Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9481 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 08 June 2012 - 14:56

Παίδες το πιο βασικό που θέλει να πει ο Οσάμα είναι ότι το NW παρουσιάστηκε σαν μια τρομερή θάλασσα.,e κάθε νησί που περιλαμβάνει να είναι επικίνδυνο μέχρι στιγμής πάει σαν μια άνετη κλοτσοπατινάδα!!Ελπίζω και εύχομαι τα επόμενα νησιά να είναι χειρότερα!

Posted Image

#9482 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 08 June 2012 - 15:02

Καταρχήν φίλε osama τι περιμένεις να δυσκολέψει τον Luffy και το πλήρωμα του ???

Τα στρατιωτάκια του CC???
Oι Cool brothers????
Ο Smoker σε σώμα Tashigi ή το αντίθετο???

Σε όλα τα arc τα στρατιωτάκια τα είχαν χαλαρά.....Όπως τα zombie

O μόνος που θα μπορούσε να κοντράρει τον Luffy ήταν ο Law ή ο Smoker..
Ο Law έγινε σύμμαχος για να πολεμήσουν έναν yonkou όταν αυτό γίνει και ο Smoker έπεσε από την αφέλεια του στην παγίδα του Law...Εδώ που τα λέμε ήταν πολύ νωρίς για να χτυπηθούν αυτοί...Επομένως ο Oda βρήκε ένα τρόπο να βγάλει τον Smoker προς το παρόν εκτός παιχνιδιού γιατί θα χτυπιόνταν με τον Luffy από την αρχή και μετά δεν θα είχε ουσία το arc..

To arc έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα χτυπηθούν άσχημα από εδώ και πέρα και μην ανησυχείς θα έχει και δυσκολία και αίμα.

Το New world πριν το timeskip ήταν κάτι χειρότερο από κόλαση ένα μέρος άπιαστο και αυτό μας δημιούργησε μια εικόνα ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου και εξακολουθεί να είναι .Οι strawhats γι αυτό κάναν προπόνηση για να αντέξουν στο NW εάν τα βρήσκαν σκούρα με στρατιωτάκια και marines και Smoker σε σώμα Tashigi τότε θα έλεγα ότι δεν έχουν ελπίδα να φύγουν ούτε από τον fishman island.

Edited by redpower1989, 08 June 2012 - 15:08.

#9483 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 08 June 2012 - 15:30

Παίδες το πιο βασικό που θέλει να πει ο Οσάμα είναι ότι το NW παρουσιάστηκε σαν μια τρομερή θάλασσα.,e κάθε νησί που περιλαμβάνει να είναι επικίνδυνο μέχρι στιγμής πάει σαν μια άνετη κλοτσοπατινάδα!!Ελπίζω και εύχομαι τα επόμενα νησιά να είναι χειρότερα!

Nαι βρε το καταλαβαινουμε! Απλα αυτο που δεν καταλαβαινει ειναι οτι δεν ειναι ΚΑΘΕ νησι ανετη κλοτσοπατιναδα! Ειναι το ΠΡΩΤΟ νησι!!!Εχουμε τοσα αλλα να κρινουμε! Kαι δεν εχει τελειωσει ΚΑΝ το arc!!
Γι αυτο λεμε υπομονηηηηη και μετα κρινουμε το Νεο Κοσμο :P
Και ειπαμε το fishman island δεν ειναι νησι του NW.

συμφωνω με τους 2 φιλους πιο πανω.

2po6sfa_jpg.gif

#9484 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 08 June 2012 - 16:01

Δεν κάνω άλλο quoting. Έκανα ξεκάθαρα όσα ήθελα να πω, διαφωνώ με την λογική σας και επαναλαμβάνω ότι πιστεύω ότι η σειρά έχει πέσει πολυ χαμηλά, όχι συγκρινόμενη με τον πόλεμο, αλλά συγκρινόμενη με σχεδόν όλα τα προηγούμενα arcs. Τίγκα στο fanboyism, με απαράδεκτη διαχείρηση των χαρακτήρων, πλην λίγων, μέτρια πλοκή και ανύπαρκτο σάσπενς λόγω του υπερβολικού power creep. Μακάρι να κάνω λάθος, να είναι απλώς μια κακή στιγμή και να μου πείτε αργότερα "είδες τι βλακίες έλεγες τελικά;" αλλά βλέποντας την πορεία από το timeskip και μετά, μάλλον δεν θα έχω πέσει πολύ έξω.

