Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
16946 replies to this topic

#15916 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,907 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 03 November 2018 - 21:54

Με τα τωρινα δεδομενα, αν ο WB ηταν στα καλα του και υγιης τοτε το haki του στην συγκεκριμενη γροθια θα εβγαζε εκτος τoν Akainu. Το γεγονος οτι ηταν μια χαρα μετα απο αυτην την επιθεση εμενα μου δειχνει οτι ο WB ειχε πολυ αδυναμο χακι και εκανε ελαχιστη ζημια στον Akainu συγκριτικα με την ζημια που θα εκανε με φουλ χακι.


image.jpg


#15917 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 03 November 2018 - 22:17

δε ξερω αν θα πεσει ο kaidou, αλλά πιστεύω όταν πέσει θα γίνει μόνο απο τό Luffy.

 

Το βασίζω αυτό στην τωρινή ήττα του. Πρέπει να αρχίσει να χάνει από τώρα ωστέ να προσπαθήσει ξανά και ξανά μέχρι να κάνει master το haki και ενα awaken. 



#15918 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 03 November 2018 - 22:38

Επίσης Admirals=Yonko. 

 

Αυτο δεν ισχυει.... Το ναυτικο δεν εχει καμια δυναμη η οποια να συγκρινεται σε 1-1 με τους αυτοκρατορες για αυτο και δεν τους πειραζει... ο WB ηταν ετοιμοθανατος για αυτο και τον προκαλεσαν... Πολυ απλο παραδειγμα: Ο WB  με μισο κεφαλι και ετοιμαθανατος εβγαλες τον ακαινου εκτος μαχης σε 3 πανελς. 

Ακομα και οταν ο Σανξ ηρθε σε πεικοινωνια με τον wb  δεν μπορεσαν καν να κανουν παρεμβαση .. απλα περιμεναν με τα χερια στο κεφαλι τους , χωρις ανασα.

 

Το ιδιο και για BM.. Εστειλε τον λουφφυ αδιαβαστο σε Γ4 με μια αγκωνια.. απλα ο Οντα την παρουσιασε τελειως κωμικη και εχασε την αιγλη της.


Edited by Zem@c, 03 November 2018 - 22:41.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#15919 Mosquito Killer

Mosquito Killer

    Anime Newbie

  • Members
  • 62 posts

Posted 03 November 2018 - 22:54

Admirals=Yonko δεν είναι δικά μου λόγια αυτά είναι facts.

Ναι δεν έχει το ναυτικό κανέναν να πάει 1 vs 1 με Yonko και ελέγχουν τους πάντες.

Τον WB τον προκάλεσαν γιατί είχαν τον γιο του Pirate King, όχι επειδή ήταν παππούλης και αδύναμος. Υπήρχε λόγος. Το ναυτικό θέλει να δείχνει καλό πρόσωπο, δεν δείχνεις καλό πρόσωπο όταν ανοίγεις πόλεμο με τέτοια δύναμη χωρίς λόγο.



#15920 8tails

8tails

    アニメ マスター

  • Members
  • 406 posts

Posted 03 November 2018 - 23:43

Ε καλα τωρα, αν μου λες για ενα μπουκετο.. δες ξανα τις σκηνες πως τον ξεσκιζει και δε μπορει να σταθει ουτε στα ποδια του, εκει που τον εκανε σκυλακι του.
Ο Ακαινου ειναι ντουκι γενικα το ξερουμε. Αλλα σαν τον WB δεν ηταν ουτε στα ονειρα του. Ο Ακαινου ξεφτυλιστηκε στη μαχη απο εναν γερο-WB διασωληνομενο ετοιμοθανατο και με μια λογχη σε μεγεθος γαϊδουριου περασμενη στην κοιλια του. Μονο λογω του awakening του ειχε ενα απιστευτο regeneration μετεπειτα και επανηλθε πολυ αργοτερα. Αλλα μεσα στη μαχη με τον WB απλα ξεφτυλιστηκε στο τελος.

