Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#15046 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 15:04

Τοσο OP που θα παει να παλεψει για να τον ξαναπιασουν....

Δεν ειναι ID εδώ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 15 Ιούνιος 2017 - 15:04

#15047 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 15:08

Ενταξει ρε παιδια οκ όλα μπορουν να γίνουν λοιπόν. Αλλα, όσοι πιστευουν ότι ο Λουφυ και η παρεα του μπορει να νικησει τη ΒΜ με τις δεδομενες συνθηκες θα ηθελα πολυ να ακουσω που στηρίζουν αυτό το συμπερασμα. Οχι επιχειρηματα του στυλ ετσι πρεπει να γίνει, αλλα με βαση αυτα που δείχνει.  Μπορει και όντως να χετε δικιο τελικα. Απλα εμεις, όσοι πιστευουμε ότι η ΒΜ δεν πεφτει απο συμμαχία Λουφυ το βασίζουμε στα πανελ των τελευταιων τσαπτερ. Δηλαδη είναι επιχειρημα και screenshot.

Τωρα οκ όλα τα δεδομενα μπορεί να αλλαξουν, αλλα τα μεχρι τωρα δεδομενα βροντοφωναζουν ότι η ΒΜ εχει το πανω χερι κατα πολυ.   Βαζουμε στοιχηματα καμμια μπυρίτσα; :drinks:  (εγω χρωσταω ήδη μια μπυρα σε καποιον απο δω απο προηγουμενο debate δε θυμαμαι σε ποιον )

#15048 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 15:18

Ενταξει ρε παιδια οκ όλα μπορουν να γίνουν λοιπόν. Αλλα, όσοι πιστευουν ότι ο Λουφυ και η παρεα του μπορει να νικησει τη ΒΜ με τις δεδομενες συνθηκες θα ηθελα πολυ να ακουσω που στηρίζουν αυτό το συμπερασμα. Οχι επιχειρηματα του στυλ ετσι πρεπει να γίνει, αλλα με βαση αυτα που δείχνει.  Μπορει και όντως να χετε δικιο τελικα. Απλα εμεις, όσοι πιστευουμε ότι η ΒΜ δεν πεφτει απο συμμαχία Λουφυ το βασίζουμε στα πανελ των τελευταιων τσαπτερ. Δηλαδη είναι επιχειρημα και screenshot.

Ποιο είναι το επίχειρημα και screenshot? Θέλω σοβαρό επιχειρημα που να λέει πως να σωθούν*. Αλλιώς ναι ΌΛΑ μπορούν να γίνουν. Τη μια πλευρά την έχετε βγάλει άχρηστη ενώ στην άλλη μόνο ένα άτομο αξίζει. 

Θέλεις και σοβαρό επιχείρημα? Για να δούμε να κάνουν connect 2-3 χτυπήματα king kong στη BM τι έχει να γίνει. O Brooke μια φορά τραυμάτισε τον Zeus. Ποιος ο Brooke. O Luffy σε gear 4th είναι ο πιο δυνατός σε μπουνιά και ποιος γρήγορος εκεί πέρα.  Βάλε και το power-up θα γίνει στα επόμενα 15 chapter. Ταμαμ. 

*Οταν λέω να σωθούν εννοώ χωρίς επιπτώσεις σε τρίτους

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 15 Ιούνιος 2017 - 15:18

#15049 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 15:25

Κατσε ρε Kenobi. Πιο πανω νομιζω οτι παραδεχεσαι οτι ο Λουφι δεν μπορει να την κερδισει μονος του. Τωρα λες ταμαμ δυο τρια μπουκετα απο king kong λες και μπορει να τα κανει guttling gun. Δεν ειναι λαθος ο Oda που εχει χτισει μια απελπιστικη κατασταση, εσεις ειστε λαθος που ξυπνησατε μια μερα και θεωρειτε ξαφνικα τους Yonkou τοσο fodders ωστε να πεσουν απο πιο αδυναμους και λιγοτερους χαρακτηρες. Yπαρχει μια κατασταση πολυ πιο μειονεκτικη για την συμμαχια, το αναγνωριζετε αυτο, αλλα πραλληλα θεωρειτε ΑΠΟΛΥΤΑ λογικο να την κερδισουν. Μονο εγω το χανω καπου;

Εγω σας το λεω. Αυριο μπορει να ξυπνησω και να υποστηριζω οτι ειναι λογικο να πεσει με kings haki η ΒΜ. Μπορει και να ειναι κολλητικο αυτο που εχετε... :P

Η απελπιστικη κατασταση που εχει στηθει δεν ειναι αρκετη για να σε πεισει οτι ο Λουφι δεν εχει ελπιδα με την υπαρχουσα συμμαχια να την κερδισει σε μαχη;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 15 Ιούνιος 2017 - 15:29

image.jpg

#15050 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 15:35

^

Αυτό ακριβως

Ρε συ Κενομπι εγω νομίζα ότι δεν είσαι σε αυτους που πιστευουν ότι μπορει να νικησει ο Λουφυ τη ΒΜ, όπως ακριβως ειπες λιγο πιο πριν. 

