Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
16945 replies to this topic

#15946 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 23 November 2018 - 11:08

Τι να πρωτοπουμε για αυτό το Chapter. Moria λογικά ακολουθεί Blackbeard ο οποίος πλέον είναι ίδιος με τον πραγματικό Blackbeard . Όλοι οι BB pirates λογικά έχουν Df abilities από άτομα που έχουν σκοτώσει και ειδικά ο Shiryu γίνεται Αορατος??? Βλέπω ΕΠΙΚΗ μάχη με Zoro να ανοίγει μάτι,χακι και δεν ξέρω τι άλλο. Στο Reverie τις έπαιξαν οι Revo με τους Admirals και απορία το έχω τι έγινε. Και τέλος King-Queen τα πρωτοπαλίκαρα του Kaido...

2008ipman01.jpg


#15947 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 23 November 2018 - 17:56

το βλεπω ο moria να κανει join τη worst generation. Ελπιζω να κανει κατι ομως αφου το κρατησε ζωντανο ο oda. Θa ήθελα να το δω όπως ηταν στα prime του.

Το να είσαι αόρατος εινια αχρηστο στο new world, με τοσα observation haki monsters.

 

O σχεδιασμος του bb εκπληκτικός. Μοιάζει στον κανονικό bb είναι ιδέα μου?

Spoiler:


Edited by Kenobi-sensei, 23 November 2018 - 17:57.


#15948 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 23 November 2018 - 18:44

Εκτός και αν το φρούτο που σε κάνει αόρατο έχει και άλλες δυνατότητες, ή σε κάνει πραγματικά αόρατο ακόμη και από το καλύτερo observation haki.

image.jpg


#15949 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 24 November 2018 - 00:54

Θα μπορουσε ισως σαν awakening να μη σε αναγνωριζει ουτε το observation και εκει θα ειναι που ο Zorro οταν αντιμετωπισει τον Shiryu θα κανει τη μαχη της ζωης του.


header.jpg?t=1485907896


#15950 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 24 November 2018 - 11:55

Εντομεταξυ υπαρχει και η θεωρια οτι ο Shiliew εφαγε δυο φρουτα, οπως και ο ΒΒ.


image.jpg


#15951 8tails

8tails

    アニメ マスター

  • Members
  • 406 posts

Posted 24 November 2018 - 12:22

Μου φαίνεται too much fanmade η θεωρία του να εχει και αυτος 2 φρουτα. Ο ΒΒ θεωρειται ο μοναδικος που θα μπορουσε να αντεξει το σωμα του 2 φρουτα γιαυτο και εγινε ολο το θεατρικο τοτε στο marineford.

 

Στα του τσαπτερ τωρα. Ενταξει νομιζω ότι ο Οντα ξεδιπλωνει την τεχνη του σ'αυτο το αρκ.  Εχουμε το πρωτο bounty Yonkou. Δε μπορω να πω ότι με ενθουσιασε και ιδιαιτερα, αλλα είμαι σίγουρος ότι είναι το χαμηλοτερο απο τους 4. Περιμενω τουλαχιστον 3Β για τους υπολοιπους 3.

 

Ο Shutenmaru είναι ισαξιος με το Inuarashi αρα εχουμε μαζι με τον Nekomamushi 3 απιστευτα δυνατους χαρακτηρες. Ο Jack παλευε στα ισα με τον Inuarashi 5 νυχτες και με τον Nekomamushi 5 μερες. Αρα και οι τρεις τους είναι σε επιπεδα Calamity.  

 

Και μιας και λεμε για Jack.. ο τζακ εγινε τζακουλης σ'αυτο το τσαπτερ. Τον μαλωνουν τα αδερφια του και η φατσα του μεσα στον τρόμο να απολογειται.. και να εχει τους ακυρους απο πισω να λενε ότι ΠΑΛΙ τον μαλωνουν. Το πιτσιρικι δηλαδη που τρωει το μπουλινγκ απο τα αδερφια του και ετσι εξηγεται που βγαζει τετοια τρελα στους αλλους και παει και τα βαζει με 2 admirals κλπ... είναι μονο και μονο για να αποδειξει επιτελους (που δεν εχει καταφερει όυτε καν) στα αδερφια του ότι είναι εστω και λιγο ικανος.

