Δεν ξέρω αν αυτό παει και για εμένα, αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται (εγώ στην προκειμένη περίπτωση) και δεν μπορώ να μην απαντήσω. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως ο,τι είχα πει τότε συνάπτετε και δεν αντιφάσκει με ό,τι λέω τώρα. Το ίδιο πρόβλημα είχα τότε όπως έχω και τώρα. Ότι τους έχει δυναμώσει τόσο πολύ τους Straw Hats o Oda, που τους "αναγκάζει" να αντιμετωπίσουν yonko για να έρθουν στα όρια τους και ότι αυτό θεωρούσαμε κάποιοι, ο καθένας μας για διαφορετικούς λόγους, ότι συμβαίνει πολύ νωρίς στην σειρά. Το "είναι νωρίς για yonko" δεν ακυρώνει το "έχει χαθεί το σάσπενς και εμμέσως παρακαλάτε να τα βάλουν επιτέλους με yonku και να έρθει στα στάνταρ επίπεδα" ούτε αντιφάσκουν μεταξύ τους. Είναι η συνέχεια ενός προβληματισμού που άρχισε από τότε και που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, ν μήνες μετά που έχει προχωρήσει η σειρά συνεχίζοντας το ίδιο βιολί.
κοιτα δεν το πα συγκεκριμενα για σενα. Το πα γενικα. Μπορει να μην αντιφασκει αυτο που λες(και δεν μιλαω απαραιτητα για σενα), αλλα σιγουρα αντιφασκει οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των fans(μην πω ολοι)ειχε πορωθει με την λογικη το ποσο τουμπανα γινανε οι SH μετα τα δυο χρονια προπονησης στα πρωτα chapters μετα το time skip ..
Τωρα,σε αυτο που λες εχεις ενα δικιο αλλα υπαρχει ενα αλλα... Τα δυο χρονια πρεπει να δικαιολογηθουν. Ωραια πες δεχομαι ειναι νωρις ακομα για να φτασει στα limits τους με yonku.. Οκ. Δεν θα δεχτω oμως να φτασει στα limits τους με Vice-Admiral(Lucci τετοιου επιπεδου). Αυτο τον κανε ο luffy προ time skip. Δεν γινεται το ιδιο να συμβαινει και τωρα! Μεχρι στιγμης δεν εχουμε δει καναν αντιπαλο καλυτερο απο Vice Admiral. Οποτε ποιος ο λογος να θεωρεις απο τωρα οτι πρεπει να φτασουν στα ορια τους?
Και για μενα ο luffy δεν ειναι επιπεδο yonku. Θεωρω ομως οτι ειναι επιπεδο λιγο παραπανω απο Ace και λιγο παρακατω απο Marco(τον pro time skip marco γιατι δεν ξερω πως πως εχει γινει τωρα) Αυτο δεν σημαινει οτι σε μια μαχη man to man δεν μπορει με συγκυριες και με εξυπναδα να ριξει yonku.Oπως εχω ξαναπει η μαχη man to man δεν δειχνει ποιος ειναι συνολικα πιο δυνατος. Αρα νικωντας yonku δεν γινεται και αυτοματα πιο δυνατος.
Τεσπα κι εγω σου χω πει την γνωμη μου σε προηγουμενα ποστ και σου χω δικαιολογησει(πιστευω δηλαδη) τον προβληματισμο σου τουλαχιστον οσον αφορα τα ranks. Μενει το μελλον να δειξει ποιος εχει δικιο.
sorry στα παιδια που προτρεπαν να ληξει αυτη η συζητηση και συνεχισαμε. Μεχρι εδω απο μενα. Αντε να δουμε τα επομενα chap!
Edited by zoro77, 10 June 2012 - 15:19.