Να πω οτι εχω σταματήσει το manga,αλλά κάτι πήρε το αυτί μου για break και ειπα να περασω από δω μια βόλτα. Από όσα "flooding" έχετε κανει σε breaks του ΟΡ αυτή εδώ νομίζω ότι ήταν η πιο ωριμη και στρωτη ανταλλαγη επιχειρηματων ever.
Αν και για μενα πλέον δεν εχει διαφορά το αν κανει break ή όχι το μόνο που έχω να προσθέσω - πέρα από όσα ειπαν d.dragon & warchief που για ακομα μια φορά με καλυψαν πλήρως - είναι το εξής.
Σε ότι μπορω να θυμηθω από εβδομαδιαιες στηλες αρθρογράφων, κομιξ, κτλ. στο χρόνο πάνω 9 στα δέκα βλέπεις κοιλιά και επαναληψη. Δεν ξερω αν ειμαι αντικειμενικος (πιθανως όχι) αλλά ο τύπος κάνει κάτι το εξαιρετικό πάνω από μια δεκαετία, και ειλικρινα νιώθω ότι δεν έχω κάτι άλλο να το συγκρινω. Οταν δω κάτι καλυτερο με λιγοτερες παύσεις θαρθω και γω να γκρινιάξω μαζί σας.
Πάντως μια φορά είχα κατι σαν εβδομαδιαία στηλη κάπου, και στο 6μηνο ενιωθα οτι έπρεπε να πιέσω τον εαυτό μου για να γράψει κάτι καλό. Το συναισθημα αυτό είναι από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω νιώσει. Οσο σκέφτομαι τι πίεση πρέπει να δημιουργουν αυτές οι πωλήσεις, τρομάζω.