Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#15076 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 17 June 2017 - 15:17

Σκεφτομαι μήπως φορέσει καμια στολή κ ο Sanji για πάουερ απ και αρχίσει να σπέρνει τον τρόμο.

Posted Image

#15077 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 17 June 2017 - 15:32

χμμ πολυ ειδικευμενες φαινονται οι στολες των vinsmoke εγω φανταζομαι την περιπτωση η αδερφη του να εχει ενα ακομα και να το φορεσει ο sanji για cringe

#15078 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 17 June 2017 - 16:51

Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Διάβασα άπειρα σχόλια για να φτάσω εδώ. Και οι δυο πλευρές έχουν λογικά επιχειρήματα και καταλήγετε στα ιδια συμπεράσματα αλλά βλέπετε τα πράματα από διαφορετική σκοπιά. Γενικά συμφωνώ πιο πολύ με τον kaidou στην συζήτηση σας αλλά σε αυτό το arc είναι πολύ δύσκολο να κάνει προβλέψεις. Σίγουρα θέλουν εξωτερική βοήθεια για να φύγουν και συμφωνώ όπως κάποιοι αναφέρανε ότι ο θησαυρός και οι γίγαντες θα παίξουν ρόλο.

#15079 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 17 June 2017 - 16:54

Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Διάβασα άπειρα σχόλια για να φτάσω εδώ. Και οι δυο πλευρές έχουν λογικά επιχειρήματα και καταλήγετε στα ιδια συμπεράσματα αλλά βλέπετε τα πράματα από διαφορετική σκοπιά. 

every chapter discussion ever...

#15080 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 28 June 2017 - 00:35

June 19th: Issue #29 – One Piece Chapter 869
June 26th: Issue #30- No One Piece Chapter
July 3rd: Issue #31- One Piece Chapter 870
July 10th: Issue #32- One Piece Chapter 871

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#15081 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 28 June 2017 - 00:49

ναι ειχε break προχτες, τι εννοεις;

#15082 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 28 June 2017 - 10:06

εχουν βγει spoiler για το επομενο chapter 

#15083 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 28 June 2017 - 14:07

εε ναι καθε τεταρτη βγαινουν ως γνωστο. Παρτε τα

Spoiler: Spoilers

#15084 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 29 June 2017 - 11:39

it's out 

http://readms.net/r/one_piece/870/4379/1

αποφασισε oda αν θα παλέψουν ή όχι. 

Edited by Kenobi-sensei, 29 June 2017 - 11:39.

#15085 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 29 June 2017 - 11:46

Μας έχεις ζαλίσει ρε Oda. Χαχαχα! Δεν με πειράζει καθόλου να πέσει λίγο ξύλο και να την κάνουνε. Λίγο για το hype ρε γαμώτο.

Αλλά απ' ό,τι φαίνεται, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει conclusion στη μάχη.

Άντε μαξ μέχρι Σεπτέμβρη να περάσουμε στο Reverie!

Posted Image

#15086 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 June 2017 - 19:21

Εγω κραταω αυτο που ειπε η Ναμι και η αρχικη τους προθεση να αποχωρησουν χωρις να γινει μαχη. Γνωριζουν οτι την ΒΜ δεν την εχουν ετσι οπως ειναι τωρα. Απο εκει και περα δεν ξερω πως θα αντιστρεψουν το κλιμα σε τετοιο βαθμο ωστε να πουμε οτι τελικα μπορουν να κερδισουν την ΒΜ. Ισως με καποια πολυ σοβαρη βοηθεια.

image.jpg

#15087 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 29 June 2017 - 21:24

Χαχα δεν υπηρχε περιπτωση ο Luffy να αφησει τους αλλους μονους τους να κερδισουν χρονο για παρτη του.

Λογικα θα αποδρασουν σε 1-2 τσαπ αλλα για να δουμε αν θα υπαρξουν τπτ απωλειες και τι θα ειναι αυτες.

:thatsit: Have a nice day! :)

#15088 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 29 June 2017 - 21:44

Luffy και Sanji μαζί και η big mom ήταν σαν να την χτύπησε μύγα!

#15089 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 29 June 2017 - 22:28

Εγω κραταω αυτο που ειπε η Ναμι και η αρχικη τους προθεση να αποχωρησουν χωρις να γινει μαχη. Γνωριζουν οτι την ΒΜ δεν την εχουν ετσι οπως ειναι τωρα. Απο εκει και περα δεν ξερω πως θα αντιστρεψουν το κλιμα σε τετοιο βαθμο ωστε να πουμε οτι τελικα μπορουν να κερδισουν την ΒΜ. Ισως με καποια πολυ σοβαρη βοηθεια.

Πολύ υποκειμενικό αυτό. Μπορεί να κρατήσεις κάλλιστα και τη φράση του Luffy να βγει έξω να τους δείρει όλους. Εμένα 2 πράγματα με ενόχλησαν.

1) Αυτό που είπε η Nami το έχω πεί πολύ καιρό πριν. Συμφωνώ ότι τα objectives βγήκαν, δεν μας λέει όμως με τι κόστος. Γιατί θυμάστε τι είπε ο άλλος ότι μπορεί να στείλει η BM ενα κουτί με το κεφάλι κάποιου.

2) Ας απόφασίσει αν θα παλέψουν ή θα το σκάσουν, cliffhanger στο cliffhanger χωρίς λόγο πιστεύω.

Τώρα επίσης δεν κατάλαβα τι φάση με τους vinsmoke. Είναι δυνατοι και μπορούν να φύγουν μόνοι τους? θα θυσιαστουν? 

#15090 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 29 June 2017 - 23:05

Οι Vinsmokes εχουν ολο τον στρατο απο κατω μαζι με ολη την τεχνολογια τους! 

Ο Λουφφυ με τον Σαντζι βγηκαν εξω για μαχη... Δεν μπορω να φαναστω φαση σαν μαριν φορντ και καλα ο Τζιμπεϊ μενει πισω οπως ο ασπρογενης για να φυγουν οι αλλοι... Ελπιζω να μην γινει ετσι

Ο οντα θα μας εκπληξει.. Αν η Μπιγκ μαμ δεν πεσει τοτε το κοστος θα ειναι τεραστιο.. ξεκινωντας απο το fishman island & East Blue +++

Εδω πρεπει να γινει κατι. 

Για μενα υπαρχουνε μερικοι ασοι:

3 Σουπερνοβας

Τζιμπεϊ

Τζερμα 66 + Ολη η χωρα τους + Ο στρατος τους + Οι κλωνοι στρατιωτες

Ταματεμπακο

Το τι θα γινει δεν το ξερω.... θα το δουμε...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."