 

Και ερχομαστε στον King και Queen (εξυπνος ο παραλληλισμος με  Ρήγα (Jack), Ντάμα (Queen) και Βαλέ (King) για τους 3 Commanders). Δε ξερω αλλα η αισθηση που προκαλει η παρουσιαση του King είναι απιστευτα δυνατη, πρεπει να είναι πολυ OP χαρακτηρας με bounty γυρω στα 2ΒillionB

 

Παρεπιπτόντως ο King και ο Shiriew εχουν την ιδια νεκροκεφαλη στη στολη τους που προϊδεαζει για καποια σχεση μεταξυ τους (ίσως να ηταν και αυτος φυλακας στο Impel Down παλια)

 

Και το θεϊκό ότι ειχαμε clash μεταξυ 2 Αdmirals και Revolutionary Commanders.. το off panel δεν το σχολιαζω πιστευω ότι θα μας τη δειξει τη μαχη καποια στιγμη εστω ως flashback..το καλο που του θελω ε.

 

Απιστευτο σοκ για τον Μορια ο οποιος ναι μεν ζει οκ, αλλα εμαθε με σιχαμενο τρόπο οτι ο νακαμα του είναι νεκρος... πολυ πιθανο να δουμε Μορια να συμμαχει με Λουφυ λογω του ότι και οι δυο μισουν Καιντο και ΒΒ.

 

Και τελος τι επαιξε με τον Μihawk; Θεωρει οτι πρεπει να εγκαταλειψουν το μερος αυτο υποννοει κατι για το θεσμο των Shichibukai ίσως; γιατι υποτιθεται οτι δεν κινδυνευουν οσο είναι ενας απο αυτους.

 

Πολυ θα θελα να τον δω σε μαχη με καποιον πολυ δυνατο χαρακτηρα και το ότι το φερνει ξαφνικα στο πανελ κατι θα σημαινει. Ελπίζω να τον δουμε στο Wano αν και δε μου πολυ ταιριαζει εκει με τους σαμουραι και το όλο στορυ



#15952 Usopp MZ

Usopp MZ

    The COOL-GUY

  • Members
  • 492 posts

Posted 24 November 2018 - 14:48

Και το θεϊκό ότι ειχαμε clash μεταξυ 2 Αdmirals και Revolutionary Commanders.. το off panel δεν το σχολιαζω πιστευω ότι θα μας τη δειξει τη μαχη καποια στιγμη εστω ως flashback..το καλο που του θελω ε.

 

Δύσκολα να δείξει κάτι. Αυτό ήταν, πάει, πέρασε. Άλλωστε (αν θυμάμαι καλά) η μόνη μάχη τρίτων που μας έχει δείξει, παρεμβάλλοντάς τη στις περιπέτειες των Straw-Hats, ήταν Ace vs. Blackbeard. Ειδικά μετά το New World, όλα τα μεγάλα τέτοιου είδους events είναι off-panel (Aokiji vs. Akainu, Whitebeard Pirates' remnants vs. Blackbeard Pirates, Blackbeard Pirates vs. The Revolutionaries και λογικά μερικά ακόμα που ενδεχομένως μου διαφεύγουν).


Posted Image

#15953 8tails

8tails

    アニメ マスター

  • Members
  • 406 posts

Posted 24 November 2018 - 15:09

Ειδικά μετά το New World, όλα τα μεγάλα τέτοιου είδους events είναι off-panel (Aokiji vs. Akainu, Whitebeard Pirates' remnants vs. Blackbeard Pirates, Blackbeard Pirates vs. The Revolutionaries και λογικά μερικά ακόμα που ενδεχομένως μου διαφεύγουν).

 

Θα μας τις δειξει και αυτες πιστευω εστω και λιγες σκηνες, την καταλληλη στιγμή


Edited by 8tails, 24 November 2018 - 15:10.


#15954 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 24 November 2018 - 15:29

Για αλλη μια φορα ενα εκπλητικο κεφαλαιο... ξερετε γιατι? ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΝ-SH-CREW World ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΜΑΛ*ΚΕΣ!

 

Καθε φορα π μας πεταει κατι για τον εξω κοσμο, μας παιρνει τα μυαλα.. εκει βρισκεται το ζουμι...

 

Απιστευτο κεφαλιο.. τοσες πληροφοριες... 

Στεναχωρηθηκα π σκοτωσαν τον αμπσαλομ ... απο την αλλ το πληρωμα του ΒΒ, ειναι το μοναδικο ως τωρα π σκοτωνει (πραγματικα) χαρακτηρες....

Το φρουτο της Καταρινα τι φαση? 9 tailed fox????

 

Δεν μαθαμε και τι εγινε στο ρεβεριε... ο Μιχοκ παντως φανηκε ανησυχος... σιγουρα εγινε κατι μεγαλο.. ελπιζω να μην φυλακισαν στον Σαμπο.. δεν θελω να δω τοιδιο σεναριο παλι

 

Edit: 

 

Just found these:

 

1. Inu Inu no Mi, Model: Nine-Tail Fox

 

Spoiler:

 

2. Rena D. Stryder

 

Spoiler:

 

αρα ο ΒΒ σκοτωσε αλλον εναν D για να τα παρει η Μουλαρα του το φρουτο (???)

