Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#15091 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2017 - 23:15

Luffy is Luffy Kenobi. Ειναι απο τις λιγες φορες ομως που τον βλεπουμε τρομαγμενο σε ενα arc και απο τις ακομη πιο λιγες που ο Σαντζι καθως και ολοι οι υπολοιποι (φυσικα περα απο αυτον) θεωρουν οτι η μονη λυση ειναι η φυγη χωρις να παλεψουν με τον βασικο αντιπαλο... Εγω παραμενω στις αποψεις μου. Η ΒΜ με τα μεχρι τωρα δεδομενα δεν πεφτει. Αν γινει οτιδηποτε αλλο που θα κανει λογικοτερη την ηττα της εδω ειμαι να το συζητησω...

ΥΓ: Επισης σημαντικο που ειπε η Ναμι ειναι αυτο που βλεπουν ολοι. Οτι αν ειχαν τους παντες μαζι τους θα υπηρχε λογικη στο να παλεψουν για να την ριξουν. Τωρα ειναι αυτοκτονια...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 29 Ιούνιος 2017 - 23:16

image.jpg

#15092 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2017 - 23:29

Luffy is Luffy Kenobi. Ειναι απο τις λιγες φορες ομως που τον βλεπουμε τρομαγμενο σε ενα arc και απο τις ακομη πιο λιγες που ο Σαντζι καθως και ολοι οι υπολοιποι (φυσικα περα απο αυτον) θεωρουν οτι η μονη λυση ειναι η φυγη χωρις να παλεψουν με τον βασικο αντιπαλο... Εγω παραμενω στις αποψεις μου. Η ΒΜ με τα μεχρι τωρα δεδομενα δεν πεφτει. Αν γινει οτιδηποτε αλλο που θα κανει λογικοτερη την ηττα της εδω ειμαι να το συζητησω...

ΥΓ: Επισης σημαντικο που ειπε η Ναμι ειναι αυτο που βλεπουν ολοι. Οτι αν ειχαν τους παντες μαζι τους θα υπηρχε λογικη στο να παλεψουν για να την ριξουν. Τωρα ειναι αυτοκτονια...

Λοιπον 

1) Nami is nami. Καλά ότι ο Oda χρησιμοποιεί το ίδιο πρόσωπο να κάνει το ίδιο πράγμα που έκανε και στο Dressrose.. meh

2) Εγω το έχω πεί πόλυ πριν αυτό και γενικά είμαι υπέρ, υπάρχει και πόστ μου, στο να είναι όλο το πλήρωμα και να δούμε σωστές 1 vs 1 μάχες. 

3) Εμένα με ενοχλει που λέει κάτι η Nami, μετά βγαίνουν οι άλλοι, μετά βγαίνει και o Luffy και o Sanji , κάνει cilffhanger, μετά θα βγει και κανενας Jimbe. Μετά θα λέμε now or never  η είναι αυτοκτόνια και μετα μπορει να κανει postpone τη μαχη. 

3) To fail για μένα θα είναι κάποιος yonkou να πέσει μέσα από μάχη 2 vs 1.

4) O Oda πρέπει να δείξει πως θα πρόχωρησει η ιστορία. Τι εννοώ, έχει κολλήσει 5(?) chapters σε μια πλατφόρμα χωρίς πιστεύω ουσιαστική εξέλιξη (για 5 chapters παντα). Πρέπει να προχωρήσει να μας πει.

Α. Αν το σκάνε, πως το σκάνε, με τις συνέπειες κλπ.

Β. Αν το σκάνε τι γινεται με BM - Kaidou

Γ. Πολεμάνε?

Καταλαβαίνετε πως το λέω. Ώρες ώρες σαν να γεμίζει  panels για να βγάλει το cliffhanger στο τέλος. 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 29 Ιούνιος 2017 - 23:37

#15093 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 00:39

1. Ολοι συμουλεψαν και νομιζω για πρωτη φορα απετρεψαν τον Λουφι να κανει του κεφαλιου του, μεσα σε αυτους και ο Σαντζι. I Guess everyone is everyone?! Nooope...

