Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
16945 replies to this topic

#16051 Pirate Luffy

Pirate Luffy

    Mein König

  • Members
  • 331 posts

Posted 14 April 2019 - 19:05

Πλάκα-πλάκα το Skypiea είναι πολύ όμορφο σαν arc. Το One Piece είναι η καμπάνα που χτύπησε ο Luffy στην Skypiea και βλέπανε κάτω στη γη την σκιά του, το One PIece είναι η αυτοθυσία του Hiluluk για τον Chopper και τους ανθρώπους του Drum Island, είναι αυτή η μία μπουνιά όλη κι όλη στον Bellamy, γιατί τότε μέτραγε, ενώ πριν στο μπαρ που ήταν με τον Zoro και τους κορόιδευε κρίνανε ότι δεν χρειάζεται να παλέψουν. Είναι όλα αυτά μα πλέον δεν είναι. Πάνε αυτά...


Posted Image

#16052 teliosmetonma

teliosmetonma

    Ο τίτλος του σπάμμερ

  • Members
  • 33 posts

Posted 14 April 2019 - 19:07

Βέβαια και ειναι απτα καλύτερα αρκ. Αγαπημένο <3 (μαζί με water 7 και πόλεμος των καλύτερων)



#16053 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 14 April 2019 - 19:08

btw ειδα σημερα το ανιμε... ειναι το επεισοδιο με το τους Ρ.Α καπτενς... Η αποδοση της Μπεττυ στο ανιμε ειναι πολυ καλη! την εκαναν στα κοκκινα με κοκκινη σημαια Ρ.Α .. μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλο

 

Εγω δεν εχω καταλαβει τι εγινε τελικα με τους γερμα66... φυγανε δεν φυγανε? γτ στο ανιμε λεει οτι η κυβερνηση τους εβγαλε απο το ρεβερι... οποτε επιβιωσαν?


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#16054 teliosmetonma

teliosmetonma

    Ο τίτλος του σπάμμερ

  • Members
  • 33 posts

Posted 14 April 2019 - 19:11

Ε μάλλον θα επιβίωσαν.

 

Spoiler:



#16055 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 14 April 2019 - 19:17

Νομίζω το μόνο που θέλουμε γενικότερα πλέον όλοι είναι επιτέλους να δούμε Dragon,Shanks,Mihawk,Kaido,Blackbeard σε μάχες και εξέλιξη της ιστορίας πάνω σε αυτούς και όχι σε κομπάρσους επιτέλους. Και ανάμειξή Marine Admirals και Akainu. Όλα αυτά τα ονόματα που ανέφερα 1000 chapters μάχες και ιστορία μπορούν να βγάλουν με άπειρο ενδιαφέρον και αντί για αυτού τους έχουμε δει ελάχιστα. Hype hype και στο τέλος ένα ολόκληρο New World να νικανε ψαρανθρωπους,τραγικό τελείωμα με Flamingo και γλυκό στην Big Mom.

Oda δείξε μας αυτούς που γουστάρουμε επιτέλους!!!!

 

Γενικά ο Oda φαίνεται να εχει χωρίσει τους δευτερεύοντες χαρακτήρες σε plot relevant και όχι plot relevant. Ετσι, η BM, o Kaidou και τα πληρώματά τους δεν είναι plot relevant, άρα μπορούν να γίνουν λιγάκι "fodderize" ενω όλοι αυτοί που ανέφερες είναι, άρα θα τους προσέξει περισσότερο, το οποίο αν ισχύει είναι κακό writing και είναι κάτι που κριτικάραμε τον Kubo του Bleach, συγγραφέα πολύ χείροτερο από τον Oda, επειδή το έκανε όλη την ώρα με τους κακούς και τους δεύτερους χαρακτήρες.

