Με τι προηγούμενο θα μπει η Rebecca στο πλήρωμα, ρε παιδιά; Είναι άλλο ένα άτομο που βοήθησαν οι Straw Hats. Και ποια κενή θέση θα γεμίσει; Αυτή του PR; Και τι λόγο έχει ακριβώς να φτάσει στο τέλος του Grand Line; Για να κάνει τουρισμό; Σοβαρευτείτε λίγο. Ο Jinbe είναι κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο μέλος του πληρώματος εκτός αν μας πεθάνει.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 07 August 2015 - 16:19
Posted 07 August 2015 - 17:25
Συμφωνώ με bin laden. Θα ήθελα να έχουν μια κοπέλα ακόμα στο πλήρωμα αλλά όχι την Rebecca. Και δεν έχει όνειρα, φιλοδοξίες κτλπ, αλλά είναι και απίστευτα weak. Φτάνει η Nami γι αυτό. Και εξάλλου η ίδια το έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να βλάψει κάποιον. Τι να τον κάνεις έναν τέτοιο χαρακτήρα στο πλήρωμα.
Posted 07 August 2015 - 18:15
2 θα ειναι τα μέλη που πρέπει να μπούνε σύμφωνα με τον Oda και εξηγώ:
Στο πρώτο επεισόδιο ο Luffy λέει ότι θα θέλει 10 άτομα για πλήρωμα. Στο κεφάλαιο που μπαίνει ο Brook έχει τον τίτλο Τhe Eighth που σημαίνει ότι ψάχνουμε το 9ο και το 10ο.
1) Ζoro
2) Nami
3) Usopp
4) Sanji
5) Chopper
6) Robin
7) Franky
Brook
Τώρα μεταξύ μας ούτε εγώ θέλω Rebecca αλλά ούτε Kyros γιατί η μεν δεν έχει λόγο ο άλλος δε βλέπω δυνατότητα εξέλιξης. Για μένα αν πρέπει να επιλέξω να μπεί κάποιος από αυτούς θα έλεγα Bellamy γιατι θα έχει στόχο να πολεμήσει για κάποιον που αξίζει (τελικη μάχη για OP?) και να βρει ενα αλλο πρότυπο μετά το dd αν και τον βλέπω να πηγαίνει με το Law.
υγ. υπαρχουν κάτι άκυρες θεωρίες περί Monet στο youtube αλλά δε νομιζω.
Edited by Kenobi-sensei, 07 August 2015 - 18:16.
Posted 07 August 2015 - 20:05
Παιδια μην μου την πεφτετε ολοι. Απλα η Ρεμπεκα ειπε οτι ηθελε να ευχαριστησει τον Luffy και ο Λουφι ειπε οτι θελει να γυρισει να κανει κατι (με ενα πονηρο γελακι θα ελεγα). Bin Laden τον περιμενω πως και πως τον Jinbe...
Edited by Kaidou, 07 August 2015 - 20:06.
Posted 07 August 2015 - 20:20

Παντως οντως ο luffy θα θελησει να πει κατι στην Rebecca.
Edited by zoro77, 07 August 2015 - 20:24.
Posted 07 August 2015 - 21:44
Πιο πολυ ο Kyros παιζει να γινει πειρατης
Θα θελα να του δωσει ποδι ο Law και να τον παρει στο πληρωμα του.
Παντως οντως ο luffy θα θελησει να πει κατι στην Rebecca.
''Σ' αγαπώ!''

Posted 08 August 2015 - 01:31
Ίσως o Luffy κάνει κάτι να διαδώσει την αλήθεια για τον πατέρα της. Αυτά τα περί συνέχισης της οικογένειας κτλπ ο Luffy τα ακούει βερεσέ.
Posted 08 August 2015 - 01:52
Kyros,Bellamy με Law να ανέβει λίγο και το πλήρωμα του.
Εγώ απλά πιστεύω θα πάει και θα πει μετά το Fishman και η Dressrosa είναι υπό την προστασία μου.Μετά ποιος είναι ο πατέρας της Rebecca.Και μετά είμαι ο Luffy όχι ο Lucy i'm gonna be pirate king και γεια σας.
Zoro vs Fuji βλέπω με βοήθειες από kinemon και kanjuro.
Και επίσης θέλω να δω τον Law με τον Sengoku κάτι πρέπει να παίζει μεταξύ τους.
