Kenobi, what Osama said... Ο Crocodile ηταν ενα σημαντικο λαθος του Oda και το εχει παραδεχτει. Περα απο αυτο ομως, ο Λουφι εχασε 2 φορες ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ απο τον Crocodile. Δεν εκανε οτι ζητας εσυ τωρα, να τον κερδισει χωρις haki ή χωρις να βρει την αδυναμια του. Σε αυτες τις περιπτωσεις ο Λουφι θα τον κερδιζε χωρις να το αξιζει, οτι ακριβως ζητας εσυ τωρα. Οταν βρηκε την αδυναμια του, ακομη και με το λαθος του Oda να τον βαλουν για αντιπαλο τοσο νωρις, υπηρχε απολυτη λογικη να τον κερδισουν με τα δεδομενα που ισχυαν τοτε. Ο Crocodile μας παρουσιαστηκε τοτε ως αδυναμος μυϊκα συγκριτικα με τον Λουφι.
1. Ειχε hyparei τους Shichibukai στο θεο και εχει hyparei τους Yonkou ακομη περισσοτερο. Οπως εχω ξαναπει, συγκρινεις πορτοκαλια με μηλα. Και τον Ενελ τον hypare στον θεο λεγοντας τον μαλιστα τον ιδιο θεο. Ο τροπος που εχασε ομως ηταν λογικοτατος...
2. Η ΒΜ ειναι πειρατης 70 χρονια.
3. Και εγω αν γυρισω πισω επειδη με νικησε ο Goku δεν σημαινει οτι θα ειμαι δυνατος.
4. Μαζι με Marines κυβερνηση και BUGGY τωρα κρατανε τις ισορροπιες.....
Τα υπολοιπα που λες για τον Κροκοδειλο δεν με συγκινουν. Τα παραπονα σου στον Oda οπως λες καθως εχει παραδεχθει οτι εκανε λαθος. Εσυ μου λες οτι ενω εκανε λαθος, πρεπει να συνεχισει να κανει λαθος μεχρι το τελος για να μην σου χαλασει το feng shui... Παει, τελειωσε η φαση με τον Κροκοδειλο, το βρηκες λαθος, το σχολιασες, το κατεκρινες. Τωρα εχουμε ΒΜ. Μην ζητας να γινει το ιδιο.
Αν εκανε την καλυτερη του επιθεση με DF o Luffy τοτε υπηρχε πιθανοτητα να το απεφευγε ο DF. Το ζητουμενο παντα ειναι να κουρασει τον αντιπαλο ο Λουφι για να τον τελειωσει με την δυνατοτερη επιθεση.
Για το aftermath σου εχω πει. Ειναι ενα ζητουμενο. Μικροτερης σημασιας ομως απο το ζητουμενο που υπαρχει τωρα. Να ξεφυγουν απο την ΒΜ χωρις να την κερδισουν με ηλιθιο τροπο. Ειπαμε παιδια, τρελιτσα μπορω να πουλησω και εγω αν το συνεχισετε. Απο εδω και περα θα γραφω οτι θεωρω παραλογο να μην κερδισει ολους τους αντιπαλους του στον κοσμο ο Λουφι με kings haki. Απο Μπαγκι μεχρι BB και Akainu. Θα βρω και ενα plot reason για να το στηριξω και βουαλα...
Αν εγω δεν σου εχω απαντησει για aftermath τι να πω και εγω που δεν μου εχεις απαντησει πως ενας τυπος που δεν εχει κερδισει ολομοναχος εναν shochibukai και τον 2ο-3ο στην σειρα στρατιωτη της ΒΜ, θα κερδισει την ιδια την ΒΜ. Ενω δεν υπερτερει ουτε σε δυναμη ουτε σε αριρθμους ουτε εχει καποιο πλεονεκτημα.
Συμφωνω με Osama και το ειχα πει σαν σεναριο. Η ΒΜ πανω στα νευρα της ακολουθει τον Λουφι ως τον Wano και δεν σκεφτεται ουτε assasination των συγγενων του ουτε τροπους εκδικησης. Θα θελει καθαρα να τον κερδισει σε μαχη και να τον λιωσει στα ιδια της τα χερια. Και εκει θα βρει τον Kaido...
Edit: Kenobi συμφωνεις με Osama? Το ειχα αναφερει ως σεναριο και απο οτι βλεπω απο την επιμονη σου το αρνηθηκες. Αλλιως θα συμφωνουσες μαζι μου. Σε λενε Ριζο μηπως; 
Συμμαχια με τον Kaido οντως δεν παιζει. Περισσοτερο το βλεπω να πηγαινουν οι δικοι μας στους υπολοιπους SHs και να τους ακολουθησει η ΒΜ και να μπει στην επικρατεια του Kaido και να γινει μαχη μεταξυ δυο Yonko, κατι που δεν εχουμε δει μεχρι τωρα. Πιο πιθανο αυτο το σεναριο. Η Βμ με τοσο θυμο δεν βλεπω να δρα με λογικο τροπο, οπως να απειλησει τις οικογενειες των Shs αλλα να τους κυνηγα.
Edited by Kaidou, 30 June 2017 - 13:10.