Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 16:14
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 16:34
Ερώτηση: Πιστεύεται ότι ο Luffy θέλει να πολεμήσει τον Shanks??
Εγώ πιστεύω όχι και εάν πολεμήσουν δεν θα είναι σοβαρό. Πιστεύω ότι εάν ο Luffy πει ότι θα χτυπηθεί με τον Shanks είναι γιατί θα θέλει να τον συναντήσει. Με την φράση του αυτή πιστεύω θέλει να δηλώσει ότι θα τους ξεπεράσει όλους που πάντα το έλεγε και μ'αρέσει το θάρρος που έχει απέναντι τους.
Εγώ λέω ναι.Από την στιγμή που είπε ότι θέλει να τους νικήσει όλους πάει και τελίωσε

Δεν χρειάζεται να έχει με τον Shanks έχθρα για να τον πολεμήσει.
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 16:37
zemac θα διαφωνησω , το ολο θεμα kinemon-momonosuke-sanji-brook και kids-nami ηταν επικο σε αυτο το chapter ...ειχε χαρα, συγκινηση , γελιο , κλασικο chapter one piece οταν τελειωνει ενα αρκ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 23 Ιανουάριος 2013 - 16:41
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 16:39
Εντάξει ήταν ενότητα με party που σημαίνει ότι τελειώνει το όλο θέμα και άποψη μου είναι ότι πρέπει να πάει παρακάτω σιγά σιγά. Δεν ξέρω εάν θα τους προλάβει ή όχι ο Dofla αλλά ότι και να γίνει το arc τελειώνει σιγά σιγά.Αντικειμενικα μονο η τελευταιες σελιδες αξιζαν.... Αντε να δουμε αν θα τους προλαβει ο ντοφλα κ ο αλλος τυπας... Πολυ αργουν..... Τελικα ηταν καϊντου.... Λολ δλδ... Για να δουμε λοιπον τον τυπο που νικησε τον μορια.... Περιμενα ποοοοοολυ περισσοτερα απο αυτο το κεφαλαιο.. Το καλο ειναι οτι με την σουπα του σαντζι θα κανουν γρηγορο strength recovery...
Εγώ λέω ναι.Από την στιγμή που είπε ότι θέλει να τους νικήσει όλους πάει και τελίωσε
Δεν χρειάζεται να έχει με τον Shanks έχθρα για να τον πολεμήσει.
Εγώ γι αυτό μίλησα ότι εάν χτυπηθούν δεν θα είναι από έχθρα αλλά περισσότερο romance.
θελει να πολεμησει τον shanks για να του αποδειξει οτι τηρησε την υποσχεση και εγινε δυνατοτερος απο εκεινον , και φυσικα για να τον δει
Στον Shanks πρέπει να αποδείξει ότι θα γίνει μεγάλος πειρατής και βασιλιάς των πειρατών. Εάν το κάνει αυτό σίγουρα θα ξεπεράσει τον Shanks. Δεν χρειάζεται να χτυπηθεί με τους πάντες και τα πάντα στον Νέο Κόσμο για να το αποδείξει αυτό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 23 Ιανουάριος 2013 - 16:41
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 16:46
Το καλο ειναι οτι με την σουπα του σαντζι θα κανουν γρηγορο strength recovery... σουπα του σαντζι θα κανουν γρηγορο strength recovery...
Ώστε όταν τους συναντήσει ο Dofla η ξεφτίλα τους να είναι ακόμα πιο ξεφτίλα απ' όσο πρέπει.
DEATH TO THE PROTAGONISTS OF SHONEN SERIES!
-Sincerely, a hater

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 16:56
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 16:57
Ώστε όταν τους συναντήσει ο Dofla η ξεφτίλα τους να είναι ακόμα πιο ξεφτίλα απ' όσο πρέπει.
-Sincerely, a hater
Obama ετοιμάζεις κάτι και δεν το ξέρουμε?

Έγω πιστεύω ότι ο Doflamingo πρέπει να έχει δικό του arc.Οπότε είναι ακόμη νωρίς για τον Kaido.
Σωστό. Είναι πολύ νωρίς να πέσει από τώρα Yonkou. Κανένας Shichibukai και άμα. Μην ξεχνάμε και τι στρατό έχουν όλοι αυτοί και τους άλλους supernovas. Και ύστερα έχουμε arc με Elbaf, arc με Wano και κανένα arc με revolutionary army. Έχουμε μπολικό ψωμί και έτσι που είναι τώρα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 23 Ιανουάριος 2013 - 16:59
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 17:27
Toυς βιαζαν απο το τελος του thriller bark(kuma) μεχρι και τον πολεμο(τον Luffy), ποσο αλλο θελεις ακομα?Ώστε όταν τους συναντήσει ο Dofla η ξεφτίλα τους να είναι ακόμα πιο ξεφτίλα απ' όσο πρέπει.
-Sincerely, a hater

Θα ρθει καποια στιγμη που θα την φανε αγρια αλλα οχι ακομα.
Ο doflamingο πιστευω τωρα ειναι ο καταλληλος villain για να τεσταρουμε τους SH μεχρι τελους
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 23 Ιανουάριος 2013 - 17:28
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 17:38
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 18:02
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 18:31
Μα το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ τελειωσε ακομα! Αυτο θα ηταν τελειο αν οντως ειχε τελειωσει εδω! Ομως δυο τυπαδες πανε εκει! Δεν επρεπε να γινει παρτυ. Τωρα επρπε να δουν τον ντοφλα! Και να γινει πανικος!
Καταρχήν συμφωνώ με τον Zoro77 γιατί άποψη μου είναι ότι ναι μεν πρέπει να τρώνε ξύλο αλλά όχι και να φοβούνται τους αντιπάλους τους. Αν είναι δυνατόν να δούμε ποτέ τον Luffy να πει φοβάμαι εκείνον και δεν πρέπει να τον προκαλέσω. Εάν θέλεις να γίνεις βασιλιάς πρέπει να έχεις υψηλούς στόχους. Εάν δω όμως τον Luffy να ξεφτιλίζει τον Dofla όπως έκανε με Hordy ή CC τότε θα ξενερώσω. Αλλά δεν νομίζω να γίνει έτσι και το πιο πιθανόν να δούμε μια επική μάχη όπως Crocodile και Rucci.
Όσο για τον Dofla και τον τυπά δεν σημαίνει ότι επειδή έρχονται προς το νησί πρέπει να τους προλάβουν κιόλας. Καταρχήν δεν ξέρουμε πόσο μακριά ήταν ο Dofla αλλά και από την άλλη δεν ξέρουμε ο άλλος τύπος τι ρόλο παίζει. Γιατί μπορεί να σταματήσει τον Dofla και να δώσει στους άλλους την ευκαιρία να φύγουν. Εγώ πιστεύω ότι το arc τελειώνει και ο Dofla είναι για άλλο ξεχωριστό arc.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 23 Ιανουάριος 2013 - 18:34
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 18:33
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 21:19
Μα το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ τελειωσε ακομα! Αυτο θα ηταν τελειο αν οντως ειχε τελειωσει εδω! Ομως δυο τυπαδες πανε εκει! Δεν επρεπε να γινει παρτυ. Τωρα επρπε να δουν τον ντοφλα! Και να γινει πανικος!
Ισως θελει ο Oda να βαλει το στοιχειο του εφνιδιασμου στην ολη φαση....Παντως ακομι και ο Don Flamingo να τα βαλει με SH crew(+monster trio που τωρα ειναι σε επιπεδο shichibukai),Law και Smoker,δεν ειναι πολυ γι'αυτον;

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 22:06
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2013 - 22:29
μπορει να απαγαγει καμια nami ή robin..κατι αλλο παραπανω οντως δυσκολα μπορει να παιχτει. Θα τους αιφνιδιασει παντως αν τους συναντησει.Ισως θελει ο Oda να βαλει το στοιχειο του εφνιδιασμου στην ολη φαση....Παντως ακομι και ο Don Flamingo να τα βαλει με SH crew(+monster trio που τωρα ειναι σε επιπεδο shichibukai),Law και Smoker,δεν ειναι πολυ γι'αυτον;
Παντως παιζει και να μην τους συναντησει στον δρομο και να πει κατευθειαν punk hazard και να αντιμετωπισει τους G5 που θα γυρισουν πισω.
Εχει αφησει πολλα μετωπα ανοιχτα ο oda, και απορω πως θα τα συνδιασει ολα

και η τελευταια εικονα απο mangastream με πιο κατανοητη μεταφραση

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 23 Ιανουάριος 2013 - 22:11