Posted 08 August 2015 - 02:57
Από χαρακτήρες Dressrosa, ο Kyros και η Rebecca δεν πρέπει να μπουν στο πλήρωμα. Προτιμώ το σενάριο ο Kyros να μπαίνει στους Heart Pirates. Η Rebecca, όπως τα έστησε ο Oda, θα μείνει με τη βασιλική οικογένεια - δυστυχώς το ίδιο φαίνεται και για τη Violet, που θα ταίριαζε πολύ περισσότερο στο πλήρωμα, όντας αρκετά δυνατή και μαχητική, με ωραίο Devil Fruit και χορεύτρια, που ο Luffy ήθελε στο πλήρωμα, συν ότι πρέπει να ανέβει ο αριθμός των θηλέων στους Straw Hats.
Όλοι οι άλλοι από το Κολοσσαίο έχουν τα δικά τους πληρώματα, βασίλεια, υποχρεώσεις εν γένει. Για Bartolomeo, Cavendish και Sai βλέπω κάτι σε φάση Pirate Fleets συνεργαζόμενα με τους Straw Hats - πολύ θα το ήθελα, όπως και να έχει. Και μετά, έχουμε τον Bellamy, έναν τύπο που ήταν κακός, έχει χάσει τα πάντα και χρωστάει τη ζωή του στο Luffy. Θυμίζει τη Robin, ΑΛΛΑ είναι ένας απαίσιος χαρακτήρας που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στους Straw Hats. Άσε που δεν έχει ωραίο character design και έχει πάνω του το tattoo του πληρώματός του. Ας πάει στους Heart Pirates, μπορεί εύκολα να το μοντιφικάρει για να μοιάζει
Εν ολίγοις, θαρρώ και ελπίζω πως, αν δεν είναι η Violet, δε θα έχουμε new nakama σε αυτό το arc.
Επίσης, ας μη δένουμε σκοινί κορδόνι το 10 (αν και είναι πολύ πιθανό), και ο Jimbei θεωρητικά είναι ήδη μέλος των Straw Hat Pirates, μένει να κάνει την επανεμφάνισή του και να μπει officially στο πλήρωμα.
Posted 08 August 2015 - 11:11
Απολυτα συμφωνος με Ussopmz ^
Ο (απαισιος :Ρ )Bellamy δεν κανει για main crew. Αντε αν παιχτει κατι με fleets (barto cavendish με χιλια εκει)
Η Rebecca δεν εχει λογο να μπει ουτε απο μερια της (ονειρα κλπ) ουτε απο χρησιμοτητα στο crew. Αντε με λιγο τραβηγμα ενας λογος να ταν οτι δεν θελει να ειναι πριγκηπισσα αλλα πολεμιστρια. Βασικα με πολυ τραβηγμα
Ο Kyros οπως πολυ ωραια ειπε ο Κenobi δεν εχει δυνατοτητα εξελιξης στο sh crew και γενικα δεν μου κολλαει.
Η Μονετ δεν ειναι νεκρη; Εννοω δεν θεωρειται 100%;
H Violet αν και δεν ξερουμε πολλα για κεινη δε θα με χαλαγε να εμπαινε. Μου κανει πιο πολυ κλικ απ τους προαναφερθεντες αν και δε τη κοβω.
Ο Kinemon επισης θα μου αρεσε σαν μελος αλλα θα πρεπε να μπει και ο momonsuke οποτε μπα. Εχει ευθυνες απεναντι του και θα χει λογικα και καποια αλλη ευθυνη που θα τον κρατησει στο wano.
Ο Jinbe αν και παλια μου φαινοταν τερμα αταιριαστος και γκρινιαζα, ξαναδα προσφατα τα επισοδεια και δε με χαλαει τοσο.(Αν και συνεχιζω να πιστευω πως θα πεθανει).
Τελος γι αυτο που θελει να κανει ο Luffy τεινω προς αυτο λογω του ποσο πεισματαρης ειναι:
Ίσως o Luffy κάνει κάτι να διαδώσει την αλήθεια για τον πατέρα της. Αυτά τα περί συνέχισης της οικογένειας κτλπ ο Luffy τα ακούει βερεσέ.

Posted 08 August 2015 - 22:03
Η Ρεμπεκα δεν μπαινει που να χτυπιεστε....
Εδω ο λουφφυ σταματησε μαλλον γιατι θελει να δειξει οτι δεν τρεχει πια απο το ναυτικο... εφτασε η ωρα.... να δειξει στο ναυτικο οτι στοχευει για την κορυφη
ή απλα εκατσε για να τραμπουκησει Σενγκοκου. Λογω ιστορικου με Ace...
Η θεση 9 στο πληρωμα λεει Jimbey.... H θεση 10 ειναι για πιο μετα..εχουμε αλλα 10 χρονια one piece.
BTW: τον ντοφλα δεν τον βλεπω να μενει για πολυ μεσα στην φυλακη...σιγουρα θα εχει τροπο να τους εκβιασει.... μην ξεχνατε οτι γνωριζει το "απολυτο μυστικο της WG"
Edited by Zem@c, 09 August 2015 - 13:55.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 09 August 2015 - 14:32
Μόλις τώρα είδα το επεισόδιο 704 στο anime και μου ήρθε μια θεωρία στο μυαλό. Από ότι φαίνεται σε αυτό το επεισόδιο οι marines προσφέρουν πάρα πολλά λεφτά σε αυτούς τους πειρατές που έχουν το ope ope fruit. Η WG ξέρει την δύναμη του φρούτου και το θέλει για κάποια σχέδια της.Ίσως ο λόγος που ο Law θέλει να μιλήσει στον Sengogu να σχετίζεται με το φρούτο του.
Posted 09 August 2015 - 20:47
Μόλις τώρα είδα το επεισόδιο 704 στο anime και μου ήρθε μια θεωρία στο μυαλό. Από ότι φαίνεται σε αυτό το επεισόδιο οι marines προσφέρουν πάρα πολλά λεφτά σε αυτούς τους πειρατές που έχουν το ope ope fruit. Η WG ξέρει την δύναμη του φρούτου και το θέλει για κάποια σχέδια της.Ίσως ο λόγος που ο Law θέλει να μιλήσει στον Sengogu να σχετίζεται με το φρούτο του.
Καλη παρατηρηση. Ισως ο Law να δειξε ενδιαφερον για τον Sengoku λογω του οτι ο Corazon ειχε επαφες μαζι του..
Posted 10 August 2015 - 00:21
Εγω θα βαλω αυτην την προβλεψη εδω. Ακομη και αν δεν βγει το παλικαρι ειναι πολυ μπροστα:
https://www.youtube.com/watch?v=hWWLbI3TGmc
Βεβαια, μηπως οταν λεει "Doflamingo προετοιμασου για την τελευταια μας μαχη" εννοει "φουλαρε τις μηχανες του εργοστασιου, φτιαξε και αλλα smiles για να προετοιμαστουμε για τον πολεμο;". Μας εχει μπερδεψει λιγο ο Καιντο.
Posted 10 August 2015 - 01:04
Εγω θα βαλω αυτην την προβλεψη εδω. Ακομη και αν δεν βγει το παλικαρι ειναι πολυ μπροστα:
https://www.youtube.com/watch?v=hWWLbI3TGmc
Βεβαια, μηπως οταν λεει "Doflamingo προετοιμασου για την τελευταια μας μαχη" εννοει "φουλαρε τις μηχανες του εργοστασιου, φτιαξε και αλλα smiles για να προετοιμαστουμε για τον πολεμο;". Μας εχει μπερδεψει λιγο ο Καιντο.
Αυτο θυμαμαι που το ειχα πει και εγω.... ειχα σκεφτει τοτε οτι καποιος σαν τον Ντοφλα δεν γινεται να θελει να δυναμωσει εναν αυτοκρατορα χωρις να εχει φυλαγμενα τα νωτα του... ειμαι σιγουρος οτι μπορει να ελεγχει τους αρτιφισιαλ-ντεβιλ φρουτι γιουζερς..... οπως ειδαμε και με τον μομο... το θεμα με τον μομο ειναι οτι μαλλον απο σποντα φτιαχτηκε ενα πανισχυρο mythical zoan fruti - Dragon Model
Αυτο τον κανει ξεχωριστο και τον κυνηγανε για να δυνε πως μπορουν να το ξανακανουν.
Οσον αφορα γαι τον λοου.... Δεν γυρισε πισω ..... σκεφτηκε απλα τον Σενγκοκου..και λογικα λογω Κορασον. Αυτο. Δεν χρειαζεται ψαξιμο.
Ψαξιμο θελει ο λογος για τον οποιο ο λουφυ γυρισε πισω...
+Εβλεπα τα επεισοδια του Μαριν Φορντ (κλαματα παλι) ... Και παρατηρησα τον ΒΒ να λεει "κοιταξε .. αυτο ειναι το φρουτο που εκλεψα απο τον Θατσ." .. Εχω την εντυπωση οτι εννοουσε οτι τον σκοτωσε και το εκλεψε οπως εκανε με τον WB. Ισως λοιπον ο ΒΒ να εχει το φρουτο μεταφορας/αποθηκευσης φρουτου απο πτωματα.
Τα ερωτηματα που ακολουθουν ειναι
1)πως καταφερε να χρησιμοποιησει 2 φρουτα ταυτοχρονα
2)Αν κλεψει το φρουτο, αυτο θα ξαναβγει καπου οπως εγινε με αυτο του Ace ή οχι? Γιατι ακομα δεν γνωριζουμε αν με το που πεθανει ο χρηστης το φρουτο του βγαινει καπου εκει εξω ή αν πρεπει να περασει καιρος....
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."