Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10381 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 27 September 2012 - 22:28

Έλλειψη ευγνωμοσύνης.

Στην κοινη λαικη
Spoiler: 16+

Edited by didimakia, 27 September 2012 - 22:31.

2bbd14fc.jpg

#10382 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 27 September 2012 - 22:41

συγγνωμη δεν γινεται να συγκρινουμε το ποσα break εχει το One Piece σε σχεση με τα αλλα μεγαλα manga?

lol, ποσα break εχει One Piece? you're kidding, right? :P που να διαβαζες και Hunter x Hunter XD */I-just-made-myself-sad macro*
τα 5-6 break που μπορει να εχει το ΟΡ μεσα στο χρονο ειναι σχεδον τιποτα. επισης, τα απροειδοποιητα breaks συμβαινουν and it's not such a big deal ;p ουτε φυσικα ειναι λογος για να κριτικαρει κανεις εναν mangaka,jfc..

#10383 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 27 September 2012 - 23:07

Το χει αναφερει ο Rayleigh οτι τον ελεγχει. Στο mangapanda λεει overpower the opponent's will. Με αλλα λογια να αναγκασει τον αντιπαλο να κανει κατι χωρις την θεληση(will) του. Στο αnime στην μεταφραση του yibis ελεγε control.
Spoiler:
Επισης ειχαμε δει και αυτην τη σκηνη http://www.mangapanda.com/103-2626-17/one-piece/chapter-519.html
με τις αδερφες της Hancock που πηγαν να σπασουν το αγαλμα της margaret. Ο luffy χρησιμοποιει CoC οι αδερφες δεν χανουν τις αισθησεις τους μεν αλλα τον ακουνε τον Luffy και αν πατησεις στην επομενη σελιδα και αφησαν τον luffy κατω και το αγαλμα απαλα απαλα κατω. Ειναι φανερο οτι τους εκανε κουμαντο το τι θα κανουν.

Χμ, δεν το είχα προσέξει αυτό. Έχεις δίκιο...

Ξαναβλέποντας τα τελευταία chapter έχω μια εντύπωση από τα λεγόμενα του Dofla εάν μπορώ να δω πίσω από αυτά που λέει ότι το SAD δεν είναι το όπλο που μετατρέπει κάποιον σε δράκο... Δεν είναι κάτι αποδεδειγμένο αλλά θέτω τον προβληματισμό μου..

Και μένα δεν μου κάθεται καλά αυτή η πιθανότητα...

#10384 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 27 September 2012 - 23:21

didimakia: Καμια αχαριστια.Καμια ελλειψη ευγνωμοσυνης. Για τον Oda εχω πει 9/10 καλα 1/10 κακο. Εχω δικαιωμα και το 1/10 να πω.
yami: Νο Ι'm not kidding :P Φετος ναι εχει κανει αρκετα break και δεν ειμαι ο μονος που το λεω. Υπαρχουν παρα πολλα παιδια. Και ναι αν οντως διαβαζα X Hunter τα ιδια θα λεγα και πιο πολλα ως προς το θεμα αυτο. Δεν τον κριτικαρω τον Oda ως mangaka, απλα κριτικαρω τα break του. Τοσο απλο. Απορω γιατι ειναι τοσο κακο και δημιουργηται τοσος ντορος και βγαινω αχαριστος, αφεντικο και δεν ξερω τι αλλο? Τεσπα αυτα απο μενα.

Ξαναβλέποντας τα τελευταία chapter έχω μια εντύπωση από τα λεγόμενα του Dofla εάν μπορώ να δω πίσω από αυτά που λέει ότι το SAD δεν είναι το όπλο που μετατρέπει κάποιον σε δράκο... Δεν είναι κάτι αποδεδειγμένο αλλά θέτω τον προβληματισμό μου..

Iσως το SAD να εχει σχεση με αυτο το μηλο που εγινε κατι σαν devil fruit. Και με αυτον τον τροπο μηπως ο momonosuke πηρε κανα df δρακου. Απιθανο αλλα λεω εγω..xD

Edited by zoro77, 27 September 2012 - 23:34.

2po6sfa_jpg.gif

#10385 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 27 September 2012 - 23:25

Και μένα δεν μου κάθεται καλά αυτή η πιθανότητα...

Σκεφτόμουνα δηλαδή από τα λεγόμενα του Dofla ότι εάν ήταν στην θέση του Law θα κατέστρεφε το SAD. Τουλάχιστόν εγώ αυτό κατάλαβα. Και ρωτάω γιατί να το κάνει αυτό σε ένα τόσο δυνατό όπλο ??? Δεν είναι μέσα στην στρατιγική του αυτό το όπλο για να ρίξουν κάποια στιγμή έναν Yonkou?? Και μετά να απαγάγει ένα επιστήμονα που είναι ο μοναδικός που ξέρει να το κάνει αυτό??? Που ο Dofla εάν ήταν πάλι στην θέση του και κατάλαβα σωστά θα τον σκότωνε επειδή είναι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει αυτό.... Κάτι δεν μου κολάει εδω. Εάν δεν μας πει ακριβώς τι κάνει αυτό το SAD δεν θα μπορούμε να ξέρουμε.Kαι εάν είναι μέρος της στρατιγικής τους αυτό το όπλο και η απαγωγή τότε φοβάμαι ότι θα το μάθουμε στο τέλος του arc.