 

btw o King θυμιζει Μαγκελαν.. σε πιο Dark Edition


Edited by Zem@c, 24 November 2018 - 16:06.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#15955 Usopp MZ

Usopp MZ

    The COOL-GUY

  • Members
  • 492 posts

Posted 25 November 2018 - 13:55

Just found these:

 

1. Inu Inu no Mi, Model: Nine-Tail Fox

 

Spoiler:

 

2. Rena D. Stryder

 

Spoiler:

 

αρα ο ΒΒ σκοτωσε αλλον εναν D για να τα παρει η Μουλαρα του το φρουτο (???)

 

Νομίζω αυτά είναι fake / fan-made. Δεν μπορώ να τα συνδέσω με επίσημη Oda-related πηγή.


Posted Image

#15956 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 27 November 2018 - 02:13

Η Καταρινα Ντεβον με τρελαινει σαν χαρακτηρας! Ειναι η πιο κακια γυναικα πειρατης... Εχει το παρουσιασιτκο Καπετανιου, τρελης, πολυ δυνατης

 

Αν δειτε προσεκτικα η στολη του Σιριου και του Κινγκ εχουν το ιδιο σημα απο το Ιμπελ Νταουν (νεκροκεφαλη)


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#15957 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 27 November 2018 - 09:07

Υπαρχει πιθανοτητα ο Kaido να βρηκε νεο προμηθευτη devil fruits στο προσωπο του ΒΒ, αλλιως πως γνωριζε για αυτα τα γεγονοτα ο ΒΒ αφου η Wano ειναι απομονωμενη απο τον υπολοιπο κοσμο;. Η συμφωνια θα γινει στην Wano, oποτε θα εχουμε ΒΜ, ΒΒ και Kaido στο ιδιο νησι. Εντομεταξυ ο Λουφι θα βασανιζεται απο τον Kaido και η vivre card του θα σιγοσβηνει. Αυτο σημαινει οτι η Armada του θα ερθει. Meanwhile, αν θυμαστε ο Bartolomeo ηταν στο νησι του Shanks, οποτε μπορει να τον ενημερωσε για τον Λουφι. O Shanks ενημερωσε την WG που δεν εχει ιδεα για το τι γινεται στο νησι και θα επεμβει και αυτη. Μηπως ο μεγαλος πολεμος που μας προετοιμαζει ο Oda δεν ειναι πολυ μακρυα;


image.jpg


#15958 amaxoss

amaxoss

    Starting...

  • Members
  • 22 posts

Posted 27 November 2018 - 10:49

@Kaidou Καπου πετυχα  καποια απο τα λεγομενα σου,σε ενα videaki αμα θυμαμαι καλα,δεν ειναι απιθανο ακομα και να εμφανιστει ο shanks κ να supportarei τον luffy αμα οντως συμμαχησουν οι αλλοι yonkou αλλιως το story δε θα παει ετσι κ εννοειται ΒM κ Κaidou εχουν ολο το alliance μονοι τους αρα πρεπει να εμφανιστουν αρκετοι παικτες.Απλα διαφωνω στο κομματι οτι αυτος θα ειναι ο πιο μεγαλος πολεμος,αφου βγουν στην επιφανεια οι αληθειες που κρυβονται και φοβαται η WG,εχουμε raftel,revo κτλ τοτε θα γινει ο μεγαλυτερος πολεμος 



#15959 8tails

8tails

    アニメ マスター

  • Members
  • 406 posts

Posted 27 November 2018 - 11:57

Αν δειτε προσεκτικα η στολη του Σιριου και του Κινγκ εχουν το ιδιο σημα απο το Ιμπελ Νταουν (νεκροκεφαλη)



Αφου ρε συ Zem@c το λέει πιο πάνω ο @8tails-sama αυτό, δηλαδη υποννοεις ότι δε διάβασες το φοβερο του ποστ; :D

@kaidou πολύ ενδιαφέροντα αυτα οντως

Edited by 8tails, 27 November 2018 - 12:29.


#15960 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 27 November 2018 - 15:34


Αφου ρε συ Zem@c το λέει πιο πάνω ο @8tails-sama αυτό, δηλαδη υποννοεις ότι δε διάβασες το φοβερο του ποστ; :D

@kaidou πολύ ενδιαφέροντα αυτα οντως


Ηταν πολυ μεγαλο... #Busted

Παντως εχουν Jack Queen King... Αν επαιρνε στο πληρωμα του τον Εης θα ειχε και Ασο... ενα δεκαρι ηθελε κ εκανε Royal Flush XD

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."