Αλλα νταξει δεν χρειαζεται να κανουμε προβλεψη, σιγουρα σε αυτο το αρκ θα μαθουμε τι εγινε
Αντε στο επομενο chap λογικα θα χουμε επιστροφη του sanji στο σωμα του!!
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 20:11
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 21:24
To Smiley έφαγε το candy και πέθανε για να γίνει το αέριο.Έτσι η ψυχή του φρούτου πήγε στο πιο κοντινό φρούτο που βρήκε.εγω πιστευω στην αρχη εφαγε το μεγαλο candy για να μεγαλωσει(αυτο δηλαδη που δινει και στα παιδακια) μετα οταν πλησιασε στα μηλα, με καποιον τροπο που δεν τον ξερουμε ενα απο αυτα τα φρουτα εγινε devil fruit και μολις το εφαγε αποκτησε και την ιδιοτητα του δηλητηριωδους αεριου.
Αλλα νταξει δεν χρειαζεται να κανουμε προβλεψη, σιγουρα σε αυτο το αρκ θα μαθουμε τι εγινε
Αντε στο επομενο chap λογικα θα χουμε επιστροφη του sanji στο σωμα του!!
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 22:08
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 22:38
. Άρα υπονοεί ότι το slime ξανάγινε φρούτο για να μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.Well done smile.Let's meet again
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 23:27
δεν μου φανηκε να πεθανε αφου ακομα και μετα το candy συνεχιζε να τους κυνηγαει. Εκει που σταματησε ηταν οταν εφτασε στο φρουτο..
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2012 - 01:54
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2012 - 10:45
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2012 - 11:21
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2012 - 15:01
Παιδιά, απ' ότι κατάλαβα, το Slime ήταν ένα πλάσμα από αέριο, που δεν είχε σχήμα, μορφή, μάζα... Νομίζω ότι ο CC το δημιούργησε αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Μετά, ο CC του έδωσε devil fruit που το έκανε να μοιάζει με σαύρα και του έδωσε υλική μορφή, αλλά ταυτόχρονα περιόρισε κάποιες από τις δυνατότητές του(δεν μπορεί να εξαπλωθεί και να σκοτώσει κόσμο αφού δεν είναι πια αέριο...).
O CC όμως χρειαζόταν όπλο μαζικής καταστροφής, άρα σκότωσε το Slime με την καραμέλα που του έδωσε, αυτό έγινε πάλι αέριο-όπλο, και σαν "devil fruit user", επειδή πέθανε, το φρούτο του μεταφέρθηκε στο κοντινότερο φρούτο.
Πιστεύω ότι ο CC επίτηδες είχε αφήσει τα φρούτα εκεί για να μπορεί όποτε θέλει να ξανακάνει το Slime σαύρα(βάζοντάς το να φάει το φρούτο), να το σκοτώνει(με την καραμέλα), και ούτω καθεξής, ώστε να έχει ένα αθάνατο όπλο....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 18 Αύγουστος 2012 - 15:03
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2012 - 02:01
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2012 - 17:46
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 00:04
καλα δεν παιζει ολοκληροι luffy, law, smoker ,sanji ,zoro να εχουν ως αντιπαλους μονο τους caesar , vergo..λογικα θα σκασει μυτη κανενας doflamingo αλλιως δεν νομιζω να εχει ενδιαφερον, ποσο δυνατος να ειναι ενας vice admiral που δεν ηταν ουτε στο marineford.. οσο για τους supernovas τρελη πορωση, λογικα στο επομενο θα δουμε τι εγινε και με τους x.drake bonney urouge capone, προβλεπω για τον drake ενα bounty γυρω στα 420-450...
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 13:29
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 20:02
Βρε δεν με νοιάζει ποιος θα παλέψει με ποιον, αρκεί να δούμε καμιά καλή μάχη... Από το Marineford και μετά μόνο η μάχη Law-Smoker μου άρεσε... Οι "μάχες" στο Fishman Island ήταν τραγικές...
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 23:31
Συγκρίνουμε ανόμια πράγματα και με διαφορετικούς σκοπούς.Στο FI ήταν οι μάχες για να δείξουν το power up του πληρώματος μετά από 2 χρόνια.Στον πόλεμο ήταν ένα μυθικός πειρατής από την εποχή roger που πάλεψε εναντίον όλων των Marines. Ήταν όλα τα αστέρια μαζεμένα και μιλάμε για πόλεμο.Υπήρχαν συνεχώς μάχες με δυνατούς χαρακτήρες.Ακόμα και στο punk hazard σε μάχες δεν θα φτάσει τον πόλεμο αλλά σε πλοκή είναι τέλειο.