Κοιτα, για να σπαει ο luffy ο ιδιος τον καθρεφτη, δηλαδη την μονη του εξοδο, δεν νομιζω να εχει μπει χωρις σχεδιο δεν ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιος πια, τουλαχιστον μπορει να εχει βρει καποιο αδυνατο σημειο του katakuri
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 14 September 2017 - 02:39
Posted 14 September 2017 - 03:02
Edited by itachi_se, 14 September 2017 - 03:03.
Posted 14 September 2017 - 03:20
Θα χρησιμοποιήσει την τεχνική που γίνεται χαζός όπως με τον Enel για να μην προβλέπει τις κινησεις του χαχαχαχα
στην εκπαιδευση του με τον rayleigh εκαψε εγγεφαλικα κυτταρα, τώρα είναι by default ετσι XD
Posted 14 September 2017 - 16:58
http://readms.net/r/one_piece/878/4559/14
Ο Katakuri ΗΘΕΛΕ αυτην την μαχη. Το ειχε δει ηδη απο αυτο το panel. Aν δεν το θελε θα κοιτουσε να το αποτρεψει. Στα τετοια του οι υπολοιποι SHs, τον Luffy θελει να βγαλει απο τη μεση.
Δεν νομιζω ο Luffy προς το παρον να εχει τετοιο αντιπαλο. Για να το κερδισει θελει τρελη τακτικη. Ενας σαν τον Luffy που επιτιθεται πρωτος δεν εχει ελπιδα. Θα πρεπει ο Luffy να τον αφηνει να κανει πρωτος τις επιθεσεις του και να βγαινει στην αντεπιθεση. Μονο τοτε θα μπορει καπως να μην τον προβλεπει ο Kata.
Μακαρι ο Luffy να μην νικήσει γιατί μέχρι στιγμής τα πληρώματα των yonko είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της σειράς με πολύ μεγάλη διαφορά. Έχω βαρεθεί να βλέπω τα φαινομενικά δυνατότερα πληρώματα στον κόσμο να παρουσιάζονται άχρηστα, ηλίθια και αναποτελεσματικά και έχω βαρεθεί να τους βλέπω να τρώνε μονίμως ξύλο.
Ο Straw Hats νίκησαν ήδη έναν commander και έκαναν μαντάρα το πάρτυ και τον γάμο. Έχουν ήδη κάνει πολύ μεγάλη ζημιά, πολλή περισότερη από οποιονδήποτε άλλο Supernova, έχουν κλέψει το poneglyph και έχουν δείξει γενικά πόσο γαμάτοι είναι. Ας αφήσει ο Oda στους μόνους μεγάλους κακούς που του έχουν μείνει λίγη αξιοπρέπεια.
Μιλώντας για τους Supernova, αν νικήσει ο Luffy τώρα σε καθαρό 1v1 τον δυνατότερο από τους commander, και επισήμως πλέον, όλο το hype οποιασδήποτε κόντρας με τους top tier supernovas θα πάει να καθίσει στο διάολο μαζί με το ανύπαρκτο hype των yonko πληρωμάτων. Ο Kidd μόνο κάτι πλοία κατάφερνε να βυθίσει και δεν τον υπολόγιζαν καθόλου σαν απειλή, ενώ ο Urouge δεν κατάφερε να κάνει ούτε το 1/10 της ζημιάς (και το πλήρωσε ακριβά) που έχει κανει σε αυτό το arc ο Luffaρος με το ένα τρίτο του πληρωματός του.
Ο Oda πρέπει να σταματήσει να πέφτει στα τέσσερα για τους Straw Hats, έχει καταντήσει κουραστικό. Είπαμε, είναι shonen και οι πρωταγωνιστές συνήθως νικάνε, αλλά όταν καταστρέφεις το suspension of disbelief που έχεις φτιάξει εδώ και δυο δεκαετίες απλώς για να αναγκάσεις την πλοκή να πάει έτσι ώστε να νικήσουν, ούτε έχει πλάκα, ούτε ενδιαφέρον.
Edited by Osama Bin Laden, 14 September 2017 - 16:58.
Posted 14 September 2017 - 18:50
Επιτέλους ένα καλό chapter όπου καιρό έχω να δω τέτοιο στήσιμο. Συμφωνώ με bin laden αλλά το βλέπω χλωμό στην τελική να μην κερδίσει ο Luffy!
Posted 14 September 2017 - 19:42
Συμφωνω κι εγω με Osama ειναι αρκετα αυτα που εχουν κανει οι SHs με εξαιρεση τον Sanji. Δεν με ικανοποιει το οτι θα φτιαξει μια τουρτα γαματη που θα τρελανει την Μαμα. Θα με τρελαινε αντι αυτου το panel με Luffy vs Katakuri να εδειχνε Sanji vs 3rd son Daifuku. Γενικα μου φαινεται υπερβολη στην χρονια του Sanji o Luffy να νικησει 2 top commanders ενω ο Sanji να φτιαξει μια τουρτα.
Οπως και να χει πιστευω δεν θα νικηθει ο Katakuri. Το πολυ πολυ ο Luffy να δειξει εναν νεο τυπο Gear4th που να του δινει φοβερη ταχυτητα και να κοιταει στα ματια τον Kata για ενα μικρο διαστημα(οχι ομως ικανο να τον νικησει). Ή επειδη μοιαζουν τα φρουτα τους ισως ο Kata αποτελεσει εμπνευση για τον Luffy για το awakening του. Οπως και να χει ο Katakuri ειναι της κατηγοριας Marco,Shilew, BenBeckman. Θεωρω θα σκεφτει ο Luffy ενα γαματο σχεδιο που θα αναγκαζει τον Kata να βγουν απο το Mirror World ή με καποιο τροπο ο ιδιος ο Luffy βρει μια διεξοδο με καποια βοηθεια απο τους Germa που δεν ξερουμε τι εχουν απογινει.
Αν κατι μ εχει ξενερωσει στα τελευταια chapters ειναι οτι δεν κοιταω καν τι κανει η Big Mam. Ναι μεν δεν νικιεται με τιποτα αλλα με καποιο τροπο την βλεπω ανικανη να πιανει τους strawhats. Σε καμια περιπτωση δεν εβγαλε τον τρομο που εβγαλε ο Magellan ας πουμε.
Edited by zoro77, 14 September 2017 - 19:47.
Posted 14 September 2017 - 20:14
Παιδιά, ο Katakuri είναι First Commander; Ο Zoro της Μαμάς;

Posted 14 September 2017 - 22:03
Παιδιά, ο Katakuri είναι First Commander; Ο Zoro της Μαμάς;
Κάτω απο αυτήν είναι 3 commanders, Cracker, smoothie, katakuri, ο katakuri εχει την μεγαλυτερη αμοιβη ενταξει φρουτακι και τρομερο observation haki οποτε θεωρω πως ναι.
Edited by Scarlet D., 14 September 2017 - 22:04.
Posted 14 September 2017 - 22:13
Posted 14 September 2017 - 23:18
O First mate της Big Mom είναι ο Straussen, ο Katakuri είναι απλά ο πιο δυνατός του πληρώματος της και 1ος Commander
Το οτι αυτός και η linlin υδρισαν τους big mom pirates δεν τον κανει αυτοματως first mate, μπορεί να αρνήθηκε τον τίτλο, να ήθελε απλά να δουλέψει ως μάγειρας, πάντως το wiki τον βγάζει στην κατηγορία των "other members" φαντάσου, κι εγώ απο το μάνγκα δεν θυμάμαι κανείς να τον είπε first mate.
