Δεν νικιεται σ αυτο το arc η Big Mam αυτο ειναι δεδομενο. Απο κει και περα αυτο που λες αποκλειεται να το σκεφτει ο Luffy. Μιλαμε για τον Luffy.
δεδομενο δεν ειναι τιποτα, εχω πει οτι ο oda μπορει και θελει να μας τρολλαρει οσο περισσοτερο γινεται, μπορει πχ απο την πολυ την πιεση και απο τα γερονταματα και το λιπος της να παθει καρδιακο και να πεθανει. Δηλαδη ο Gecko Moria πως νικηθηκε απο τον luffy; Επεσε ενας πυργος πανω του!! (ναι φυσικα και βοηθησε ο luffy για να πεσει ο πυργος, οπως τωρα βοηθαει με το να σπασει την εικονα)
Λοιπον.
1) το ability του Gross Vater γαμησε xD. Αν είναι awaeking περιμένω και από το Luffy κάτι σιγά σιγά
2) Δεν ξέρουμε ακόμα αν τους έφαγε. Αν δείτε ο Oda αποφεύγει να το πει/δείξει, άρα αναμένουμε.
3) H Βig Mom ειναι ότι πιο κακό σε Yonkou. Είναι αδικαιολόγητα δυνατή, τέρμα ηλίθια και στον κόσμο της. Ο χαρακτήρας της με τα τωρινά δεδομένα δεν μου αρέσει καθόλου.
Επίσης δεν μας έδειξε Vinsmoke. To επόμενο chapter αναμένεται ενδιαφέρον.
@Κaidou
Ο Luffy μπήκε στο Grand Line και νίκησε το Crocodile που είχε 20 χρόνια εμπείρια. Άρα ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται.
1) Πολυ πιθανον να μην ειναι καθως οπως λεει ο doflamingo ( ο οποιος εδω που τα λεμε πρακτικα δεν ηξερε και τι ακριβως ειναι το awakening), οτι με την awakening μπορει ο χρηστης να μεταβάλλει το περιβάλλον γυρω του ανάλογα με το paramecia φρουτο που εχεις. Κι ετσι ακριβως μπορουσε να κανει τα τοιχη και τα λειπα γυρω του σπαγκους

3) Κρατα το τερμα ηλιθια... περισσοτερο θα μου εκανε σαν μια αιωνιο παρτσακλο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scarlet D.: 08 Ιούνιος 2017 - 20:32