Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 01 October 2009 - 18:24
Posted 01 October 2009 - 18:40
Αναρωτιεμαι αν τελικα τα ζευγαρια που εχουν αρχισει να δημιουργουνται θα ειναι τα "τελικα". Αν και φαινεται οτι θα ειναι μια μαχη ολοι εναντιον ολων οπως π.χ. οι strawhat εναντιον του Oars θα ηθελα να δω και καποιες μαχες 1vs1 αν και θα ειναι δυσκολο αφου ο καθενας θα θελει να προστατευσει τους δικους του.
Μετα τις 2 επικες εισοδους σε αυτο τον πολεμο (WB - Luffy) με ποιο τροπο μπορει αν μπει ο Dragon και να προκαλεσει παταγο (το θεωρω 90% σιγουρο πλεον, ειδικα μετα τα λογια του Smoker)? Ισως αν φτασει με ιπταμενο συννεφο σε στυλ Goku?
Και τελος, κατι καλο πρεπει να κρυβει ο σταυρος που βρηκε ο Ζορο! Θελω να το δω την επομενη εβδομαδα οπωσδηποτε!
Μην προδιαγραφεις οτι τελειωσε η μαχη, μου θυμισε λιγο Luffy vs Magellan οπου στο ενα κεφαλαιο ο Luffy τον εριξε στο εδαφος και στο επομενο οι ρολοι αντιστραφηκαν! Δεν νομιζω πως βγηκε knock-out απο τωρα.Μετριο chapter θα ελεγα >.>.Anyway δεν μου πολυ αρεσε η μαχη moria vs jinbei......1hit k.o ελεος δλδ k αυτη/ος ivankov που σκατα σκεφτηκαν αυτον τον χαρακτηρα...!!
Posted 01 October 2009 - 18:55
Μετριο chapter θα ελεγα >.>.Anyway δεν μου πολυ αρεσε η μαχη moria vs jinbei......1hit k.o ελεος δλδ k αυτη/ος ivankov που σκατα σκεφτηκαν αυτον τον χαρακτηρα...!!
Μέτριο; Σοβαρά;
Με τον Moria γελάν και οι πέτρες πλέον. Το 1 hit ήταν αρκετό, τον έχει παίξει ήδη το ρόλο του αυτός ο χαρακτήρας σε προηγούμενο arc. Όσον αφορά τον Ivankov, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα σου.
Ακόμα ένα AWESOME chapter, με Smoker action, που περίμενα για καιρό, και επικό τέλος.
Edit: το ότι με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη κατάσταση ο Dragon, το θεωρώ σχεδόν σίγουρο. Για το αν εμφανιστεί εκεί ή όχι, δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά.
Edited by Warchief, 01 October 2009 - 19:01.
Posted 01 October 2009 - 19:12
Ο Iva είναι τζαμάτος δεν ακούω κουβέντα...
Και...για τον Kuma η θεωρία μου είναι πως ήταν πειρατής που έπειτα τον έκανε ρομπότ και του έκανε πλύση εγκεφάλου ο Vegapunk, όταν ο Kuma άρχισε να θυμάται και να ξαναβρίσκει τον χαμένο του εαυτό (αφού έσωσε και τον γιο του πρώην συντρόφου του Dragon) του ξανακάνε πλύση εγκεφάλου και ιδού το αποτέλεσμα.
Μου άρεσε που ο Buggy τα πήρε όταν τον αποκάλεσε ο WB "Rednose:hahaha:".
Edited by D.Dragon, 01 October 2009 - 19:21.
Posted 01 October 2009 - 19:23
Δεν έχει τελειώσει ο Moria είμαι κατά 90% σίγουρος... μιλάμε για Shichibukai , οι διαφορές ανάμεσα στην δύναμη όλων είναι πολύ μικρές, ακόμη και στα χάλια του ο Μόρια δεν χάνει με μιά γροθιά.
Ο Iva είναι τζαμάτος δεν ακούω κουβέντα...
Και...για τον Kuma η θεωρία μου είναι πως ήταν πειρατής που έπειτα τον έκανε ρομπότ και του έκανε πλύση εγκεφάλου ο Vegapunk, όταν ο Kuma άρχισε να θυμάται και να ξαναβρίσκει τον χαμένο του εαυτό (αφού έσωσε και τον γιο του πρώην συντρόφου του Dragon) του ξανακάνε πλύση εγκεφάλου και ιδού το αποτέλεσμα.
Same here.πρώτον είναι ο ίβανκοβ.Ρε παιδιά σαν χαρακτήρας μπορεί να σας απωθεί αλλά είναι πολύ σωστά αυτά που λέει.
Παιδιά
Ελπίζω να γίνει κάτι ποο.
Πρώτον ο ίβα τα σπάει πιστεύω ότι τώρα θα πεχτεί κάτι γιατί νομίζω και αυτοί οι δύο γνωρίζονται(ίβανκοβ και φλαμίνγκο).Αλλά ρε να μας κάνει ένα φλάσμπακ να δούμε.
Σμόκερ και μπόα τα έσπασαν.Η μπόα θεογκόμενα όπως πάντα...Καλά έριξα ένα γέλειο εκεί
Posted 01 October 2009 - 19:49
Άλλο ένα επικό chapter:nod:
Posted 01 October 2009 - 19:58
oso gia ton brook, tha mathei na polema me thn mousiki apo to violi t.
gia tous alluous ta kseroume
Posted 01 October 2009 - 19:59
Μέτριο; Σοβαρά;
Με τον Moria γελάν και οι πέτρες πλέον. Το 1 hit ήταν αρκετό, τον έχει παίξει ήδη το ρόλο του αυτός ο χαρακτήρας σε προηγούμενο arc. Όσον αφορά τον Ivankov, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα σου.
Ακόμα ένα AWESOME chapter, με Smoker action, που περίμενα για καιρό, και επικό τέλος.
Edit: το ότι με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη κατάσταση ο Dragon, το θεωρώ σχεδόν σίγουρο. Για το αν εμφανιστεί εκεί ή όχι, δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά.
Ο/Η iva ειναι αλλοκοτος σαν χαρακτηρας...σε αυτο μονο διαφωνω....
Anyway on topic now:καλα η boa θεα κ εχει δαγκωσει την λαμαρινα με τον λυφφυ ωστε να παρει το μερος του
Posted 01 October 2009 - 20:07
Επικο τσαπτερ με πολυ καλες σκηνες μαχης αλλα και αρκετο γελιο σε μια σκηνη:
Hancock: I've never felt this angry in all my life
Luffy: ...!!! Hancock
Hancock: *blush* Yes?
Ελιωσα στα γελια εκει
Τωρα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοουσε ο βλαμενος με τα ροζ με αυτο που ειπε αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα μας τα πει ολα με καθε ανατριχιαστικη λεπτομερια στο επομενο τσαπτερ
Btw Pirate King τι εννοουσες με τα "τελικα" ζευγαρια?
PS: Την Hancock νομιζα οτι την ελεγαν Hankock...
Edited by Robin-Chwan, 01 October 2009 - 22:36.

Devils don't ask favors from God
Posted 01 October 2009 - 20:11
To chapter ήταν πολυ ωραιο, μπορει οχι οσο τα προηγουμενα, αλλα χρειαζονται κι αυτα.
Συμφωνω κι επαυξάνωΔεν έχει τελειώσει ο Moria είμαι κατά 90% σίγουρος... μιλάμε για Shichibukai , οι διαφορές ανάμεσα στην δύναμη όλων είναι πολύ μικρές, ακόμη και στα χάλια του ο Μόρια δεν χάνει με μιά γροθιά.
Ολοι οι Shichibukai ήταν πειρατές με μεγάλο bounty
Πιστευω πως ο Kuma ήταν εξολοκλήρου πείραμα του Vegapunk γι αυτο προσπαθουσε να εξηγησει πως δεν ειναι cyborg (μισός άνθρωπος) αλλα pacifista (κατι σαν ανθρωποειδές).
Αν ήταν το πρώτο πείραμα των PX. είχε ως αποτέλεσμα να έχει και αυξημένη νοημοσύνη σε αντιθεση με τους αλλους που απλως εκτελούν διαταγές
Η εκδοχη αν ο Vegapunk ήταν με την World Government.
Η άλλη εκδοχή ειναι πως ο Vegapunk είναι με τους Revolutionaries και ο Kuma ήταν κατασκευασμένος να ειναι με την πλευρα τους όμως ο Vegapunk ως μέλος της WG τον έβαλε ώς κατάσκοπο.
Δηλαδή ο Vegapunk ήταν πειρατής. (κάτι σαν shichibukai αλλα λόγω υψηλου IQ τον είχαν στα άδυτα της WG)
Posted 01 October 2009 - 20:22
Posted 01 October 2009 - 21:16
Posted 01 October 2009 - 21:47
τεσπα αναμενεται μεγαλος χαμος στα επομενα τσαπτερς απλα φανταστειτε οτι δεν εχουμε δει σε δραση (εκτος απο λιγα στιγμιοτυπα)kizaru,ao kiji,akainu,sengoku,garp,wb,sichibukai εκτος απο καποιους...
οσο για τον κουμα ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεται ποιος ειναι ο αληθινος και ποιος ο ψευτικος,επειδη ο ψευτικος δεν εχει paws αλλα κατι σωλινακια π πετανε κατι laser οπως αυτα στις μαχες στο shabondy
Posted 01 October 2009 - 21:59
η πιο απλά ο real κουβαλά την bible..λπν το τσαπτερ δεν ηταν και οπως τα αλλα,αλλα καταταλα πολυ καλο
τεσπα αναμενεται μεγαλος χαμος στα επομενα τσαπτερς απλα φανταστειτε οτι δεν εχουμε δει σε δραση (εκτος απο λιγα στιγμιοτυπα)kizaru,ao kiji,akainu,sengoku,garp,wb,sichibukai εκτος απο καποιους...
οσο για τον κουμα ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεται ποιος ειναι ο αληθινος και ποιος ο ψευτικος,επειδη ο ψευτικος δεν εχει paws αλλα κατι σωλινακια π πετανε κατι laser οπως αυτα στις μαχες στο shabondy