 

Αυτό μου θύμισε και κάτι άλλο που low-key με ενοχλεί. Το γεγονός ότι οι πληροφορίες για διάφορα κομβικά σημεία της σειράς μας δίνονται με το σταγονόμετρο, αν μας δίνονται, παρ'όλο που πλέον δεν υπάρχει σεναριακός λόγος για να μην τα ξέρουμε. Αναφέρομαι σε πράγματα όπως το D., που κάποτε δεν μπορούσαμε να μάθουμε τι σημαίνει επειδή οι πρωταγωνιστές (των οποίων το POV ακολουθούμε) δεν είχαν συναντήσει κανένα που να ξέρει τι σημαίνει, αλλά πλέον ξέρουν ΟΛΟΙ εκτός από τους Strawhats και εμάς επειδή... λόγοι. Jesus, Ο LAW ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ STRAWHATS ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ARCS. 


Edited by Osama Bin Laden, 14 April 2019 - 19:23.


#16056 redpower1989

redpower1989

    Raftel

  • Members
  • 1,072 posts

Posted 14 April 2019 - 19:23

Άλλη πατάτα οι germa66. Ποτέ δεν μου άρεσε η τεχνολογία τους και το πως βοήθησαν τον Sanji να αναβαθμιστεί. Γιατί τόσο κάτω ο Sanji; Γιατί;;;;



#16057 teliosmetonma

teliosmetonma

    Ο τίτλος του σπάμμερ

  • Members
  • 33 posts

Posted 14 April 2019 - 19:26

Άλλη πατάτα οι germa66. Ποτέ δεν μου άρεσε η τεχνολογία τους και το πως βοήθησαν τον Sanji να αναβαθμιστεί. Γιατί τόσο κάτω ο Sanji; Γιατί;;;;

 

Άλλαξε προφιλ φωτογραφία και μπορεί να αλλάξει κάτι  :P

 

Me too, βαρετοί ήταν. Εκείνο το φιλί με τον λούφυ ήταν ό,τι ναναι. Τσόντοανιμε το χουν κάνει...



#16058 redpower1989

redpower1989

    Raftel

  • Members
  • 1,072 posts

Posted 18 April 2019 - 09:32

Αυτή η φωτογραφία μου θύμισε λίγο από το παλιό OP, όπου είχε έντονα συναισθήματα. Υπήρχε απελπισία στην όλη κατάσταση και στο τέλος έρχονταν η κάθαρση.



#16059 maarinos

maarinos

    Anime Freak

  • Members
  • 312 posts

Posted 19 April 2019 - 09:43

Chapter 940: The Spark of Rebellion (jaiminisbox)

Chapter 940 - The Spark of Rebellion (mangastream)



#16060 redpower1989

redpower1989

    Raftel

  • Members
  • 1,072 posts

Posted 20 April 2019 - 12:00

Πολύ αργή η πλοκή!



#16061 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 26 April 2019 - 12:59

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την δραματουργία του Όντα σε αυτά τα chapters, (μπορεί να είναι θέμα διαφορών Ιαπωνίας-Ελλάδας) αλλά η ουσία είναι ότι δεν μπορώ να συγκινηθώ και να νιώσω άσχημα για έναν τύπο που πούλησε την κόρη του.


Posted Image

#16062 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 26 April 2019 - 23:17

Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει χαμός στα επόμενα chapters. Και στην φυλακή και στη "κηδεία" της Komurosaki. Επίσης μην ξεχνάμε και τον Law που θα πάει να σώσει το crew του. Θα πέσουν κορμιά.

2po6sfa_jpg.gif


#16063 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 27 April 2019 - 08:18

@zoro77 χαχαχα απίστευτο avatar. 



#16064 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 28 April 2019 - 11:25

Χαχα η αλήθεια είναι είχα ένα λόγο παραπάνω να ποστάρω πέρα από το να γράψω για OP.
Χρόνια πολλά σε όλους.

2po6sfa_jpg.gif


#16065 Dio Brando

Dio Brando

    Dark Will

  • Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 30 April 2019 - 05:00

Καιρό έχω να ποστάρω εδώ, αλλά γενικά ο Oda πάλι έχει κάνει το λάθος να φορτώσει υπερβολικά πολύ το arc με ένα σωρό χαρακτήρες, κάτι που κάνει την ανάγνωση του πολύ κουραστική.