Επίσης ο Dofla λέει ότι εάν καταστραφεί το όπλο και πεθάνει ο CC τότε θα είναι αυτός που θα έχει πρόβλημα. Άρα κάπου δίνει λόγο?? Υπάρχει κάποιος πάνω από αυτόν?? Η το έχει υποσχεθεί σε κάποιον δυνατό?? Η απλά θα χάσει λεφτά από τις αγοραπωλησίες.

Edited by redpower1989, 27 September 2012 - 23:53.

#10386 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 September 2012 - 23:39

Σιγά που σας πείραξαν τα διαλείμματα, δεν λέω και γω κάποτε αφιέρωνα ολόκληρες Τετάρτες στο one piece συζητώντας σε φόρουμ.Πολύ κάψιμο. Αλλά το μάνγκα θα συνεχιστεί για άλλα δέκα χρόνια +..., και θα υπάρξουν και άλλα διαλείμματα τι να κάνουμε ? να γκρινιάζουμε όλοι μαζί στο ελληνικό ανίμε.γρ περιμένοντας να μάθει ο Όντα ελληνικά ?
Posted Image

#10387 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 27 September 2012 - 23:43

Σιγά που σας πείραξαν τα διαλείμματα, δεν λέω και γω κάποτε αφιέρωνα ολόκληρες Τετάρτες στο one piece συζητώντας σε φόρουμ.Πολύ κάψιμο. Αλλά το μάνγκα θα συνεχιστεί για άλλα δέκα χρόνια +..., και θα υπάρξουν και άλλα διαλείμματα τι να κάνουμε ? να γκρινιάζουμε όλοι μαζί στο ελληνικό ανίμε.γρ περιμένοντας να μάθει ο Όντα ελληνικά ?

Εγω απλα βλεπω οτι καποια manga βγαινουν καθε βδομαδα ενω το OP οχι, και ναι θεωρω οτι ειναι στα μειον του Oda σε σχεση με καποιους αλλους. Μεχρι εκει. Δεν χρειαστηκε να παρει πολυ διασταση το θεμα και ουτε εγω του κοβω την ελευθερια, ουτε τον ειπα τεμπελη,ουτε του κανω μηνυση και ουτε προσδοκω αυτο που εγραψα να το δει ο oda και να με ακουσει. Μια απλη αποψη για ενα θεμα ασκησα και επειδη το κανα αυτο βγηκα ανεξηγητα αφεντικο του.

Οτι να ναι.

2po6sfa_jpg.gif

#10388 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 28 September 2012 - 09:03

ρε παιδια ηρεμηστε!
απλα ειμαστε πρεζακια με το op και αμα δεν παρουμε την δοση μας θα γκρινιαξουμε λιγο, δεν υπαρχει λογος να γινει τοσο νταβαντουρι...
on topic, κι εγω χλωμο το κοβω το SAD να σε κανει δρακο γιατι
1)δεν καταλαβαινω πως θα ηταν κατι που θα εκανε τον law να εχει τετοιο grin
2)δρακο ειχε το νησι και πριν ερθει ο vergo (που αν καταλαβα καλα το πλοιο που ηρθε μετεφερε το sad(νομιζω?)
3)μου φαινεται λιγο περιεργο :Ρ

Edited by Nikos21, 28 September 2012 - 09:04.

:thatsit: Have a nice day! :)

#10389 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 28 September 2012 - 11:20

Σκεφτόμουνα δηλαδή από τα λεγόμενα του Dofla ότι εάν ήταν στην θέση του Law θα κατέστρεφε το SAD. Και μετά να απαγάγει ένα επιστήμονα που είναι ο μοναδικός που ξέρει να το κάνει αυτό??? Που ο Dofla εάν ήταν πάλι στην θέση του και κατάλαβα σωστά θα τον σκότωνε επειδή είναι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει αυτό....

Ο Law απ' ότι φαίνεται θέλει ή να σταματήσει την παραγωγή του SAD, ή κρατώντας τον CC αιχμάλωτο να έχει το μονοπώλιο παραγωγής του... Τώρα πώς σχετίζεται αυτό με το σχέδιό του να ρίξει έναν Yonkou δεν μπορώ να το καταλάβω... Γενικά, μέχρι να μάθουμε τι είναι το SAD και ποιόν Yonkou έχει βάλει στο μάτι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι...

1)δεν καταλαβαινω πως θα ηταν κατι που θα εκανε τον law να εχει τετοιο grin
2)δρακο ειχε το νησι και πριν ερθει ο vergo (που αν καταλαβα καλα το πλοιο που ηρθε μετεφερε το sad(νομιζω?)
3)μου φαινεται λιγο περιεργο :Ρ

Το grin είναι σχετικό... Μπορεί να χαίρεται που θα προκαλέσει προβλήματα στον Joker...
Προς υποστήριξη του 2), για την ακρίβεια ο δράκος ήταν δημιούργημα του Vegapunk απ' ότι θυμάμαι, άρα ήταν στο νησί καιρό πριν έρθει ο CC...
Ναι κι εμένα μου φαίνεται περίεργη μια μηχανή παραγωγής δράκων...

Επίσης ο Dofla λέει ότι εάν καταστραφεί το όπλο και πεθάνει ο CC τότε θα είναι αυτός που θα έχει πρόβλημα. Άρα κάπου δίνει λόγο?? Υπάρχει κάποιος πάνω από αυτόν?? Η το έχει υποσχεθεί σε κάποιον δυνατό?? Η απλά θα χάσει λεφτά από τις αγοραπωλησίες.

Μπορεί όντως να έχει κάποιον από τον οποίο να πέρνει διαταγές, αλλά το ποιό λογικό είναι για μένα ότι πουλάει το SAD σε έναν Yonkou*, ο οποίος θα αντιδράσει βίαια αν σταματήσει η παραγωγή...
*Υπάρχουν θεωρίες ότι ο Kaidou είναι Cyborg, και έχει ένα στρατό από Cyborg(Ο Drake επιτέθηκε σε ένα Cyborg υπό τις διαταγές του Kaidou)... Οπότε αν το SAD είναι το καύσιμό τους, εξηγεί αυτό με τον Dofla και το ποιόν Yonkou θέλει να ρίξει ο Law...

Edited by MPVNsf123, 28 September 2012 - 11:23.

#10390 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 September 2012 - 12:05

*Υπάρχουν θεωρίες ότι ο Kaidou είναι Cyborg, και έχει ένα στρατό από Cyborg(Ο Drake επιτέθηκε σε ένα Cyborg υπό τις διαταγές του Kaidou)... Οπότε αν το SAD είναι το καύσιμό τους, εξηγεί αυτό με τον Dofla και το ποιόν Yonkou θέλει να ρίξει ο Law...

Πολύ καλές θεωρίες και θα ήθελα να τις δω σε πράξη. Έτσι εξηγούνται πολλά εάν ισχύουν...

Και πάλι όμως δεν γίνεται να εξαρτάται ένα ολόκληρος yonkou από ένα καύσιμο που μόνο ο CC μπορεί να φτιάξει. Αλλά εξακολουθεί να μαρέσει σαν θεωρία.

Edited by redpower1989, 28 September 2012 - 12:21.

#10391 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 28 September 2012 - 13:25

Πολύ καλές θεωρίες και θα ήθελα να τις δω σε πράξη. Έτσι εξηγούνται πολλά εάν ισχύουν...

Και πάλι όμως δεν γίνεται να εξαρτάται ένα ολόκληρος yonkou από ένα καύσιμο που μόνο ο CC μπορεί να φτιάξει. Αλλά εξακολουθεί να μαρέσει σαν θεωρία.

θέλω να δω αποδείξεις που να στηρίζεται αυτή η θεωρία!
Posted Image

#10392 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 28 September 2012 - 18:30

Εντάξει ρε παιδία.Ο άνθρωπος κοιμάται μόνο 4 ώρες κάθε μέρα,άμα πάρει ένα break μετά από 4-5 chapters δεν θα χαλάσει και ο κόσμος.
Και εγώ δεν χαιρόμαι αλλά τι να κάνουμε.Θα μπορούσε να το κάνει σαν τον Togashi και να πει "κάνω hiatus".
Δεν το κάνει.Το Nardo και το Βleach είναι στα τελευταιά τους οπότε μην τα συγκρίνουμε.

Anyway.Η θεωριά με τον Kaido είναι πολύ καλή αλλά θα προτιμούσα τον Kaido να είναι τελιώς από μόνος του.Το ίδιο με τον DoFLa.

Spoiler:

#10393 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 29 September 2012 - 11:00

για τον kaido δεν ξέρουμε και πολλά, είναι ο μόνος emperor που δεν έχει πολυεμφανιστεί...
Posted Image

#10394 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 29 September 2012 - 13:21

Ελπίζω να παρουσιάσουν καλά τον Kaidou... Εννοώ και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα, γιατί η Big Mam σε εμφάνιση μάλλον είναι αηδιαστική και ο χαρακτήρας της άθλιος... Θέλω να μας δείξει ο Oda έναν δεύτερο Shanks... Δυνατό, επικό και badass...

#10395 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 29 September 2012 - 14:52

Ελπίζω να παρουσιάσουν καλά τον Kaidou... Εννοώ και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα, γιατί η Big Mam σε εμφάνιση μάλλον είναι αηδιαστική και ο χαρακτήρας της άθλιος... Θέλω να μας δείξει ο Oda έναν δεύτερο Shanks... Δυνατό, επικό και badass...

Pirates.
Γι αυτο πρεπει να υπαρχουνε και οι κακασχημοι σκατοψυχοι τυποι ακα big mum.

Οσο για τα breaks , ασχολιαστο...
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA