Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1021 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 18 March 2009 - 03:24

Nομιζω για ακομη μια φωρα και παλι με τον Ζορο...χαλασαν μια ωραια φαση που περιμενα να δω...μου αρεσε καλυτερα στο μανγκα :S

Posted Image

#1022 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 March 2009 - 08:00

Eνταξει το 393 απλα 8εικο γελιο.Υποκλινομαι για μια ακομη φορα μπροστα στη δημιουργικοτητα του οντα που βαζει τον luffy να ψαχνει με τοση πολυ 8ερμη τον coating guy.
Οτι να πει κανεις ειναι πραγματικα λιγο.Ο αγαπημενος μου char brook δινει ρεσιταλ και ο καημενος κινδυνευσε να πα8ει τοσα καρδιακα(αν και δεν εχει καρδια!!!!!!!!!!!Yohohohohoho)
o chopper kawaii οπως συνη8ως και ο luffy μαζι με τους 8αλασσιους φιλους του γενικα στον κοσμο τους:congrats:.
Αναφορικα με τη σκηνη του marimo 8α διαφωνησω με τον papou.Νομιζω οτι βγηκε φτυστα απο το μανγκα και αποδο8ηκε τελεια.Οριστε και οι σελιδες για να κρινετε μονοι σας
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

ΥΓ Next episode spoiler
Spoiler:

Posted Image

#1023 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 18 March 2009 - 08:12

@papous,γιατι σου αρεσε το manga περισοτερο;νομιζω πως η φαση ειναι ακριβως η ιδια.επισης στο anime εχει ριξει 2 σφαιρες ενω στο manga 1,ετσι δεν ειναι:hmmm:

#1024 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 March 2009 - 08:24

στο anime εχει ριξει 2 σφαιρες ενω στο manga 1,ετσι δεν ειναι:hmmm:

Στο ανιμε ριχνει 2 σφαιρες ενω στο ανιμε μονο 1-ειναι η μονη διαφορα που εντοπισα εγω τουλαχιστον.Περα απο κει νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο το διαφορετικο

Posted Image

#1025 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 18 March 2009 - 12:10

Αυτα τα fillers στην arabasta δεν παλευονται.Εχω κολλησει εκει.. Λεω να μην τα δω τωρα, να δω ολο το anime και... μετα αμα μου'ρθει θα τα δω!:dazed:

#1026 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 18 March 2009 - 12:29

καλα το σκηνικο με τον zoro πολυ καφρικο.
δε γελασα τοσο με το οτι ολοι ηταν σκυμμενοι και αυτος προχωρουσε αλλα με το οτι τον ρωτησε αν χρειαζεται κατευθυνσεις?
ποιος?
ο zoro:hahaha:.

#1027 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 March 2009 - 13:14

Στο ανιμε ριχνει 2 σφαιρες ενω στο ανιμε μονο 1-ειναι η μονη διαφορα που εντοπισα εγω τουλαχιστον.Περα απο κει νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο το διαφορετικο

Επίσης στο ανιμέ μας έδειξε την σκηνή όπου κάνει τις σφαίρες dodge σε matrix style,που δεν την είχε στο manga και φυσικά είχαμε και το χαμογελάκι του Zoro πριν κόψει τον ευγενή,μιας και στο manga ήταν σοβαρός.

All in all υπήρχαν μερικές μικροδιαφορές αλλά νομίζω οι σκηνές ήταν ισάξια καλές και στο χαρτί και στην οθόνη.:gotit:

#1028 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 18 March 2009 - 17:18

Ο Zoro είναι θεός!!! :hahaha::hahaha::hahaha:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#1029 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 March 2009 - 17:26

Ο Zoro είναι θεός!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Eυχαριστώ,αλλά μπορείς να με λατρεύεις και σιωπιλά.:tensai:

(σοζ για το σπαμ αλλά δεν κρατήθηκα XD)

Και για να είμαι ον τόπικ,μα καλά πόσο βλάκες πρέπει να είναι οι δικοί μας:υποτίθετε ξέρουν ότι η Camie δεν πρέπει να μένει αφύλαχτη(τουλάχιστον ο Hacchi kαι ο Pappagg το ξεραν,αλλά και οι άλλοι ήξεραν ότι θέλει προσοχή για τους απαγωγείς)και την άφησαν,έστω και λίγο,μόνη;:uhh:

Άντε να δούμε οι Flying Fish Riders πως θα σώσουν την κατάσταση τώρα...και ο Βeautiful,εεε ο Duval δηλαδή.:P

#1030 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 March 2009 - 22:53

Επίσης στο ανιμέ μας έδειξε την σκηνή όπου κάνει τις σφαίρες dodge σε matrix style,που δεν την είχε στο manga και φυσικά είχαμε και το χαμογελάκι του Zoro πριν κόψει τον ευγενή,μιας και στο manga ήταν σοβαρός.

All in all υπήρχαν μερικές μικροδιαφορές αλλά νομίζω οι σκηνές ήταν ισάξια καλές και στο χαρτί και στην οθόνη.:gotit:

Bασικα αυτο που ειδαμε με το ματριχ ειναι νομιζω αυτο που ειδε ο αππου που ελεγα κατι για το killer ενστικτο που βγηκε απο το ζορο.Απο κει και περα γενικα νομιζω οτι ναι μια χαρα ηταν η ολη φαση

Posted Image

#1031 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 19 March 2009 - 02:24

και φυσικά είχαμε και το χαμογελάκι του Zoro πριν κόψει τον ευγενή:gotit:

εντελος κακοσχεδιασμενο αυτο το χαμογελακι που λες και γενικα ο Ζορο...
ασε που δεν υπηρχε λογος να γελασει εκει..ηταν πολυ ποιο "cool" στο μανγκα με το σοβαρο υφος...τουλαχιστον αν δεν το σχεδιαζαν τοσο ασχημα θα μπορουσες να πεις "ηταν ισαξια καλες"
τεσπα με βαση τα δικα μου γουστα μιλαω παντα.
Την αποψη μου εξεφρασα και τιποτα παραπανω, δεν αμφιβαλλω οτι σε καποιους θα αρεσε.
btw το αβαταρ σου καθε φορα που το βλεπω πορωνομαι:nbleed:

Posted Image

#1032 MonkeyDLuffy

MonkeyDLuffy

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 19 March 2009 - 15:46

εντελος κακοσχεδιασμενο αυτο το χαμογελακι που λες και γενικα ο Ζορο...
ασε που δεν υπηρχε λογος να γελασει εκει..ηταν πολυ ποιο "cool" στο μανγκα με το σοβαρο υφος...τουλαχιστον αν δεν το σχεδιαζαν τοσο ασχημα θα μπορουσες να πεις "ηταν ισαξια καλες"
τεσπα με βαση τα δικα μου γουστα μιλαω παντα.
Την αποψη μου εξεφρασα και τιποτα παραπανω, δεν αμφιβαλλω οτι σε καποιους θα αρεσε.
btw το αβαταρ σου καθε φορα που το βλεπω πορωνομαι:nbleed:

Ηι Παιδες Συγνωμη που ειμαι λιγο ΟΦ Τοπικ αλλα μπορει καποιος να μου πει ποιο ανιμε ειναι αφτο που εχει ο "Παπους" στο Αβαταρ και στην υπογραφη του ?? Ευχαριστω προκαταβολικα:wis:

#1033 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 19 March 2009 - 16:28

ειναι Manga. ειναι το Deadman Wonderland και τα σπαει η σειρα.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1034 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 24 March 2009 - 13:09

δεν εχει επισοδειο αυτη τη βδομαδα?

#1035 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 March 2009 - 12:47

δεν εχει επισοδειο αυτη τη βδομαδα?

Patience my young padawan,αυτή την Kυριακή συνεχίζετε κανονικά απ'όσο ξέρω.:Blissfull:

Spoiler: