Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2326 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 18:24

Μετριο chapter θα ελεγα >.>.Anyway δεν μου πολυ αρεσε η μαχη moria vs jinbei......1hit k.o ελεος δλδ k αυτη/ος ivankov που σκατα σκεφτηκαν αυτον τον χαρακτηρα...!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2327 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 18:40

Τελικα τι γινεται με τον Κουμα? Το πιο πιθανο νομιζω ειναι να τον ελεγχουν μεσω καποιου μηχανισμου "αυτοκαταστροφης" ή κατι αναλογο. Φοβερη η Hancock οταν αγριευει! Ξεπερασε και την Nami :awww:.

Αναρωτιεμαι αν τελικα τα ζευγαρια που εχουν αρχισει να δημιουργουνται θα ειναι τα "τελικα". Αν και φαινεται οτι θα ειναι μια μαχη ολοι εναντιον ολων οπως π.χ. οι strawhat εναντιον του Oars θα ηθελα να δω και καποιες μαχες 1vs1 αν και θα ειναι δυσκολο αφου ο καθενας θα θελει να προστατευσει τους δικους του.

Μετα τις 2 επικες εισοδους σε αυτο τον πολεμο (WB - Luffy) με ποιο τροπο μπορει αν μπει ο Dragon και να προκαλεσει παταγο (το θεωρω 90% σιγουρο πλεον, ειδικα μετα τα λογια του Smoker)? Ισως αν φτασει με ιπταμενο συννεφο σε στυλ Goku?

Και τελος, κατι καλο πρεπει να κρυβει ο σταυρος που βρηκε ο Ζορο! Θελω να το δω την επομενη εβδομαδα οπωσδηποτε!

Μετριο chapter θα ελεγα >.>.Anyway δεν μου πολυ αρεσε η μαχη moria vs jinbei......1hit k.o ελεος δλδ k αυτη/ος ivankov που σκατα σκεφτηκαν αυτον τον χαρακτηρα...!!

Μην προδιαγραφεις οτι τελειωσε η μαχη, μου θυμισε λιγο Luffy vs Magellan οπου στο ενα κεφαλαιο ο Luffy τον εριξε στο εδαφος και στο επομενο οι ρολοι αντιστραφηκαν! Δεν νομιζω πως βγηκε knock-out απο τωρα.

#2328 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 18:55

Μέτριο; Σοβαρά;

Με τον Moria γελάν και οι πέτρες πλέον. Το 1 hit ήταν αρκετό, τον έχει παίξει ήδη το ρόλο του αυτός ο χαρακτήρας σε προηγούμενο arc. Όσον αφορά τον Ivankov, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα σου.

Ακόμα ένα AWESOME chapter, με Smoker action, που περίμενα για καιρό, και επικό τέλος.

Edit: το ότι με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη κατάσταση ο Dragon, το θεωρώ σχεδόν σίγουρο. Για το αν εμφανιστεί εκεί ή όχι, δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Warchief: 01 Οκτώβριος 2009 - 19:01

#2329 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 19:12

Δεν έχει τελειώσει ο Moria είμαι κατά 90% σίγουρος... μιλάμε για Shichibukai , οι διαφορές ανάμεσα στην δύναμη όλων είναι πολύ μικρές, ακόμη και στα χάλια του ο Μόρια δεν χάνει με μιά γροθιά.
Ο Iva είναι τζαμάτος δεν ακούω κουβέντα...:stubborn:
Και...για τον Kuma η θεωρία μου είναι πως ήταν πειρατής που έπειτα τον έκανε ρομπότ και του έκανε πλύση εγκεφάλου ο Vegapunk, όταν ο Kuma άρχισε να θυμάται και να ξαναβρίσκει τον χαμένο του εαυτό (αφού έσωσε και τον γιο του πρώην συντρόφου του Dragon) του ξανακάνε πλύση εγκεφάλου και ιδού το αποτέλεσμα.

Μου άρεσε που ο Buggy τα πήρε όταν τον αποκάλεσε ο WB "Rednose:hahaha:".

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 01 Οκτώβριος 2009 - 19:21

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2330 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 19:23

Δεν έχει τελειώσει ο Moria είμαι κατά 90% σίγουρος... μιλάμε για Shichibukai , οι διαφορές ανάμεσα στην δύναμη όλων είναι πολύ μικρές, ακόμη και στα χάλια του ο Μόρια δεν χάνει με μιά γροθιά.
Ο Iva είναι τζαμάτος δεν ακούω κουβέντα...:stubborn:
Και...για τον Kuma η θεωρία μου είναι πως ήταν πειρατής που έπειτα τον έκανε ρομπότ και του έκανε πλύση εγκεφάλου ο Vegapunk, όταν ο Kuma άρχισε να θυμάται και να ξαναβρίσκει τον χαμένο του εαυτό (αφού έσωσε και τον γιο του πρώην συντρόφου του Dragon) του ξανακάνε πλύση εγκεφάλου και ιδού το αποτέλεσμα.

Same here.πρώτον είναι ο ίβανκοβ.Ρε παιδιά σαν χαρακτήρας μπορεί να σας απωθεί αλλά είναι πολύ σωστά αυτά που λέει.
Παιδιά:OMG3::OMG3::OMG3:.Το τσάπτερ τα ΕΣΠΑΣΕ.Πο ταράχτηκα πολύ και δεν ξέρω γιατί.Όχι ρε γαμότο να πεθάνει ο κούμα.Αλλά είδατε τι σκουλίκια είναι οι μαρίνς.Αντικατέστησαν με τα κολό ρομπότ τους,και επειδή το είδαν τι έκανε και ποιούς έσωσε το έβγαλαν από την μέση.Ρε και μου άρεσε πάρα πολύ.Ο καημένος ο κούμα.

Ελπίζω να γίνει κάτι ποο.
Πρώτον ο ίβα τα σπάει πιστεύω ότι τώρα θα πεχτεί κάτι γιατί νομίζω και αυτοί οι δύο γνωρίζονται(ίβανκοβ και φλαμίνγκο).Αλλά ρε να μας κάνει ένα φλάσμπακ να δούμε.
Σμόκερ και μπόα τα έσπασαν.Η μπόα θεογκόμενα όπως πάντα...Καλά έριξα ένα γέλειο εκεί:hahaha:

:congrats:Τέλειο τσάπτερ.(Καιρό είχα να νιώσω έτσι σε μάνγκα.):nod::nod::nod:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2331 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 19:49

O Kuma δεν πέθανε,συγκεκριμένα ο Flamingo είπε "ο Kuma που ήξερες πέθανε",οπότε παίζει πλύση εγκεφάλου η καμιά βόμβα μέσα του όπως είπαν προηγουμένως...

Άλλο ένα επικό chapter:nod:

Berserk___Gatsu.jpg

#2332 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 19:55

Θέλω να πιστεύω πως στη συνέχεια η μάχη θα εξελιχθεί σε ένα παιχνίδι τακτικής ανάμεσα στον WB και τον Sengoku, και όχι απλά σε ωμό ξύλο, οι NW Captains λογικά θα παίξουν τον ρόλο τους σύντομα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2333 Meteor

Meteor

Starting...

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 19:58

o zoro ha vrei kanena kenourgio spathi...
oso gia ton brook, tha mathei na polema me thn mousiki apo to violi t.
gia tous alluous ta kseroume

#2334 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 19:59

Μέτριο; Σοβαρά;

Με τον Moria γελάν και οι πέτρες πλέον. Το 1 hit ήταν αρκετό, τον έχει παίξει ήδη το ρόλο του αυτός ο χαρακτήρας σε προηγούμενο arc. Όσον αφορά τον Ivankov, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα σου.

Ακόμα ένα AWESOME chapter, με Smoker action, που περίμενα για καιρό, και επικό τέλος.

Edit: το ότι με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη κατάσταση ο Dragon, το θεωρώ σχεδόν σίγουρο. Για το αν εμφανιστεί εκεί ή όχι, δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά.

Ο/Η iva ειναι αλλοκοτος σαν χαρακτηρας...σε αυτο μονο διαφωνω....
Anyway on topic now:καλα η boa θεα κ εχει δαγκωσει την λαμαρινα με τον λυφφυ ωστε να παρει το μερος του :kill4u::kill4u:την λατρευω.Απο την αλλη πολυ γελασα τη συνομιλιας wb με buggy :hahaha::hahaha: οι πειρατες του buggy χειροκροτουσαν το αφεντικο τους χωρις να εχουν καμια ιδεα για το τι πεζεται :drink:!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2335 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 20:07

Νταξει παιδια ο Oda γραφει:nod::nod:

Επικο τσαπτερ με πολυ καλες σκηνες μαχης αλλα και αρκετο γελιο σε μια σκηνη:

Hancock: I've never felt this angry in all my life

Luffy: ...!!! Hancock

Hancock: *blush* Yes?:lovulovu:

Ελιωσα στα γελια εκει:hahaha::hahaha:

Τωρα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοουσε ο βλαμενος με τα ροζ με αυτο που ειπε αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα μας τα πει ολα με καθε ανατριχιαστικη λεπτομερια στο επομενο τσαπτερ

Btw Pirate King τι εννοουσες με τα "τελικα" ζευγαρια?

