Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 18 March 2009 - 03:24
Posted 18 March 2009 - 08:00
Οτι να πει κανεις ειναι πραγματικα λιγο.Ο αγαπημενος μου char brook δινει ρεσιταλ και ο καημενος κινδυνευσε να πα8ει τοσα καρδιακα(αν και δεν εχει καρδια!!!!!!!!!!!Yohohohohoho)
o chopper kawaii οπως συνη8ως και ο luffy μαζι με τους 8αλασσιους φιλους του γενικα στον κοσμο τους

Αναφορικα με τη σκηνη του marimo 8α διαφωνησω με τον papou.Νομιζω οτι βγηκε φτυστα απο το μανγκα και αποδο8ηκε τελεια.Οριστε και οι σελιδες για να κρινετε μονοι σας
ΥΓ Next episode spoiler
Posted 18 March 2009 - 08:12

Posted 18 March 2009 - 08:24
Στο ανιμε ριχνει 2 σφαιρες ενω στο ανιμε μονο 1-ειναι η μονη διαφορα που εντοπισα εγω τουλαχιστον.Περα απο κει νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο το διαφορετικοστο anime εχει ριξει 2 σφαιρες ενω στο manga 1,ετσι δεν ειναι
Posted 18 March 2009 - 12:10

Posted 18 March 2009 - 12:29
δε γελασα τοσο με το οτι ολοι ηταν σκυμμενοι και αυτος προχωρουσε αλλα με το οτι τον ρωτησε αν χρειαζεται κατευθυνσεις?
ποιος?
ο zoro:hahaha:.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 18 March 2009 - 13:14
Επίσης στο ανιμέ μας έδειξε την σκηνή όπου κάνει τις σφαίρες dodge σε matrix style,που δεν την είχε στο manga και φυσικά είχαμε και το χαμογελάκι του Zoro πριν κόψει τον ευγενή,μιας και στο manga ήταν σοβαρός.Στο ανιμε ριχνει 2 σφαιρες ενω στο ανιμε μονο 1-ειναι η μονη διαφορα που εντοπισα εγω τουλαχιστον.Περα απο κει νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο το διαφορετικο
All in all υπήρχαν μερικές μικροδιαφορές αλλά νομίζω οι σκηνές ήταν ισάξια καλές και στο χαρτί και στην οθόνη.

Posted 18 March 2009 - 17:18

Posted 18 March 2009 - 17:26
Eυχαριστώ,αλλά μπορείς να με λατρεύεις και σιωπιλά.Ο Zoro είναι θεός!!!
:hahaha:

(σοζ για το σπαμ αλλά δεν κρατήθηκα XD)
Και για να είμαι ον τόπικ,μα καλά πόσο βλάκες πρέπει να είναι οι δικοί μας:υποτίθετε ξέρουν ότι η Camie δεν πρέπει να μένει αφύλαχτη(τουλάχιστον ο Hacchi kαι ο Pappagg το ξεραν,αλλά και οι άλλοι ήξεραν ότι θέλει προσοχή για τους απαγωγείς)και την άφησαν,έστω και λίγο,μόνη;

Άντε να δούμε οι Flying Fish Riders πως θα σώσουν την κατάσταση τώρα...και ο Βeautiful,εεε ο Duval δηλαδή.

Posted 18 March 2009 - 22:53
Επίσης στο ανιμέ μας έδειξε την σκηνή όπου κάνει τις σφαίρες dodge σε matrix style,που δεν την είχε στο manga και φυσικά είχαμε και το χαμογελάκι του Zoro πριν κόψει τον ευγενή,μιας και στο manga ήταν σοβαρός.
All in all υπήρχαν μερικές μικροδιαφορές αλλά νομίζω οι σκηνές ήταν ισάξια καλές και στο χαρτί και στην οθόνη.
Bασικα αυτο που ειδαμε με το ματριχ ειναι νομιζω αυτο που ειδε ο αππου που ελεγα κατι για το killer ενστικτο που βγηκε απο το ζορο.Απο κει και περα γενικα νομιζω οτι ναι μια χαρα ηταν η ολη φαση
Posted 19 March 2009 - 02:24
και φυσικά είχαμε και το χαμογελάκι του Zoro πριν κόψει τον ευγενή
εντελος κακοσχεδιασμενο αυτο το χαμογελακι που λες και γενικα ο Ζορο...
ασε που δεν υπηρχε λογος να γελασει εκει..ηταν πολυ ποιο "cool" στο μανγκα με το σοβαρο υφος...τουλαχιστον αν δεν το σχεδιαζαν τοσο ασχημα θα μπορουσες να πεις "ηταν ισαξια καλες"
τεσπα με βαση τα δικα μου γουστα μιλαω παντα.
Την αποψη μου εξεφρασα και τιποτα παραπανω, δεν αμφιβαλλω οτι σε καποιους θα αρεσε.
btw το αβαταρ σου καθε φορα που το βλεπω πορωνομαι

Posted 19 March 2009 - 15:46
εντελος κακοσχεδιασμενο αυτο το χαμογελακι που λες και γενικα ο Ζορο...
ασε που δεν υπηρχε λογος να γελασει εκει..ηταν πολυ ποιο "cool" στο μανγκα με το σοβαρο υφος...τουλαχιστον αν δεν το σχεδιαζαν τοσο ασχημα θα μπορουσες να πεις "ηταν ισαξια καλες"
τεσπα με βαση τα δικα μου γουστα μιλαω παντα.
Την αποψη μου εξεφρασα και τιποτα παραπανω, δεν αμφιβαλλω οτι σε καποιους θα αρεσε.
btw το αβαταρ σου καθε φορα που το βλεπω πορωνομαι
Ηι Παιδες Συγνωμη που ειμαι λιγο ΟΦ Τοπικ αλλα μπορει καποιος να μου πει ποιο ανιμε ειναι αφτο που εχει ο "Παπους" στο Αβαταρ και στην υπογραφη του ?? Ευχαριστω προκαταβολικα

Posted 19 March 2009 - 16:28
Posted 24 March 2009 - 13:09
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 25 March 2009 - 12:47
Patience my young padawan,αυτή την Kυριακή συνεχίζετε κανονικά απ'όσο ξέρω.δεν εχει επισοδειο αυτη τη βδομαδα?