Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 01 October 2009 - 22:04
Posted 01 October 2009 - 22:13
Πάντως αυτός αυτό που απορώ με τον κύριο πάντα είναι ότι αυτός ήταν που τους έστειλε αριστερά δεξιά ... τότε πως στο καλό είναι νεκρός;;;;!!!!
Posted 01 October 2009 - 23:24
αυτό τώρα είναι εξυπνάδα; <3Ο αληθινος κυμα ηταν στο σημερινο chapter >.> παρτε μπρος-.- η απλα σταματηστε το op αν δεν καταλαβαινετε τη γινεται <3:ureshii:!!
εμεις θέλουμε να κάνουμε τις δικιες μας προβλέψεις <3
δε πιστεύω να ενοχλούμε; <3
Posted 01 October 2009 - 23:53
Αν του ειχαν κανει πλυση εγκεφαλου γιατι τοτε δεν προσπαθησε να ξεφυγει αν ειχε αναλαμπες (αν και μονο αναλαμπες δεν ειναι οταν βοηθαει τον γιο του Dragon εν γνωση του κλπ)? Νομιζω οτι πρεπει να ειναι κατι πιο περιπλοκο απο απλα πλυση εγκεφαλου.Θυμηθειτε πως ο κυμα ειπε στον λυφφυ οτι δεν θα ξανα συναντηθουν ξανα, αρα δλδ ηξερε οτι θα εχει αντικτυπο σε αυτον η πραξη του, δλδ στελνοντας μακρια την sw crew κ βοηθοντας τους να δραπετευσουν.Η αποψη μου ειναι οτι τον εκαναν πλυση εγκεφαλου για να μην τους προδωσει ξανα..
Ψηφιζω για 2 chapters,τουλαχιστον, με Kuma flashback!!!
Posted 02 October 2009 - 01:17
smoker is soooooooo screwed:hahaha:.
Παντως για τον Kuma ειμαι και εγω υπερ της βομβας theory, εχει συμβει πολες φορες σε anime, κλασσικη συνταγη, το κοβω να γινετε και εδω.
Δηλαδη η wg επιασε τον kuma, τον εκανε pacifista, αυτος ομως λογο ισχυρης θελησης-haki, καταφερε να μην υποταχθει πληρως οπως τα αλλα pacifista που δεν εχουν βουληση, και τον απειλουν με μια βομβα,
η
Σκηνοθετησε προδοσια σε Dragon για να μπει undercover ενα πραγμα στη WG, δεχτηκε να συμμετασχει στο πειραμα για να κερδισει εμπιστοσυνη, αλλα αυτοι του εβαλαν μεσα τη βομβα για λουρι, και περιμενει την καταλληλη ευκαιρια για να κανει την κινηση του.
Μου φαινοντε αρκετα πιθανα και τα 2, το σιγουρο ειναι οτι ο Oda δε θα μας απογοητευση.
Posted 02 October 2009 - 08:00
Το καλο του οντα ειναι οτι πραγματικα προσπα8ει να δειξει τα παντα και το καταφερνει με παρα πολυ καλο τροπο.Ειδικα το σημειο στην αρχη που δειχνει την μεταστροφη του ace στα ατομα που πανε να τον σωσουν ειναι πραγματικα επικο.Απο τους λιγους πειρατες που πραγματικα εχουν δει την κολαση και πιστευουν ακομα στο 8αυμα
Οσο για τον wb και το πληρωμα του τι να πουμε.Απιστευτη ικανοτητα μεσα στο πεδιο της μαχης και ευελιξια απο τον καλυτερο πειρατη της σημερινης εποχης.Πραγματικα ο τυπας βρισκεται κοντα στον τιτλο του καλυτερου πειρατη δικαιολογημενα.Καταφερε να ριξει τον ηλι8ιο buggy με μια κουβεντα και να τον φερει με την μια στο πλευρο του.Σιγουρα οχι απο τις καλυτερες στιγμες για τον buggy αλλα με τοσο ηλι8ιο πληρωμα σε 8ετικο του βγηκε.
Για την σκηνη του luffy και της Boa δεν χρειαζονται πολλα πολλα.Ο τιτλος πριν 2 επεισοδια στο ανιμε τα ελεγα ολα.LOVE IS A HURRICANE!!!!!!! η στην περιπτωση της boa ενα ηρωικο kick στη φατσα του smoker.......Dont mess with that woman,u will regret it.
Καλα για τον σχεδιασμο της συγκεκριμενης σελιδας πραγματικα δεν μιλαω.Το φανσερβισ στη διαρκεια της μαχης μετραει απιστευτα.Πραγματικα ο οντα την εχει ζωγραφισει απιστευτα.
Οσο για τον μορια πραγματικα αυτος ο shichibukai παραμενει για μια ακομη φορα κομπαρσος.Παροτι η ιδιοτητα του τα σπαει ο jimbei τον εχει κανει κυρια με τοσο ξυλο που του εχει δωσει.Σιγουρα αυτη η περιοδος δεν ειναι οτι καλυτερο για τον ιδιο πραγματικα.
Τωρα για τον αρκουδο πολλα ειναι αυτα που παιζουν και δεν 8ελω να μπω σε τετοιες διαδικασιες.Το πιο πι8ανο ειναι μια ψυχολογικη φ8ορα του ιδιου η μια πλυση εγκεφαλου για να τον εχει οδηγησει σε αυτο το σημειο αλλα με τον οντα ποτε δεν μπορει να εισαι σιγουρος.
Παντως για μενα το βασικο σε αυτο το τσπατερ ειναι οτι φανηκε η αδυναμια του luffy για μια ακομη φορα και η απειρια του να χω8ει στα μεγαλα boss.Απαραιτητη προυπο8εση για τον νεο κοσμο ειναι το χακι και πρεπει με τον ενα η τον αλλο τροπο καποια στιγμη να το αποκτησει γτ σιγουρα τοτε δεν 8α εχει γυρω του αλλον να τον σωζει κα8ε φορα
ΥΓ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ Η ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΟΚΕΡ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΟΥΦΙ

Posted 02 October 2009 - 11:17
Στο επομενο θα δουμε και μαχη μεταξυ Ivankov Και kuma:awww:
Chapter 557
Posted 02 October 2009 - 14:04
δν μπορω να περιμενω να δω τι θα γινει με hancock-smoker-luffy...
οσο για τον kuma δν με ενδιαφερει και πολυ :s
επιτελους ομως... σωστε τον ace!!!
enough!!
εχει πιαστει εκει περα ο ανθρωπος xD
και πιστευω οτι το επομενο chapter θα ειναι παρα πολυ ωραιο!!
cant wait for it

θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!
Posted 02 October 2009 - 17:24
Ειμαι της αποψης οτι πρεπει να πεθανει ο ace για να δουμε επιτελους την WG να νικαεικαι η σειρα μου να πω και εγω κατι..
δν μπορω να περιμενω να δω τι θα γινει με hancock-smoker-luffy...
οσο για τον kuma δν με ενδιαφερει και πολυ :s
επιτελους ομως... σωστε τον ace!!!
enough!!
εχει πιαστει εκει περα ο ανθρωπος xD
και πιστευω οτι το επομενο chapter θα ειναι παρα πολυ ωραιο!!
cant wait for it
Posted 02 October 2009 - 19:57
Posted 02 October 2009 - 20:45
Ασκετο?:hahaha:Anyway τα chapter του OP βγαινουν καθε πεμπτη 3-8 ωρα ελλαδος...πιστευω να βοηθησα ^^Το επομενο chapter Ποτε βγαινει???
Posted 02 October 2009 - 21:09

Devils don't ask favors from God
Posted 02 October 2009 - 21:14
Μερικες φορες βγαινει Πεμπτη οχι παντα. Τις περισσοτερες φορες βγαινει Παρασκευη
Βγαινει τις περισσοτερες φορες πεμπτη, μαλλον το εχεις μπερδεψει με Naruto & Bleach <3 Nuff said:ureshii:!!
Posted 02 October 2009 - 21:29