Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#15106 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 30 June 2017 - 13:34

Ζήτησες μια μάχη, που σε προηγουμενα ποστ σου την εβγαζες λογικη και ακόμα πας να τη βγάλεις . Εγω στην έδωσα. Τώρα τα 1,2 είναι τρέλα που δεν καταλαβαίνω γιατί την πουλάς. 

Η BM είναι από τους πιο εύκολους χαρακτήρες για να παλέψει ο Luffy επειδή και οι 2 είναι brawlers και ψευτοπερήφανοι 1 vs 1. Στους άλλους αντιπάλους τα έφερε ο Oda έτσι που έπρεπε να στηθεί σκηνικό. Σου είπα βέβαια από οτι 
φαινεται σε normal συνθηκες Luffy >> DD αλλα οκ. Ό,τι θέλεις. 

Για το LuffyvsBM μιλάω πάντα ως στυλ. Τώρα για δύναμη δεν ξέρω γιατί ουτε τη BM εχω δει σε μάχη και ο Luffy δεν έχει δυσκολευτεί με close combat ακόμα. Δεν μπορω να βγάλω κάποιο safe συμπερασμα.

Επισης δεν πουλάμε τρέλα στο είπα το να φύγουν βγαίνει ά-νε-τα. Πάμε παρακάτω παρακαλώ.

Το θέμα μου δεν είναι το Bm vs Luffy. Το προβλημα μου ειναι στον Oda που μας βάζει σε αυτό το τρυπάκι, γιατί σε όλα να εχεις δίκιο δεν καταλβαίνω γιατί έπρεπε να βρίσκονται σε αυτή τη πλατφορμα και να γίνονται ολα αυτά και να υπάρχει έστω και η υποψία μαχης. Αν δεν καταλαβαίνετε ότι μέχρι στιγμης τα τελευταία 15 chapters δείχνουν filler, πείτε μου να σας το αναλύσω.

Τέλος, επειδη λες και ψεματα εγω διαφωνησα μαζι σου στο κόμματι όταν δεν θα κυνηγήσει τους δικούς τους ανθρώπους, στο κομμάτι ότι θα τους παρει από πίσω συμφώνησα. Αυτό το κομμάτι ανέφερε ο Osama σε αυτό συμφώνησα.

Ούτε καν και τα 2 θα έκανε από θυμό και μόνο. Το θα στείλω να σφάξουν τους δικούς τους είναι 100%. Εδώ σκότωσε τον πατέρα του άλλου και του έστειλε το κεφάλι επειδή δεν πήγε σε ένα tea party και θα αφήσει του Luffy?

Απλά όπως έχουν έρθει τα πράγματα δύσκολο να μη βγει εκτός η BM τώρα Ή να την απασχολήσει κάποιος.

Κάτι ακόμα. Κύριε Oda, σε ένα arc που υποτίθεται είναι αφιερώμενο στο Sanji, εκτός ότι είναι κομπάρσος, σε ένα κομβικό σημείο ανέφερες πόσο σημαντικό είναι να είναι εκεί ο Zoro και οι άλλοι. Αυτά.

Edited by Kenobi-sensei, 30 June 2017 - 13:36.

#15107 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 30 June 2017 - 13:49

Εγω διαφωνω για αυτην την μαχη που ανεφερες, γιατι ακομη και με τον τροπο που εγινε υπηρχε λογικη στο να τον κερδισει (αφου ο κροκοδειλος παρουσιαστηκε πιο αδυναμος σε fist fight). Τωρα να κερδισει αυτος ο Λουφι την ΒΜ δεν υπαρχει λογικη. Περα απο αυτο υποτιθεται θεωρεις λαθος του Oda οτι εχασε ο Κροκοδειλος. Γιατι ακριβως ζητας να επαναληφθει αυτο το λαθος;

Ο Λουφι>>DF μονο εαν το king kong gun βρει στοχο. Γενικα στο μυαλο σου τις μαχες τις εχεις οπως σε βολευουν. Οπως ειπα υπαρχουν πολλες παραμετροι που μπορουν να κρινουν μια μαχη. Οχι μονο η δυναμη που ειναι αδιαμφισβητητη του Λουφι, αλλα η ταχυτητα, η εξυπναδα, η αμυνα, η αντεπιθεση, η αντοχη. Ο DF ειχε το πανω χερι γιατι με τα δικα του πλεονεκτηματα μπορουσε να αντικρουσει τον g4th Λουφι.

