Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4396 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 23:41

http://www.mangareader.net/103-54923-8/one-piece/chapter-590.html

κορυφαιοοοοο...προσκυνω οda once more. ανυπομονω για την συνεχεια...και ποτε θα γινει το περιβοητο time skip?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#4397 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 23:45

Τα σπασε το τσάπτερ, εντάξει σοκ και δέος στη σκηνή του νεκροταφείου ήταν όλα τα λεφτά. Η Dadan έχει κερδίσει τον σεβασμό μου σε αυτά τα κεφάλαια. Κρίμα αυτά τα πειρατάκια που βρήκε στον δρόμο του o Garp :hihi2:. Ευελπίστω οτι θα δω στα επόμενα που διάολο έχουν χαθεί ο Κροκόδειλος και ο Κλόουν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4398 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 23:45

πολυ καλο παιδια! αντε να προχωρησει λιγο το στορυ.....

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4399 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 23:47

Κάποιος να στείλει τον Jimbei και στους άλλους πρωταγωνιστές των 2 shonen:hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4400 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Πολύ ωραίο chapter (λογικό αφού ξεκολλήσαμε από το fb επιτέλους) και με left wanting for more!

Ο Shanks θεούλης όπως πάντα, ποτέ δεν παύει να μου αρέσει, a true pirate! Ωραία και τα λόγια του στον Luffy, όλα κομμάτια εμπειρίας και ζωής είναι άλλωστε αυτά, από τα λάθη μας μαθαίνουμε για να γίνουμε δυνατότεροι.

Να προσθέσω επίσης ότι συμπάθησα περισσότερο τον Jinbei στο τωρινό (oh well, αφού δεν του είπε τίποτα του στυλ "I'll give you my life if that will calm you" λογικό ήταν :P) και το πως χειρίστηκε το θέμα, όπως και γενικά συμπάθησα πιο πολύ τον Ace, τώρα πια που ξέρουμε ότι δεν έμεινε πίσω (μόνο) επειδή τον έπιασε κότσο ο Akainu + ήθελε να το παίξει μάγκας, αλλά επίσης επειδή ήθελε να προστατέψει τον Luffy και, με την φόρα που είχε πάρει ο Akainu, καθόλου απίθανο να τους έπιανε αργά η γρήγορα, χώρια που λόγω Aokiji ούτως ή άλλος δεν μπορούσαν να ξεφύγουν. Moral of the story: η θυσία του Ace ήταν απαραίτητη και νομίζω διδάσκει πολύ καλά ότι ωραία η περιπέτεια και η θέληση να μην το βάζεις ποτέ κάτω, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που ότι και να κάνεις κάποια πράγματα είναι απλά υπέρ των δυνατοτήτων σου.

Dadan OK κλασικά δεν με εκπλήσσει τρομερά, αλλά ούτε μου την σπάει, από την άλλη μου άρεσε και που ξαναείδαμε την Makino (όπως και το oneshot της Robin :love:). Ο Luffy ανώριμος όσο δεν πάει άλλο (λολ εκεί που δάγκωσε τον Jinbei :hahaha:), αλλά πραγματικά παρατήρησα τόσα σημάδια ωρίμανσης που θα δούμε στο μέλλον που δεν μπόρεσα παρά να χαρώ. :bath:

Τέλος, από το επόμενο ξεκινάει επιτέλους η αποστολή επανένωσης του πληρώματος και γενικά η κλασική ροή της σειράς, μου είχε λείψει, can't wait!

PS: Πολύ "δυνατά" ζωγραφισμένη εικόνα Oda-sensei, keep 'em coming!

Spoiler:

Μάλλον αποφασίστηκε ποιός θα είναι ο επόμενος Strawhat. Enter Jinbey!! :hehehe: Η υπόσχεση που έδωσε στον Ace δε θα μείνει έτσι.

Nono, ποντάρω ότι στο επόμενο ο διάλογος με Hammock θα είναι twice as good. :hehehe:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 30 Ιούνιος 2010 - 23:53

#4401 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

http://www.mangareader.net/103-54923-8/one-piece/chapter-590.html

κορυφαιοοοοο...προσκυνω οda once more. ανυπομονω για την συνεχεια...και ποτε θα γινει το περιβοητο time skip?

Θα μπορούσε να γίνει τώρα.
Ή θα μπορούσε και να μην γίνει καθόλου και να έχουμε arc βρείτε τους strawhats(όπως είπε και η tea-chan)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#4402 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 23:48

Πολυ ωραιο,ειδαμε την αντιδραση του χωριου του luffy,το τελος της κηδειας του WB και του ace(σε εκεινη την εικονα ειδαμε οτι αυτοι οι commanders που πολλοι τους ειχαν για νεκρους(atomos,curiel,jos)ειναι τελικα ζωντανοι,και,ο Jinbei δινει στον luffy να καταλαβει οτι δεν τελειωσαν ολα.

Για να μην ξεχνιομαστε,ο Oda μας εβαλε και μια αστεια σκηνη(εκει που ο luffy δαγκωσε τον jinbei και αυτος ειπε "Awawawawawaw you little brat that hurt!":hahaha:

Και,πανω απο ολα,ο luffy θα αρχισει να ψαχνει το πληρωμα του.

Ξερω οτι θα με παρετε με τις ντοματες τωρα,αλλα στον Oda του αξιζει ενα break τωρα...οσο και αν θελω να μην εχει,λογικα θα κανει break και θα του αξιζει.

EDIT:Σε 3 λεπτα 6 post,τι σοι forum ειναι αυτο...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από M@R!()$: 01 Ιούλιος 2010 - 00:04

#4403 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 00:06

Και μονο η 9 και 10 σελιδα φτανουν για να πεις οτι ηταν respect το τσαπτερ...

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#4404 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 00:11

πολυ ωραιο το new chapt. ειχε πολλα γαματα σημεια....και το σημειο με τον ταφο του WB τα σπασε [shanks..xD]...οι αντιδρασεις στο village του luffy ...
συνηλ8ε καπως και ο luffy μας...λογικα τωρα 8α παει να βρει το υπολοιπο crew ^^
πιστευω πως 8α γινει κν σκιπ παλυ και 8α τους βρει ολους στο SA o luffy οταν φτασει btw xD ή 8α χουμε κν break ..8α βλεπουμε τους strawhats :P
anyway~
cant wait for da next =D
フカフカ

#4405 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 00:15

Δεν θα εκπλαγόμουν αν τα επόμενα 10 chapters ήταν αφιερωμενα στο πλήρωμα. Δεν νομίζω να κάνει κάτι απότομο ο Oda.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4406 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 00:20

γενικά συμπάθησα πιο πολύ τον Ace, τώρα πια που ξέρουμε ότι δεν έμεινε πίσω (μόνο) επειδή τον έπιασε κότσο ο Akainu + ήθελε να το παίξει μάγκας, αλλά επίσης επειδή ήθελε να προστατέψει τον Luffy και, με την φόρα που είχε πάρει ο Akainu, καθόλου απίθανο να τους έπιανε αργά η γρήγορα, χώρια που λόγω Aokiji ούτως ή άλλος δεν μπορούσαν να ξεφύγουν. Moral of the story: η θυσία του Ace ήταν απαραίτητη και νομίζω διδάσκει πολύ καλά ότι ωραία η περιπέτεια και η θέληση να μην το βάζεις ποτέ κάτω, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που ότι και να κάνεις κάποια πράγματα είναι απλά υπέρ των δυνατοτήτων σου.

κι εγώ...από την αρχή μου άρεσε ο Ace,επειδή ήταν cool..μετά από το γνωστό περιστατικό και την εξήγηση που έδωσε στο flashback μου άρεσε και σαν ιδεολογία και χαρακτήρας..

το επόμενο το κόβω μεταβατικό,αν και δεν το θέλω καθόλου:cry5:

τα δύο τελευταία όμως ήταν άψογα από όλες τις πλευρές

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4407 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 02:11

Και εμένα μου άρεσε το τσάπτερ, για τους λόγους που αναφέρατε πιο πάνω. Είχε πολύ ωραίες σκηνές.

Θα γίνει Time Skip? Που το ξέρουμε; *drools*

Επίσης εγώ πιστεύω ότι δεν θα κάνει flashback για το crew. Επειδή μόλις τώρα είχε ένα, νομίζω ότι θα μας τα δείχνει σιγά σιγά στην πορία. Όχι ότι θα με πείραζε και άλλο flashback, απλά θα ήταν λίγο παράξενο και 10% ενοχλητικό. Επειδή όμως δεν συνηθίζεται αυτό γενικά, δεν νομίζω να το κάνει ο Oda. Just a hunch (?)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4408 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 02:24

Προσωπικά, θέλω mini-arcs για τον καθένα StrawHat and screw the fast pace. Δεν είναι αντικείμενα οι nakama, "α, τους έχασα, α, τους βρήκα". Θέλω να πιστεύω ότι έτσι όπως άλλαξε ο Luffy κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους, έτσι θα είχαν κι εκείνοι τις δικές τους ιστορίες και θα επηρεάστηκαν κι αυτοί. Θέλω να τους δω να ξεκινάνε από καινούρια βάση όταν ξαναμαζευτούν. Όχι βέβαια ότι οι ιστορίες των υπόλοιπων θα είναι τέτοιου βεληνεκούς, αλλά θέλω ιστορίες, με αρχή, μέση και τέλος.

Άλλωστε, κατέληξαν σε πολύ ιδιαίτερα μέρη, και μερικά από αυτά είναι ο προορισμός των μαχητών του πολέμου, όπως του Sanji. Κάπως πρέπει να δεθεί η επανένωση.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4409 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 02:28

Λογικά τα επόμενα 10 chapters θα αφιερωθούν σε αυτό, θεωρώ πως ο Oda θα το πάει σταδιακά και δεν θα δούμε κάτι απότομο τύπου "Ζήτω, ξεπέρασε τον θάνατο ο Λούφης και πάμε στο νησί των ψαρανθρώπων !!!!!!!"
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4410 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 07:38

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ο jinbey δεν εδωσε καμια υποσχεση στον ace οτι 8α προστατεψει τον luffy! (θα ιταν ακυρο υποτιθετε οτι ο jimbey θα ιταν φυλακη)