Sigh
παιδιά έχω πει σε post ότι είμαι της αποψης ολο το πλήρωμα του Luffy μέ όλο το πλήρωμα της Bm. Δεν έχω πεί πουθένα ότι ΘΕΛΩ να πέσει η Big Mom τώρα από το Luffy. Απλά ένα προβλήματισμό θέτω από άποψης πλοκής και
για να κάνουμε συζήτηση. Πολύ απλό. Το θέμα αυτό πέφτεί επειδή ο mangaka αποφάσισε να φέρει face to face τώρα το Luffy με τη Big Mom, κατ'εμέ χωρίς λόγο. Πάντως αν είναι να πέσει που λέει ο Zem@c, διαφωνώ στις απώλειες.
Ο Luffy υπέστη μία απώλεια με τον Ace και έκανε TS και για αυτό το λόγο. No more.
2 πράγματα να τονίσω.
1) Το μετά ότι το σκάνε έχει 2 πράγματα. Ενα θα τους κυνηγήσει η Big Mom και δύο θα βάλει τους assassins να φάνε ότι αγαπάνε. Αυτό με βάση ότι έχει δείξει τώρα. Σε long-term δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά προβλέπω τρελά plot pulls και "συμπτώσεις" για να σωθεί η κατάσταση δεδομενου και του Kaidou.
Αν τις παίξουνε, πάλι δεν ξέρω πως βγαίνει η κατάσταση. Και εδω θέλω να πω τι εννοούσα με το δεν έχω δει την Big Mom. Αυτό που θα πω ωφείλεται κυρίως στον Oda και τα power levels.
2) H Big Mom ξέρουμε ότι είναι από τους πιο δυνατούς πειρατές στο OPverse. Αυτό. Τέλος. Δεν μπορούμε να την συγκρίνουμε όμως. Πολύ απλό. Παράδειγμα.
Ο 8tails λέει οτι με 5 μπουνιές διέλυσε το bege. Σύμφωνοι. Ο Zoro ένα arc πριν έκοψε στη μέση έναν πέτρινο γίγαντα*5 με zero effort. Μπορούμε να πούμε ότι
Zoro = Big Mom. Δε νομίζω, αν και με την αγάπη του Oda sto Ζoro ποτέ δεν ξέρεις. xD
Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω ότι έχει 2 hit το Luffy όυτε μπορώ να πω ότι ο Luffy έχει δύο hit τη Big Mom. Δεν έχουμε κάποια εικόνα για να εχουμε μέτρο σύγκρισης. Για να καταλάβετε.
Αν έδειχνε μια μάχη Dofla vs Big Mom και έβλεπες ότι ο Dofla δεν την άγγιζε, ας πουμε μπορούσες να ζυγίσεις και να πεις σε σχέση με το Luffy. Τώρα δεν μπορείς να το πεις αυτό.
O Dofla δεν είδα να αγχώνεται όταν έσκασε ο Aokiji και φαίνοταν να μπορεί να τον πολεμήσει. Οι admiral τη ψιλοπάλευαν στο WB (μέχρι ένα σημείο). Ο Dofla έχασε από το Luffy και είδα το Luffy πολύ αποφασισμένο
ενάντια στο Fujitora (οπως και το Zoro). Λέει κάτι αυτό? Όχι. Ο Cracker δεν μπορεί να μπει στη η φάση γιατί είναι πολύ perona-like. Δηλάδη απλά το φρούτο του έδινε πλεονέκτημα στο πρώτο connect έφυγε άκλαφτος.
Αυτό που λέω πάντως είναι ότι η Big Mom φαίνεται να είναι βολεύει γενικά ως στυλ μάχης το Luffy γιατί είναι closed range/brawler (προβλέπω το ίδιο και με το Kaidou). Επαναλαμβάνω έχουν ίδιο στυλ, άρα ξέρουμε σε μια μάχη (όποτε γίνει) πως θα εξελιχθεί.
Ίδια φάση είναι και η Germa ώς σύνολο. Ξέρουμε ότι ο στρατός και οι στολές είναι πολύ δυνατές. Αυτό. Τίποτα άλλο.
Αυτό το κένο είναι που δίνει ένα πλεονέκτημα στο συγγραφέα να το πάει όπου θέλει. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Εγώ σας τεκμηρίωσα μία άποψη. Αν είναι να απαντήσετε απλά για να πείτε ότι εχετε δικιο και να μην κανουμε διάλογο, καλύτερα να μην απαντήσετε.
Ευχαριστώ
Edited by Kenobi-sensei, 01 July 2017 - 02:08.