PS: Την Hancock νομιζα οτι την ελεγαν Hankock...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Robin-Chwan: 01 Οκτώβριος 2009 - 22:36

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2336 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 20:11

Δε πιστευω πως ο Dragon θα αφηνε ετσι απλα να "καθαρίσουν" τον Kuma.
To chapter ήταν πολυ ωραιο, μπορει οχι οσο τα προηγουμενα, αλλα χρειαζονται κι αυτα.

Συμφωνω κι επαυξάνω

Ολοι οι Shichibukai ήταν πειρατές με μεγάλο bounty :P

Πιστευω πως ο Kuma ήταν εξολοκλήρου πείραμα του Vegapunk γι αυτο προσπαθουσε να εξηγησει πως δεν ειναι cyborg (μισός άνθρωπος) αλλα pacifista (κατι σαν ανθρωποειδές).

Αν ήταν το πρώτο πείραμα των PX. είχε ως αποτέλεσμα να έχει και αυξημένη νοημοσύνη σε αντιθεση με τους αλλους που απλως εκτελούν διαταγές

Η εκδοχη αν ο Vegapunk ήταν με την World Government.

Η άλλη εκδοχή ειναι πως ο Vegapunk είναι με τους Revolutionaries και ο Kuma ήταν κατασκευασμένος να ειναι με την πλευρα τους όμως ο Vegapunk ως μέλος της WG τον έβαλε ώς κατάσκοπο.
Δηλαδή ο Vegapunk ήταν πειρατής. (κάτι σαν shichibukai αλλα λόγω υψηλου IQ τον είχαν στα άδυτα της WG)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2337 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 20:22

Θυμηθειτε πως ο κυμα ειπε στον λυφφυ οτι δεν θα ξανα συναντηθουν ξανα, αρα δλδ ηξερε οτι θα εχει αντικτυπο σε αυτον η πραξη του, δλδ στελνοντας μακρια την sw crew κ βοηθοντας τους να δραπετευσουν.Η αποψη μου ειναι οτι τον εκαναν πλυση εγκεφαλου για να μην τους προδωσει ξανα..

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2338 gusmanfreeman

gusmanfreeman

Anime Amateur

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 21:16

Παντος αυτος που ερηξε το ursus shock στον oars ειναι σηγουρα ο kuma.Δεν πιστευω να εφυγε και να ηρθε καποιο PX

#2339 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 21:47

λπν το τσαπτερ δεν ηταν και οπως τα αλλα,αλλα καταταλα πολυ καλο
τεσπα αναμενεται μεγαλος χαμος στα επομενα τσαπτερς απλα φανταστειτε οτι δεν εχουμε δει σε δραση (εκτος απο λιγα στιγμιοτυπα)kizaru,ao kiji,akainu,sengoku,garp,wb,sichibukai εκτος απο καποιους...

οσο για τον κουμα ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεται ποιος ειναι ο αληθινος και ποιος ο ψευτικος,επειδη ο ψευτικος δεν εχει paws αλλα κατι σωλινακια π πετανε κατι laser οπως αυτα στις μαχες στο shabondy

#2340 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 21:59

λπν το τσαπτερ δεν ηταν και οπως τα αλλα,αλλα καταταλα πολυ καλο
τεσπα αναμενεται μεγαλος χαμος στα επομενα τσαπτερς απλα φανταστειτε οτι δεν εχουμε δει σε δραση (εκτος απο λιγα στιγμιοτυπα)kizaru,ao kiji,akainu,sengoku,garp,wb,sichibukai εκτος απο καποιους...

οσο για τον κουμα ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεται ποιος ειναι ο αληθινος και ποιος ο ψευτικος,επειδη ο ψευτικος δεν εχει paws αλλα κατι σωλινακια π πετανε κατι laser οπως αυτα στις μαχες στο shabondy

η πιο απλά ο real κουβαλά την bible..
Δημοσιευμένη  εικόνα