Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 16:06

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 16:12
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 22:21
θα πρέπει να τη βγάλω μόνο με Beelzebub αύριο μου φαίνεται...
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 22:37
γιατί break? το ανιμε φτάνει όπου να ναι το μανγκα και ο οντα κάνει break? δεν είμαστε με τα καλά μας... κουράστηκε?
θα πρέπει να τη βγάλω μόνο με Beelzebub αύριο μου φαίνεται
Ίσα ίσα το anime θα πάει για filler επεισόδια γιατί πολύ έχει πλησιάσει το magna.
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 23:38
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 23:55
πρεπει να ναι ο μονος εργαζομενος στην Ιαπωνια που οτι και να ζητησει δε του το αρνειται κανεις! χαχα οχι αδικα βεβαια.. ειναι ο πιο επιτυχημενος, αντε ερχονται και χριστουγεννα για περισσοτερα μπρεικOMG , τωρα το πηρα πρεφα.......παλι break!? Και το περιμενα πως και πως........ Οk , δεν παραπονιεμαι συχνα(θελω να πιστευω) για τα breaks του Oda , αλλα το γαμ***....Δηλαδη , αμα και στο anime υπαρξει filler arc , δεν θα βιαζεται καθολου.......
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 14:29
Δεν θα ήθελα ένας τόσο γαμιάς όσο ο Dofla να είναι όλο λόγια, χαμόγελα και "all according to plan" και να χάσει εξαιτίας μιας lame λεπτομέρειας στο τέλος, όπως ο Crocodile. Ξέρουμε όλοι ότι θα χάσει στο τέλος (εκτός αν ο Oda μας τρολάρει κανονικότατα) οπότε ας χάσει επικότατα.
Επίσης, αν και το θεωρώ 1000000000000% απίθανο θα ήθελα να δω τον Luffy και τον Blackbeard να συμμαχούν προσωρινά για να ρίξουν τον Dofla. The dreamers vs the the one mocking the dreams, that would be damn epic.
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 14:35
Δεν παλευεται αλλο.
Οσο γι αυτο που λες osama ωραια σκεψη για θανατο του Law. Παντως εγω το βλεπω πιθανο λογω του φρουτου του να τραυματισει πολλους strawhats. Να τους βαζει να παλευουν μαζι.. Να βαζει τον luffy να τραυματιζει nakama του.. Aκομα και την nami και την robin.. Θελω να ναι ο πιο τυραννος villain λογω και μονο της ιδεολογιας του.
Kαι επισης ειμαι υπερ της αποψης οτι χωρις king's haki ο dofla δεν χανει..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 14:43
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 15:21
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 15:33
Όντως θα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον να δούμε π.χ. τον Zoro ή τον Luffy να κόβει/δέρνει κανέναν Usopp ή Nami... Ή φαντάζεστε να βάλει ο Dofla τον Zoro και τον Sanji να πολεμήσουν; Θα είναι ένας τρόπος να μας δείξει ο Oda μια επική μάχη...Παντως εγω το βλεπω πιθανο λογω του φρουτου του να τραυματισει πολλους strawhats. Να τους βαζει να παλευουν μαζι.. Να βαζει τον luffy να τραυματιζει nakama του.. Aκομα και την nami και την robin.. Θελω να ναι ο πιο τυραννος villain λογω και μονο της ιδεολογιας του.
Μέχρι τώρα ο Oda δεν μας έχει δείξει καμιά άλλη εφαρμογή του CoC εκτός από το να βγάζει κανείς knock-out πλήθος αδύναμων χαρακτήρων... Αλλά ελπίζω να έχει κι άλλες χρήσεις στη μάχη...Kαι επισης ειμαι υπερ της αποψης οτι χωρις king's haki ο dofla δεν χανει..
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 16:10
Δεν νομίζω ότι ο Law θα πεθάνει γιατί κάποτε θα πολεμήσει με τον Luffy.
Σιγά σίγα,θα δούμε περισσότερα για τον DoFla και θα δείξει πόσα brutal και τρελοκομείο είναι.
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 16:12
Οι τυποι που εβγαλε knock out στο marineford δεν ηταν αδυναμοι.. Ηταν ναυτικοι απο HQ. Οι καλυτεροι. Εκει ξαφνικα που ο luffy δεν μπορουσε με τιποτα να τους περασει και φαινοντουσαν τουμπανα ξαφνικα με μια κινηση η plaza αδειασε. Δεν ειναι λιγο.Μέχρι τώρα ο Oda δεν μας έχει δείξει καμιά άλλη εφαρμογή του CoC εκτός από το να βγάζει κανείς knock-out πλήθος αδύναμων χαρακτήρων... Αλλά ελπίζω να έχει κι άλλες χρήσεις στη μάχη...