Απλα με αυτη τη λογικη και γω θα σου πω, ναι για να δουμε να κανουν κοννεκτ 2-3 κινγκ κονγκ στη ΒΜ, και ναι απλα να της κουνηθει λίγο η κοιλιτσα. Οκ, δλαδη απλα εσυ υποθετεις ότι μπορει ο λουφυ να τη νικησει με  2-3 κινγκ κονγκ εγω πιστευω πως οχι, μπορει να εχεις δικιο εσυ, μπορεί να εχω δικιο εγω. Αλλα είναι υποθεσεις ρε παιδια... Με βαση αυτα που βλεπουμε ο Λουφυ δεν την εχει τη ΒΜ.. απλα

Βρες μου ενα, μονο ενα σημειο στα τελευταια τσαπτερ που να υπαίνισεται εστω, ότι ο Λουφυ εχει τη ΒΜ.  Αντιθετως τα τσαπτερ αυτα το μονο που κανουν είναι να δειχνουν τι τερας δυναμης είναι η ΒΜ και ποσο σε απελπιστική κατασταση βρίσκεται ο  Λουφυ και η συμμαχια., και μπορω να σου βρω όλα τα σημεια και να τα κανω screenshot αλλα καλυτερα να ξανακοιταξεις τα τελευταια τσαπτερ γιατί απλα θα πρεπει γίνουν screenshot ολοκληρα τσαπτερ

#15051 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 15:35

Sorry για το διπλο post, αλλα για να καταλαβετε τι σας λεμε με τον 8tails. Αναγνωριζετε οτι ειναι σε πολυ πιο μειονεκτικη θεση η συμμαχια σε συγκριση με την ΒΜ, αλλα θεωρειτε απολυτο λογικο να την κερδισει. Απο την αλλη αν σας ρωτησω πως θα μπορουσε τωρα ο Λουφι να κερδισει τον Kaido, θα μου πειτε οτι θελει ολους τους supenovas, την αρμαδα του, τους SHs και αν (ειμαι σιγουρος). Γιατι εχετε μειωσει τοσο πολυ την ΒΜ στο μυαλο σας; Ο Oda φταιει που εχετε βαλει την ΒΜ τοσο χαμηλα σαν power level?

image.jpg

#15052 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 15:37

Κατσε ρε Kenobi. Πιο πανω νομιζω οτι παραδεχεσαι οτι ο Λουφι δεν μπορει να την κερδισει μονος του. Τωρα λες ταμαμ δυο τρια μπουκετα απο king kong λες και μπορει να τα κανει guttling gun. Δεν ειναι λαθος ο Oda που εχει χτισει μια απελπιστικη κατασταση, εσεις ειστε λαθος που ξυπνησατε μια μερα και θεωρειτε ξαφνικα τους Yonkou τοσο fodders ωστε να πεσουν απο πιο αδυναμους και λιγοτερους χαρακτηρες. Yπαρχει μια κατασταση πολυ πιο μειονεκτικη για την συμμαχια, το αναγνωριζετε αυτο, αλλα πραλληλα θεωρειτε ΑΠΟΛΥΤΑ λογικο να την κερδισουν. Μονο εγω το χανω καπου;

Εγω σας το λεω. Αυριο μπορει να ξυπνησω και να υποστηριζω οτι ειναι λογικο να πεσει με kings haki η ΒΜ. Μπορει και να ειναι κολλητικο αυτο που εχετε... :P

Η απελπιστικη κατασταση που εχει στηθει δεν ειναι αρκετη για να σε πεισει οτι ο Λουφι δεν εχει ελπιδα με την υπαρχουσα συμμαχια να την κερδισει σε μαχη;

Προφανως και εκανα πλακα με το King Kong.

