Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#12166 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 12 December 2013 - 17:36

Πέρα του ότι ορθώς αφήνει με ανοικτό το στόμα τους φανς το πρόσφατο Chapter, σκεφτείτε το εξής: ο Luffy haoshoku haki, ο Ace -όπως είδαμε στο φλάσμπακ- haoshoku haki... γιατί όχι κι ο Sabo;!

Posted Image

#12167 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 12 December 2013 - 19:16

Ρε παιδιά από μικρός πίστευε ότι ήταν νεκρός και τον βλέπει τώρα ξαφνικά και απλά μένει με ανοιχτό το στόμα και κλαίει.

Ούτε μια ερώτηση,ούτε να αντιδράσει που δεν πήγε στον πόλεμο να βοηθήσει τον Luffy εδώ και ο ίδιος ο Sabo απόρησε,αφού λέει ότι περίμενε να τον χτυπήσει.

Δεν ξέρω για μένα αυτή η αντίδραση είναι λίγο απλή σε σχέση με αυτό που περίμενα εγώ.

Και ναι διάβασα το chapter 50 φόρες.

#12168 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 12 December 2013 - 19:27

Ρε παιδιά από μικρός πίστευε ότι ήταν νεκρός και τον βλέπει τώρα ξαφνικά και απλά μένει με ανοιχτό το στόμα και κλαίει.

Ούτε μια ερώτηση,ούτε να αντιδράσει που δεν πήγε στον πόλεμο να βοηθήσει τον Luffy εδώ και ο ίδιος ο Sabo απόρησε,αφού λέει ότι περίμενε να τον χτυπήσει.

Δεν ξέρω για μένα αυτή η αντίδραση είναι λίγο απλή σε σχέση με αυτό που περίμενα εγώ.

Ο Oda δεν μας εδειξε τι ειπανε.

Spoiler:

#12169 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 12 December 2013 - 19:38

Ισχύει,αλλά και πάλι δεν ξέρω μου φαίνεται λίγο soft.

#12170 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 12 December 2013 - 21:58

Οπως επισης προεχουν αλλα πραγματα για την στιγμη(οπως το να μη πεθανει ο Law ή να σωθει το πλοιο ή να κατστρεψουν το factory κτλ).Το desrossa ειναι πυρινικη βομβα ετοιμη να εκραγει και αυτοι θα κατσουν να πουν τα παλια;Θα αργησει αυτο το chapter!

image.jpg

#12171 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 12 December 2013 - 22:30

Ας ψοφήσει ο Law καρφί δεν μου καίγεται.

Ένας αδύναμος-χέστης με άκρες είναι.Απλά αντιπαθητικός.

#12172 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 13 December 2013 - 02:09

Καλα τα λες αλλα οι SHs τον νοιαζονται :P

image.jpg

#12173 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 13 December 2013 - 10:32

Ισχύει....

#12174 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 13 December 2013 - 11:06

Ο Sabo παιζει να σταλθηκε απο τον Dragon για παρει την κενη θεση του Flamingo στους Shichibukai στο τελος του arc.Τωρα που δεν εχει τον Kuma σιγουρα θα θελει καποιον σε αυτη τη θεση...

image.jpg

#12175 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 13 December 2013 - 11:14

Δεν νομίζω έτσι ξαφνικά να γίνει shichibukai γιατί κανείς(μάλλον)δεν το ήξερε ως τώρα.

#12176 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 13 December 2013 - 11:47

Αμα νικησει τον Burgess στο τελικο,δεν νομιζω να μεινει απαρατηρητος.Εδω ο Buggy εγινε επειδη ειχε δυνατο πληρωμα και πολυ καλο βιογραφικο...Αλλα και παλι ειναι νωρις να κανουμε καποια προβλεψη,καλα καλα δεν τον εχουμε δει.

image.jpg

#12177 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 13 December 2013 - 12:11

Κοίτα άμα νικήσει τον burgess θα είναι λίγο κάπως γιατί ο teach είναι ο main κακός,αν χάσει από τώρα το πρωτοπαλίκαρο του ζήτω που καήκαμε :ρ

Πάντως ναι είναι νωρίς για συμπεράσματα

#12178 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 13 December 2013 - 13:12

Εν μερει συμφωνω,αλλα αν θεωρησουμε οτι ο Luffy μπορει να κοντραρει Burgess(μπορει και να τον εχει με τα 1000 ζορια ή τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω) και οτι ο Sabo ως μεγαλυτερος,στο επιπεδο του Ace οταν ηταν παιδια,ειναι πιο δυνατος και με τον Dragon να τον επιβλεπει και ισως να τον εχει εκπαιδευσει,δεν το θεωρω απιθανο να τον νικησει.Εξαλου ειδαμε οτι εχει αρκετη σιγουρια οτι θα κερδισει το mera mera...Αν και δινω μικρες πιθανοτητες να γινει σοβαρη μαχη του Burgess σε αυτο τo arc!

Edited by Kaidou, 13 December 2013 - 13:16.

image.jpg

#12179 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 13 December 2013 - 13:39

Υπαρχει και το ενδεχομενο να συνεργαστει η Rebecca(αν νικησει στο Block),Bartolomeo Και Sabo για να βγαλουν εξω τον Burgess.

Edited by Toriko, 13 December 2013 - 13:40.

header.jpg?t=1485907896

#12180 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 13 December 2013 - 16:12

Εχουμε αλλα 2 chapters μπροστα μας μεχρι το break για πρωτοχρονια.

Monkey D Dragon Inc..

Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA