ολοι τους εχουν στοχους που θα εδιναν πολλα για να τους πραγματοποιησουν...με εξεραιση τους brook-chopper-nami και usopp(αν και πιστευω οτι ο usopp κριβει μεσα του εναν ισχυρο πολεμιστη,βλεπε sogeking)

Τωρα μενει να μαθουμε τι σχεση εχει το haki με τα devil fruits...

#3524 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 February 2010 - 01:03

O Garp πότε χρησιμοποίησε haki; O Sentoumarou νομίζω χρησιμοποίησε ξεκάθαρα haki από την πλευρά των marines.
Δε μου αρέσει το haki σαν έννοια εκτός και εάν οι μηχανισμοί του εξηγηθούν επακριβώς, όπως το Nen στο Hunter x Hunter. Αλλιώς Haki=plot armour.

#3525 madbill

madbill

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 28 February 2010 - 01:09

Γεια σας παιδια,ειμαι καινουργιος στο σιτε και αυτο ειναι το 1ο μου thread/post.Θα ηθελα να σας αναφερω την γνωμη μου(και την flashia που μου ηρθε χτες το βραδυ) για ενα σημειο αμφιλεγομενο του one piece,τον Sir Crocodile.Απο την ηττα του στην αραμπαστα πιστεψα οτι δεν θα τελειωνε εκει.Τελος παντων οριστε τι πιστευω:
Ο Crocodile ειναι μυστικος μελος του Revolutionary Army.Πιστευω οτι ολο το σκηνικο στην αραμπαστα δν ηταν για να γινει δικτατορας αλλα για να ελενχουν οι επαναστατες την αραμπαστα.(εδω βεβαια οδηγουμαστε στην ερωτηση 'αφου ειναι μελος του Army γιατι προσπαθησε να δολοφονησει 3 φορες τον γιο του ΄αφεντικου΄του?
Λογικα γτ δεν το γνωριζε
).Επισης πιο ειναι το ΄σκοτεινο μυστικο΄που εκβιαζει η/ο Ivankof?Πιο ειναι το παρελθον τους?Αυτα δυστηχως ειναι ερωτηματα που δεν μπορω να απαντησω.
Επιπλεον,εχω ακομα μια ΄τραβιγμενη΄ιδεα.Μπορει ο Ivankof με το ΄ψεμα φρουτο΄του να μετετρεψε τον Croco απο γυναικα σε αντρα.Ολοι ξερουμε ποσο αδικος ειναι ο κοσμος του one piece οσο αναφορα την σχεση δυναμης αντρα-γυναικας.(το ειδαμε αλλωστε και στο flashback του Ζοro).Γι'αυτο ζητησε απο τον/την Ivankof αυτη την χαρη.(για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος αλλα Oda ειναι αυτος ποιος ξερει???
Αυτα ειχα να πω,ελπιζω να εδωσα τροφη για σκεψη.
Ευχαριστω,γεια χαρααα