To γεγονος οτι ο Shanks ειναι yonku χωρις φρουτο τα λεει ολα.Οι φατσες sengoku, aokiji,whitebeard και mihawk τα λεγαν ολα. Το γεγονος οτι ο vice admiral doberman ηθελε να πεθανει ο Luffy εκεινη ακριβως την στιγμη επισης τα λεει ολα. Το γεγονος οτι ο πιο επικινδυνος ανθρωπος στο πλανητη ο Dragon το εχει επισης τα λεει ολα.
Εγω το λεω με την λογικη οτι επειδη ο dofla απ'οτι φαινεται χρησιμοποιει ενα φρουτο που κοντρολαρει τον αντιπαλο.. για να τον αντιμετωπισεις πρεπει να χεις κατι αντιστοιχο που να κοντρολαρεις. Αυτη ετην δυνατοτητα την εχει το CoC και το χει πει ο Rayleigh.
ΕDIT : Μαριε ηρεμησε δεν ειναι ο μονος που εχει οικογενεια. Υπαρχουν ανθρωποι που κανουν πολυ πιο σκληρες δουλειες απ την ζωγραφικη κι εχουν και 3 και 4 κουτσουβελα στο σπιτι και τα ζουν με πολυ λιγοτερα λεφτα απο του Oda..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 16:25
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 16:47
ωραιες οι ιδεες περι χρησιμοποιησης τους ενος ψαθινου εναντιον του αλλου
ο λουφη δεν νομιζω να συμμαχησει ποτε με τον μαυρογενη , μα ποτε των ποτον

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 17:41
Για την συζήτηση που κάνατε πριν για τον Dofla, θέλω να πω ότι θα ήθελα να τον δω να κάνει κάτι πολύ φριχτό. Θα ήθελα π.χ. να σκοτώσει ο ίδιος τον Law για παραδειγματισμό και ο Luffy να πάει εναντίον του για να εκδικηθεί λόγω του alliance ή για κάποιον άλλο λόγο.
Δεν θα ήθελα ένας τόσο γαμιάς όσο ο Dofla να είναι όλο λόγια, χαμόγελα και "all according to plan" και να χάσει εξαιτίας μιας lame λεπτομέρειας στο τέλος, όπως ο Crocodile. Ξέρουμε όλοι ότι θα χάσει στο τέλος (εκτός αν ο Oda μας τρολάρει κανονικότατα) οπότε ας χάσει επικότατα.
Επίσης, αν και το θεωρώ 1000000000000% απίθανο θα ήθελα να δω τον Luffy και τον Blackbeard να συμμαχούν προσωρινά για να ρίξουν τον Dofla. The dreamers vs the the one mocking the dreams, that would be damn epic.
+1 στα παιδιααυτος ο oda δεν μπορει να χει καμια δεκαρια chapters ετοιμα απο πριν και να κανει οσα break θελει απο μονος του χωρις να ζωγραφιζει και να βγαινει κανονικα release καθε βδομαδα?
Δεν παλευεται αλλο.
Οσο γι αυτο που λες osama ωραια σκεψη για θανατο του Law. Παντως εγω το βλεπω πιθανο λογω του φρουτου του να τραυματισει πολλους strawhats. Να τους βαζει να παλευουν μαζι.. Να βαζει τον luffy να τραυματιζει nakama του.. Aκομα και την nami και την robin.. Θελω να ναι ο πιο τυραννος villain λογω και μονο της ιδεολογιας του.
Kαι επισης ειμαι υπερ της αποψης οτι χωρις king's haki ο dofla δεν χανει..
θα ηθελα να κανει κατι πολυ ακραιο ο dofla οπως να βαλει σαντζι ζορο να κοπανανε ακομα και τα κοριτσια του κρου ,η καποιος απο το κρου να σκοτωνει καποιον πιο minor συμμαχο-φιλο...
αν και λογικα οι καλοι χακι users δε θα γινονται μαριονετες
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 17:42
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 18:17
Όσο για τα break λεφτά βγάζει ο άνθρωπό, αφεντικά δεν δείχνει να έχει, οπότε κάνει ότι θέλει.
θα ηθελα να κανει κατι πολυ ακραιο ο dofla οπως να βαλει σαντζι ζορο να κοπανανε ακομα και τα κοριτσια του κρου ,η καποιος απο το κρου να σκοτωνει καποιον πιο minor συμμαχο-φιλο...
αν και λογικα οι καλοι χακι users δε θα γινονται μαριονετες
Λογικά γίνονται γιατί θυμάμαι στον πόλεμο τον Diamond Jozu τον είχε κάνει μαριονέτα και δεν νομίζω ο Jozu να μην είχε haki. Και αυτό με προβληματίζει στην ιδιότητα του φρούτου του Dofla. Τι αρνητικό να έχει αυτό το φρούτο άραγε και πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Σίγουρα εάν έρθουν αντιμέτωποι θα παίξει βασανιστήριο με πλήρωμα Luffy.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 18:25