το τέλος μου θύμησε Whitebeard VS Shanks....
άντε να τελειώνει να προχωράμε!!
Posted 31 July 2013 - 10:42
το τέλος μου θύμησε Whitebeard VS Shanks....
άντε να τελειώνει να προχωράμε!!
Posted 31 July 2013 - 11:05
- Chapter 717 : 7th August (probably with Color Spread for One Piece).
- No chapter 14th August (no Jump in Japan).
- Chapter 718 : 21th August.
Edited by redpower1989, 31 July 2013 - 11:06.
Posted 31 July 2013 - 16:24
Ηταν καλό τελικά.
Το flashback το φοβήθηκα λίγο στην αρχή αλλα το τέλος του chapter ήταν sweet. με τον τρόπο που ξεφορτώνεται τους Sai και Ideo να έχει πάρα πολύ πλάκα
O εκφωνητής by the way είναι μεγάλο troll το ξαναλέω..
Lucy vs Don για το τέλος λοιπόν και τελικά ο τρόπος με τον οποίο φτάσαμε ως εδώ στο group C ήταν αρκετά ικανοποιητικός.
- No chapter 14th August (no Jump in Japan).
.................Ίσως δεν τελειώσει το arc το 2013 άμα συνεχιστούν αυτά τα breaks/holidays/rest etc.
Posted 31 July 2013 - 17:23
Posted 31 July 2013 - 17:49
Το σημαντικό είναι ότι βλέπουμε μια χρήση του CoC που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι σαν extra power στα χτυπήματα κάποιου. Πολύ μου άρεσε το block C.
Posted 01 August 2013 - 16:47
καλο αλλα με κουραζει που δεν δειχνει και τι εγινε ο law,dofla, crew..
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 02 August 2013 - 01:12
καλο αλλα με κουραζει που δεν δειχνει και τι εγινε ο law,dofla, crew..
Εκεί είναι όλη η μαγκιά. Να αντισταθείς στο εμπορικό και προφανές που είναι ο νέος admiral και το τρίο που έχει δημιουργηθεί. Χαίρομαι που δεν επικεντρώνεται εκεί.
Edited by redpower1989, 02 August 2013 - 01:12.
Posted 02 August 2013 - 12:20
Μπα, εγώ πιο πολύ θέλω να δω τη μάχη του Luffy παρά τους άλλους. Αν και πιστεύω ότι τώρα που έφτασε στους 2 τελευταίους του Block C θα το σταματήσει και θα μας δείξει τους Law, Dofla κλπ.
Posted 02 August 2013 - 12:42
Κι εγώ παιδιά λίγο βαριέμαι τη φάση με το τουρνουά , ειδικά το προηγούμενο τσαπ , αλλά αυτό ήταν αν μη τι άλλο πολύ ενδιαφέρον! Σε κανα 2 τσαπ τελειώνει το μπλόκ Σι και είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει εκεί. Ομολογώ ότι κι εμένα με εξιτάρει ο Φουτζιτόρα και οι άλλοι δύο , αλλά δε μπορεί να δείχνει μόνο αυτούς! Μέχρι το τέλος του 2013 λοιπόν δε θα χει τελειώσει λέω το αρκ...Καλά το χειμώνα δε θα διαβάζω οπότε εγώ εντάξει είμαι :Ρ
Posted 07 August 2013 - 10:19
Πολυ καλο! Ψιλοανατριχιασα με το στορυ με τις κουκλες...
Το εργοστασιο ειναι κατω απ το κολλοσαιο οποτε υποθετω οτι θα μαζευτουνε ολοι εκει κοντα.
παει πολυ καλα αυτο το αρκ!
Posted 07 August 2013 - 10:46
Mεσα σε ενα arc εχουμε δει 2 haoshokou user (εκτος του Luffy) με το Chijao να αναφερει οτι υπαρχουν αμετρητοι στο νεο κοσμο που μπορουν να γινουν pirate king.
Εγω πιστευω οτι το συγκεκριμενο haki το κατεχουν οι emperors μαζι με mihawk και αλλους δυνατους οπυ δεν εχουμε δει...
Posted 07 August 2013 - 11:09
Mεσα σε ενα arc εχουμε δει 2 haoshokou user (εκτος του Luffy) με το Chijao να αναφερει οτι υπαρχουν αμετρητοι στο νεο κοσμο που μπορουν να γινουν pirate king.
Εγω πιστευω οτι το συγκεκριμενο haki το κατεχουν οι emperors μαζι με mihawk και αλλους δυνατους οπυ δεν εχουμε δει...
Και εγώ μόλις το διάβασα σήμερα παραξενεύτηκα. Υποτίθεται ότι το CoC Haki το έχουν λίγοι. Εδώ το ξεφτιλίζουμε μου φαίνεται.
Edited by redpower1989, 07 August 2013 - 12:11.
Posted 07 August 2013 - 12:11
Εγώ είμαι περίεργος για τον/την χρήστη του φρούτου που κάνει τους ανθρώπους παιχνίδια.