2. Ολο το πληρωμα +τις βοηθειες που εχουν μεχρι τωρα + Λο... Να σου θυμισω ΠΑΛΙ οτι ο Λουφι ειχε την διπλασια βοηθεια απο αυτη που εχει τωρα στο dresrossa... Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι 1+1=2;

3. Το Fail θα ειναι να κερδισει ο Λουφι χωρις καν να ειναι πολυ κοντα στο επιπεδο της ΒΜ... Kenobi αυτο θα γινει καποια στιγμη (να κερδισει Yonkou), μπορει και συντομα, αλλα ξεκαθαρισε στο μυαλο σου οτι τωρα ΒΜ=2 Luffy στο θεμα δυναμης. Και οχι μονο αυτο αλλα εχει λιγοτερη βοηθεια απο οτι ειχε απεναντι στον Φλαμινγκο.

4.Συμφωνω.

image.jpg

#15094 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 00:43

Ο οντα θα μας εκπληξει.. Αν η Μπιγκ μαμ δεν πεσει τοτε το κοστος θα ειναι τεραστιο.. ξεκινωντας απο το fishman island & East Blue +++

Το τι θα γινει δεν το ξερω.... θα το δουμε...

χαιρομαι παντως που υποστηρίζεις αυτά που είπα 4 κεφάλαια πριν :)

#15095 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 03:05

Kenobi Ο Kaido δεν θα πέσει σε 1 vs 1 και ίσως και η Big Mom.
Βγαίνουν να παλέψουν και ακόμα ψάχνουμε τι θα γίνει;

Έχει ξύλο τώρα.

#15096 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 03:41

Kenobi Ο Kaido δεν θα πέσει σε 1 vs 1 και ίσως και η Big Mom.
Βγαίνουν να παλέψουν και ακόμα ψάχνουμε τι θα γίνει;

Έχει ξύλο τώρα.

μπα δεν ειναι σιγουρο, μπορει απλα να ριξουν λιγο ξυλακι για να το σκασουν οι υπολοιποι και να φυγουν μαζι με ολους, αλλα αν δεν ενοχλουσε και το υπολοιπο πληρωμα της, λιγο οι germa ολοι, λίγο, ο luffy με τον sanji λίγο οι υπολοιποι, κατι μπορει να γινόταν, αλλά χλωμό και πάλι

#15097 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 09:09

aaah once again παμε.

Λοίπον το από κάτω είναι ένα προβληματισμός από το forum του mangahelpers και πιο συγκεκριμένα του χρήστη catagon87 , διαβάστε την χωρίς την κασσέτα στο μυαλό σας περί δύναμης. Είναι προβληματισμός για την ιστόρια.

Spoiler:

2 βασίκα πράγματα. 

κανεις ΑΚΟΜΑ δεν έχει απαντήσει τι γίνεται μετά. Σταματείτε να απαντάτε όλοι για τη μάχη και τα επίπεδα δύναμης . Πείτε τί γινεται  στην ιστόρια αν δεν παλέψουν και τι γίνεται αν παλέψουν. Μπορείτε να πείτε την αποψή σας σε αυτό? 

Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα και με ενόχλησε. Αν για κάποιο λόγο το σκάσουν όλοι η γενικά δεν γίνει κάτι (δε ξέρω τι ακόμα), τα τελευταία 14 chapters πάνε στον καλάθι των αχρήστων γιατί δεν έγινε κάτι ουσιαστικό που να βοήθησει την πλοκή.

Τώρα πάμε απαντήσεις.

@teo13

Αν γίνει αυτό που λές να το πεί ο Oda με κάποιο hint να το κάνουμε drop το manga ΑΛΛΑ εσύ που το κατάλαβες αυτό και το λές με τόση σιγουριά???????????????????????????

@Kaidou

Η Nami φοβάται εκεί ειναί το point μου. Άρα πάντα θα λέει κάτι πιο σωστό/σοβαρό πάντα θα την ακούνε και πάντα δε θα γίνεται αυτό βλέπε Dresrossa. Μη βάζετε τις κλασσικές αντιδράσεις του πληρωμάτος λες και δείχνουν κάτι 

για την ιστορία. O Sanji που λές ότι απέτρεψε το Luffy δες τι έκανε στο τελευταίο πλάνο μαζί με το Luffy.......... LOL

BM = 2 Luffy που έχει ειπωθεί αυτό? Και επειδή θέλεις επίπεδα δύναμης 

DF vs gear 4th (all in) 5 hits 

Cracker vs gear 4th 1 hit 

τι καταλάβαμε από αυτό? τίποτα. 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 30 Ιούνιος 2017 - 09:09

#15098 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 11:53

Κατεβατο

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 30 Ιούνιος 2017 - 12:29

image.jpg

#15099 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 12:19

Kαταρχήν, δεν πιστεύω ότι η Big Mom θα χάσει εδώ, για κανένα λόγο. Συμφωνώ κατά 90% με αυτά που λέει ο Kaidou.

Έχω σκεφτεί κάτι για να είμαι ειλικρινής. Ο Luffy ξεφεύγει και πηγαίνει στο Wano Kingdom. Εάν στο μεταξύ ο Zoro και όσοι είναι εκεί καταφέρουν και νικήσουν τον shogun, δεν θα ειδοποιηθεί ο Kaido; Αν ο Luffy και η ομάδα του όντως τρέξουν στο Wano με την έξαλλη Big Mom ξωπίσω τους και τύχει να φτάσουν αφού η ομάδα του Zoro νικήσει τον Shogun, δεν υπάρχει περίπτωση ο Kaido και η Big Mom να βρεθούν στο ίδιο νησι ταυτόχρονα; Δεν νομίζω ότι θα ασχολιόντουσαν με τους Straw Hats σε αυτήν την περίπτωση και θα τελείωνε το Wano με τους δύο (και τα πληρώματά τους) να έχουν πάθει πολύ μεγάλη ζημιά από τον άλλον.

Έτσι και η Big Mom θα ηρεμήσει λίγο για να ανασυγκροτηθεί και η μάχη με τον Kaidou θα αναβληθεί έως η συμμαχία του Luffy να είναι έτοιμη στα power levels να τον νικήσει, καθώς ο Oda έχει πει ότι δεν έχει ιδέα αυτήν την στιγμή πως ο Luffy θα νικήσει τον Kaidou.

#15100 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 12:35

Ο Crocodile ηταν η περίπτωση που λές. Δεν πειράζει αν δεν μπορείς να το δεχτείς, έτσι ήταν. Είναι ακρίβως το ίδιο ισως χειρότερα από τη Bm. 

1)Είχε hypeαρει τους sichibukai στο θεό μετά το mihawk και την αναφορά στο Jimbe. 

2)Ο άνθρωπος ήταν πειρατής 20 χρόνια.

3) Γύρισε πίσω επειδή το νίκησε ο WB , ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο.

4) Μαζι με αλλους 6 πειρατες, τη κυβερνηση και τους yonkou κράτουσαν το balance στον κοσμο.

Το βρήκε την αδυναμία του ο Luffy δεν στέκει και αν στέκει για σένα τότε μην κλαίγεσαι τότσα ποστ για τη bm και τη δυναμή της. Aν ένας τέτοιος πειρατής έπεφτε απλά επείδη βρήκαν την αδυναμία του τότε, ο Crocodile θα έφευγε one shot στον πόλεμο ή θα έτρωγε ξύλο πριν μπει καν new world όπως έφαγε ο Caribou που ήταν logia. Δεν έγινε τίποτα από τα 2

Δεν αποτρέπει το Luffy να πούμε απλά "σέβεται" την απόφαση της οικογενειάς του. Μη κολλάτε σε αυτές τις ατάκες που βάζει ο Oda, να λένε. Ο ίδιος τις αναίρει καθέ φόρα στα επόμενα πανελ.

Ο Luffy πολέμησε με time limit γιατί έπρεπε να τον βγάλει off λόγω birdcage. Αν πολέμαγανε στο 100% και οι 2 χώρις περιορισμούς ποιος θα νίκαγε? Εγώ είδα ότι στα 5 λεπτά δεν κουνιόταν ο DD, θα ήθελα να το δω

στις 11 ώρες που από ότι φαίνεται μπορεί να κρατήσει το gear 4th. 

Ακόμα περίμενω απάντηση για το aftermath. ΚΑΙ ΝΑΙ παίζει ρόλο το aftermath για να κατάλαβουμε τι γίνεται τώρα. Δεν μπορείτε να το απαντήσετε αυτό? Στο έγραψα και πριν, το να το σκάσουν ακόμα και τώρα είναι τέρμα εύκολο. 

Είχα πει ακριβως θα σκεφτόυν ενα mumbo jumbo με τους vismoke και θα το σκάσουν. Guess what,  the germa can fly too. Εγω το μετά συζητάω έχεις να πείς κάτι για αυτό πέρα απο το hype των yonkou κλπ?

Επισης σταμάτα όταν γράφεις σε εμένα να μου βάζεις λόγια που δεν είπα. 

Εγω εχω πει (ανετρεξε σε προηγούμενα ποστ μου) ότι θελω όλο το πληρωμα να ειναι μαζι και να ριξουν τους yonkou. Επισης, εχω πει οτι θα μου αρεσε και άλλοι supernovas να ριξουν yonkou και μετα να παλεψουν μεταξυ τους. Οχι 2vs1, man o man o. 

Εγω απλά προβληματίζομαι για το τώρα με βάση το μετά. Τα παραπονά σου στον Oda για αυτό. Που μέχρι στιγμή μας έχει δώσει μια άκυρη πλατφορμα και ένα άκυρο assassination plot. 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 30 Ιούνιος 2017 - 12:35

#15101 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 12:45

Ο Crocodile ήταν περίεργη περίπτωση, Kenobi, από τότε που ο Oda σκόπευε ακόμα το One Piece να κρατήσει πέντε-έξι χρόνια. Για αυτό έχασε τόσο γρήγορα στο timeline της σειράς, γιατί δεν ήξερε τότε ότι θα τραβήξει τόσο η σειρά.

Πολύ αργότερα ο Oda παραδέχτηκε ότι ήταν μεγάλο λάθος που έχασε ο Crocodile από τόσο νωρίς και ότι δεν είχε πολύ λογική η ήττα του. Ένας από τους λόγους που τον έβαζε να παίζει ξύλο "στα ίσια" με θηρία της σειράς στο Marineford ήταν ακριβώς για να δείξει που πραγματικά στέκεται και να διορθώσει το "λάθος" που είχε συμβεί με την ήττα του στην αρχή.

#15102 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 12:51

Aν όντως το έχει παραδεχτεί, no problem by me then.

Γενικά το προβλημά μου, δεν είναι αν θα πρεπει να πεσει η οχι η BM. Αλλα γιατί μας έφερε σε αυτό το σημείο o Οda.

#15103 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 12:56

Ναι, καταλαβαίνω. Η φάση είναι γράμματα κερδίζεις, κορώνα χάνω. Πιστεύω πάντως ότι υπάρχουν τόσες μεταβλητές στο arc αυτήν την στιγμή που μπορεί να γίνουν αρκετά χωρίς να θεωρηθούν τελειώς asspulls.

Εμμένω στην άποψή μου πάντως ότι θα έρθει έτσι η κατάσταση που ο Kaidou και η Big Mom θα συναντηθούν στο Wano πιθανόν και θα πέσει ξύλο. Έχει φανεί από την συνάντηση του Shanks με τον Whitebeard ότι οι yonko αφορμή ψάχνουν για να παίξουν ξύλο μεταξύ τους. Θα ήταν επίσης καλή ευκαιρία να τους δούμε και τους δύο all out επιτέλους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 30 Ιούνιος 2017 - 12:57

#15104 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 13:03

Συμφώνω στο δεύτερο σκέλος ότι θα ήταν ωραίο να γίνει, με την προυποθεση οτι δεν θα αποδυναμωθουν τόσο ώστε να πέσουν από τριτους. Nobody loves ks.

#15105 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2017 - 13:04

Kenobi, what Osama said... Ο Crocodile ηταν ενα σημαντικο λαθος του Oda και το εχει παραδεχτει. Περα απο αυτο ομως, ο Λουφι εχασε 2 φορες ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ απο τον Crocodile. Δεν εκανε οτι ζητας εσυ τωρα, να τον κερδισει χωρις haki ή χωρις να βρει την αδυναμια του. Σε αυτες τις περιπτωσεις ο Λουφι θα τον κερδιζε χωρις να το αξιζει, οτι ακριβως ζητας εσυ τωρα. Οταν βρηκε την αδυναμια του, ακομη και με το λαθος του Oda να τον βαλουν για αντιπαλο τοσο νωρις, υπηρχε απολυτη λογικη να τον κερδισουν με τα δεδομενα που ισχυαν τοτε. Ο Crocodile μας παρουσιαστηκε τοτε ως αδυναμος μυϊκα συγκριτικα με τον Λουφι.