Πουλας τρελα και μονο που προσπαθεις να βγαλεις λογικη μια ενδεχομενη ηττα της ΒΜ. Απο μονο του ειναι τρελα.

Αυτη η συζητηση φιλε Kenobi ειναι ενδιαφερουσα, αλλα ειναι αλλο θεμα. Το αν το χειριστηκε λαθος ο Oda ειναι αλλο θεμα. Κανε κριτικη πανω στο γραψιμο του και μπορει να συμφωνησω. Αλλο αυτο ομως και αλλο να ζητας ισοφαρισει ενα λαθος με ενα αλλο λαθος.

O Osama ανεφερε το ιδιο ακριβως σκηνικο που ανεφερα εγω. Σε εμενα εβαλες την παραμετρο οτι θα κυνηγησει η ΒΜ τους συγγενεις του Λουφι και των υπολοιπων, στον Οσαμα συμφωνησες χωρις "αλλα"... Επειδη το εχω εξηγησει και αυτο ομως, θα το ξαναπω. Μιλαμε για εναν χαρακτηρα που αντιδραει σε παιδι στα 70 της. Που σκοτωσε το παιδι της επειδη πεινουσε, που κλαιει επειδη εσπασε η φωτογραφια της, που εκοψε το κεφαλι καποιου επειδη της αρεσε. Αυτος ο χαρακτηρας πιστευεις οτι ειναι δυσκολο να σκεφτει λογικα; Η λογικη που λες ειναι αυτη που συμφερει απολυτα την ΒΜ. Δηλαδη να στρογγυλοκαθισει στο νησι της να σκοτωσει τους συγγενεις της συμμαχιας και να τους περιμενει οταν θα ερθουν για εκδικηση στο νησι για να τους λιωσει... Σουπερ. Αλλα μιλαμε για την τρελο-ΒΜ που μαλιστα ειναι και περηφανη (τρομαρα της). Οχι μονο βρισκω απολυτα λογικο συμφωνα με τον χαρακτηρα της να τους κυνηγησει χωρις να στειλει δολοφονους, αλλα θα το εξηγησει οτι θελει να τους σκοτωσει χωρις να περιμενει τιποτα... Σε κατασταση αμοκ και απολυτης τρελας θα τους κυνηγησει και οποιος φερει αντιρρηση τον περιμενουν τα γαστρικα υγρα στο στομαχι της. Το θεωρεις απιθανο;

image.jpg

#15108 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 30 June 2017 - 14:21

Ξανα δες τη μαχη Luffy vs DD και πες μου που πήρε το πάνω χέρι ο DD όσο ήταν σε gear 4th o Luffy. Το king kong gun φάνηκε για ohk. Δηλαδή δεν μπορεί να το κάνει 5 ώρες kong gun ας πούμε.

Ο Doffa μια κλωτσιά έριξε στο Luffy και δεν του έκανε τίποτα. Ακόμα και στο awakening ο Luffy βρηκε τρόπο να τον χτυπήσει. Από ότι φάνηκε το πρόβλημα στη μαχη ήταν ο χρόνος. 

Στη μάχη με το Cracker o Luffy κράτησε το gear 4th 11 ώρες. Άρα δεν βρίσκω απίθανο σε μια 1 vs 1 μάχη ο Luffy να είχε μόνιμα το πάνω χέρι για 5 ώρες με gear 4th. 

