Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#346 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 15:38

Μάλιστα μάλιστα μόλις το τελείωσα και εγώ,φοβερό, πολύ όμορφο chapter.
Αν και δέν είχε καμιά πληροφορία μέσα εντούτοις το σχέδιο ειδικά της boa ήταν flawless...... ατέλειωτα πόδια ,oscariko μπουστο....εεεε παρασύρθηκα. Γενικά ήταν πολύ χαριτωμένο καθαρό και προσεγμένο τέτοια chapter o οda τα παίζει στα δάχτυλα...
Η τσαχπινιά της hancock respect ,η παλαιά empress κάνει για μπαμπούλας όταν καποιος δεν τρώει το φαγητό του.
Η στιγμή στο λουτρό είναι all time classic γενικά ο oda στο σχέδιο βγάζει γουστα

Όσον αφορά την πλάτη τι να πώ ιδεά δεν έχω αν και η ιδέα για το σήμα που είχε και ο αce ειναι μια χαρά.Γενικά πρέπει να είναι κάτι πολυ χτυπητό γιατι μην ξεχνάμε ο luffy είναι τέρμα ηλίθιος στην κοσμάρα του.Πάντως δέν είναι τα μάτια της αγαπητης gorgon greek medusa και αυτο για εναν πολύ απλό λόγο.
Διότι έχει ήδη την ικανότητα να κάνει πέτρα τους enemys με το df, τα μάτια στην τόσοοο τρυφερή πλάτη δεν εξυπηρετουν σε τπτ, plot no jutsu

Μου ήρθε μια τρελή θεωρία σχετικά με όσα γίνονται στα τελευταία chapter και με όσα είχα πει πριν λίγες μέρες.

respect απλά πολύ καλή ιδέα.

Γενικά ήταν ενα απο τα καλύτερα chapter που έχω διαβάσει:kawaii: αν όχι και το καλύτερο:hahaha::hahaha::hahaha: άμα τα επόμενα 10 χρόνια ο oda σχεδιάζει την boa εγώ δεν έχω σαν manga reader κανένα πρόβλημα.

#347 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 19:04

Στο ανιμέ πάντως ο Luffy δεν βλέπει το πρόσωπο του Dragon καθώς είναι ακινιτοποιημένος από τον Smoker μπρούμυτα. Άρα λογικά δεν έχει δει το tatoo του Dragon.

#348 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 21:03

Στο ανιμέ πάντως ο Luffy δεν βλέπει το πρόσωπο του Dragon καθώς είναι ακινιτοποιημένος από τον Smoker μπρούμυτα. Άρα λογικά δεν έχει δει το tatoo του Dragon.

Ναι αλλά οταν ηταν μικρός δεν τον είχε δει καθόλου?
Δεν θα θυμόταν το σύμβολο!Βασικά το λέω γιατί δεν θυμαμαι κιόλας.Ο Luffy είχε προλάβει να δει καθόλυ τιν dragon όταν ήταν μικρός ή τον πήρε γρηγορα ο παππούς για εκπαύδευση, με αποτέλεσμα να μην έχουν ειδωθεί πολλές φορές πατέρας και γιός?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#349 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 22:51

Ναι αλλά οταν ηταν μικρός δεν τον είχε δει καθόλου?
Δεν θα θυμόταν το σύμβολο!Βασικά το λέω γιατί δεν θυμαμαι κιόλας.Ο Luffy είχε προλάβει να δει καθόλυ τιν dragon όταν ήταν μικρός ή τον πήρε γρηγορα ο παππούς για εκπαύδευση, με αποτέλεσμα να μην έχουν ειδωθεί πολλές φορές πατέρας και γιός?

νομιζω οτι ο luffy εμαθε για πρωτη φορα ποιος ειναι ο πατερας του μετα την μαχη με τους cp9 αφου εκανε ντου ο παππους στο σπιτι που ειχαν αραξει οι strawhat(επανασυνδεση με coby και helmepo).μετα καθοταν και εφτιαχνε τον τοιχο που εσπασε αν θυμαστε(ηθελε να κανει εντυποσιακη εισοδο) και ειπε για τον πατερα του στον luffy και εμειναν ολοι μπιιιιιιιιιιιιιιιιιπ............

#350 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 23:16

Nαι Franky το κοίταξα δίκιο έχεις!Ο Luffy δεν έχει δει ποτέ τον Dragon,οπότε δεν παίζει να έχει δει κάποιο σύμβολό του πατέρα του!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#351 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 23:59

Μου ήρθε μια τρελή θεωρία σχετικά με όσα γίνονται στα τελευταία chapter και με όσα είχα πει πριν λίγες μέρες.Η Βοα μπορεί να είναι η πραγματική μητέρα του Luffy.

Πολυ καλη θεωρια !!

Αμα κατι τετοιο ισχυει τοτε η Boa θα ειναι το απολυτο MILF !!!:nbleed::nbleed:

#352 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 16:49

Δεν ξέρω αν το έχει βάλει κανείς αλλά ορίστε το cover του volume 51 με τους 11 supernovas!

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#353 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 14:02

518 Spoilers!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#354 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 14:09

Δεν φαίνεται να είναι fake ωραία.

#355 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 14:50

προβλεται να εχει ελαχιστες πληροφοριες...ή εστω πολυ λιγες...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#356 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 19:37

βγηκε raw το 518... πολυ γρηγορα αυτη τη βδομαδα...
εν αναμονη μεταφρασης και τελος editing...

EDIT!! και 2 μεταφρασεις ηδη ετοιμες!!!ελπιζω να προτιμησουν του Carlos Net...

*παω να δω αν μπορω να το καθαρισω και γω ....φειλ...*

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Serestrum: 09 Οκτώβριος 2008 - 21:16

#357 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 21:43

serestrum παικτη δώσε link όταν υπάρξει κάτι.

#358 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 21:50

serestrum παικτη δώσε link όταν υπάρξει κάτι.

εχω στησει καραουλι...

αν βγει σημερα σπαει ρεκορ...

πολυ καιρο εχει να βγει πεμπτη...τα raw βεβαια θελουν δουλεια...το εζησα...:uhh:

#359 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 04:41

Πολύ περίεργο. Σήμερα το chapter βγήκε πολύ νωρίς.
Τελείως ανέραστος ο Luffy αλλά του είναι χρήσιμο εδώ. Καλό chapter και το επόμενο προβλέπεται καλύτερο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#360 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 12:55

Πολύ περίεργο. Σήμερα το chapter βγήκε πολύ νωρίς.
Τελείως ανέραστος ο Luffy αλλά του είναι χρήσιμο εδώ. Καλό chapter και το επόμενο προβλέπεται καλύτερο.

συμφωνω κι εγω.Κατι μου λεει οτι απο εδω και περα θα γινεται καλυτερο.Ο Luffy θα τις κανει κιμα τις γοργονες,ευκολα ή δυσκολα(πως μπορεις να κανεις καποιον κιμα δυσκολα?:hahaha:)
Luffy FTW!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα