Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8341 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 23 February 2012 - 14:32

Παίδες δε σταματάνε λίγο τα παράπονα για τα break?
Ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά αν κάθε ένας από τους active posters του thread postάρει για το break θα θάψουμε κάθε συζήτηση εδώ μέσα.
also, a thing to notice
Ο Oda έχει μωρό παιδί στο σπίτι, νομίζω δικαιολογήτε μια κάποια ενασχόληση με αυτό και στο κάτω κάτω δεν πληρώνουμε και για τα chapters για να πούμε ότι μας κλέβει η τίποτα τέτοιο.

Btw το νέο του arc διαμορφώνεται φοβερά. Κλασσικό αγαπημένο One Piece;)

ps: Δεν ήταν τα παραπάνω post αφορμή για το σχόλιο, generally speaking.

Κοιτα αυτη ειναι η δουλεια του και αυτος την διαλεξε.Δεν του την επεβαλε κανεις...Σαφως και εχει δυσκολιες η συγκεκριμενη δουλεια(μπορω να φανταστω)οπως και πολλες αλλες.Και σαφως και δικαιουται να παρει αδεια,αλλα οφειλεις να παραδεχτεις και εσυ οτι το εχει παρακανει...Καθε 3-4 chapter μας πεταει και ενα break.Εεε οσο και να το θες αυτο δεν το κανει ο καθενας.

Απλως το OP εχει επιτυχια και γι'αυτον τον λογο κανει οσα break θελει.Αλλοι εβδομαδιαιοι mangakas δεν κανουν ουτε τα μισα break που κανει ο Oda.

+Προσπαθησε να θυμηθεις στην αρχη του OP αν εκανε τοσα break...Η απαντηση ειναι οχι...
+Δεν ειπε κανεις οτι θα κανουμε διαδηλωσεις διαμαρτυριας στο Συνταγμα για το συγκεκριμενο θεμα,αλλα σαν OPfan και εγω δικαιουμαι να κανω παραπονα/παρατηρησεις...Με την λογικη σου,ακομα και αν του την βιδωσει του Oda να σταματησει το OP,εμεις δεν θα πρεπει να ειμαστε δυσαρεστημενοι...

Anw,ειμαστε εκπαιδευμενοι πια και μπορουμε να το υπομεινουμε και αυτο το break!!:kakaka:

Edited by Kaidou, 23 February 2012 - 15:15.

image.jpg

#8342 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 23 February 2012 - 14:46

Πρώτον, οι περισσότεροι εδώ δεν πληρώνουμε για να διαβάζουμε One Piece.
Δεύτερον, το να πάρει όσο χρόνο θέλει είναι προτιμότερο από το να μην είναι ο ίδιος ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.
Τρίτον, ας λάβουμε υπόψη το πόσο πυκνογραμμένο και λεπτομερές είναι ένα chapter του One Piece. Σε πόσα εβδομαδιαία manga συμβαίνει αυτό; Ο Oda είναι τελειομανής, και αν δεν ήταν, το One Piece δε θα ήταν One Piece.
Tέταρτον, αν ρωτάς εμένα προσωπικά, δε με ενδιαφέρει και μισό χρόνο να μείνω χωρίς One Piece, αν όσο βγαίνει είναι στο επίπεδο που έχουμε συνηθίσει.

Και σιγά μην χάνει δημοτικότητα. Έχεις δει πόσα volumes πουλάει τελευταία;

Όσο γι'αυτό που ρωτάς Kaidou, όχι, εγώ δε θα ήμουν δυσαρεστημένος μαζί του. Το γιατί είναι πολύ απλό.

Ο Oda (1) είναι παγκοσμίως γνωστός (2) κολυμπάει στο χρήμα (3) βρίσκεται στο ζενίθ της καριέρας του. Συνεπώς αν το σταμάταγε, δε θα είναι επειδή απλά του βίδωσε, αφού βλάκας δεν είναι. Θα υπήρχε προφανώς κάποιος σημαντικός λόγος.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα στεναχωρηθώ. Αλλά δε νιώθω ότι μου χρωστάει τίποτα. Δεν έχουμε υπογράψει κάποιο δεσμευτικό συμβόλαιο.

Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κάποιος που δε θα ήθελε One Piece κάθε βδομάδα. Δε συζητάμε για την όρεξη μας.

#8343 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 February 2012 - 14:57

@kaidou

Όσο αφορά της συνθήκες εργασίας του, φαντάζομαι ό μόνος στον οποίο έχει να δώσει λόγο είναι το jump, και αν το jump είναι ok με αυτές σε εμάς δε νομίζω παίφτει λόγος.

Όντως κάνει περισσότερα breaks, επειδή έχει επιτυχία, αλλά αυτή την επιτυχία την κέρδισε και παραμέρησε άλλα πράγματα για αυτήν και λογικό είναι τώρα να την απολαύσει.
Το quote whitebeard, he is just "one man with one heart".

Eπίσης, mangaka που γράφει με το ζόρι, γράφει απαίσια.

Και δεν είπα να μην είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά ~4 χρόνια σε αυτό το forum έχω δει αρκετό flooding σε breaks του στυλ "Oda τεμπέλόσκυλο, σταμάτα να χαζομεράς!" που δεν εξυπηρετεί κανένα συγκεκριμένο σκοπό και νομίζω καλό είναι να το αποφύγουμε.

Ξαναλέω το σχόλιο δε πήγαινε ειδικά σε εσένα, περισσότερο προλυπτικό ήταν :)

qzMHWHd.png

#8344 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 23 February 2012 - 15:04

Ποσα Break εχει κανει ο Oda φετος.

One Piece 623 : The Pirate Fisher Tiger 05/01/2011
BREAK
One Piece 624 : Queen Otohime 05/11/2011
One Piece 625 : Uninherited Will 05/18/2011
One Piece 626 : The Three Neptune Brothers 05/25/2011
One Piece 627 : Obliged 06/01/2011
BREAK
One Piece 628 : Cleansing 06/15/2011
One Piece 629 : The Ex-Shichibukai Stands in The Way. 06/22/2011
One Piece 630 : Lashing Out 06/29/2011
One Piece 631 : Gyoncorde Plaza 07/06/2011
One Piece 632 : I Already Knew 07/12/2011
One Piece 633 : Friend Or Foe 07/27/2011
One Piece 634 : 100.000 vs 10
BREAK 08/03/2011
One Piece 635 : So Grotesque I Could Fly 08/17/2011
One Piece 636 : The General From The Land Of The Future 08/24/2011
One Piece 637 : An Ancient Ark 08/31/2011
One Piece 638 : Fleehoshi 09/07/2011
One Piece 639 : Protect Everything 09/13/2011
One Piece 640 : Fishman Island Rising
BREAK 09/21/2011
One Piece 641 : What Are You? 10/05/2011
One Piece 642 : Losing Face 10/12/2011
One Piece 643 : Phanthom 10/19/2011
One Piece 644 : To Zero 10/27/2011
One Piece 645 : Death is Also Revenge
BREAK 11/02/2011
One Piece 646 : Frog 11/16/2011
One Piece 647 : Stop Noah 11/23/2011
One Piece 648 : The continuing path towards the sun. 11/30/2011
One Piece 649 : Dancing of breams and plaices. 12/07/2011
One Piece 650 : Two changes you need to know. 12/14/2011
One Piece 651 : The Voice from the New World
2 WEEK VACATION 12/26/2011
One Piece 652 : Grim Premonitions 01/11/2012
One Piece 653 : The Hero's Hat 01/18/2012
One Piece 654 : GAM (Small Group) 01/25/2012
One Piece 655 : Punk Hazard 02/01/2012
One Piece 656 : Adventure on the Burning Island 02/08/2012
One Piece 657 : A Severed Head 02/15/2012

Oταν κανει 6 break σε 9 μηνες δεν ειναι τοσο κακο.

Και καλυτερα να κανει break και να φερνει ενα επικο chapter παρα να μην κανει και να μου δινει 12 σελιδες με 2 χωρις νοημα.

Spoiler:

#8345 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 23 February 2012 - 15:20

Δεν είναι κακά τα break.Προφανώς μπορεί και κάνει break πιο εύκολα λόγο της επιτυχίας που έχει το μάγκα του.Πρέπει να μαζέψει και τις σκέψεις του γιατί όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω καλύτερα break και ωραία chapter παρα chapter χωρίς νόημα.

Posted Image

#8346 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 23 February 2012 - 15:28

Ισως εχω συνηθισει το οτι διαβαζα πολλα chapters μαζι και τωρα ενα break μου φαινεται πολυ...Ισως εχω συνηθισει τον παλιο καλο Oda που εκανε τα μισα break...Ισως και το τελευταιο chapter να μην ηταν στο επιπεδο των προσδοκιων μου και να απογοητευτικα που εκανε break σε αυτο το σημειο(καλυτερα να το εκανε σε ενα πιο κομβικο για το arc σημειο).

@M_H Προς θεου δεν ειπα πως ειναι τεμπελης...Απλως οτι θα ηθελα προσωπικα να φορτσαρει λιγο τωρα και να κανει break αργοτερα που το arc θα εχει παρει φωτια...Ετσι κανεις δεν θα ειχε παραπονο,διοτι θα μας εχει αφησει με την αγωνια για μια βδομαδα και θα εχει προχωρησει περισσοτερο το story...

@warchief Το παραδειγμα ηταν ακραιο και πολυ γενικο.Εγω παντως θα ειμουν δυσαρεστημενος γιατι το OP το γουσταρω,ειναι το αγαπημενο μου manga,μου εχει προσφερει συγκινησεις και αν ειχα κοντα στην γειτονια και καταστημα που να πουλαει τα chapters ασυζητητη θα τα αγοραζα...Σαν OP fan που περιμενει καθε φορα με αγωνια καθε φορα το επομενο κεφαλαιο,χωρις αμφιβολια θα ειμουν δυσαρεστημενος,θυμωμενος και απογοητευμενος...

Αλλα νομιζω πως βγαινουμε πολυ off topic και πρεπει να σταματησουμε :P

image.jpg

#8347 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 February 2012 - 15:40

Μια επισήμανση, ΝΑΙ πληρώνω τον oda όταν δίνω λεφτά για να παίρνω τους τόμους, άρα έχω και απαιτήσεις και τέλος δεν είδα άλλον mangaka να κάνει ένα μήνα break και μη μου πείτε ήταν αναγκαίο γιατί και άλλοι κάνανε time skip αλλά δεν έκαναν αυτό το πράγμα.

#8348 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 23 February 2012 - 15:44

Μια επισήμανση, ΝΑΙ πληρώνω τον oda όταν δίνω λεφτά για να παίρνω τους τόμους, άρα έχω και απαιτήσεις και τέλος δεν είδα άλλον mangaka να κάνει ένα μήνα break και μη μου πείτε ήταν αναγκαίο γιατί και άλλοι κάνανε time skip αλλά δεν έκαναν αυτό το πράγμα.

Καλα,και o troll(I mean Kubo)εκανε 3 βδομαδες break για να προετοιμαστει για το τελευταιο arc.
O Oda εκανε αυτο το break για να σχεδιασει τον Νεο Κοσμο του OP.Δεν ειναι μονο οτι αλλαξε ο Luffy.Ολα αλλαξανε.Δεν με χαλασε.Anyway.

Ελπιζω οτι στο επομενο chapter θα δουμε κατι απο τον Shichibukai.

Spoiler:

#8349 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 23 February 2012 - 15:54

Έχεις δώσει προκαταβολή και για τους επόμενους; Τα λεφτά που έδωσες για τους τόμους που αγόρασες ήταν και για μελλοντικούς;
Μήπως έχεις υπογράψει *εσύ* συμβόλαιο με τον Oda για να σου παρέχει 52 chapters το χρόνο;!

#8350 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 February 2012 - 16:13

Καλα,και o troll(I mean Kubo)εκανε 3 βδομαδες break για να προετοιμαστει για το τελευταιο arc.
O Oda εκανε αυτο το break για να σχεδιασει τον Νεο Κοσμο του OP.Δεν ειναι μονο οτι αλλαξε ο Luffy.Ολα αλλαξανε.Δεν με χαλασε.Anyway.

Στο Bleach είμαι στα πολύ πρώτα άρα δε ξέρω τι έχει παιχτεί. Οταν τελιέωσει θα το διαβάσω όλο.

Έχεις δώσει προκαταβολή και για τους επόμενους; Τα λεφτά που έδωσες για τους τόμους που αγόρασες ήταν και για μελλοντικούς;
Μήπως έχεις υπογράψει *εσύ* συμβόλαιο με τον Oda για να σου παρέχει 52 chapters το χρόνο;!

Ναι είναι και για μελλοντικούς γιατί εγώ σκοπεύω να τους αγοράσω όλους . Αρα κάθε φορά που έχω θα του τα δίνω γιατί τα αξίζει. Αλλά η αλαζονεία είναι κακό πράγμα. Δε ξέρουμε βέβαια κατα πόσο τό έκανε για σοβαρούς λόγους όπως υγείας (μια φορά είχε γίνει αυτό). Αν όχι είναι απαράδεκτος.

#8351 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 23 February 2012 - 16:30

Άμα τους αγοράσεις, θα τους πληρώσεις τότε.

Από πότε οι διακοπές ή η ξεκούραση δεν είναι σοβαροί λόγοι όμως; Δε ζει για εμάς ο άνθρωπος. Ένα manga βγάζει, το οποίο υποτίθεται ότι πληρώνουμε για να διαβάσουμε, *αν* και *όποτε* βγει. Αυτοί είναι οι όροι.
Γιατί να αναγκαστεί να βγάλει chapter όταν δεν έχει έμπνευση, ή όταν απλά χρειάζεται ξεκούραση; Να τον θεωρήσουμε τεμπέλη, σε αυτή τη φάση, είναι τουλάχιστον αστείο. Δουλεύει πολύ και είναι ολοφάνερο.

Ξαναλέω ότι οι ορέξεις (γιατί ορέξεις είναι, όχι ανάγκες) του κοινού, τις οποίες μπορεί να μοιράζομαι κι εγώ, δεν είναι κριτήρια του σωστού τρόπου εργασίας του Oda.
Κανένας μας δεν ξέρει τους ακριβείς λόγους των διακοπών, άλλωστε.

Μπορούμε να τον θαυμάζουμε, να τον συμπαθούμε, ή να τον αντιπαθούμε. Αλλά δε μας χρωστάει τίποτα και δεν του χρωστάμε τίποτα. Ούτε του ανήκουμε, ούτε μας ανήκει.

Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

#8352 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 23 February 2012 - 16:32

1 Break κάθε τόσο δεν προκαλεί και κανένα πρόβλημα για μένα τουλάχιστον. Αράξτε, που θα τον βγάλουμε και τεμπέλη. Καλύτερα να κάτσει και να σκεφτεί περισσότερο την ιστορία του παρά να γράψει καμία βλακεία απλά για να γράψει κάτι...
Η δύναμη τoυ one piece είναι ότι παρόλο που υπάρχουν ορισμένα "βαρετά chapter", η ιστορία σχεδόν πάντα έχει συνοχή και δεν υπάρχουν ξεκαρφωτιές και τρολλαρίσματα. Για να αποφεύγονται αυτά χρειάζεται περισσότερη σκέψη και ορισμένες διακοπές.
Posted Image

#8353 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 February 2012 - 16:41

Άμα τους αγοράσεις, θα τους πληρώσεις τότε.

Από πότε οι διακοπές ή η ξεκούραση δεν είναι σοβαροί λόγοι όμως; Δε ζει για εμάς ο άνθρωπος. Ένα manga βγάζει, το οποίο υποτίθεται ότι πληρώνουμε για να διαβάσουμε, *αν* και *όποτε* βγει. Αυτοί είναι οι όροι.
Γιατί να αναγκαστεί να βγάλει chapter όταν δεν έχει έμπνευση, ή όταν απλά χρειάζεται ξεκούραση; Να τον θεωρήσουμε τεμπέλη, σε αυτή τη φάση, είναι τουλάχιστον αστείο. Δουλεύει πολύ και είναι ολοφάνερο.

Ξαναλέω ότι οι ορέξεις (γιατί ορέξεις είναι, όχι ανάγκες) του κοινού, τις οποίες μπορεί να μοιράζομαι κι εγώ, δεν είναι κριτήρια του σωστού τρόπου εργασίας του Oda.
Κανένας μας δεν ξέρει τους ακριβείς λόγους των διακοπών, άλλωστε.

Μπορούμε να τον θαυμάζουμε, να τον συμπαθούμε, ή να τον αντιπαθούμε. Αλλά δε μας χρωστάει τίποτα και δεν του χρωστάμε τίποτα. Ούτε του ανήκουμε, ούτε μας ανήκει.

Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Ούτε μας ανήκει ούτε αλληλοχρωστάμε κάτι. Αλλά είναι πολλά break, δεν με χάλασε αυτό το break , γενικά μιλάω επειδή αναφέρθηκε και λέω πως κάνει πολλά break στο σύνολο. Εκείνη πήγαινε και το απάραδεκτος(όχι τεμπέλης). Και δεν θεωρείς άδικο σε άλλους mangaka να τους ξεσκίζουμε και αυτός να τη βγάζει λάδι με τα breaks του?

#8354 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 23 February 2012 - 16:44

Δεν ειναι αδικο.Ο Κishi και ο Kubo δεν κανουν πολλα breaks και τα περισσοτερα chapters τους τον χρονο ειναι απο μετρια εως κακα.Ο Oda οταν κανει break,παντα φερνει κατι καλο.Κατι παρα πολυ καλο.Και 6 breaks το χρονο δεν ειναι τοσα πολλα.

Spoiler:

#8355 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 23 February 2012 - 16:46

Ερρρ... δεν ξέρω τι συμβαίνει με άλλους mangaka. Μόνο One Piece διαβάζω από ongoing.