Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9976 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 20:11

εγω πιστευω στην αρχη εφαγε το μεγαλο candy για να μεγαλωσει(αυτο δηλαδη που δινει και στα παιδακια) μετα οταν πλησιασε στα μηλα, με καποιον τροπο που δεν τον ξερουμε ενα απο αυτα τα φρουτα εγινε devil fruit και μολις το εφαγε αποκτησε και την ιδιοτητα του δηλητηριωδους αεριου.
Αλλα νταξει δεν χρειαζεται να κανουμε προβλεψη, σιγουρα σε αυτο το αρκ θα μαθουμε τι εγινε ;)

Αντε στο επομενο chap λογικα θα χουμε επιστροφη του sanji στο σωμα του!!

2po6sfa_jpg.gif

#9977 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 21:24

εγω πιστευω στην αρχη εφαγε το μεγαλο candy για να μεγαλωσει(αυτο δηλαδη που δινει και στα παιδακια) μετα οταν πλησιασε στα μηλα, με καποιον τροπο που δεν τον ξερουμε ενα απο αυτα τα φρουτα εγινε devil fruit και μολις το εφαγε αποκτησε και την ιδιοτητα του δηλητηριωδους αεριου.
Αλλα νταξει δεν χρειαζεται να κανουμε προβλεψη, σιγουρα σε αυτο το αρκ θα μαθουμε τι εγινε ;)

Αντε στο επομενο chap λογικα θα χουμε επιστροφη του sanji στο σωμα του!!

To Smiley έφαγε το candy και πέθανε για να γίνει το αέριο.Έτσι η ψυχή του φρούτου πήγε στο πιο κοντινό φρούτο που βρήκε.

Spoiler:

#9978 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 22:08

δεν μου φανηκε να πεθανε αφου ακομα και μετα το candy συνεχιζε να τους κυνηγαει. Εκει που σταματησε ηταν οταν εφτασε στο φρουτο..

2po6sfa_jpg.gif

#9979 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 22:38

Με το candy μετατράπηκε σε όπλο μαζική καταστροφής που είναι το αέριο.Αλλά προφανώς δεν είναι μιας χρήσης.Έτσι μέχρι να επιδράσει το candy μπόρεσε να μετατραπεί σε νέο φρούτο του διαβόλου βρίσκοντας τα μήλα.Τα οποία μπήκαν εκεί γι αυτό το λόγο.Και γι αυτό λέει ο CC

Well done smile.Let's meet again

. Άρα υπονοεί ότι το slime ξανάγινε φρούτο για να μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.

#9980 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2012 - 23:27

δεν μου φανηκε να πεθανε αφου ακομα και μετα το candy συνεχιζε να τους κυνηγαει. Εκει που σταματησε ηταν οταν εφτασε στο φρουτο..

Δεν ειναι οτι τους κυνηγαει,απλα εξαπλωνεται το αεριο.

Spoiler:

#9981 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2012 - 01:54

δεν ξερω μπορει να χετε δικιο αλλα εδω φαινεται οτι ακομα του κυνηγαει(το χει παρει το candy στο προηγουμενο chap)
Spoiler:

2po6sfa_jpg.gif

#9982 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2012 - 10:45

εγω δεν εχω καταλαβει χριστο με το θεμα candy-slime-gas-devi fruit...λογικα θα το εξηγησει αναλυτικα στα επομενα
:thatsit: Have a nice day! :)

#9983 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2012 - 11:21

Παιδιά, απ' ότι κατάλαβα, το Slime ήταν ένα πλάσμα από αέριο, που δεν είχε σχήμα, μορφή, μάζα... Νομίζω ότι ο CC το δημιούργησε αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Μετά, ο CC του έδωσε devil fruit που το έκανε να μοιάζει με σαύρα και του έδωσε υλική μορφή, αλλά ταυτόχρονα περιόρισε κάποιες από τις δυνατότητές του(δεν μπορεί να εξαπλωθεί και να σκοτώσει κόσμο αφού δεν είναι πια αέριο...).

O CC όμως χρειαζόταν όπλο μαζικής καταστροφής, άρα σκότωσε το Slime με την καραμέλα που του έδωσε, αυτό έγινε πάλι αέριο-όπλο, και σαν "devil fruit user", επειδή πέθανε, το φρούτο του μεταφέρθηκε στο κοντινότερο φρούτο.

Πιστεύω ότι ο CC επίτηδες είχε αφήσει τα φρούτα εκεί για να μπορεί όποτε θέλει να ξανακάνει το Slime σαύρα(βάζοντάς το να φάει το φρούτο), να το σκοτώνει(με την καραμέλα), και ούτω καθεξής, ώστε να έχει ένα αθάνατο όπλο...

#9984 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2012 - 15:01

Παιδιά, απ' ότι κατάλαβα, το Slime ήταν ένα πλάσμα από αέριο, που δεν είχε σχήμα, μορφή, μάζα... Νομίζω ότι ο CC το δημιούργησε αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Μετά, ο CC του έδωσε devil fruit που το έκανε να μοιάζει με σαύρα και του έδωσε υλική μορφή, αλλά ταυτόχρονα περιόρισε κάποιες από τις δυνατότητές του(δεν μπορεί να εξαπλωθεί και να σκοτώσει κόσμο αφού δεν είναι πια αέριο...).

O CC όμως χρειαζόταν όπλο μαζικής καταστροφής, άρα σκότωσε το Slime με την καραμέλα που του έδωσε, αυτό έγινε πάλι αέριο-όπλο, και σαν "devil fruit user", επειδή πέθανε, το φρούτο του μεταφέρθηκε στο κοντινότερο φρούτο.

Πιστεύω ότι ο CC επίτηδες είχε αφήσει τα φρούτα εκεί για να μπορεί όποτε θέλει να ξανακάνει το Slime σαύρα(βάζοντάς το να φάει το φρούτο), να το σκοτώνει(με την καραμέλα), και ούτω καθεξής, ώστε να έχει ένα αθάνατο όπλο....

Γενικά η θεωρία σου έχει κάποια βάση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 18 Αύγουστος 2012 - 15:03

#9985 PeteBlack

PeteBlack

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAlivérion, Greece

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2012 - 02:01

Συμφωνώ με τη θεωρία του MPVNsf123. Από το τελευταίο chapter κορυφαία στιγμή είναι αυτή που ο Sanji πιάνει το βυζί της Nami και ξαφνικά μετατρέπεται σε Bolt ή κάτι τέτοιο. :P

#9986 goro goro

goro goro

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2012 - 17:46

καλα δεν παιζει ολοκληροι luffy, law, smoker ,sanji ,zoro να εχουν ως αντιπαλους μονο τους caesar , vergo..λογικα θα σκασει μυτη κανενας doflamingo αλλιως δεν νομιζω να εχει ενδιαφερον, ποσο δυνατος να ειναι ενας vice admiral που δεν ηταν ουτε στο marineford.. οσο για τους supernovas τρελη πορωση, λογικα στο επομενο θα δουμε τι εγινε και με τους x.drake bonney urouge capone, προβλεπω για τον drake ενα bounty γυρω στα 420-450...

#9987 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 00:04

καλα δεν παιζει ολοκληροι luffy, law, smoker ,sanji ,zoro να εχουν ως αντιπαλους μονο τους caesar , vergo..λογικα θα σκασει μυτη κανενας doflamingo αλλιως δεν νομιζω να εχει ενδιαφερον, ποσο δυνατος να ειναι ενας vice admiral που δεν ηταν ουτε στο marineford.. οσο για τους supernovas τρελη πορωση, λογικα στο επομενο θα δουμε τι εγινε και με τους x.drake bonney urouge capone, προβλεπω για τον drake ενα bounty γυρω στα 420-450...

Μπορεί να εμφανιστεί και άλλος χαρακτήρας.Αλλά υπολόγιζε και το Slime ή πως αλλιώς λέγεται.Φαίνεται ότι θα χτυπηθεί δύσκολα.Εάν χτυπηθούν με αυτό.

#9988 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 13:29

Βρε δεν με νοιάζει ποιος θα παλέψει με ποιον, αρκεί να δούμε καμιά καλή μάχη... Από το Marineford και μετά μόνο η μάχη Law-Smoker μου άρεσε... Οι "μάχες" στο Fishman Island ήταν τραγικές...

#9989 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 20:02

Βρε δεν με νοιάζει ποιος θα παλέψει με ποιον, αρκεί να δούμε καμιά καλή μάχη... Από το Marineford και μετά μόνο η μάχη Law-Smoker μου άρεσε... Οι "μάχες" στο Fishman Island ήταν τραγικές...

Συγκρίνουμε ανόμια πράγματα και με διαφορετικούς σκοπούς.Στο FI ήταν οι μάχες για να δείξουν το power up του πληρώματος μετά από 2 χρόνια.Στον πόλεμο ήταν ένα μυθικός πειρατής από την εποχή roger που πάλεψε εναντίον όλων των Marines. Ήταν όλα τα αστέρια μαζεμένα και μιλάμε για πόλεμο.Υπήρχαν συνεχώς μάχες με δυνατούς χαρακτήρες.Ακόμα και στο punk hazard σε μάχες δεν θα φτάσει τον πόλεμο αλλά σε πλοκή είναι τέλειο.

#9990 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 23:31

Συγκρίνουμε ανόμια πράγματα και με διαφορετικούς σκοπούς.Στο FI ήταν οι μάχες για να δείξουν το power up του πληρώματος μετά από 2 χρόνια.Στον πόλεμο ήταν ένα μυθικός πειρατής από την εποχή roger που πάλεψε εναντίον όλων των Marines. Ήταν όλα τα αστέρια μαζεμένα και μιλάμε για πόλεμο.Υπήρχαν συνεχώς μάχες με δυνατούς χαρακτήρες.Ακόμα και στο punk hazard σε μάχες δεν θα φτάσει τον πόλεμο αλλά σε πλοκή είναι τέλειο.

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι μας λείπει μια μάχη... Θα μπορούσε ας πούμε να μας δείξει Akainu vs Aokiji ή τους Supernovas... Αλλά αυτός ο Oda τα κρατάει όλα μυστικά... Ούτε τον Yonkou που θέλει ο Law να ρίξει και συμφώνησε ο Luffy δεν μας έδειξε... Μπροστά μας ήταν η σκηνή και μας την έβαλε στο mute... :cry5: Εδώ και η επιβεβαίωση για το haki του Sanji και του Zoro έγινε ένα 1,5 χρόνο μετά την επανένωση των Straw Hats(σε αληθινό χρόνο...).
Μας βασανίζει... :iyaaa: