Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4351 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 21:10

Και κάτι άλλο που βρήκα μόλις τώρα:

Spoiler:

Χαχ, got me there, με το μαλακό τέτοιες πλάκες. :hot:

Καλό φαίνεται το chapter, συνδυάζει λίγο απ' όλα και φαίνεται τέλειο για κλείσιμο του fb και επαναφορά του παρόντος, αλλά αναμένω περισσότερο αυτό της επόμενης βδομάδας.

#4352 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 01:05

Επιτελους βγηκε,πολυ μας παιδεψαν σημερα!!!

http://mangastream.com/read/one_piece/72772619/1

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#4353 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 01:37

Παρα πολυ καλο!!! ωραιος ο τροπος που παρουσιαζε τα γεγοννοτα με το περασμα των χρονων..και το σημαντικοτερο...ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΚΗ ΠΟΡΕΙΑ!!!:yahoo::nbleed:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4354 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 01:43

Με την ευκαιρία του τέλους του flashback, επιστρέφω στο thread.

Αχ... μόνο να αναστενάξω μπορώ μετά από όλα αυτά, και μάλιστα με πικρία. Συνεχίζω να βρίσκω την απελπισία του Luffy υπέροχη, ρεαλιστική και απολύτως απαραίτητη.

Για τον Sabo, ίσως να είναι όντως ζωντανός. Αυτό το σκηνικό με τον Dragon βάζει ψύλλους στα αυτιά και ο Oda δε τα πετάει αυτά στο έτσι.

Επίσης, καταλάβατε ότι η σκηνή έγινε στο χωριό του Zoro, όταν η... ξεχνάω όνομα... το κορίτσι που τον ενέπνευσε τέλος πάντων ήταν ακόμη ζωντανό. Τους είδαμε και τους δύο να προπονούνται. Εύγε, Oda-sensei.

Η Dadan είχε πολλή φάση με τα δάκρυα αποχαιρετισμού. Σνιφ. :P

Θέλω να δω πώς θα ανακάμψει ο Luffy μετά από αυτό το τραύμα. Θα πάρει πολύ δρόμο, πολλή προσπάθεια και πολύ χρόνο. In Oda-sensei we trust! :if:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4355 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 01:44

δεν με κούρασε το flashback,αλλά σίγουρα χέρομαι πολύ που επιστρέψαμε στο παρόν..και ειδικά με αυτόν τον τρόπο..πολύ καλό δέσιμο των γεγονότων και αυτή την φορά μαγάλη αγωνία...θα μας δείξει Λούφυ στο επόμενο ή κάτι εντελώς διαφορετικό?

Επίσης, καταλάβατε ότι η σκηνή έγινε στο χωριό του Zoro, όταν η... ξεχνάω όνομα... το κορίτσι που τον ενέπνευσε τέλος πάντων ήταν ακόμη ζωντανό. Τους είδαμε και τους δύο να προπονούνται. Εύγε, Oda-sensei.

Kuina8)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4356 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 06:23

μου αρεσε πολυ το τσαπτερ!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4357 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 08:46

Επίσης, καταλάβατε ότι η σκηνή έγινε στο χωριό του Zoro, όταν η... ξεχνάω όνομα... το κορίτσι που τον ενέπνευσε τέλος πάντων ήταν ακόμη ζωντανό. Τους είδαμε και τους δύο να προπονούνται. Εύγε, Oda-sensei

γιατι να μην ηταν αυτη η σκηνη πριν πεθανει η Kuina??
anw παρα πολυ καλο το τσαπτερ...μαλλον ο λουφι τωρα θα τοριξει στην προπονηση και θα γινει τουμπανο...αρα ισως αργησει λιγο η επανενωση των SH

#4358 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 10:19

Πολύ ωραία έκλεισε το flashback...το πλοίο του Dragon όλα τα λεφτά btw...και η τελευταία σκηνή άκρως επική,επιτελούς ο αλαζόνας και χαζοχαρούμενος Luffy συνειδητοποίησε πόσο αδύναμος είναι !

p.s Και εγώ πιστεύω ο Sabo δεν μας άφησε χρόνους...

p.s2 I'm Back :P

Berserk___Gatsu.jpg

#4359 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 10:24

Πολυ καλο το κλεισιμο του fb.Πραγματικα η ιστορια εδεσε απιστευτα με την απελπισια του luffy.Ειδικα στο τελος που πεταει i am weak-πραγματικα ηταν το κατι αλλο.Ο οντα εδειξε με τον καλυτερο τροπο πως μπορουν να σπασουν οι ελπιδες και τα ονειρα και να ερ8ει η απελπισια.Απο τα καλυτερα ending που θα μπορουσε να δειξει.
Αντε τωρα να δουμε πως θα ορθωσει αναστημα ο luffy.Αν και 2 ωρες με την hancock στο κρεβατι θα ηταν οτι το καλυτερο δεν νομιζω να βλεπουμε κατι τετοιο:emptyonexg1:.Αντε και στο επομενο γερα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4360 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:08

Αναμεικτα συναισθηματα μετα κι απ'αυτο το τσαπτερ.Δεν θα πω επιτελους ομως,γιατι το Flashback αξιζε τον χρονο μου(τουλαχιστον).Κλεινουμε λοιπον με bitter realization και τον λουφι συντετριμμενο,το οποιο σημαινει ξεκαθαρα για μενα οτι φτασαμε στον πατο,και το μονο που μας περιμενει πλεον ειναι ανοδος.
Δε χρειαζεται να πω πολλα,γιατι πιστευω ολοι το νιωθουμε πως μας περιμενουν μεγαλα πραγματα στο Shin Sekai,απο βδομαδα παλι πωρωση!!

P.S.Προς kelborn:2 ωρες με την boa σιγουρα αξιζουν,αλλα τον αδερφο του εχασε,οχι στο στοιχημα.:P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Punisher_P.E.F.: 26 Ιούνιος 2010 - 21:56

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#4361 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:31

Παρα πολυ ωραιο το κλεισιμο...καθε αρκ εχει την δικια του μαγια...καιρος να ξυπνησει ο λουφυ και πιθανοτατα να μαθει χακι τωρα που ειναι στο νησι...

2bbd14fc.jpg

#4362 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:33

Θα γούσταρα να τον δω να μαθαίνει fishman karate, το haki δείχνει αρκετά περίπλοκο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4363 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:34

Αναμεικτα συναισθηματα μετα κι απ'αυτο το τσαπτερ.Δεν θα πω επιτελους ομως,γιατι το Flashback αξιζε τον χρονο μου(τουλαχιστον).Κλεινουμε λοιπον με better realization και τον λουφι συντετριμμενο,το οποιο σημαινει ξεκαθαρα για μενα οτι φτασαμε στον πατο,και το μονο που μας περιμενει πλεον ειναι ανοδος.
Δε χρειαζεται να πω πολλα,γιατι πιστευω ολοι το νιωθουμε πως μας περιμενουν μεγαλα πραγματα στο Shin Sekai,απο βδομαδα παλι πωρωση!!

P.S.Προς kelborn:2 ωρες με την boa σιγουρα αξιζουν,αλλα τον αδερφο του εχασε,οχι στο στοιχημα.:P

Μωρε ας μου καθοτανε εμενα η μποα και μετα να πεθαινε ολο το συγκενολοι μου.Να παρω και την κληρονομια οποτε με 1 σμπαρο 2 τριγονια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4364 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:38

Μωρε ας μου καθοτανε εμενα η μποα και μετα να πεθαινε ολο το συγκενολοι μου.Να παρω και την κληρονομια οποτε με 1 σμπαρο 2 τριγονια.

Νατο το αγνο παιδι:hahaha:

Και εμενα μου αρεσε το flashback σα συνολο, αλλα εδω που τα λεμε καλυτερα κανονικη ροη.Δεν εχω ιδεα τι θα γινει στο επομενο, ελπιζω να μας εκπληξη ευχαριστα ο oda.

qzMHWHd.png

#4365 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:48

εγω ελπιζω να δω nakama stories...

Δημοσιευμένη  εικόνα