Επειδη κάτι σου έχει κάτσει δεδομένο και δεν δέχεσαι να συζήτησουμε για άλλες παραμέτρους, δεν είναι τρέλα απο μεριάς μου. Δεν αρνήθηκα ποτε το να φύγουν, το προβλημα μου ειναι τι γίνεται μετά. Μην επαλαναμβάνομαι plzzzzzzzzzzz.

O Οsama δεν ανέφερε το ίδιο σκηνίκο με έσενα (συγγνώμη αν σε αναφέρουμε Osama). Είπε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο οποίο συμφώνησα όπως συμφώνησα και μαζί σου. Στο δίκο σου comment αναφέρεις και τις οικογένειες των άλλων. Εκεί διαφώνησα. Δεν κατάλαβα που σου έβαλα εγώ το αλλά και γιατί έπρεπε να βάλω και στον άλλον αλλά. Επισης δεν ανέφερα καμια λογική που με συμφέρει. Είπα θα τους κυνηγήσει και θα στείλει να σκοτωσουν και τους συγγενεις τους. Που αναφέρω ότι θα κάτσει στο νησι της και θα περιμένει? Ο χαρακτήρα λέει ότι χτυπάει και τους συγγενείς σαν τη μαφία. Δε το λέω εγώ, το manga το αναφέρει σε 2-3 σημεία. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Edited by Kenobi-sensei, 30 June 2017 - 14:22.

#15109 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 30 June 2017 - 14:41

Επειδη ακριβως δεν μπορει να κανει 5 ωρες king kong gun, αν αστοχησει ο Λουφι απο την αρχη ειναι τελειωμενος καθως μετα δεν θα μπορει να επανελθει (λογικα) με g4th. Οποτε θα επρεπε πρωτα να τον κουρασει με νορμαλ g4th. Σε απλο g4th o Doffla ειχε το πλεονεκτημα οχι γιατι ηταν καλυτερος και δυνατοτερος, αλλα γιατι ειχε την αντοχη να κουρασει τον Λουφι και να τον βγαλει εκτος μετα. Ουσιαστικα ειχε το πανω χερι οσο ο Luffy δεν τον χτυπουσε με king kong gun, αυτο λεω.

Ο Λουφι ενεργοποιησε το gear 4th απο την αρχη της μαχης. Ο Κρακερ το "τανκαρε" και μπορουσε να το αντεξει γιατι εβγαζε συνεχεια κλωνους. Αντιθετα αρχισε να χανει εδαφος οταν η Ναμι βοηθησε τον Λουφι. Απο μονος του ο Λουφι παλι δεν μπορουσε να τον κερδισει.

Kenobi τοση ωρα σου λεω οτι η διαφυγη ειναι η λυση (ο Οσαμα και εγω πιο παλια σου ειχα δωσει λυση οπως λεω πιο πανω). Σε εμενα τοσο καιρο μου λες οτι θα βρει τους συγγενεις και θα τους σκοτωσει (σου βρηκα απαντηση και σε αυτο) και αρα το σεναριο που λεω δεν σε βρισκει συμφωνο . Στον Οσαμα ειπες απλα οτι συμφωνεις ενω ουσιαστικα ειπε το ιδιο. Διαφυγη και μαχη στο wano με τον kaido... Τελος παντων. Συμφωνουμε σε μια λυση. Η ΒΜ ακολουθει τους πρωταγωνιστες μας στην επικρατεια του Kaido και γινεται μαχη μεταξυ των δυο yonkou. Απο εκει και περα, δεν θα στειλει δικους της να σκοτωσουν συγγενεις των SHs γιατι 1. Θα θελει ολους τους ακολουθους της γιατι θα μπει στην περιοχη του Kaido 2. Γιατι θα ειναι τοσο θολωμενη που δεν θα σκεφτει κατι αλλο περα απο το να κυνηγησουν τους Shs.