1. Ειχε hyparei τους Shichibukai στο θεο και εχει hyparei τους Yonkou ακομη περισσοτερο. Οπως εχω ξαναπει, συγκρινεις πορτοκαλια με μηλα. Και τον Ενελ τον hypare στον θεο λεγοντας τον μαλιστα τον ιδιο θεο. Ο τροπος που εχασε ομως ηταν λογικοτατος...

2. Η ΒΜ ειναι πειρατης 70 χρονια.

3. Και εγω αν γυρισω πισω επειδη με νικησε ο Goku δεν σημαινει οτι θα ειμαι δυνατος.

4. Μαζι με Marines κυβερνηση και BUGGY τωρα κρατανε τις ισορροπιες.....

Τα υπολοιπα που λες για τον Κροκοδειλο δεν με συγκινουν. Τα παραπονα σου στον Oda οπως λες καθως εχει παραδεχθει οτι εκανε λαθος. Εσυ μου λες οτι ενω εκανε λαθος, πρεπει να συνεχισει να κανει λαθος μεχρι το τελος για να μην σου χαλασει το feng shui... Παει, τελειωσε η φαση με τον Κροκοδειλο, το βρηκες λαθος, το σχολιασες, το κατεκρινες. Τωρα εχουμε ΒΜ. Μην ζητας να γινει το ιδιο.

Αν εκανε την καλυτερη του επιθεση με DF o Luffy τοτε υπηρχε πιθανοτητα να το απεφευγε ο DF. Το ζητουμενο παντα ειναι να κουρασει τον αντιπαλο ο Λουφι για να τον τελειωσει με την δυνατοτερη επιθεση.

Για το aftermath σου εχω πει. Ειναι ενα ζητουμενο. Μικροτερης σημασιας ομως απο το ζητουμενο που υπαρχει τωρα. Να ξεφυγουν απο την ΒΜ χωρις να την κερδισουν με ηλιθιο τροπο. Ειπαμε παιδια, τρελιτσα μπορω να πουλησω και εγω αν το συνεχισετε. Απο εδω και περα θα γραφω οτι θεωρω παραλογο να μην κερδισει ολους τους αντιπαλους του στον κοσμο ο Λουφι με kings haki. Απο Μπαγκι μεχρι BB και Akainu. Θα βρω και ενα plot reason για να το στηριξω και βουαλα...

Αν εγω δεν σου εχω απαντησει για aftermath τι να πω και εγω που δεν μου εχεις απαντησει πως ενας τυπος που δεν εχει κερδισει ολομοναχος εναν shochibukai και τον 2ο-3ο στην σειρα στρατιωτη της ΒΜ, θα κερδισει την ιδια την ΒΜ. Ενω δεν υπερτερει ουτε σε δυναμη ουτε σε αριρθμους ουτε εχει καποιο πλεονεκτημα.

Συμφωνω με Osama και το ειχα πει σαν σεναριο. Η ΒΜ πανω στα νευρα της ακολουθει τον Λουφι ως τον Wano και δεν σκεφτεται ουτε assasination των συγγενων του ουτε τροπους εκδικησης. Θα θελει καθαρα να τον κερδισει σε μαχη και να τον λιωσει στα ιδια της τα χερια. Και εκει θα βρει τον Kaido...

Edit: Kenobi συμφωνεις με Osama? Το ειχα αναφερει ως σεναριο και απο οτι βλεπω απο την επιμονη σου το αρνηθηκες. Αλλιως θα συμφωνουσες μαζι μου. Σε λενε Ριζο μηπως; :P

Συμμαχια με τον Kaido οντως δεν παιζει. Περισσοτερο το βλεπω να πηγαινουν οι δικοι μας στους υπολοιπους SHs και να τους ακολουθησει η ΒΜ και να μπει στην επικρατεια του Kaido και να γινει μαχη μεταξυ δυο Yonko, κατι που δεν εχουμε δει μεχρι τωρα. Πιο πιθανο αυτο το σεναριο. Η Βμ με τοσο θυμο δεν βλεπω να δρα με λογικο τροπο, οπως να απειλησει τις οικογενειες των Shs αλλα να τους κυνηγα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 30 Ιούνιος 2017 - 13:10

image.jpg