 

Επίσης, πέρα από τον Kaidou, όλοι οι άλλοι κακοί είναι της φάπας και συνεπώς το στόρυ δεν έχει καθόλου σασπένς. Ο Shogun αποδείχθηκε ένας καραγκιόζης και μισός μετά από τόσο build-up, την Big Mom απλώς ας την διαγράψει από το στόρυ να τελειώνουμε, Ο King και ο Queen θα ήταν εντάξει αν οι Strawhats δεν είχα ήδη δείρει ένα σωρό yonko executives μέχρι στιγμής, οπότε το στάτους και τα bounties τους δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα. Ο Kyoshiro είναι ο μόνος με τον οποιο πάει να κάνει κάτι, αλλά το ότι δεν σκότωσε την Komurasaki και το γεγονός ότι είναι φως φανάρι ότι τον κάνει hype γιατί θα είναι ο κύριος αντίπαλος του Zoro στο αρκ, τον μειώνει αυτομάτως πάρα πολύ.

 

Προσπαθεί να δείξει τους rebels και του συμμάχους τους (Strawhats, Law, τους Mink Leaders)  σαν αυτούς τους underdogs για τους οποίους πρέπει να νοιαστούμε, αλλά καταλήγει αστείο με τόσα powerhouses που έχουν μαζί τους και γυρνάει boomerang σε βαθμό που να νοιάζομαι περισσότερο για τους κακούς, τους πραγματικούς underdogs σε αυτό το χάλι. Τώρα ο Luffy πάει να κάνει develop μια τεχνική για να μπορεί να βαρέσει τον Kaido. Δεδομένου του πως φέρθηκε στην Big Mom, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι ο Oda θα χρησιμοποιήσει "σωστά" αυτήν την τεχνική.

 

Γενικά, η εντύπωση που μου έχει δωθεί και από αυτό και από το προηγούμενο arc είναι ότι ο Oda είτε βαριέται και θέλει να τελειώνει γενικά την σειρά, είτε βαριέται αυτό το κομμάτι της ιστορίας και θέλει να προχωρήσει asap για να ασχοληθεί με κομμάτια που φαίνεται να τον ενδιαφέρουν περισσότερο, όπως ο Blackbeard, η/ο Ym και ο ρημαδο τελικός πόλεμος για τον οποίο μιλάει όλη την ώρα. Δεν είναι ότι το τρέχει, αλλά το ότι μου δίνεται η εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου και γράφει ανακυκλωμένα αρχέτυπα χαρακτήρων σε ανακυκλωμένους σκελετούς πλοκής. Δεν είναι τυχαίο που τα καλυτερα chapters τα τελευταία χρόνια είναι αυτά τα οποία δεν έχουν καμία άμεση σχέση με τους πρωταγωνιστές του και την περιπέτειά τους.

 

Δεν συμφωνω καθολου με αυτα που γραφεις εδω. To Wano ειναι το αρκ που ο ιδιος ο Oda ειπε οτι ηθελε να το ζωγραφισει εδω και πολλα χρονια καθως ειναι βασισμενο στη πατριδα του. Και οταν το Dressrosa arc και το WCI ηταν τοσο μεγαλα ε τοτε το Wano θα ειναι πολυ μεγαλυτερο γιατι ειναι το climax ολου του παρτ 2. Ολα τα αρκς του παρτ 2 μας φερανε εδω, στη τελικη μαχη με τον Kaido που ο ιδιος ο Oda του εχει δωσει τρομακτικο hype καθως ειναι βασισμενος στα δυο πιο δυνατα μυθικα τερατα της Ιαπωνιας. Το μονο κακο σε αυτο το αρκ ειναι που επρεπε να εμφανισει αλλη μια πριγκιπισσα, τιποτα αλλο. Ειναι ισως το μονο αρκ μετα απο το Skypeia που ο Oda πραγματικα δεν βιαζεται να δειξει πραγματα χτιζοντας το σιγα σιγα.


Spoiler: