Ενας λογικος ανθρωπος δεν θα πηγαινε καν να τους κυνηγησει, αλλα θα περιμενε να ερθουν αυτοι στον ιδιο υπο την απειλη οτι θα κανει κακο στους δικους τους. Η ΒΜ ομως οπως εχει ειπωθει δεν ειναι και τερας ευφυιας. Θα τους κυνηγησει και θα ζητησει ολες της τις δυναμεις. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο, απλα θεωρω οτι το να την ριξουν με τετοιες συνθηκες ειναι πιο απιθανο.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
#15016
Posted 14 June 2017 - 16:24
#15017
Posted 14 June 2017 - 16:27
Ούτε καν και τα 2 θα έκανε από θυμό και μόνο. Το θα στείλω να σφάξουν τους δικούς τους είναι 100%. Εδώ σκότωσε τον πατέρα του άλλου και του έστειλε το κεφάλι επειδή δεν πήγε σε ένα tea party και θα αφήσει του Luffy?
Απλά όπως έχουν έρθει τα πράγματα δύσκολο να μη βγει εκτός η BM τώρα Ή να την απασχολήσει κάποιος.
#15018
Posted 14 June 2017 - 21:51
@GokussjGod βαζε σποιλερ
@Scarlet D.
Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι αν ζήσει ή γενικά την αφήσουν να κάνει ότι θέλει, βρίσκονται πολλά άτομα εκτεθειμένα. Sanji's family, Fuchsia village κλπ. Δε ξερώ πολύ απελπίσα βγάζουν τα τελευταία chapters άρα κάτι θα γίνει όπως οταν εμφανίστηκε ο Jimbe.
Συμμαχία με το Kaido δε θα κανει ΠΟΤΕ η big mom. Εδω δεν εκανε ο Shanks για να σωσει τον Ace. Επίσης τα πράγματα φαίνονται πολύ απελπιστικά άρα κάτι θα γίνει (και λεει σκοτωνεται ο Luffy και τελος το One Piece lol).
μα ο shanks εκανε συμμαχια για να καθυστερηση τον kaido για τον whitebeard δεν καταλαβαινω σε πιο πραγμα αναφερεσαι που λες οτι δεν εκανε συμμαχια, επισης δεν ξερω κανενα fuchsia village και πιστευω οτι οι vinsmoke ειναι αρκετα δυνατη να ξεφυγουν σπο την οργη ενος emperor που μαλιστα θα ειναι επικεντρωμενος στους strawhats
#15019
Posted 15 June 2017 - 00:25
ρε συμμαχία είναι να πας να πολεμήσεις και δεν πήγε ούτε έστειλε βοήθεια στον Ace. Σε φάση oκ θα μπορούσε περισσότερο πιστεύω.
To fushhia village είναι εκεί που μεγάλωσε ο luffy. Πέρα των vinsmoke ποιος άλλο μπορει να υπερασπιστεί τον εαυτό του? το χωριό της nami, zeref, fishman island?
#15020
Posted 15 June 2017 - 02:52
Kenobi θεωρω την επιμονη σου στο οτι ειναι πιο δυσκολο να ξεφυγει η συμμαχια απο το να κερδισει αυτος ο Luffy την ΒΜ αδικαιολογητη. Οπως ειπες και μονος σου, λυσεις υπαρχουν πχ να την απασχολησει καποιος-θυσιαστει. Το να κερδισει η τωρινη συμμαχια την ΒΜ ουτε οι πρωταγωνιστες δεν το πιστευουν. Το ενα σεναριο ειναι κατι που πρεπει να συμβει αμεσα, δηλαδη να σωσουν τις ζωες τους σε μια κατασταση που ειναι απελπιστικα κατα τους (ξαναλεω, με τα τωρινα δεδομενα) και το αλλο σεναριο ειναι κατι μελλοντικο, δηλαδη τι θα γινει στους συγγενεις της συμμαχιας, που μπορει να αλλαξει στο μελλον με 1002 τροπους (παρεμβαση καποιων πολυ δυνατων χαρακτηρων, βοηθεια απο την αρμαδα του Luffy, θυσια καποιου κ.α.). Ας λυσεις το αμεσο και απολυτο μυστηριο, δηλαδη πως θα νικησουν την ΒΜ και μετα παμε στο πως θα σωθουν οι δικοι τους ανθρωποι αν στειλει η ΒΜ τσιρακια της να τους σκοτωσουν.
Edited by Kaidou, 15 June 2017 - 03:58.
#15021
Posted 15 June 2017 - 09:16
Που έγραψα εγώ στα τελευταία ποστ ότι ο Luffy πρέπει να κερδίσει τη Big Mom? Γράφω ότι αν δεν πέσει η Big Mom κάπως ή αν δεν την απασχολήσει κάποιος δεν βλέπω να προχωράει η πλοκή. To όλο θέμα της δολοφονίας της ΒΜ είναι μαλακίες του Oda που μόνος του το έφερε σε αυτό το σημείο. Θα μπορούσε άνετα να μην πάνε καν σε σχέδιο δολοφονίας της Big Mom και να την κάνουν από το νησί. Και με τους Vismoke και να αποφευχθεί ο θυμός της.
Λύσεις ΔΕΝ υπάρχουν με την υπάρχουσα κατάσταση. Αφενός ο Luffy δεν θα ζητήσει τη βοήθεια κάποιου άλλου πληρώματος για να προστατέψει κάποιον. Αφετέρου και να το έκανε δεν βγαίνουν τα κουκιά.
Το να σωθούν είναι τέρμα γελοίο.
Κάνει ένα scientific mambo jumbo o Judge καλεί το στρατό και κερδίζουν 1 λεπτό για να το σκάσουν. Μετά με λίγο shonen plot φτάνουν στην sunny και το σκάνε. Και μη μου πείτε για το bm crew γιατί
θεωρητικά και η germa μια χαρά στρατός είναι. Τουλάχιστον για να το σκάσουν. Easy.
Άλλη λύση, κάνει κάποιο κόλπο με King's Haki ο Luffy που δεν έχουμε μάθει ακόμα, και οι Vismoke, μαζί με το Capone τους αιφνιδιάζουν κερδίζουν 1-2λεπτά, πηδάνε, βρίσκονται μακριά και τρέχουν στο πλοίο.
Το θέμα είναι το META.
Το μισό πλήρωμα είναι στη Wano (θεωρητικά). Έχουν ανοίξει μέτωπο με το Kaidou. Θα σκοτώνει η άλλη τους αγαπητικούς και αυτή θα πολεμάνε το Kaidou?
Λύσεις δώστε μου εγώ πως μπορεί να το σκάσουνε.
Να στείλει κάποιον δυνατό επαναλαμβάνω δεν γίνεται. Όλοι είναι στο NW και οι assassins είναι ήδη East Blue.
Edited by Kenobi-sensei, 15 June 2017 - 09:16.
#15022
Posted 15 June 2017 - 09:56
#15023
Posted 15 June 2017 - 10:10
βγηκε
http://readms.net/r/one_piece/869/4345/4
H αγωνία και ο φόβος ζωγραφισμένος στα μάτια του Luffy και των vismoke.
H εμφάνιση των vismoke α λα sailor moon τα έσπασε xD
Edited by Kenobi-sensei, 15 June 2017 - 10:16.
#15024
Posted 15 June 2017 - 10:31
#15025
Posted 15 June 2017 - 11:25
Κανένας τρόπος πλέον να φύγουν, περιμένουμε τους νέους συμμάχους να μπούμε στο fight.
Πλέον η πεθαίνουν ή πέφτει η BM οπότε...
#15026
Posted 15 June 2017 - 11:27
οποτε πηγαινω να διαπομπεύσω τον kaidou πρωτο απ ολα και οποιον αλλον ειχε το θρασος να ειναι τοσο σιγουρος οτι δεν θα μπορουσε να πεσει :3 ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΞΕΦΤΥΛΑ ΡΕ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ;;;; ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ!!!Κανένας τρόπος πλέον να φύγουν, περιμένουμε τους νέους συμμάχους να μπούμε στο fight.
Πλέον η πεθαίνουν ή πέφτει η BM οπότε...
#15027
Posted 15 June 2017 - 11:29
Κανε συνδιασμενη γροθια φιλιας Luffy αλα Νατσου. Δεν ενδιαφερονται οι αναγνωστες σου ιδιαιτερα Oda οποτε μην προσπαθεις για κατι λογικο συμφωνα με τους κανονες που εθεσες. Εγω θα προτεινα μαλιστα να πεσει με King Haki η ΒΜ και οι πειρατες της.
Απλα τα πραγματα και θα τελειωσει σε 2 τσαπτερ για να μην βαριομαστε...
Edited by Kaidou, 15 June 2017 - 11:29.
#15028
Posted 15 June 2017 - 11:30
Σαντζι θεε δειξε τους τον δρομο! Μεταβατικο κεφαλαιο αλλα οι 66 τα σπασαν!
Edited by Zem@c, 15 June 2017 - 11:32.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
#15029
Posted 15 June 2017 - 11:33
χααααα τωρα δεν σας συμφερει εεε;;; κρυφτείτε μέσα στην φωλιά σας μπροστά στο φως της αληθειας!!! Περα απο την πλακα kaido δεν το ακουσες; ο Oda λεει οτι θα το ζωρισει λιγο φετος, σε φαση οτι τον επομενο χρονο εχει ηδη τελειωσει το arc με τον kaido... τωρα το ποτε... δεν θυμαμαι να σου πω ποτε βγηκε η ειδησηΚανε συνδιασμενη γροθια φιλιας Luffy αλα Νατσου. Δεν ενδιαφερονται οι αναγνωστες σου ιδιαιτερα Oda οποτε μην προσπαθεις για κατι λογικο συμφωνα με τους κανονες που εθεσες. Εγω θα προτεινα μαλιστα να πεσει με King Haki η ΒΜ και οι πειρατες της.
Απλα τα πραγματα και θα τελειωσει σε 2 τσαπτερ για να μην βαριομαστε...
#15030
Posted 15 June 2017 - 11:40
Με βάση τους κανόνες που έθεσε ο Oda βγάζουμε το συμπέρασμα ότι θα πέσει η BM.