Λοιπον ας τα πάρουμε ένα-ένα.
Ποτε μα ποτε δεν εγινε κατι στο One Piece απλα για να γινει.
εχμμμ....για να σκεφτώ...θάνατος Ace?
Εσυ οπως και ο/η Scarlet D. πιστευετε οτι ηρθε η ωρα να πεσει ο πρωτος Yonkou. Ειτε διαβαζετε αλλο manga απο εμενα ειτε μιλαει η επιθυμια σας και οχι αυτο που πραγματικα ξερετε οτι θα γινει. Ποτε μα ποτε δεν εγινε κατι στο One Piece απλα για να γινει. Οχι τουλαχιστον σε περιπτωσεις μαχης. Νικησαν οι Strawhats τον Kuma? Οχι. Νικησαν τον Mihawk? Οχι. Νικησαν τον Aokiji? Οχι. Νικησαν οι SHs τον Kizaru? Οχι. Νικησε ο Λουφι τον Maggellan, τον Akainu και τοσους αλλους; Οχι. Επρεπε να τους κερδισει; Σαφως και επρεπε. I Mean, why not? Βρισκοντουσαν σε μειονεκτικη θεση και επρεπε ο αγαπημενος μας πρωταγωνιστης να λαμψει οπως τον γουσταρουμε καθε φορα που pwnαρει τους αντιπαλους. Το ιδιο και εδω. Μου λετε οτι επιτελους ηρθε η στιγμη να νικησει εναν Yonkou. Why not? Βρισκονται σε δυσκολη θεση και θα ηθελα να την μαμησει την Μανα. Οπως ομως δεν εγινε αυτο που επιθυμουσατε εσεις, εγω, ο οποιοσδηποτε το επιθυμουσε, απλα γιατι ηθελε να προχωρησει πιο γρηγορα το manga ή γιατι ηθελε να ανεβει το status του Λουφι (αυτο θελετε τωρα), ετσι και εδω δεν θα γινει αυτο που επιθυμειτε, αλλα αυτο που απαιτει η λογικη που ακολουθηθηκε μεχρι τωρα. Δηλαδη οτι ειναι να γινει θα γινει με απολυτη λογικη και χωρις να μειωνει τον τεραστιο τιτλο των Yonkou. Νικωντας λοιπον ο Λουφι με ενα νεο σχεδιο (οπως λετε) και χωρις να αλλαξουν τα δεδομενα (οπως λεω εγω), ο Λουφι θα κερδισει μια Bm δυνατοτερη, με περισσοτερους ακολουθους και δυνατοτερους ακολουθους. Και αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι οτι δεν μιλαμε (πια) για run and kill αλλα για μαχη μεχρι τελικης πτωσεως. Θα κερδισει δηλαδη το ποντικι την αρκουδα... Εντελως αντιθετο λοιπον στην μεχρι τωρα λογικη του OP που ολες οι νικες ηταν απολυτα δικαιολογημενες.
Όλα τα παραδειγματά σου είναι άστοχα. Ούτε τη δύναμη είχε ο Luffy όυτε βρισκόταν κάνεις σε μειονεκτική θέση.
@Kenobi Δεν μπερδεψα τιποτα, αλλα εσυ δεν καταλαβες κατι που εχω επαναλαβει πολλες φορες. Ο Crocodile (οταν βρηκε την αδυναμι του ο Λουφι) οπως και ολοι οσοι παλεψαν και ηττηθηκαν απο τον Λουφι, ηταν παντα μα παντα πανω κατω στο επιπεδο του. Ο Λουφι πριν ανακαλυψει την αδυναμια του Crocodile ηταν για λυπηση σε μαχη μαζι του. Και οπως ηταν φυσικο εχανε. Γιατι; Γιατι ο Crocodile ηταν σε αλλο επιπεδο με τα μεχρι τοτε δεδομενα (δηλαδη πριν βρει την αδυναμια του ο Λουφι και την χρησιμοποιησει). Οταν ομως βρηκε την αδυναμια του νικησε, διοτι ο κροκοδειλος δεν ειχε τρομερη μυικη δυναμη για να αντιμετωπισει τον Λουφι. Η λογικη που υπηρξε σε αυτο το παραδειγμα, οπως και σε ολο το one piece. ειναι οτι ο Λουφι θα νικαει τους αντιπαλους του ΑΝ μπορει και ΑΝ οι συνθηκες (πες συμμαχια, πες αδυναμια αντιπαλου αν και δυνατοτερος-Enel, πες ασταθμητος παραγοντας Χ) του το επιτρεπουν. Η ΒΜ ομως ειναι στο επιπεδο του Yonkou. Δηλαδη και δυνατοτερη μυικα και με καλυτερο φρουτο (μεχρι τωρα ολα αυτα) απο τον Λουφι. Μπορει να σταθει δηλαδη σε μαχη ειτε εκμεταλευτει καποιος την αδυναμια της, ειτε οχι. Και εννοειται μοιραζεται τον ιδιο τιτλο με τον Wb που επιβιωσε απο δυο τρυπες και εδινε πονο μεχρι το τελος με αντιπαλους πολυ ανωτερους του Λουφι. O Crocodile χωρις το DF τοτε ηταν κοινος θνητος για τον Λουφι. Καμια σχεση λοιπον το παραδειγμα που εφερες με το συγκεκριμενο που συζηταμε. Οπως και το παραδειγμα με τον Flamingo. Ο φλαμινγκος ηταν στο επιπεδο του Λουφι οταν ο δευτερος εκανε το G4. Και μαλιστα ο πρωταγωνιστης μας ειχε απιστευτη βοηθεια για να τον κερδισει. Πως θεωρειτε οτι αμεσως μετα απο τοση βοηθεια για να νικησει εναν κατωτερο αντιπαλο απο την ΒΜ, θα κερδισει την γρια με λιγοτερη βοηθεια, ειναι αποριας αξιο.
Που έχω πει εγώ ότι θα πέσει η Big Mom? Δεν ξέρω αν θα πέσει η Big Mom. Θέλω να πέσει γιατι τη σιχαίνομαι ως χαρακτήρα αλλά δεν είπα ότι θα πέσει. ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ότι όταν θα πέφτουν οι yonkou το πλήρωμα θα είναι όλο μαζι για να ανεβαίνουν status ταυτόχρονα. Εγώ απαντώ στη λογική που σπαμμάρεις γιατί τη βρίσκω λάθος και απόλυτη.
Λές οτι ο Crocodile επεσε λογική. Με φρύδια λογική έπεσε. Ποια αδυναμία και ποια φυσική δύναμη μου λες? Aν ήταν αυτό το θέμα με τόσους haki users στον πόλεμο ο Crocodile θα έφευγε άκλαφτος. Έφυγε?
Όχι αντίθετα πάλεψε με Dofla, Akainu (μαζί με τους WB) και με Jozu. Έφυγε από το πόλεμο σχετικά κύριος? Επίσης στη δικιά σου λόγική, αν κλέψουν το σπάθι του Mihawk, τέλος έχασε από το luffy.
Εδώ ο Cracker με το 850m bounty χάνει από ένα ποτιστήρι και συνεχίζουμε να λέμε για επίπεδα δύναμης λες κα είναι δεν παίζουν ρόλο οι συνθήκες.
Edited by Kenobi-sensei, 10 June 2017 - 09:04.