Edited by Kaidou, 30 June 2017 - 14:42.

image.jpg

#15110 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 30 June 2017 - 21:32

Προσωπικά αναρωτιέμαι για το εξής. Γιατί τα έχει τόσο με τον Luffy η Big Mom; Γιατί όχι με τον Bege ή τον Jimbei που την πρόδωσαν κιόλας. Δεν μπορώ να στηρίξω κάπου συγκεκριμένα τον προβληματισμό μου, απλά το όλο feeling του arc δεν μου δικαιολογεί το μέγεθος του θυμού της Yonkou για τον δικό μας(πέρα από το ότι είναι ο πρωταγωνιστής, οπότε έχει ξεχωριστή θέση στο μυαλό των αντιπάλων... αλλά μόνο γι' αυτό τη θύμωσε την Big Mom; ).

Posted Image

#15111 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 30 June 2017 - 22:13

Γιατί;; χαχα αφου ρε συ ο Λουφυ διελυσε την τούρτα γενθλίων της και της χαλασε το παρτυ, μιλαμε για τη ΒΜ, αν τη χαλαγε την τουρτα ο κατακουρι, παιζει να λυσσαγε το ιδιο με αυτον. Αφου η τυπισα είναι παλαβη.

Κενομπι καταλαβαινω την οπτικη σου γωνια κιοντως τα πραγματα ζορίζουν όταν σκεφτεται κανεις το τι μπορει να γίνει στο μελλον με τη ΒΜ. Αλλα που να χτυπιέσαι κατω ο Λουφυ και η παρεα του δεν τη νικανε τωρα τη ΒΜ :D :D 

Φανταζεσαι ετσι όπως εχει παρουσιασει τη ΒΜ μεχρι τωρα .. να χασει η ΒΜ απο το Λουφυ; Εστω ότι γίνεται ετσι. Πόσο ξενερα θα ήταν, τετοιο hype για τη ΒΜ και να πεσει ετσι με μισους SHs. Η ξεφτύλα η ίδια θα ηταν. η ΒΜ πεφτει μαζί με όλο της το yonkou crew απο το θεο Λουφυ, τη θεα Ναμι και το θεουλη τσοπερ. Εγω θα ξενερωνα απιστευτα, γιατι όλη αυτη την ωρα φτιαχνει απιστευτη δυναμη στη ΒΜ.

Παντως εκει που θα διαφωνησω σιγουρα είναι σε αυτο

Τώρα για δύναμη δεν ξέρω γιατί ουτε τη BM εχω δει σε μάχη

Ρε συ Κενομπι, να χαρεις το Jedi μέσα σου, τι εννοείς δε ξερεις για τη δυναμη της ΒΜ  γιατι δεν την εχεις δει σε μαχη.. Εδω μας εχει δειξει οτι η δυναμη της είναι σε φαση vegito ss6+. Εδω βαραει μπουνιτσες στο καστρο του μπεγκε και ο μπεγκε λεει ότι αυτο το καστρο είναι φτιαγμενο κανονικα να αντεχει κανονια , και μπροστά στις γυμνες μπουνιες της ΒΜ είναι σα να μην εχει κανενα defense power..! 5 μπουνιες του ριξε και παει. Δεν την εχουμε δει σε all out μαχη, αν εννοεις αυτο, ναι όντως, αλλα αν κανει τετοιες ζημιες και είναι τόσο ατρωτη χρησιμοποιωντας τα χερακια της τα δυο, τι εχει να γίνει όταν βγει σε beast mode edition;..

Παντως στην ερωτηση του τι θα γίνει μετα.. οκ σεναρια υποθεσης λεμε τωρα, πιστευω και γω όπως ειπωθηκε ότι ηδη μπορει να εχουν εξελιχθει οι καταστασεις στο Wano με το Zoro και να χουμε καποια κατασταση ΒΜ crew εναντιον Kaidou crew.. και παλι όλα είναι χλωμα και υποθεσεις. παντως η ΒΜ θα τον κυνηγαει μεχρι τελικης πτωσεως το Λουφη αυτο είναι σιγουρο. Εκτος κιαν γίνει το φοβερο plot twist και παιξει τετοιο ρόλο η Pudding και με καποιο τρόπο χρησιμοποιησει το φρουτο πανω της και την κανει να ξεχασει.. 

#15112 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 01 July 2017 - 00:11

Γενικα πιστευω αυτο που γραφτηκε πιο πανω: Αν δεν πεσει τωρα τοτε τι θα ακολουθησει? 

Λοιπον μερικα βασικα πραγματα:

Αν ο οντα θελει να ξαναπροσγειωσει τον Λουφφυ κ να φαει τα μουτρα του τοτε ειναι απλο: Χανει απο ΒΜ, Πεθαινει καποιος (πχ Τζιμπεϊ) τρεχουν και φευγουν αλλα με τρομερες απωλειες σε ΕΒ και ΦΙ κτλ κτλ

ΑΛΛΑ, το να βρεθεις face to face  με εναν αυτοκρατορα (δλδ να εχεις μπει στην περιοχη του , να εχεις περασει τον στρατο τα καστρα τα οπλα τα κανονια κτλ κτλ ) και καταφερεις κουρελιασμενος κ με τρομερες απωλειες να φτασεις να παλεψεις με εναν αυτοκρατορα τοτε φιλακια. Οπως και στο μαριω φορντ μεχρι οι WB pirates να φτασουν απλα ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ειχαν αποδυναμωθει σε τρομακτικο βαθμο!

Η ευκαιρια ειναι τωρα! Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ. Θα πεσει αλλα οχι χωρις απωλειες. Και θα ειναι ενα απο τα τοπ θεματα στο Reverie στο οποιο και ο Λουφφυ θα ακοκτησει το τιτλο του Yonku (οπως και ο ΒΒ) και να σας πω και κατι? Το αξιζει. Εχει κανει συμμαχους τους παντες... φιλους και εχθρους. Εκατσε τον κωλο του κατω δυο χρονια για να εχει αυτη την ευκαιρια! Αλλιως απλα θα εμπαινε μεσα οπως ο κιντ και οι αλλοι. Ο οντα τον κρατησε πισω 2 χρονια για να μπορει να τα γ@μησει ολα.

Το μονο που με απασχολει ειναι το time frame... γτ υποτιθεται οτι τελειωνει οποτε πιο ευκολο να δραπετευσουν παρα να γινει μεγαλη μαχη που κρατησει τουλαχιστον ενα 5 μηνο... 

Θα δουμε

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#15113 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 July 2017 - 01:59

Sigh

παιδιά έχω πει σε post ότι είμαι της αποψης ολο το πλήρωμα του Luffy μέ όλο το πλήρωμα της Bm. Δεν έχω πεί πουθένα ότι ΘΕΛΩ να πέσει η Big Mom τώρα από το Luffy. Απλά ένα προβλήματισμό θέτω από άποψης πλοκής και

για να κάνουμε συζήτηση. Πολύ απλό. Το θέμα αυτό πέφτεί επειδή ο mangaka αποφάσισε να φέρει face to face τώρα το Luffy με τη Big Mom, κατ'εμέ χωρίς λόγο. Πάντως αν είναι να πέσει που λέει ο Zem@c, διαφωνώ στις απώλειες.

Ο Luffy υπέστη μία απώλεια με τον Ace και έκανε TS και για αυτό το λόγο. No more.

2 πράγματα να τονίσω.

1) Το μετά ότι το σκάνε έχει 2 πράγματα. Ενα θα τους κυνηγήσει η Big Mom και δύο θα βάλει τους assassins να φάνε ότι αγαπάνε. Αυτό με βάση ότι έχει δείξει τώρα. Σε long-term δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά προβλέπω τρελά plot pulls και "συμπτώσεις" για να σωθεί η κατάσταση δεδομενου και του Kaidou. 

Αν τις παίξουνε, πάλι δεν ξέρω πως βγαίνει η κατάσταση. Και εδω θέλω να πω τι εννοούσα με το δεν έχω δει την Big Mom. Αυτό που θα πω ωφείλεται κυρίως στον Oda και τα power levels. 

2) H Big Mom ξέρουμε ότι είναι από τους πιο δυνατούς πειρατές στο OPverse. Αυτό. Τέλος. Δεν μπορούμε να την συγκρίνουμε όμως. Πολύ απλό. Παράδειγμα.

Ο 8tails λέει οτι με 5 μπουνιές διέλυσε το bege. Σύμφωνοι. Ο Zoro ένα arc πριν έκοψε στη μέση έναν πέτρινο γίγαντα*5 με zero effort. Μπορούμε να πούμε ότι

Zoro = Big Mom. Δε νομίζω, αν και με την αγάπη του Oda sto Ζoro ποτέ δεν ξέρεις. xD 

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω ότι έχει 2 hit το Luffy όυτε μπορώ να πω ότι ο Luffy έχει δύο hit τη Big Mom. Δεν έχουμε κάποια εικόνα για να εχουμε μέτρο σύγκρισης. Για να καταλάβετε. 

Αν έδειχνε μια μάχη Dofla vs Big Mom και έβλεπες ότι ο Dofla δεν την άγγιζε, ας πουμε μπορούσες να ζυγίσεις και να πεις σε σχέση με το Luffy. Τώρα δεν μπορείς να το πεις αυτό. 

O Dofla δεν είδα να αγχώνεται όταν έσκασε ο Aokiji και φαίνοταν να μπορεί να τον πολεμήσει. Οι admiral τη ψιλοπάλευαν στο WB (μέχρι ένα σημείο). Ο Dofla έχασε από το Luffy και είδα το Luffy πολύ αποφασισμένο 

ενάντια στο Fujitora (οπως και το Zoro). Λέει κάτι αυτό? Όχι. Ο Cracker δεν μπορεί να μπει στη η φάση γιατί είναι πολύ perona-like. Δηλάδη απλά το φρούτο του έδινε πλεονέκτημα στο πρώτο connect έφυγε άκλαφτος.

Αυτό που λέω πάντως είναι ότι η Big Mom φαίνεται να είναι βολεύει γενικά ως στυλ μάχης το Luffy γιατί είναι closed range/brawler (προβλέπω το ίδιο και με το Kaidou). Επαναλαμβάνω έχουν ίδιο στυλ, άρα ξέρουμε σε μια μάχη (όποτε γίνει) πως θα εξελιχθεί. 

Ίδια φάση είναι και η Germa ώς σύνολο. Ξέρουμε ότι ο στρατός και οι στολές είναι πολύ δυνατές. Αυτό. Τίποτα άλλο.

Αυτό το κένο είναι που δίνει ένα πλεονέκτημα στο συγγραφέα να το πάει όπου θέλει. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

Εγώ σας τεκμηρίωσα μία άποψη. Αν είναι να απαντήσετε απλά για να πείτε ότι εχετε δικιο και να μην κανουμε διάλογο, καλύτερα να μην απαντήσετε.

Ευχαριστώ

Edited by Kenobi-sensei, 01 July 2017 - 02:08.

#15114 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 01 July 2017 - 11:04

Τι εννοείς όταν λες ότι δε νομίζεις οτι Ζορο=ΒΜ; Ο Ζόρο είναι πανω απ΄ολους ρεεε..! :D

Παντως εγω δε θα συνέκρινα πίκα με καστρο Μπεγκε, υποτιθεται ότι είναι το ultimate defense και αυτη το εριξε με λιγες μπουνιες.

Ενταξει παντως, οκ δεν είναι ποιος εχει δικιο και ποιος εχει αδικο (εκτός απο τον Κενομπι που εχει αδικο και δεν το ξερει :D). Αν και γω προσωπικά το βλεπω απιθανο να πεφτει η ΒΜ εδω, μας δειχνει μια συμμαχια Luffy-Sanji-Germa66 που ίσως είναι αρκετη να σταματησουν τους commander της.

