Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 00:05
Κι εγω πιστευω πως ο akainu ειναι ο νεος fleet admiral. θα κανει κανα 2 λαθες κινησεις και θα ειναι αλλη μια αφορμη για να τον μισησει ο κοσμος και κατα συνεπεια να τον δειρει ο Luffy...
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 00:10
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 00:10
Σιγουρα θα δουμε τις νεες δυναμεις το SΗ πανω στους κλωνους+new supernovas.
Πρεπει να μαθουμε γ shichibukai, admirals, VA, Maggelan, για τους παλιους supernovas, Dragon.
Eχουμε πολυ πραμα ακομα!
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 00:12
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 01:31
Πάντως βλεπω ότι γενικά επικρατούσε μια over-hyped κατάσταση, με την έννοια ότι πολλοί περίμεναν να δουν πράματα και θάματα στο chap.
Κάποιοι ήθελαν παράπανω πληροφορίες, άλλοι ήθελαν να δουν μάχη,
Well πιστεύω ότι ένα chap που ειλικρινά αυτή τη φορά με όλη την σημασία της λέξης είναι μεταβατικό.Καθώς ξεκινάει το new world arc όπως είπε κι Oda επίσημα, που θα φτάσει μέχρι το τέλος της σειράς νομίζω ( ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος).
Το μόνο που με ξενέρωσε λίγο ήταν η φάση με τον Chopper, που μπέρδεψε τους fake με τους αληθινούς SH.
I mean ok το νόημα είναι πως επειδή πέρασαν χρόνια πίστευε πως είχαν αλλάξει πολύ, όμως πραγματικά είναι πολύ διαφορετικοί για να μην το καταλάβει κάποιος.Επίσης εντάξει δεν λέω ότι ο Chopper είναι σκύλος αλλά την μύτη γι'αυτο την έχει
Αλωστε πρέπει να την ξαναέχει χρησιμοποιήσει την όσφρηση του νομίζω... Oda you could do better than that
Οπότε λοιπόν το πρώτο στάδιο ( εμφάνιση χαρακτήρων) πιστεύω πήγε αρκετά καλά (ίσως ακόμα πιο ώριμος εμφανισιακά Luffy θα ήταν καλύτερα).
Τώρα το δεύτερο στάδιο είναι τα power-ups + εμφάνιση Zoro και Franky
Vamos a ver
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 08:16
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 11:09
Ωραίο ήταν το chapter μου άρεσε κι εμένα.Ειδικά η φάση με Usopp και Nami.
Πάντως βλεπω ότι γενικά επικρατούσε μια over-hyped κατάσταση, με την έννοια ότι πολλοί περίμεναν να δουν πράματα και θάματα στο chap.
Κάποιοι ήθελαν παράπανω πληροφορίες, άλλοι ήθελαν να δουν μάχη,
Well πιστεύω ότι ένα chap που ειλικρινά αυτή τη φορά με όλη την σημασία της λέξης είναι μεταβατικό.Καθώς ξεκινάει το new world arc όπως είπε κι Oda επίσημα, που θα φτάσει μέχρι το τέλος της σειράς νομίζω ( ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος).
Το μόνο που με ξενέρωσε λίγο ήταν η φάση με τον Chopper, που μπέρδεψε τους fake με τους αληθινούς SH.
I mean ok το νόημα είναι πως επειδή πέρασαν χρόνια πίστευε πως είχαν αλλάξει πολύ, όμως πραγματικά είναι πολύ διαφορετικοί για να μην το καταλάβει κάποιος.Επίσης εντάξει δεν λέω ότι ο Chopper είναι σκύλος αλλά την μύτη γι'αυτο την έχει.
Αλωστε πρέπει να την ξαναέχει χρησιμοποιήσει την όσφρηση του νομίζω... Oda you could do better than that
Οπότε λοιπόν το πρώτο στάδιο ( εμφάνιση χαρακτήρων) πιστεύω πήγε αρκετά καλά (ίσως ακόμα πιο ώριμος εμφανισιακά Luffy θα ήταν καλύτερα).
Τώρα το δεύτερο στάδιο είναι τα power-ups + εμφάνιση Zoro και Franky
Vamos a ver
Για την ακρίβεια είναι το New World Saga, αυτά που λέμε arcs δεν τα λένε έτσι οι γιαπωνέζοι, και αυτά που λέμε saga τα λένε arcs. Διορθώστε με αν κάνω λάθος
Τέλος πάντων προφανώς εννοεί θα είναι ένα γιγάντιο arc που θα έχει πολλά μικρά μέσα
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 11:11
ναμι ρομπιν θεες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 01 Οκτώβριος 2010 - 11:25

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 11:16
δεν γερασε αλλα εβαλε μυαλο!
ξερω τι λεω! θα δειτε στα επομενα μανγκα δεν θα ειναι ο λουφη οπως τον ξεραμε! ο οντα επιτηδες το εκανε αυτο! θελει να δειξει την αντιθεση του ειναι και του φαινεσθαι! μπορει να φαινεται ακομα παιδι οπως ηταν πρωτα αλλα σιγουρα εχει αλλαξει! θα το δειτε!
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 11:21
αλλο π παρατηρησα.. σελ. 12 η ναμι δν εχει ο οπλο μαζ της και σελ 14 κατω αριστερα προχωραει και ενω φαινονται οι μαυρες φουσκες αυτη δεν κραταει οπλο αλλα τσαντα για ψωνια...wtf?...λες επιτεους να μην χρειαζεται το οπλο της??

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 12:05
λογικά στα επόμενα chapters θα εμφανιστεί και o jinbei
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 12:45
οκ κι εγω περιμενα περισσοτερα αλλα ενταξει... μεταβατικο ητανε δε μπορουσε να τα δειξει και ολα...μ αρεσαν εμφανησιακα ολοι (ισως εκτος τον τσοπ) και ελιωσα με το αριστερο φρυδι του sanji
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 12:57
πάντως η robin τι να έκανε στους revolutionaries και την κυνηγούν?
λογικά στα επόμενα chapters θα εμφανιστεί και o jinbei
Και εγω αυτο προσεξα αλλα αν παρατηρησεις λενε "we have ARREST nico robin" αρα ειναι πρακτορες της κυβερνησης...δν υπαρχει περιπτωση ο ντραγκον να κυνηγουσε την ρομπιν