:dazed:OMG!!Oda θεε,παρε την παε...Αυτος ο ανθρωπος ξερει οσο κανενας αλλος να μας κανει να τρελενομαστε απο την ανυπομονησια
ΥΓ:Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα σε ολους
Εδιτ:Τωρα ειδα οτι βγηκε
Edited by Kaidou, 25 December 2013 - 13:53.
Posted 25 December 2013 - 13:43
:dazed:OMG!!Oda θεε,παρε την παε...Αυτος ο ανθρωπος ξερει οσο κανενας αλλος να μας κανει να τρελενομαστε απο την ανυπομονησια
ΥΓ:Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα σε ολους
Εδιτ:Τωρα ειδα οτι βγηκε
Edited by Kaidou, 25 December 2013 - 13:53.
Posted 25 December 2013 - 15:26
Το πιο τέλειο που δεν παρατήρησα ήταν ότι δεν τους έφαγε με king haki αλλά με την ταχύτητα.
Posted 25 December 2013 - 16:07
![]()
Εγώ πάντως νευρίασα που το έκοψε σε τέτοιο σημειο και πρέπει να περιμένω πάνω απο 1 βδομάδα τώρα για το επόμενο...
Posted 25 December 2013 - 16:45
^Το εχω συνηθισει μετα απο τοσο καιρο
Posted 25 December 2013 - 17:01
πολυ δύσκολο να είναι ο Kaidou...δηλαδή πήγε μέχρι εκεί και κανείς δεν τον πήρε πρέφα?
Edited by Kenobi-sensei, 25 December 2013 - 17:04.
Posted 25 December 2013 - 17:16
+ στον Kenobi, ειχαμε δει απο τον πολεμο οτι οι μαρινες ελεγχουν τις κινησεις των yonkou
Posted 25 December 2013 - 18:53
Άμα είναι ο kaidou θα είναι too much ήδη έχουμε shichbukai/admiral/sabo-revolutionaries/yonko crew έχει παραγεμίσει το arc αν και κάτι μέσα μου το ψήνει να είναι αλήθεια.Tα πιο πιθανά σενάρια είναι για μένα είναι είναι η ο καινούριος shichibukai ή ο first mate του kaidou ή κάποιος νέος super rookie.Ο oda είπε στο jump fiesta ότι με τον νέο χρονο θα εμφανιστεί ένας μεγάλος player που δεν προλαβε να τον δείξει φέτος ίσως να είναι αυτός.
Posted 25 December 2013 - 19:52
Μήπως ειναι ο God Enel? Ενα τελειως lucky guess, επειδη θα ηθελα να τον δω ξανα .
Posted 26 December 2013 - 06:29
Ναι αμα ηταν ο Kaido απλα θα ελεγε "Γεια σας,φερτε μου το φρουτο" και εκει θα τελειωνε η ολη διαδικασια για το ποιος θα παρει το φρουτο.
Posted 26 December 2013 - 09:28
Ναι αμα ηταν ο Kaido απλα θα ελεγε "Γεια σας,φερτε μου το φρουτο" και εκει θα τελειωνε η ολη διαδικασια για το ποιος θα παρει το φρουτο.
Posted 27 December 2013 - 19:51
δεν μου αρεσε καθολου.. και παλι λοιπον αναμονη για το επομενο...
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 28 December 2013 - 02:03
εκανε χακι ο φουστης!
Posted 02 January 2014 - 16:40
Ποτε θα βγει το επομενο;
Ωραια η θεωρια περι καϊντου αλλα αποκλειεται να πηγαινε ο ιδιος εκει... θα εστελνε εναν δικο του να το παρει οπως εκανε κ ο ΒΒ...
Επιπλεον, το φρουτο του ασου δεν ειναι και το υπερτατο... ειναι λογκια ναι. αρα σε κανει φαστ λεβελ απ... αλλα πιο πολυ το θελουν για τον μυθο γυρω απο την ταυτοτητα του πρωηγουμενου ιδιοκτητη.. πχ για εμενα το φρουτο του ενελ ειναι ανωτερο.. ενη-γουεη ... ειναι ενα πολυ καλο και θρυλικο επαθλο. Τωρα θελω να δω δραση αλλα ειναι ολοι σκορπιοι εγω και εκει.,..σαν εναϊς λομπυ ενα πραγμα
Καλη χρονια βαη δε γουεη μαη φρεντς
P.S: προσωπικα ξενερωσα με την υποθεση σαμπρο.. επρεπε να τον ειχε εμφανισει στο μαριω φορντ αρκ και οχι σε ενα χαζο τουρνουα...
Edited by Zem@c, 03 January 2014 - 19:46.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 07 January 2014 - 17:52
παιδια ειμαι σχετικα καινουργιος στο forum και θα θελα να μαθω αν το μανγα εχει ( ανεπισημα ) μεταφραστει απο καποιον στα ελληνικα .σας παρακαλω πειτε μου
Posted 08 January 2014 - 15:04
νο τσαπτερ δισ γουικ ;