#15921 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 04 November 2018 - 00:53

Βρες μου σε παρακαλω που λεει αυτο περι Yonko=Admiral ... Ισως αυτο που θελει να πει ειναι οτι οι αντμιραλς ειναι οι μοναδικοι απο την κυβερνηση με την δυναμη να παλεψουν με εναν αυτοκρατορα..

 

Να σου υπενθυμισω οτι η κυβερνηση (δλδ ολος ο κοσμος) εδω και δεκαετιες δεν μπορουσε καν να βγαλει απο την μεση ενα αυτοκρατορα..

Καθε αυτοκρατορας με τον σταρτο του ειναι ισοδυναμο της κυβερνησης ... για αυτο θελουν το Πλουτον και το Ποσειδον για να τους νικησουν 

 

 

Κατα τα αλλα κο-κο-κο (κοτες) - βλ. Ακαινου π πηγε να το παιξει χαλαρος στο  possible reunion Kaidou - BM

 

βλ Λουφφυ π οταν χτυπησε τον Καιντου μ ειχε και οδοντογλυφιδα στο στομα και στυλακι χαλαρου μαγκα. Τις εφαγε και καταλαβε

 

Ο ντοφλα ετρεμε στην ιδεα οτι Καιντου θα τα εβαζε μαζι του... δεν τολμουσε καν να κανει πλανα για να αντεπιτεθει 


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#15922 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 04 November 2018 - 01:24

Δεν ξέρω αν το έχει πει ο Oda για Admirals= Yonko αλλά αυτό δεν φαίνεται βάση αυτών που έχουμε δει. Όταν ο Aokiji πάγωσε τον Flamingo στο Punk Hazard δεν φάνηκε ο Ξανθούλης φίλος μας να κολλάει και ιδιαίτερα να τα βάλει μαζί του άσχετα αν δεν έγινε. Αντίθετα όσον αφορά τον Kaido έτρεμε στην ιδέα μην γίνει καμία πατάτα και δεν μπορεί να του παράγει αυτά που θέλει. Όπως και με τον WB συμφωνώ ότι είχε τον Akainu καθαρά αν και ο WB ήταν μια κατηγορία μόνος του γενικότερα... The Strongest Man In The World. Πάντως εγώ να ξαναπώ πως ο Blackbeard δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία από άποψη δύναμης και φάνηκε οταν τους έκανε ΝΤΟΥ ο Akainu που έτρεχαν να ξεφύγουν... Κανένας άλλος Yonko δεν θα μασάγε...Στο μέλλον αν κλέβοντας φρούτα ή τι άλλο δεν ξέρω.
Εγω για 2 ατομα εχω απορία..
1ος Ο Mihawk γιατί αν δεν κάνω λάθος τα έβαζε στα ίσια με Shanks.. Δηλαδή είναι σε επίπεδο Yonko???
2ος Ο Dragon ο οποίος θεωρείται ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στο κόσμο λόγω των Revolution Army αλλά ότι τους την έπεσαν οι Blackbeard και αυτοί την έκαναν αντί να τους τσακίσουν μου έκανε εντύπωση.

Edited by itachi_se, 04 November 2018 - 01:36.

2008ipman01.jpg


#15923 gokussjgod(2)

gokussjgod(2)

    Starting...

  • Members
  • 25 posts

Posted 04 November 2018 - 03:15

Εγω για 2 ατομα εχω απορία..
1ος Ο Mihawk γιατί αν δεν κάνω λάθος τα έβαζε στα ίσια με Shanks.. Δηλαδή είναι σε επίπεδο Yonko???
2ος Ο Dragon ο οποίος θεωρείται ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στο κόσμο λόγω των Revolution Army αλλά ότι τους την έπεσαν οι Blackbeard και αυτοί την έκαναν αντί να τους τσακίσουν μου έκανε εντύπωση.

1. Δεν θα μου εκανε εντυπωση κατι τετοιο, δεν νομιζω να εχει αδικα τον τιτλο του δυνατοτερου ξιφομαχου σε ολο τον κοσμο. Βεβαια δεν γνωριζουμε πριν απο ποσο καιρο παλεψανε και σε τι επιπεδο ηταν τοτε σε συγκριση με τωρα, και πιθανον δεν θα μαθουμε ποτε περιμενοντας τους να παλεψουνε ξανα αφου ο mihawk δεν ενδιαφερεται για τον shanks απο τι στιγμη που εχασε το χερι του, απο την αλλη ομως μπορει να ειναι τετοιες οι συγκυριες που να αναγκαστουνε να τις παιξουν.

 

2. Εδω ενδεχομενως παιζουνε δυο σεναριο. Μπορει απλα ο dragon και τα υπολοιπα υψηλοβαθμα μελη η εστω τα περισσοτερα απο αυτα να μην βρισκονταν για καποιο λογο στην βαση τους ισως καποιας πολυ σημαντικης αποστολης ξερω, που μαλλον να εχει να κανει με το reverie και να μην μπορουσανε οσο ειχανε απομεινει να διαχειριστουνε την κατασταση μονα τους.Το δευτερο σεναριο, το οποιο το θεωρω και το πιο πιθανον, ειναι οτι καθως το reverie ηταν αρκετα κοντα και δεν ηθελαν να σπαταλησουνε δυναμεις και να εχουνε αποριες απεναντι στoν teach και στο crew του, που δεν ξερουμε το τωρινο τους επιπεδο μεμενωμενα και συνολια εκτος σπο τoν burgess σε σχεση με τον sabo που φανηκε πολυ αδυναμος, να αποφασισανε να μην αναμειχθουνε καν σε μαχη και να την κοπανησανε. Πιθανον να παιζει και κατι αλλο να εγινε που δεν μπορουμε να φανταστουμε η ενας συνδιασμος των σεναριων που προανεφερα.



#15924 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 04 November 2018 - 18:23

 

 

Καλως ηρθες στο γκρουπακι μας ! 


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#15925 gokussjgod(2)

gokussjgod(2)

    Starting...

  • Members
  • 25 posts

Posted 04 November 2018 - 19:29

Καλως ηρθες στο γκρουπακι μας ! 

Ευχαριστω για την υποδοχη μα απο τους παλιους ειμαι, βασικα ειμαι ο ιδιος gokussjgod που εχει κανει και παλιοτερα post εδω, αλλα επειδη για εναν ηλιθιο λογο αντιμετωπιζα προβλημα με την συνδεση, αναγκαστικα να ξανακανω νεο προφιλ, και επιτηδες εβαλα σε παρενθεση το 2 για να μπορω να ξαναγραφτω με το ιδιο ονομα.



#15926 Usopp MZ

Usopp MZ

    The COOL-GUY

  • Members
  • 492 posts

Posted 04 November 2018 - 20:30

Ο Oda νομίζω έχει υπονοήσει την εξίσωση 3 Admirals = 4 Emperors = 7 Warlords. Αυτό συνάγεται εμμέσως - αλλά σίγουρα όχι ασφαλώς - από ατάκες τύπου "αυτές οι δυνάμεις συντηρούν την ισορροπία στον κόσμο" κλπ. Αυτό δε σημαίνει ότι ο καθένας μόνος του είναι ίσος σε ατόφια δύναμη, σε επιρροή, σε δικτύωση, σε πληροφόρηση ή σε αριθμό ακολούθων. Το καταλαβαίνω, περισσότερο, σαν ένα συνδυασμό πραγμάτων που οδηγεί τις εκάστοτε "τάξεις" / "οργανώσεις" να είναι, το λιγότερο, επιφυλακτικοί στην όποια ευθεία επίθεση, κόντρα, αντιπαράθεση, με κάποιον από τους άλλους.

