Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10411 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 30 September 2012 - 02:11

Αυτή είναι η διαφορά.Ο Roger έγινε Pirate King επειδή έφτασε στο τέλος της Grand Line.Τώρα για να γίνει κάποιος Pirate King πρέπει να βρει το θυσαυρό.

Spoiler:

#10412 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 30 September 2012 - 09:36

Αυτή είναι η διαφορά.Ο Roger έγινε Pirate King επειδή έφτασε στο τέλος της Grand Line.Τώρα για να γίνει κάποιος Pirate King πρέπει να βρει το θυσαυρό.

Που είναι στο τέλος του Grand Line. Άρα μηλάμε για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Εφόσον το OP είναι στο τέλος του Grand Line δηλαδή στο Raftel. Τότε ο στόχος είναι ίδιος.

#10413 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 30 September 2012 - 16:11

Ίσως το OP να ταυτίζεται με τον Roger. Ίσως ο Roger να έθεσε νέα standards όσον αφορά τον τίτλο του PK, ο οποίος (τίτλος) δεν ξέρουμε τι δυναμική είχε προ Roger(βασικά δεν ξέρω αν υφίστατο ο συγκεκριμένος τίτλος πριν τον Roger). Πιστεύω πως όταν ο Luffy γίνει PK, θα θέσει ο ίδιος νέα standards για το ποιος είναι αυτός ο πειρατής που στέκεται στην κορυφή. Νομίζω ότι από κει και στο εξής και με τη φύση των κατορθωμάτων που θα πετύχει ο Luffy, ο Βασιλιάς των Πειρατών θα έχει και έναν ιδεολογικό χαρακτήρα... έναν χαρακτήρα που θα έχει μια μάλλον άμεση σχέση με την ίδια την ιδεολογία/κοσμοθεωρία του Luffy.

Πορώθηκα τώρα.. :P

Edited by Pirate Luffy, 30 September 2012 - 16:12.

Posted Image

#10414 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 30 September 2012 - 17:17

Ίσως το OP να ταυτίζεται με τον Roger. Ίσως ο Roger να έθεσε νέα standards όσον αφορά τον τίτλο του PK, ο οποίος (τίτλος) δεν ξέρουμε τι δυναμική είχε προ Roger(βασικά δεν ξέρω αν υφίστατο ο συγκεκριμένος τίτλος πριν τον Roger). Πιστεύω πως όταν ο Luffy γίνει PK, θα θέσει ο ίδιος νέα standards για το ποιος είναι αυτός ο πειρατής που στέκεται στην κορυφή. Νομίζω ότι από κει και στο εξής και με τη φύση των κατορθωμάτων που θα πετύχει ο Luffy, ο Βασιλιάς των Πειρατών θα έχει και έναν ιδεολογικό χαρακτήρα... έναν χαρακτήρα που θα έχει μια μάλλον άμεση σχέση με την ίδια την ιδεολογία/κοσμοθεωρία του Luffy.

Πορώθηκα τώρα.. :P

ουάου...

πάντως εγώ το καλό που τον θέλω τον οντα να κάνει ένα ωραίο τέλος, δεν θα κάτσω να δω εγώ 900+ επεισόδια για το τίποτα...
ο εφιάλτης που βλέπω που και που είναι να φτάνει ο λουφυ στο ραφτελ και να ανακαλύπτει οτι δεν υπάρχει θησαυρός και πως ο θησαυρός είναι το ταξίδι μέχρι εκεί. Και μετά ξυπνώ έντρομος και ιδρωμένος... Δε λέω, καλό τέλος αλλά πιο κλισέ και αναμενόμενο δε γίνεται και το one piece πρέπει να είναι απρόβλεπτο...
Posted Image

#10415 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 30 September 2012 - 20:10

Ίσως ο Roger να έθεσε νέα standards όσον αφορά τον τίτλο του PK, ο οποίος (τίτλος) δεν ξέρουμε τι δυναμική είχε προ Roger(βασικά δεν ξέρω αν υφίστατο ο συγκεκριμένος τίτλος πριν τον Roger).

Βασικά δεν υφίστατο σαν τίτλος. Το είχε πει ο Rayleigh ότι αφότου κατέκτησαν την Grand Line τότε έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο ως βασιλιάς των πειρατών. Επίσης εάν δεν κάνω λάθος ο Roger είναι ο μοναδικός που κατάφερε με το πλήρωμα του να φτάσει εκεί. Επομένως δεν υπήρχε πριν αυτός ο τίτλος γιατί μέχρι τότε ήταν ακατόρθωτο να διασχίσει κανείς την Grand LIne.

#10416 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 30 September 2012 - 20:31

Πρεπει να ξεκαθαρισουμε κατι.Για να βρεις το One Piece,που προφανως βρισκεται στο τελευταιο νησι του NW,της πιο επικινδυνης θαλασσας,θα πρεπει να αντιμετωπισεις τους δυνατοτερους των δυνατοτερων και να επιζησει απο τρομερα επικινδυνες συνθηκες!Αυτο αυτοματα δειχνει οτι οποιος βρει το OP ειναι και ο πιο δυνατος ανθρωπος στον κοσμο.(Οι πιθανοτητες να βρει ενας σχετικα αδυναμος χαρακτηρας τον θησαυρο,ειναι σχεδον μηδενικες...)

Βεβαια καποιος θα πει πως ο WB ηταν ο πιο δυνατος πειρατης στον κοσμο και δεν ειχε βρει το OP.Το ενα ομως δεν ακυρωνει το αλλο.Ισως αν ζουσε ο Wb στο μελλον να αντιμετωπιζε και τον ιδιο τον Luffy!

Μπα , δυσκολο λογω Ace .... αποκλειεται να πολεμαγανε σε battle life or death ενω ο Luffy θα ηταν ο αδερφος ενος commander.......φιλικες σχεσεις θα ειχανε πιστευω.

PS:Εγω παλι , βλεπω κανα Buggy στο Raftel.......το πως δεν το ξερω......αλλα μπορω να το φανταστω ! :D
Posted Image

#10417 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 30 September 2012 - 20:48

ουάου...

πάντως εγώ το καλό που τον θέλω τον οντα να κάνει ένα ωραίο τέλος, δεν θα κάτσω να δω εγώ 900+ επεισόδια για το τίποτα...
ο εφιάλτης που βλέπω που και που είναι να φτάνει ο λουφυ στο ραφτελ και να ανακαλύπτει οτι δεν υπάρχει θησαυρός και πως ο θησαυρός είναι το ταξίδι μέχρι εκεί. Και μετά ξυπνώ έντρομος και ιδρωμένος... Δε λέω, καλό τέλος αλλά πιο κλισέ και αναμενόμενο δε γίνεται και το one piece πρέπει να είναι απρόβλεπτο...

συν οτι ο οντα θα διαβαζει καβαφη :Ρ
ναι βασικα κι εγω θα ξενερωνα αν ηταν κατι τετοιο...στο κατω κατω ο ροτζερ λεει καθαρα "Μαζεψα ολους τους θησαυρους μου και τους εβαλα σε αυτο το μερος"
τωρα ειναι χρυσαφια; ειναι οπλα; ειναι κειμενα με ολη την ιστορια που εχει μαζεψει απο poneglyphs; ειναι ολα μαζι; ειναι κατι αλλο;
δε ξερω, παντως πρεπει να ειναι ΚΑΤΙ!
:thatsit: Have a nice day! :)

#10418 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 30 September 2012 - 23:34

Μπα , δυσκολο λογω Ace .... αποκλειεται να πολεμαγανε σε battle life or death ενω ο Luffy θα ηταν ο αδερφος ενος commander.......φιλικες σχεσεις θα ειχανε πιστευω.

PS:Εγω παλι , βλεπω κανα Buggy στο Raftel.......το πως δεν το ξερω......αλλα μπορω να το φανταστω ! :D

Εγω παλι πιστευω οτι αν ο Luffy τα εβαζε με κανα συμμαχο του WB,στα @@ του αν ειναι αδερφος του Ace.Νταξει δε θα πηγαινε all out εναντιον του Luffy,αλλα μια μαχη θα ηταν πολυ πιθανη!Φαντασου τι αποψη θα σχηματιζαν οι συμμαχοι του WB αν εβλεπαν οτι ο ασπρογεννης δεν νοιαζεται και τοσο για αυτους!

Υπηρχαν πιθανοτητες να συνεβαινε κατι τετοιο,γιατι ο Wb ηταν μεγαλο boss στο NW!!Μια @@λακια να εκανε ο Luffy και θα εβρισκε μπροστα του τον WB.

Edited by Kaidou, 30 September 2012 - 23:34.

image.jpg

#10419 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 01 October 2012 - 00:09

ναι βασικα κι εγω θα ξενερωνα αν ηταν κατι τετοιο...στο κατω κατω ο ροτζερ λεει καθαρα "Μαζεψα ολους τους θησαυρους μου και τους εβαλα σε αυτο το μερος"

Κοίτα αυτό μπορεί να το είπε έτσι για να δώσει κίνητρο. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω μετά και την πρόβλεψη του WB ότι OP θα σχετίζεται με τα poneglyphs και τον πολιτισμό που εξαφάνισε η WG..

Edited by redpower1989, 01 October 2012 - 00:09.

#10420 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 01 October 2012 - 00:31

Κοίτα αυτό μπορεί να το είπε έτσι για να δώσει κίνητρο. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω μετά και την πρόβλεψη του WB ότι OP θα σχετίζεται με τα poneglyphs και τον πολιτισμό που εξαφάνισε η WG..

Και γω πιστεύω ότι θα έχει να κάνει με το void century και είναι λογικό όποιος κατακτήσει τη grand line να αποκτά την απόλυτη γνώση γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος θησαυρός από τη γνώση:P Σε καμιά δεκαριά χρόνια που μπορεί να ξέρουμε το ξανασυζητάμε :drink:
Posted Image

#10421 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 01 October 2012 - 10:38

ναι σιγουρα το ειπε για να δωσει κινητρο και αν δεις συμφωνω κι εγω με την θεωρια των glyphs.απλα αποκλειω να ειναι κατι του στυλ "ταξιδι-εμπειρια" και τετοιες μουφες γιατι
1)δεν εχω τον ροτζερ για τετοιο
2)ειπε εχω μαζεψει τους "οποιους" θυσαυρους εκει
3)ο wb επιβεβαιωσε οτι υπαρχει
δε ξερω τωρα τι ειναι εκει, αλλα σιγουρα ειναι κατι :Ρ
:thatsit: Have a nice day! :)

#10422 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 01 October 2012 - 14:31

Το one piece πιστευω ειναι το πραγμα (poneyglyph , item w/e) που θα δωσει την οθηση δυναμη στον Luffy να κανει τον σωστο πολεμο απεναντι στην W.G ενο κατα την διαρκεια του ταξιδιου συνδεοντας τα κομματια εδω και εκει εχουνε μαθει την πραγματικη ιστορια (ισως μερος της να βρισκετε στο raftel).
Οπως ειχε πει ο Reyleigh -We and Ohara's people were too hasty.
Και οπως ειπε και ο Whitebeard -The man who will challenge this world to a war will come.

Το one piece εχει και παρακατω απο το Raftel.
Τωρα αν κατσουμε να αναλυσουμε σημειακια κτλ πιστευω θα κανουμε 200 γραμμες ποστ ο καθενας.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#10423 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 01 October 2012 - 14:39

και εγω πιστευω οτι το ending arc δεν θα ειναι το raftel αλλα ο πολεμος με το WG που θα ειναι πολοι παλιοι allies μαζι με τον dragon να ειναι ο Leader τους η τον luffy leader λογο θανατου του dragon θα δειξει παντος εχει πολα να γραψει ο oda και πιστευω οτι εχει χαλαρα αλλα 10 -15 χρονια ακομα

#10424 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 01 October 2012 - 19:43

και εγω πιστευω οτι το ending arc δεν θα ειναι το raftel αλλα ο πολεμος με το WG που θα ειναι πολοι παλιοι allies μαζι με τον dragon να ειναι ο Leader τους η τον luffy leader λογο θανατου του dragon θα δειξει παντος εχει πολα να γραψει ο oda και πιστευω οτι εχει χαλαρα αλλα 10 -15 χρονια ακομα

Αυτη ειναι η διαφορα του Oda απο τους αλλους.
Οι αλλοι οσο γραφουνε στερευουνε απο ιδεες , ο oda κατεβαζει και αλλες.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#10425 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 01 October 2012 - 21:12

ναι αλλά στα τελευταία άρχισε να με κουράζει, δε λέω, πρωτότυπος αλλά πόσο ακόμη, το one piece το κόβω για άλλα 7-8 χρόνια, δεν θα αντέξει παραπάνω, απλά θα παλιώσει και ο οντα δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό...
Posted Image