Αυτο που λεει ο Κενομπι συμφωνω, ότι πρεπει να είναι όλοι οι SHs για να ριξουν Yonkou. Το τελευταίο πανελ μας αφηνει στο ακυρο παλι.

Θελω να δω τη ΒΜ να τους τσακιζει όλους και το Λουφι να συνειδητοποιεί οτι δε μπορει να κανει το παραμικρό ακόμα στη ΒΜ. Γενικότερα θα τον ηθελα πιο δυνατο. Παει υποτιθεται να τα βαλει με Γιονκο και δε μπορεί να νικησει εναν κράκερ μονος του.. Θελει μεγαλο power up για να ερθει στα ισα του, εκτος κιαν φυλαει καποιον ασσο που δε μας εχει δειξει ακομα.

Περιμενω κι απο Pudding κάτι παντως...

Edited by 8tails, 01 July 2017 - 11:17.

#15115 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 July 2017 - 12:40

Θελω να δω τη ΒΜ να τους τσακιζει όλους και το Λουφι να συνειδητοποιεί οτι δε μπορει να κανει το παραμικρό ακόμα στη ΒΜ. Γενικότερα θα τον ηθελα πιο δυνατο. Παει υποτιθεται να τα βαλει με Γιονκο και δε μπορεί να νικησει εναν κράκερ μονος του.

Το πρόβλημα με το Cracker ήταν καθαρά το ability του και οτι ο Luffy δε έχει κάποιο AOE attack όπως όλοι οι άλλοι. Δεν είναι θέμα δύναμης όσο matchup, αν μπορείς να το πεις έτσι. Σκέψου απέναντι στο Cracker το Zoro.

Τα μπισκότα θα ήταν άχρηστα εκεί πέρα. 

Προσωπικά δεν περιμένω να δω σκηνικό που yonkou τσακίζει τους πάντες και ο Luffy δεν μπορεί να κάνει τίποτα. O Luffy δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για ~100+ chapter από το impel down και το marineford. Έτρωγε ξύλο από όλους τους μεγάλους (Mihawk, Magellan, admirals) και πέθανε ο αδερφός του. Δε νομίζω να τον δούμε ξανά ετσί. 

Edited by Kenobi-sensei, 01 July 2017 - 12:40.

#15116 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 01 July 2017 - 20:52

Εγω δεν ειπα οτι το απολυτα σωστο ειναι να πεσει η ΒΜ. Ειπα οτι αν δεν πεσει οι απωλειες θα ειναι τοσο τρομερες που θα χρειαστει ολοκληρο αρκ μονο για να κλαινε.

Επισης ειπα οτι το να εισαι με 0νικη προσπαθεια face to face με εναν yonkou ειναι τρομερο ατου!

Και επιπελον εγω προσωπικα θελω να πεσει για να τελειωνουμε και να προχωραμε. Προσωπικα ναι απο αποψη δυναμης με εχει εντυπωσιασει η ΒΜ αλλα σαν χαρακτηρας καθολου.

Ενας ασοσ επισης ειναι να της πει καποιος που ξερει τι εγινε στο παρελθον οτι αυτη σκοτωσε την Καραμελ και τα παιδια οποτε εκι παλι παει σε hibernate mode και την σκοτωνουν. Υπαρχει μονο ενα ατομο εκεει μεσα που ξερει την ιστορια... Αν τωρα η πανντινγκ εχει δει το παρελθον με την ικανοτητα της, ισως της το πεταξει οταν θα κραταει τον Σαντζι για να του δωσει το αποτελειωτικο χτυπημα. 

Σαν τα το βλεπω μπροστα μου: seconds before the last hit that willl kill Sanji ---> ''YOU ATE MAMA KARAMEL!!!!!!!!!! YOU KILLED MAMA KARAMEL AND THE KIDS!'' :D

Ψοφα!