Posted 15 September 2017 - 01:40
Συμφωνω κι εγω με Osama ειναι αρκετα αυτα που εχουν κανει οι SHs με εξαιρεση τον Sanji. Δεν με ικανοποιει το οτι θα φτιαξει μια τουρτα γαματη που θα τρελανει την Μαμα. Θα με τρελαινε αντι αυτου το panel με Luffy vs Katakuri να εδειχνε Sanji vs 3rd son Daifuku. Γενικα μου φαινεται υπερβολη στην χρονια του Sanji o Luffy να νικησει 2 top commanders ενω ο Sanji να φτιαξει μια τουρτα.
Οπως και να χει πιστευω δεν θα νικηθει ο Katakuri. Το πολυ πολυ ο Luffy να δειξει εναν νεο τυπο Gear4th που να του δινει φοβερη ταχυτητα και να κοιταει στα ματια τον Kata για ενα μικρο διαστημα(οχι ομως ικανο να τον νικησει). Ή επειδη μοιαζουν τα φρουτα τους ισως ο Kata αποτελεσει εμπνευση για τον Luffy για το awakening του. Οπως και να χει ο Katakuri ειναι της κατηγοριας Marco,Shilew, BenBeckman. Θεωρω θα σκεφτει ο Luffy ενα γαματο σχεδιο που θα αναγκαζει τον Kata να βγουν απο το Mirror World ή με καποιο τροπο ο ιδιος ο Luffy βρει μια διεξοδο με καποια βοηθεια απο τους Germa που δεν ξερουμε τι εχουν απογινει.
Αν κατι μ εχει ξενερωσει στα τελευταια chapters ειναι οτι δεν κοιταω καν τι κανει η Big Mam. Ναι μεν δεν νικιεται με τιποτα αλλα με καποιο τροπο την βλεπω ανικανη να πιανει τους strawhats. Σε καμια περιπτωση δεν εβγαλε τον τρομο που εβγαλε ο Magellan ας πουμε.
Συμφωνώ με Osama και εγώ. Το arc διαφαινόταν σαν hit-and-run αλλά κατέληξε σε run and gag. Κρίμα
Xρονία του Sanji. Best joke ever.
Εγω πιστέυω θα νικήσει το Dogtooth. Τα έκανε σκατα με τη Big Mom (δε τη φέρνεις κοντά στο πρωταγωνιστής σου και όλα μέλι γάλα) που πιστεύω καταστάλαξε ότι μάλλον ο Dogtooth πρέπει να φύγει. Ίσως βοηθήσουν οι Germa ξέρω γω.
Ελπίζω ο Oda να το πάρει αλλιώς γιατί δεν...
Για αρχή ας κάνει τα βασικά. Όλοι οι straw hats σε ένα arc, λίγο ισορροπία και 1 vs 1 μεταξύ των χαρακτήρων. Ας κάνει αυτά, γιατί μάλλον έχει μπλέξει τα μπούτια του.
Κάναμε συζητήσεις πριν κάτι μήνες για τη Big Mom, Yonkou και ιστορίες, και πριν 2 chapter ο Oda επέτρεψε να φάει επίθεση από τη Nami. Και μη μου πείτε λόγω όπλου, γιατί ο Whitebeard δεν την πάτησε με το Blackbeard και το Yami yami no mi, όχι τώρα η Big mom από τη Nami.
Posted 15 September 2017 - 15:04
Λοιπον εχετε ολοι δικαιο... too much 1vs1 ... Αλλα εγω θα παρω το μερος του Λουφφυ και μονο για τα κοτσια που εχει.. Ειναι μια μαχη που ηθελα να δω απο την πρωτη στιγμη που ειδαμε τον dogtooth.. Ο Οντα τα εχει κανει μανταρα... τουλαχισροτν ας τα κανει λιγο μανταρα και να ειναι ωραιο ... Το κοβω για ισοπαλια στο τελος...