Καλα ο Oda είναι ΤΕΡΜΑ ΛΑΘΟΣ. ΤΕΡΜΑ ΟΜΩΣ. Μπορούσαν αντι για όλο αυτό το σκηνικό να προειδοποιήσουν τους Vismokes και να το σκασουν πριν το γάμο. 5 ώρες είχαν. Sanji is back, poneglyph is acquired, let us take Vismokes and go. ΟΟΟΟΟΟχι θα πάμε να φάμε τη BM για μια αντιδρασή της σε μία φώτο και με ένα πρόχειρο σχέδιο. Απλα ο oda έκανε κακο γράψιμο εδω και για αυτό βγήκαν κάποιοι και λένε ότι πρέπει να πέσει. Και στο  mangahelpers αρκετοί το αναφέρουν.

Όσο για τη συμμαχία, πάμε πάλι δυνατά και καθαρά.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ARC ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ. Άρα δεν μου λέει κάτι αυτή η αναφορά. 

Στη Dressrosa. Σε ένα chapter o Luffy είναι παγιδευμένος στο κολοσσαιο, ο Fujitora με το Dofla, o Law στα χέρια του Dofla και η Thousand Sunny δέχεται επίθεση από τους BM pirates. Μετά από 2 chapters, τσουπ, ο Sabo από το πουθενά. Μαγική πένα του Oda....

Σας βρήκα έναν που μπορεί να σκάσει και να φάει λάχανο τη Big Mom. Ο Scopper Scaban. Τον πιάσανε οτάν κοιμόταν και βρίσκεται στο βιβλίο. xD

EDIT: Επειδή το λέτε και το ξαναλέτε, το king kong θα ήταν τόσο asspull όσο asspull ήταν και ο τρόπους που η bm διέλυσε τους πυραύλους.

EDIT 2: Θέλω να γράψουν και άλλα ατομα την αποψη τους όχι μονο οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 15 Ιούνιος 2017 - 15:43

#15053 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 15:45

Bingo, bingo, bingo!!!!!!

Bingo-Sign-89298.gif

Στη Dressrosa. Σε ένα chapter o Luffy είναι παγιδευμένος στο κολοσσαιο, ο Fujitora με το Dofla, o Law στα χέρια του Dofla και η Thousand Sunny δέχεται επίθεση από τους BM pirates. Μετά από 2 chapters, τσουπ, ο Sabo από το πουθενά. Μαγική πένα του Oda....

Απαντησες μονος σου σε αυτο που λεω εδω και κατι σελιδες... Ο Λουφι παντα κερδιζε ενω υπηρχε το λογικο υποβαθρο για να κερδισει. Οσους αντιπαλους νικησε μπορουσε να τους κερδισει σε 1v1 γιατι πανω κατω (ειτε δηλαδη θα ειναι λιγο πιο αδυναμος ειτε λιγο πιο δυνατος) ηταν στο επιπεδο του. Στις καταστασεις που αναφερεις οτι ηταν απελπιστικα κατα του, δεχτηκε βοηθεια! Και λεγοντας βοηθεια εννοω αρκετη ωστε να ισορροπησει λιγο την κατασταση. Στην συγκεκριμενη περιπτωση εχω βαρεθει να λεω οτι ο Luffy δεν εχει ΠΟΥΘΕΝΑ καποιο πλεονεκτημα εναντι της ΒΜ. ΠΟΥ-ΘΕ-F*CKING-NA! Οποτε ειτε θα ερθει βοηθεια, ειτε θα πρεπει να ισορροπησει με λογικη αυτην την κατασταση. Ετσι οπως ειναι τωρα να παρουν φορα ομαδικως να αερισουν δια της πορδης τα βυζια της ΒΜ...

Edit: Η καταστροφη των πυραυλων ηταν τοσο asspull οσο ηταν το οτι παρεμεινε ζωντανος ο WB με δυο τρυπες στο σωμα του, οτι ο WB ηταν τοσο εξωφρενικα μυϊκα δυνατος και αλλα τοσα. Με αυτο το εντυπωσιακο feat ο Oda εδειξε και στους πιο δυσπιστους οτι η ΒΜ ειναι τερας επιπεδου WB και των υπολοιπων Yonkou. Παλι καλα δηλαδη γιατι καποιοι την ειχαν παει σε επιπεδο μετριου shichibukai...

edit: Εμεις και εμεις ειμαστε kenobi :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 15 Ιούνιος 2017 - 15:53

image.jpg

#15054 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 15:51

Απίστευτα κατά του, ειδικά εκεί που ούτε ο Sabo ούτε ο Fujitora βοήθησαν. Απίστευτη πένα, μπράβο Oda, τα ξέρεις όλα.

Πάρτε και κάποια ss απο την απελπισία της συμμαχίας.

http://img.readms.net/cdn/manga/51/4345/03.png

http://img.readms.net/cdn/manga/51/4345/08-091.png

http://img.readms.net/cdn/manga/51/4345/12.png

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 15 Ιούνιος 2017 - 16:00

#15055 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 15:53

Υπαρχει προβλημα με τις εικονες. Επισης διαβασε το edit στο προηγουμενο σχολιο...

Οσον αφορα το γεγονος οτι δεν βοηθησε ο Fuji, νομιζω το εξηγησε στο τελος του arc...

image.jpg

#15056 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 16:01

Εμενα μια χαρά μου τις βγαζει. Τέσπα θα τις κάνω links.

Όσο για το WB. Δεν έχει καμία σχέση. Ηταν καθαρα θέμα will και φυσικής κατάστασης. Είχαμε δει και άλλους να ξεπερνουν τους εαυτούς τους και να βγάζουν τρελά δείγματα αντοχής Βλεπε Zoro, Usopp κλπ. Να το κάνει ένας Yonkou πόσο μάλλον αυτός που ήταν on par με τον PK ήταν αναμενόμενο. Πότε είδαμε μια τσιρίδα μωρού να είναι όμως τόσο δυνατή?

Επίσης δεν απαντάτε. Είχε λόγο ο Oda αν είναι τόσο δυνατή η Big Mom να στήσει όλο αυτό το σκηνικό με τη δολοφονία? Εγώ σας είπα τι μπορούσαν να κάνουν.

#15057 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 16:08

Ενα ενα. Μας παρεθεσες 3 εικονες απο το τελευταιο chapter και σου εχω ολοκληρα chapters που οι χαρακτηρες ειναι ετοιμοι να λυποθυμησουν απο τον φοβο τους και την απελπισια τους. Το comic relief ειναι χαρακτηριστικο του One Piece. Και στον πολεμο ειχαμε αστειες στιγμες.

Μια χαρα ιδια περιπτωση ειναι. Θα μπορουσε αλλος χαρακτηρας περα απο Yonkou και ειδικα τον WB να ζησει με τετοιο damage? Και οχι μονο να ζησει αλλα να μπορει να πλακωνει admirals; Μπορουσε καποιος να ζησει απο ελευθερη πτωση 10 χιλιαδες μετρων; Η απαντηση ειναι οχι. Εεε με τον ιδιο τροπο η ΒΜ ειναι τοσο τερας που μπορει να βγαλει τετοιες τσιριδες. Παραδειγματα τετοια υπαρχουν πολλα. Με τον τροπο του ο Oda εχει δειξει ποσο τουμπανη ειναι η ΒΜ, οπως εδειξε και για τους αλλους Yonkou. Επειδη δεν την συμπαθεις σαν χαρακτηρα δεν σημαινει οτι δεν παραμενει σε yonkou level.

Υπηρχε λογικη αν και ηταν λιγο πολυ επιθεση αυτοκτονιας. Αν επαιρναν τον Sanji και την εκαναν, τοτε οπως λες θα δολοφονουσαν τους δικους τους. Τωρα ο Λουφι εμπιστευτηκε τον Καπονε και το σχεδιο που ετοιμαζε εναν χρονο και ειπε να τα βαλει μαζι της. Οταν απετυχε το σχεδιο καταλαβε οτι η ΒΜ ειναι out of his league και η λογικη λεει να σωσουν πρωτα τα τομαρια τους και μετα σκεφτουν για τους υπολοιπους...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 15 Ιούνιος 2017 - 16:18

image.jpg

#15058 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 16:25

Ενα ενα. Μας παρεθεσες 3 εικονες απο το τελευταιο chapter και σου εχω ολοκληρα chapters που οι χαρακτηρες ειναι ετοιμοι να λυποθυμησουν απο τον φοβο τους και την απελπισια τους. Το comic relief ειναι χαρακτηριστικο του One Piece. Και στον πολεμο ειχαμε αστειες στιγμες.

Μια χαρα ιδια περιπτωση ειναι. Θα μπορουσε αλλος χαρακτηρας περα απο Yonkou και ειδικα τον WB να ζησει με τετοιο damage? Και οχι μονο να ζησει αλλα να μπορει να πλακωνει admirals; Μπορουσε καποιος να ζησει απο ελευθερη πτωση 10 χιλιαδες μετρων; Η απαντηση ειναι οχι. Εεε με τον ιδιο τροπο η ΒΜ ειναι τοσο τερας που μπορει να βγαλει τετοιες τσιριδες. Παραδειγματα τετοια υπαρχουν πολλα. Με τον τροπο του ο Oda εχει δειξει ποσο τουμπανη ειναι η ΒΜ, οπως εδειξε και για τους αλλους Yonkou. Επειδη δεν την συμπαθεις σαν χαρακτηρα δεν σημαινει οτι δεν παραμενει σε yonkou level.