Edited by Zem@c, 01 July 2017 - 20:54.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#15117 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 01 July 2017 - 21:10

Kenobi είμαι τόσο σίγουρος γιατί διαβάζω τόσα χρόνια,παρακολουθώ sbs και γενικότερα ψάχνομαι αρκετά.
Έχω καταλάβει κάποια κοτίβα που ακολουθεί ο Oda, μακάρι να με εκπλήξει και να κάνει κάτι διαφορετικό στο arc αλλά δεν το βλέπω.

Επίσης όπως λες και εσύ δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως λογική στην συνέχεια της ιστορίας να μην πέσει η BM δεν μπορεί να εξυπηρετήσει κάτι στο μέλλον.

Καλά σας φαίνεται λογική επιλογή να το σκάσουν και να τους κυνηγήσει η bm μέχρι το wano;

Για τόσο ηλίθια την έχετε;

Ξαναλέω υποτιμάτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον κόσμο που υπάρχει στο WCI.

Επίσης g4 luffy>dd κάθε μέρα και ώρα.

Και κυρίως μην χρησιμοποείται τα power levels σαν λογικά επιχειρήματα τα power levels στο opverse δεν έχουν καμία λογική, μα καμία.

Η BM τώρα είναι όπως ο Croco,o Enel κλπ στο arc τους, κάποιοι δεν το βλέπουν, δεκτό.

Κάποια σκόρπια σχόλια για όσα γράψατε.

#15118 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 01 July 2017 - 21:29

κοντος ψαλμος αλληλουϊα... θα ξερομε σουν.. Προσωπικα οπως ειπα πιστευω οτι θα πεσει αλλα θα πρεπει να δραπετευσουν απο το ολο το πληρωμα της. Εκει βλεπω Τζιμπεϊ να μενει πισω για να φυγουν ολοι οι αλλοι. Προσωπικη γνωμη παντα. Και ετσι θα εχουμε χρονο να ανρρωσουν για wano μιας και παιζει ενδιαμεσα Ρεβερι και Rev Army οπως αποκαλυψε στην φωτο:

Oda_Studio_32-1.jpg

Team party, Gear 4 , Rev Army , Zou

Edited by Zem@c, 01 July 2017 - 21:30.

#15119 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 01 July 2017 - 21:50

Οτι δηλαδη ο Λουφι teo13 θα φτασει ως δια μαγειας σε επιπεδο Yonkou καμια 8αρια χρονια πριν το τελος του One Piece (και ειμαι αισιοδοξος)... Ονειρευτειτε οτι θα πεσει η ΒΜ απο τα χερια του Λουφι τωρα και χωρις πολυ σημαντικη βοηθεια (καμια σχεση με την βοηθεια που εχει τωρα δηλαδη), θα φανει ποιος βλεπει One Piece τοσα χρονια και ποιος οχι...

Edited by Kaidou, 01 July 2017 - 21:53.

image.jpg

#15120 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 01 July 2017 - 22:31

Επειδή έχω καιρό να γράψω να πω πως μετά το τέλος της dressrosa που δυστηχώς θυσιάστηκε για τα επόμενα αρκς το Op έχει ξαναβρεί το δρόμο του και τα τελευταία αρκ ειναι φανταστικά τώρα για την εκβαση αυτού του αρκ ειναι αστειό οτι θα νικηθεί η ΒΜ έτσι απλά ή 1v1 το πιο πιθανό είναι να εμφανιστεί κάποιος εξωτερικός παράγοντας ή διαφυγή βέβαια πιστεύω θα έχουμε απώλειες και δεν απλά θα ξεφύγουν έτσι για το καλο, αυτό που θα έχει ενδιαφέρον θα είναι αν είναι άμεσες ή θα έρθουν μετά.Ο luffy θα φτάσει σε επίπεδο yonkou σε power level στο τέλος της σειράς μέχρι τότε θα νικάει με βοήθεια και με τις πιο ευνοηκές συνθήκες όπως πχ με doffy.

09pntFA.png?1