Επιπλεον στο καβερ με τους ΣΗσ δεν υπαρχει ο Τζιμπεϊ... χμμμ
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 16 September 2017 - 04:53
@Kenobi Η αληθεια ειναι οτι ειμαι απογοητευμενος με τον τροπο που χειριστηκε το arc (σχεδον αγνοω την υπαρξη του και ειναι η πρωτη φορα που το κανω με το One Piece), αλλα πιστευω οτι οσα συμβαινουν σε ευρυτερο επιπεδο ηταν αναμενομενα (και ειχα επιμεινει για αυτο στο παρελθον μαζι σου).
1.Η ΒΜ δεν θα εχανε απο την υπαρχουσα συμμαχια αλλα και γενικα απο καποια συμμαχια σε αυτο το χρονικο σημειο (δηλαδη της "γνωριμιας" του Λουφι με τους Yonkou μετα το TS).
2.Ο Λουφι ισα ισα "ακουμπαει" το επιπεδο της ΒΜ αλλα απεχει πολυ απο το επιπεδο της.
3.Κανενα αδικαιολογητο power up δεν θα μπορουσε να δικαιολογησει μια ενδεχομενη νικη του επι της ΒΜ. Καλα καλα δεν ξερουμε αν μπορει να δικαιολογησει πιθανη νικη επι του Dogtooth.
3.Η καταληξη του arc με την φυγη των SHs ηταν περισσοτερο λογικη και αναμενομενη απο οποιαδηποτε (κλισε) overachieving νικη του Λουφι επι της ΒΜ (και κατ' επεκταση πιο λογικο το aftermath της φυγης τους απο το να νικησει την ΒΜ). Αποδειχθηκε οτι η ΒΜ δεν μπορει να μπει στην κατηγορια των villain που θα νικηθουν ετσι απλα.
Θελω να πω οτι μπορει μεχρι τωρα να μην εχουμε ενθουσιαστει αλλα το αποτελεσμα του arc ηταν αναμενομενο και συμφωνα με τους "κανονες" που εχει θεσει ο Oda στο manga του...
Συμφωνω με την τελευταια πραγραφο σου.
ΥΓ: Για την μαχη με τον Dogtooth δεν μπορω να πω πολλα. Και μονο που στεκεται ο Λουφι μετα απο 11ωρη μαχη και μαχη με ολο τον στρατο της ΒΜ ειναι αρκετο για να πουμε οτι δεν θα νικησει τον Dogtooth. Απο την αλλη δεν βλεπω πως μπορει να ξεφυγει απο εκει που μπηκε...
Edited by Kaidou, 16 September 2017 - 04:54.
Posted 16 September 2017 - 13:19
Posted 16 September 2017 - 16:51
Το βασικότερο όλων κατά την άποψη μου ειναι η συγκίνηση και η ανατριχίλα που μου μας δημιουργούσε το One Peice προ time skip κάτι το οποίο πλέον γίνεται σπάνια.Το επόμενο αρκ είναι η τελευταία ευκαιρία του Oda να μας δείξει πως το "έχει ακόμα"! Δώσε ρε παιδάκι μου μάχη Zorro και Sanji μέχρι τελικής πτώσης με δυνατούς αντιπάλους όπως παλιά...Ένα Zorro Vs Jack! Πολλά ζητάμε;;;
Η αληθεια ειναι oτι αυτο που λειπει σε αυτο το arc και γενικα μετα το time skip ειναι οτι εχει αγνοησει τις μαχες των strawhats(πλην Luffy). Aπο αποψη πλοκης οπως ειπε και ο Kaidou δεν εγινε κατι που δεν περιμεναμε.Παρ ολα αυτα ομως ταυτοχρονα περιμεναμε πως και πως να λαμψουν οι Strawhats πλην Luffy. Και ειδικα ο Sanji. Οπως ειπα πριν σ αυτο το arc αν ο Sanji εδινε ενα death match με τον Daifuku θα ημασταν τωρα ολοι υπερευχαριστημενοι. Kαι γιατι οχι να δινε ενα ματσακι κι ο Jinbe.
Edited by zoro77, 16 September 2017 - 16:54.