Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#991 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 posts

Posted 11 March 2009 - 15:40

Εκπληκτικό το επεισόδειο (προβλέπεται να γίνει χαμός σε αυτό το arc), σήμερα κιόλας τελείωσα 6 βδομάδες catch up one piece, θα είναι βάσανο να βλέπεις ένα επεισόδειο τι βδομάδα αλλά τι να κάνουμε :cry5: Μου φαίνεται το manga δεν θα την γλυτώσει :wis::nanana:

#992 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 11 March 2009 - 19:39

Απλα τα πραγματα, το κοβεις για κανα 3-4 μηνες και οταν μαζευτουν επεισοδια τα βλεπεις μονοκομματα!

#993 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 12 March 2009 - 00:02

Απλα τα πραγματα, το κοβεις για κανα 3-4 μηνες και οταν μαζευτουν επεισοδια τα βλεπεις μονοκομματα!

Άντε να το κόψεις...Το One Piece είναι σαν ναρκωτικό, κάθε μέρα θες την δόση σου!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#994 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 March 2009 - 08:29

Άντε να το κόψεις...Το One Piece είναι σαν ναρκωτικό, κάθε μέρα θες την δόση σου!

Πραγματικα αυτη την κοπελα την αγαπαω πολυ(περα απο το υπερμεγε8ος στη8ος :wooi2:).Και ναι οπως τα λεει ειναι το οπ ειναι σαν ναρκωτικο κα8ε μερα 8ες και περισσοτερο.Επειδη ξαναδα το 392 πωπω δε χορταινω να βλεπω την σκηνη με το ιντρο των 11 supernova-πραγματικα απιστευτο

Posted Image

#995 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 12 March 2009 - 16:17

Βαζεις καποιον να καταστρεψει το pc σου ή αφηνεις απληρωτο το internet!

Το 392 ειναι ενα απο τα επεισοδια που θα βλεπουμε ξανα και ξανα οπως η μαχη Ace vs Blackbeard και Kuma vs Zoro. (εγω τουλαχιστον τα βλεπω πυκνα συχνα :oo:)

#996 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 12 March 2009 - 16:54

εγω βλεπω συχνα που εκανε για πρωτη φορα GEA SECANDO(gear second δλδ)

#997 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 13 March 2009 - 13:11

Λοιπόν, βγήκε το πρόγραμμα έως 5 Απριλίου και έχουμε 3 επεισόδια στις 4 Κυριακές.
Ανανέωσα το πρώτο post.

Δεν τα postαρω εδώ γιατί οι τίτλοι αποτελούν spoiler για κάποιους :)

Δεν βλέπω κάποιο filler τίτλο πάντως.... προχωράμε ακάθεκτοι...

Edit:
Btw για τους oldies fans περάστε μια βόλτα από Vegapunk.
Έβγαλαν script για 356,357 και μια απλή έκδοση HD raw + script επονομαζόμενη Vanillapunk. Είναι σαν την αντίστοιχη έκδοση του Cyberfreak αλλά με script των VP.

Λέτε να έχουμε ξύπνημα από τον λήθαργο μετά από 1.5 χρόνο

Edited by RiDeLub, 13 March 2009 - 13:30.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#998 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 13 March 2009 - 19:49

Δέν νομίζω να πολεμήσει ο zoro η ο Luffy με κάποιον χωρίς αφορμή.Άν και θέλω να δω καμία μάχη μεταξύ supernovas εκτός των 2 δικών μας ασπούμε Kid vs apoo αφού έδειχνε κατα μάχη το επεισόδιο:bike:

MbcN7u5.png

#999 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 March 2009 - 20:32

Edit:
Btw για τους oldies fans περάστε μια βόλτα από Vegapunk.
Έβγαλαν script για 356,357 και μια απλή έκδοση HD raw + script επονομαζόμενη Vanillapunk. Είναι σαν την αντίστοιχη έκδοση του Cyberfreak αλλά με script των VP.

Λέτε να έχουμε ξύπνημα από τον λήθαργο μετά από 1.5 χρόνο

Ναι το ειδα... δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. Βασικα, αν δεν βγαλουν καποιο μεγαλο batch με releases οπως τα προηγουμενα, εγω θα σταματησω να ασχολουμαι και θα κατεβαζω απο K-F για archive...

...και δυστυχως θα συνεχισω να βλεπω την παρακμιακη εκδοση των yibis 720p ή την unencoded εκδοση με τα softsubs.
Posted Image

#1000 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 posts

Posted 13 March 2009 - 23:22

Ναι το ειδα... δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. Βασικα, αν δεν βγαλουν καποιο μεγαλο batch με releases οπως τα προηγουμενα, εγω θα σταματησω να ασχολουμαι και θα κατεβαζω απο K-F για archive...

...και δυστυχως θα συνεχισω να βλεπω την παρακμιακη εκδοση των yibis 720p ή την unencoded εκδοση με τα softsubs.

Καλά όντως το yibis τελείως παρακμή σε ένα επεισόδειο (380κάτι), είχε 900 χιλιάδες παρενθέσεις "starts late" ή κάνωντας ακριβή μετάφραση, χώρια που σε πολλά σημεία τα subs φτάναν όχι τις 3 αλλά τις 4 σειρές :hahaha:, ήθελα να τους στείλω mail ξέρετε κάτι; Χ3στ1κα για την ακριβή μετάφραση ή αν αργούν να μιλήσουν, με όλες αυτές τις &*!#@ που γράφετε δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω :oo::oo::oo:

#1001 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 14 March 2009 - 10:03

Εγω δε ξερω με τους yibis μια χαρα ικανοποιημενος ειναι και νομιζω οτι κανουν και εξαιρετικη δουλεια.Δεν ειχα ποτε προβλημα με το να μην προλαβαινω να διαβαζω τα subs τους.Οσο για την εκδοση των Vegapunk δεν μου αρεσε τοσο πολυ...Τι να πω ξεσυνη8ισα

Posted Image

#1002 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 March 2009 - 11:25

Εγω δε ξερω με τους yibis μια χαρα ικανοποιημενος ειναι και νομιζω οτι κανουν και εξαιρετικη δουλεια.

Πλακα κανεις ετσι? Toυς Vegapunk τους "την λεγανε" και απο πανω σε forum του aegisub γιατι βαζουν πολυ "φορτωμενο" typesetting.

Μετα τους Hell (-fire δεν θυμαμαι ακριβως... ενα αθλιο group εκει στα επς ~180-200) και τους Gerusama, οι yibis ειναι χαλαρα το τριτο χειροτερο group που εχει ασχοπληθει με το one piece.
Posted Image

#1003 xriluffy

xriluffy

luffy_xristos

• Members
  • 6 posts

Posted 14 March 2009 - 13:09

θα γίνει μεγάλος χαμός σε αφτά τα episode με τούς supernovas:8):

#1004 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 14 March 2009 - 13:59

Πλακα κανεις ετσι? Toυς Vegapunk τους "την λεγανε" και απο πανω σε forum του aegisub γιατι βαζουν πολυ "φορτωμενο" typesetting.

Μετα τους Hell (-fire δεν θυμαμαι ακριβως... ενα αθλιο group εκει στα επς ~180-200) και τους Gerusama, οι yibis ειναι χαλαρα το τριτο χειροτερο group που εχει ασχοπληθει με το one piece.

Γτ ρε συ το λες αυτο-επειδη ειναι αναλυτικοι σε αυτο που κανουν.Τουλαχιστον στο αρκ που ειναι το ανιμε που 8α δεις πολυ πληροφορια λογικο ειναι να εχουν τετοιους sub.Γενικα εγω βεβαια δεν ειχα ποτε προβλημα με καποιο fansub group που επιασε το οπ αλλα μου αρεσει το γεγονος οτι προσπα8ουν να ειναι αναλυτικοι

Posted Image

#1005 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 14 March 2009 - 15:02

Το OP μεταVegapunk εποχης πηρε την κατω βολτα, σχετικα με τα γκρουπς που το αναλαμβανουν. Δε χαλιεμαι να βλεπω τα επεισόδια απο yibis, αλλα ως τωρα δε βρεθηκε κανενα σοβαρο γκρουπ να το αναλαβει. κριμας...

Τα επεισοδια απο δω και μπρος (sanboady) θα τα σπάνε!!
Posted Image