Edited by Osama Bin Laden, 08 June 2012 - 18:30.

#9485 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 08 June 2012 - 16:20

Υπομονή θα κάνω και εγώ να δω πως θα πάει αν δεν μου αρέσει πια θα το σταματήσω αν και θα είναι κρίμα!!

Posted Image

#9486 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 08 June 2012 - 18:42

Υπομονή θα κάνω και εγώ να δω πως θα πάει αν δεν μου αρέσει πια θα το σταματήσω αν και θα είναι κρίμα!!

στο σημειο που εχει φτασει οντως θα ειναι πολυ κριμα να το σταματησεις :/

#9487 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 08 June 2012 - 19:08

Το ξέρω ότι είναι κρίμα απλά έχω σχηματίσει μια άποψη και για τα 3 μεγάλα shounen.

Posted Image

#9488 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 09 June 2012 - 17:20

εγω να πω για το σμοκερ και την λεγομενη γελοιοποιηση του οτι ναι δεν ειναι σωστο να τον κατεβαζει τοσο οπως και τον σαντζι μεχρι τωρα, απλα δεν ειναι στο σωμα του οποτε δεν πολεμαει οπως θα θελε, αλλα πολεμαει αρκετα καλα που σημαινει δεν ειναι μονο το φρουτο και τα πουρα, αλλα και η θεληση και ο ευγενης στοχος που τοσο προβαλεται στα μανγκα. εγω περιμενω τα κλαυτερα απο δω και περα, οχι oti με χαλαει μεχρι στιγμης. :riiight:

Edited by Strawhat, 09 June 2012 - 17:29.

#9489 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 09 June 2012 - 19:10

Και εγώ πιστεύω ότι εδώ που έχει φτάσει η ιστορία θα είναι κρίμα να σταματήσει κανέις...
Εγώ όσο και να χαλάσει όπως λέτε θα το φτάσω μέχρι το τέλος και μετά θα κρίνω...

#9490 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 09 June 2012 - 19:53

Το ξέρω ότι είναι κρίμα απλά έχω σχηματίσει μια άποψη και για τα 3 μεγάλα shounen.

Και θεωρεις οτι ο γελειος πολεμος του naruto η το τελευταιο arc του bleach που ηταν νεκρο κατι χρονια ειναι καλυτερα.

No offense but no logic

Edited by RevengerGR, 09 June 2012 - 19:53.

Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9491 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 09 June 2012 - 21:03

Και θεωρεις οτι ο γελειος πολεμος του naruto η το τελευταιο arc του bleach που ηταν νεκρο κατι χρονια ειναι καλυτερα.

No offense but no logic

Το οτι ο πολεμος του naruto ειναι γελοιος και το τελευταιο arc του bleach ηταν νεκρο ειναι η δικια σου αποψη.. δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους. Το οτι δεν εχει καποιος ιδια γουστα με εσενα δεν σημαινει και οτι δεν ειναι λογικος. Πραγματικα κουραστηκα να βλεπω τετοια comments ολη την ωρα που να συγκρινουν το one piece με τα αλλα shonen. Το καθενα manga εχει τα θετικα και τα αρνητικα του.

Δεν θυμωσα ή κατι τετοιο αλλα ειναι σαν να λες οτι δεν εχω λογικη τωρα.. εφοσον μου αρεσαν εμενα :P