Υπηρχε λογικη αν και ηταν λιγο πολυ επιθεση αυτοκτονιας. Αν επαιρναν τον Sanji και την εκαναν, τοτε οπως λες θα δολοφονουσαν τους δικους τους. Τωρα ο Λουφι εμπιστευτηκε τον Καπονε και το σχεδιο που ετοιμαζε εναν χρονο και ειπε να τα βαλει μαζι της. Οταν απετυχε το σχεδιο καταλαβε οτι η ΒΜ ειναι out of his league και η λογικη λεει να σωσουν πρωτα τα τομαρια τους και μετα σκεφτουν για τους υπολοιπους...

1. Ναι το comic relief στο πόλεμο ήταν ο Buggy. 

2. Ο WB της έφαγε και απλά συνέχισε. Και ο ίδιος είπε μετά ότι ακόμα και τα τεράτα έχουν μια καρδιά. O Kaidou μπορεί να έχει φρούτο δεν ξέρεις. Γενικά κάτι παίζει μαζί του. Η συγκεκριμένη είναι απλα ό,τι ναναι since she was 5.

3. Λογικη...επίθεση αυτοκτόνιας. Όχι αν την έκαναν τότε θα δολοφονούσαν μόνο τους Vismoke, Reiko said that. Επίσης ο γάμος είχε ακόμα κάτι ώρες. Μάντεψε μπορούσαν αν το σκάσουν όλοι και οι Vismoke να διαχειριστούν τη BM. Ταλαιπωρία για την ταλαιωπρία ώρες ώρες.

#15059 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 16:34

1. Θελω να σου πω οτι ακομη και σε πιο δυσκολες καταστασεις υπηρχε το comic relief. Δεν ειναι επιχειρημα οι 3 εικονες που μας εδειξες ενω στα προηγουμενα chapters ειχαν χλωμιασει ολοι. Απο την στιγμη που υπαρχει παντα αυτο το κωμικο στοιχειο, γιατι να λειπει απο αυτην την κατασταση;

2. Ειμαι σιγουρος οτι θα μαθουμε για την δυναμη της. Σκεψου οτι η περιπτωση της θυμιζει τα πειραματα στα παιδια που εκανε ο Σιζαρ... Βεβαια αυτα ηταν αποτυχημενα πειραματα, μπορει αυτη να ειναι το πιο πετυχημενο.

3. Θα δολοφονουσαν και τον Ζεφ και ισως τους συγγενεις των υπολοιπων στην συμμαχια. Επισης νομιζα οτι εγινε αντιληπτο οτι ο Σαντζι τελικα νοιαζεται για τους δικους του... Ακομη και αν συμφωνησουμε οτι ηταν χαζη η επιλογη να δολοφονησουν την ΒΜ, δεν θα συμφωνησουμε οτι το επακολουθο αυτης της επιλογης ηταν χαζο και χωρις λογικη. Εχει απολυτη λογικη να ειναι απελπισμενοι μετα απο την επιλογη που εκαναν. Και why not? Ισως με αυτην την κατασταση που δημιουργησε ο Oda να ηθελε να δειξει ποσο τουμπανα ειναι οι Yonkou που δεν εχουμε γνωρισει και ποσο απεχει ο Λουφι απο αυτους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 15 Ιούνιος 2017 - 16:34

image.jpg

#15060 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2017 - 16:52

1. Η σκηνη των Vismoke ειναι comic relief? Στον πόλεμο ο μόνος που έκανε comic relief ηταν ο comic relief χαρακτήρας. Στα πολύ σοβαρά και απελπιστικά δεν έχει δείξει comic relief (βλέπε διάλυση SH). 

2. Βάζω ότι δυνάμεις θέλω σε έναν χαρακτήρα και μετά επινοώ δικαιολογιες = bad writing.

3. Αν έφευγαν χωρίς τους Vismoke δε θα δολοφονούσαν το Zeref. Αν πάλι θέλανε να σώσουν τους Vismoke είχαν 5 ώρες να ετοιμάσουν το έδαφος μαζί με τη Reiju. To να μιλάς για ένα επακόλουθο ενώ εξαρχής δεν υπήρχε λόγος 

να φτάσουν εκεί δεν έχει νοημα. Ναι έπρεπε να δούμε το δολοφονία της Big Mom για να καταλάβουμε ότι Yonkou ειναι δυνατοί. Δεν μας έφτανε ένας πόλεμος.