Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
#4336
Posted 04 August 2012 - 16:24


#4337
Posted 04 August 2012 - 16:56
Που δεν εχουνε και βασικο point βασικα. xDΔεν νομιζω οτι μπορουν να υπαρξουν fillers.Το OP σαν manga ειναι straight to the point σε σχεση με το Nardo και το Bleach.

#4338
Posted 05 August 2012 - 14:26
Αυτος ο Decken,θελει πολυ ξυλο.Του δοθηκε η πριγκιπισσα και εκεινος υης πεταξε ενα μαχαιρι?ΕΙναι αξιολυπηττος.
Σαν συμπερασμα του σημερινοου εεισοδιου μου αρεσε.Δεν με ξετρελλανε,αλλα απλα μου αρεσε,γιατι ειδα κατι διαφορετικο απο τα προηγουμενα.Αν γινει αυτο που υποψιαζομαι(Luffy vs Hordy & Decken)θα το γουσταρω πολυ και οι υπολοιποι του πληρωματος απο κατω να ειναι 1vs1

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
#4339
Posted 05 August 2012 - 15:36
Συμφωνω με τον απο κατω για οτι πει!!
#4340
Posted 05 August 2012 - 18:04
ο χορντι δν εχει ψωφο....! ποσο ξυο πρεπει να φαει ακομα για να πεσει κατω? ειναι κατι σαν τον λουτσι που τον εδερνε ο λουφφυ με γκιαρ 2 και παρολα αυτα δεν ψοφαγε!
ωραιο επεισοδιο αλλα κατι με χαλαει στο ανιμε ...γενικα τα τελευταια επεισοδια τα βλεπω με το ζορι...... δεν ξερω τι φταιει αλλα δεν μου φαινονται καλα...
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
#4341
Posted 05 August 2012 - 19:18

#4342
Posted 05 August 2012 - 22:28

#4343
Posted 05 August 2012 - 22:40
Αλλα οκ, το σημερινό ήταν αρκετά καλό, ξεφύγαμε λίγο απτη βαρεμάρα, γίναν ωραία πράματα...

Και εγω ειμαι ξενερομενος με το animation και μου φαινετε καπως στο ματι και στη κινηση και δε το ευχαριστιεμαι.
Γενικά δε νομίζω πως φτε το ανίματιον μόνο σ'αυτό αλλα και το ότι το συγκεκριμένο αρκ προχοράει τρομακτικά αργά, ηταν που ταν στο μάνγκα στο άνιμε το κάναν ακόμα πιο αργό μου φαίνεται ...με βλέπω να το αφίνω λιγο καιρό να τα δω μαζεμένα όταν τελιώσει με το καλό το αρκ.
Edited by GhostPrince, 05 August 2012 - 22:41.
#4344
Posted 12 August 2012 - 17:27
#4345
Posted 12 August 2012 - 21:33

#4347
Posted 13 August 2012 - 00:35

#4348
Posted 13 August 2012 - 01:28
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
#4349
Posted 13 August 2012 - 01:41
Συνηθως το τελευταιο επεισοδιο το εχουν ετοιμο 4-5 μερες αφοτου βγει.Μιας και κοντεύω προς το τέλος,ποιο γκρουπ προτείνετε;Έως τώρα(516) βλέπω από yibis αλλά τα εβδομαδιαία επεισόδια τα μεταφράζουν σύντομα ή αργούν;Αν αργούν,ποιο fansub γκρουπ προτείνετε;
Το yibis ειναι πολυ καλο αλλα αν θες λιγο πιο γρηγορα απο τις 4-5 μερες νομιζω απο αυτο το site http://isohunt.com/ θα σε καλυψει αν ψαχνεις καθε φορα.
Επισης εξαρταται κι απο την ποιοτητα που θες. Αν θες επειγοντως 720p τοτε η καλυτερη λυση ειναι αυτη που σου λεω. Αν ομως δεν εχεις προβλημα με λιγο χειροτερη ποιοτητα μπορεις να το βρισκεις απο τους horriblesubs με 360p την ιδια μερα νομιζω με το που βγει το επεισοδιο. Και αργοτερα το βγαζουν και σε καλυτερη ποιοτητα.
#4350
Posted 13 August 2012 - 02:12
sick
Συνηθως το τελευταιο επεισοδιο το εχουν ετοιμο 4-5 μερες αφοτου βγει.
Το yibis ειναι πολυ καλο αλλα αν θες λιγο πιο γρηγορα απο τις 4-5 μερες νομιζω απο αυτο το site http://isohunt.com/ θα σε καλυψει αν ψαχνεις καθε φορα.
Επισης εξαρταται κι απο την ποιοτητα που θες. Αν θες επειγοντως 720p τοτε η καλυτερη λυση ειναι αυτη που σου λεω. Αν ομως δεν εχεις προβλημα με λιγο χειροτερη ποιοτητα μπορεις να το βρισκεις απο τους horriblesubs με 360p την ιδια μερα νομιζω με το που βγει το επεισοδιο. Και αργοτερα το βγαζουν και σε καλυτερη ποιοτητα.
Για 360p και με την μέτρια ποιότητα των υποτίτλων του crunchyroll δεν το σκέφτομαι καν για τους horrible.
Δεν με χαλάει να καθυστερεί λίγο το yibis εφόσον κάνουν καλή δουλειά.Οπότε ανάλογα με το σημείο που έχει μείνει το προηγούμενο επεισόδιο θα κατεβάζω είτε από yibis αν έχω υπομονή,είτε αμέσως από τα παιδιά στους sick fansubs που το έχουν σε 720p,άμεσα και γνωρίζω από άλλες δουλειές τους ότι κάνουν καλή δουλειά.Σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια!