Από εκεί και πέρα, το τελευταίο κεφάλαιο πραγματικά επανέφερε την τάξη πραγμάτων που αισθανθήκαμε ότι κλονίστηκε μετά το πρόσφατο arc, όπου η Big Mom εν τέλει δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως απειλητική παρουσία στο OPverse. Νομίζω πως επιστρέφει στο "παλιό, καλό One Piece που αγαπήσαμε" και εύχομαι να μη δώσει δικαιώματα για κράξιμο, από εδώ και πέρα, μέχρι και το τέλος της σειράς ακόμα.

Η δύναμη του Kaidou φαντάζει εξωφρενικά τρομακτική και απειλητική, αφού ξεφτυλίζει πραγματικά τον Luffy τόσο νωρίς, ενώ όλο το arc έχει στηθεί γύρω από μια επιχείρηση πολλών και ετερόκλητων οργανώσεων να τον "ρίξουν". Και φυσικά, όλοι περιμένουν την τελική κουβέντα σε όλο αυτό, να την έχει ο πρωταγωνιστής. Κάτι που, μετά το τελευταίο, φαντάζει υπερβολικά δύσκολο, αν όχι ουτοπικό.

Εν τω μεταξύ αναρωτιέμαι πού είναι και τι κάνει ο Zoro τόση ώρα. Σε αυτό το arc πιστεύω θα είναι παραπάνω από πωρωτικός, και, αν και με έχει ενοχλήσει στο παρελθόν η εμμονή του Oda να τον ντουκεύει, δε με πειράζει καθόλου.

Από εκεί και πέρα, το ότι ο Kaidou είναι "το πιο δυνατό πλάσμα στον κόσμο" δεν αναιρεί - όπως παρατήρησαν κάποια παιδιά και παραπάνω - πως μπορεί να χάσει, ή έχει χάσει ήδη. Και ο Jack θεωρητικά είναι υπερτούμπανο, αλλά τις τρώει συνεχώς από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε. Και πάντα επιβιώνει, και πάντα κάνει αψυχολόγητα και επιθετικά "ντου" (και πάντα τις τρώει ξανά :P ). Ο Kaidou δε νομίζω (και δε θα ήθελα) να χάσει επειδή θα τον ξεπεράσει κάποιος ή συνδυαστικά κάποιοι σε δύναμη, αλλά γιατί η όποια δύναμη θα ενταχθεί καλά σε ένα πλάνο με intel, με οργάνωση, με πλήγματα από εδώ και από εκεί μέχρι την τελική ήττα που θα ελευθερώσει το Wano και θα καταστήσει τους Strawhat και Heart Pirates δυνατούς παίχτες στις τάξεις των πειρατών και ιδίως, στους Supernovas, οι οποίοι είναι η νέα δύναμη / "wildcard" που ανατρέπει σταδιακά την ισορροπία στην οποία αναφέρομαι στην αρχή του post.

 

Και φυσικά, μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν οι πολιτικοί παράγοντες (βασιλείς που συνεργάζονται με το World Goverment), οι Revolutionaries, τα remnants των Whitebeard Pirates, οι Gorousei και οι Tenryubito και ο μυστήριος βασιλιάς και ποιος ξέρει τι άλλο κρύβεται ή θα έχουμε παραβλέψει και θα επανεμφανιστεί στην πορεία. Πολλοί παράγοντες που θα δημιουργήσουν, πιστεύω, πολλές αναταράξεις στα επόμενα chapters και ενδιαφέρουσες αφηγηματικά ανατροπές μέχρι να φτάσει η ιστορία στο τέλος της. :)


Posted Image

#15927 maarinos

maarinos

    Anime Freak

  • Members
  • 312 posts

Posted 09 November 2018 - 11:04

Chapter 924: Ha

Break την άλλη βδομάδα


Edited by maarinos, 09 November 2018 - 11:17.


#15928 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 09 November 2018 - 16:24

Come on Oda, τι θα πει "I will take care of Trafalgar next time"; Για να έχει χρόνο ο Law να φτιάξει κάποιο ηλίθιο σχέδιο ώστε να τους σώσει όλους; Πολύ κακή δικαιολογία ώστε να αφήσει ο Kaidou τον Law ήσυχο για τώρα, όπως και δεν είχε καμιά λογική το πόσο εύκολα ξέφυγε από τον Hawkins. Εκτός αν λείπει κάποια σελίδα από το link του maarinos, o Hawkins δεν άφησε τον Law να φύγει επίτηδες, καθώς ο τύπος του Kaidou πάνω στην σαύρα είναι μαζί του τόσο όταν επιτίθενται στον Law όσο και μετά που ξαναεμφανίζεται. Συνεπώς, ο Law με ένα Sea Stone nail πάνω του κατάφερε να ξεφύγει από τον Hawkins που του επιτιθόταν πως ακριβώς; Γιατί δεν του ρίξανε τότε και δεύτερο καρφί ή καμιά σφαίρα ή οτιδήποτε αν το sea stone προέρχεται από εδώ;

 

Γενικά, αν εξαιρέσεις το προηγούμενο τσάπτερ, αυτό το αρκ είναι ένα μεγάλο χάλι από πλευράς σεναρίου μέχρι στιγμής. Οι time-traveling samurai και το φρούτο που τους χρονομετέφερε είναι ένας τεράστιος σωρός bullshit που δημιουργεί ένας σωρό σεναριακές ασυνέπειες (ο Oda δεν έπρεπε ποτέ να μπλέξει με time travelling κανενός είδους), ενώ ο Luffy ας σταματήσει παρακαλώ να λέει τον εαυτό του πειρατή και ας ονομαστεί supreme revolutionary commander, αφού έχουμε μπροστά μας άλλο ένα σενάριο επανάστασης κατά της άρχουσας τάξης ενός νησιού.


Edited by Osama Bin Laden, 09 November 2018 - 16:25.


#15929 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 09 November 2018 - 17:07

Δε θα σχολιασει κανεις τη μαπα που πηρε η Robin? Εμενα το chapter εκει με κερδισε, πεθανα στο γελιο.


header.jpg?t=1485907896


#15930 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 09 November 2018 - 18:16

Γενικά, αν εξαιρέσεις το προηγούμενο τσάπτερ, αυτό το αρκ είναι ένα μεγάλο χάλι από πλευράς σεναρίου μέχρι στιγμής. Οι time-traveling samurai και το φρούτο που τους χρονομετέφερε είναι ένας τεράστιος σωρός bullshit που δημιουργεί ένας σωρό σεναριακές ασυνέπειες (ο Oda δεν έπρεπε ποτέ να μπλέξει με time travelling κανενός είδους), ενώ ο Luffy ας σταματήσει παρακαλώ να λέει τον εαυτό του πειρατή και ας ονομαστεί supreme revolutionary commander, αφού έχουμε μπροστά μας άλλο ένα σενάριο επανάστασης κατά της άρχουσας τάξης ενός νησιού.

 

Συμφωνώ 100%.

 

Δεν κατάλαβα το λόγο που το σενάριο που απλά ο Oden πεθανε 2-3 χρόνια πριν απο το Kaidu ήταν κακό. Πολύ κακή επιλόγη του time travel γιατί αφήνει πιθανότητες για plot holes.

Ακόμα ελπίζω σε μια καλή πλοκή,

 

Επισης γιατι δεν μπορουμε απλα να παμε σε καταστάσεις που ο κακός δεν είναι κακός αλλά απλά εχει αντικρουόμενα συμφέροντα. Μέχρι στιγμης όλοι οι antagonits είναι εκ φύσεως κακή.

Δεν καταλαβαινώ.