#9492 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 09 June 2012 - 21:09

Διαβάζω, πλέον, το One Piece από συνήθεια. Το ξεκίνησα πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, περίοδος κατά την οποία το λατρέψα. Τώρα το διαβάζω(δεν πολυπαρακολουθώ το anime εδώ και καιρό) από ενδιαφέρον για τη συνέχεια. Βέβαια το ευχαριστιέμαι. Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στο χαμηλότερο με παλαιότερα ενδιαφέρον μου και αναμένω να διαβάσω αυτό ακριβώς το μελλοντικό arc που θα μπει πιο δυναμικά στο μυαλό μου. Το One Piece μ' αρέσει. Έχει τις μάχες του, όπως πολλά shonen, έχει και τον χαρακτήρα του. Είναι για εμένα ένας παιδικός και αρκετά ρομαντικός χαρακτήρας με φαντασία και όμορφα μηνύματά. Δεν έχω διαβάσει πολλά του είδους και δεν θέτω τα όποια χαρακτηριστικά του O.P. σε συγκρίσεις με άλλα(πχ. Naruto, Bleach, που δεν έχω άλλωστε παρακολουθήσει/διαβάσει). Δεν με αφορά αυτή η διαδικασία. Βλέπω, λοιπόν, το manga ως αυτόνομη δημιουργία με προσωπικό ύφος. Αυτό το ύφος με διασκεδάζει. Δεν θα το δικαιολογήσω στην συνείδηση μου ούτε θα το βάλω στην άκρη. Απλά το γνώρισα και το συμπάθησα, εξακολουθώ να το συμπαθώ.
Όπως και να 'χει βέβαια ξεφυλλίζω το manga με αισθητά μειωμένη περιέργεια. Ίσως είναι ότι έχω γνωρίσει κι άλλα έργα, ίσως πράγματι έχει χάσει ό,τι με κέντρισε. Για να γίνω πιο σαφής, έστω να προσπαθήσω, αναγνωρίζω τις στιγμές που με κέντρισαν και ενεργοποίησαν τη φαντασία μου ως ανεξάρτητες από τις μάχες αυτές καθαυτές(περνάω καλά και με τις μάχες). Είναι τα ρομαντικά, ουτοπικά κίνητρα των ηρώων, είναι η ιστορία τους, είναι ο κόσμος του One Piece και το παρασκήνιο του(πχ. Void Century). Ομολογώ ότι θα ήθελα να ξαναδώ στο One Piece ένα παραμύθι σαν αυτό με τον Chopper και τον Hiluluk. Θα μου άρεσε κάτι παρόμοιο με την αναζήτηση της αλήθειας, όπως είναι το κέντρο της ζωής της Robin. Θα με γοήτευε μια προσπάθεια για υπέρβαση όπως το παρελθόν του Franky.
Ενδέχεται να συναντήσω ξανά όλα αυτά. Μπορεί να βρω μια όμορφη ιστορία στον επόμενο nakama. Μπορεί να ζήσω το έπος στο Elbaf Island με μια βάση πάνω στους αγαπημένους για τον Oda Vikings και τον επίσης αγαπημένο του Usopp. Μπορεί να δω τον Luffy να πολεμά σαν άλλοτε τη στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν Yonkou. Πιθανόν θα μάθω στην συνέχεια τέτοιες πληροφορίες για τον κόσμο του One Piece και κάποιους χαρακτήρες του(Dragon, Donflamingo) ώστε να πάρω και πάλι κάτι απ' την μαγεία του.

Αμ, πώς;! Μόνο ο Oda θα είναι ρομαντικός και αγαπησιάρης; :P
Posted Image

#9493 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 09 June 2012 - 21:27

Το οτι ο πολεμος του naruto ειναι γελοιος και το τελευταιο arc του bleach ηταν νεκρο ειναι η δικια σου αποψη..μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...

και δικια μου

#9494 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 09 June 2012 - 21:52

Το οτι ο πολεμος του naruto ειναι γελοιος και το τελευταιο arc του bleach ηταν νεκρο ειναι η δικια σου αποψη.. δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους. Το οτι δεν εχει καποιος ιδια γουστα με εσενα δεν σημαινει και οτι δεν ειναι λογικος. Πραγματικα κουραστηκα να βλεπω τετοια comments ολη την ωρα που να συγκρινουν το one piece με τα αλλα shonen. Το καθενα manga εχει τα θετικα και τα αρνητικα του.

Δεν θυμωσα ή κατι τετοιο αλλα ειναι σαν να λες οτι δεν εχω λογικη τωρα.. εφοσον μου αρεσαν εμενα :P

Οχι μιλαω σεναριακα και συγκρινοντας τα πραγματα ενα ενα.

Δεν σου λεω οτι δεν το διασκεδαζω αλλα απο μεριας story telling κυριος και απο πολλους αλλους βασικους παραγωντες της τεχνης των μανγκα φαινετε ποσο μπροστα ειναι ο oda.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9495 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 09 June 2012 - 22:15

Το οτι ο Kishimoto εχει παρατησει την ιστορια και προσπαθει να κανει οσο πιο δυνατους χαρακτηρες ειναι γεγονος.
Για τον Kubo δεν εχω να πω κατι.Ξερουμε τι κανει.

Το οτι ο Oda και ο Togashi ειναι πολυ πιο μπροστα απο τους αλλους shonen mangakas ειναι αληθεια.

Spoiler: