Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#4306 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 08 July 2012 - 19:17

Εντάξει δεν ήτανε άσχημο, μας έδειξε λίγο τις ιδιότητες του καθενός που φυσικό να εχουν αναβαθμιστεί. Συμφωνώ, πολύ χάλια το animation,ελεος πια και ένα ακόμα αρνητικό κατα τη γνώμη μου : εκεί που παέι να γίνει λίγο epic και να πορωθω, πετάγεται ο Brook με τις βλακείες του, οι εχθροί τον ακολουθούν και χορευουν μαζί του λες και είναι οι τελευταίοι ηλιθιοι, ο Chopper κάνει τον καρατέκα με τρόπο που ταιριάζει σε νήπια, πφφφ σορρυ αλλα δε μπορω πια! Οι μόνοι που το κράτησαν σε ένα επίπεδο για μένα ήταν κλασικά Ζορό, Σάνγι, Ρόμπιν και Λουφυ. Θέλω να ξαναγίνουν καποια πράγματα όπως παλιά. Σόρρυ για τα τόσα αρνητικά, αλλά το One Piece το λατρεύω και έτσι με ξενερώνουν πολύ αυτά :)

Συγγνωμη,αλλα με τα μονα που συμφωνω ειναι με το animation και τον Chopper.Ο chopper ειναι ο αγαπημενος μου στο πληρωμα και το καινουργιο στυλ που προσπαθουν να του δωσουν δεν μου αρεσει ιδιαιτερα.Κατα τα αλλα νομιζω οτι εισαι αυστηρη.Η ικανοτητα του Brook που εδειξε ηταν πολυ καλη.Τους υπνοτισε και μετα τους εσφαξε.Δεν νομιζω οτι τον ακολουθησαν τυχαια.Οι υπολοιποι δεν το κρατησαν σε ενα αλφα επιπεδο?Ο Usopp που πεταξε τα ανθρωποφαγα φυτα δεν ηταν καλο?Η Nami που βελτιωσε τηνταχυτητα στα κεραυνιδια και γενικα η ταχυτητα της?Και κλασικος Franky με τα SUPER του!!!

Edited by Mike The Great, 08 July 2012 - 19:19.

Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#4307 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 08 July 2012 - 19:34

Συμφωνω,δεν ηταν καλο το animation....Στο επομενο παντως φαινεται καλυτερο το animation!

Απο τις λιγες φορες που fillers μ'αρεσαν...Το παρελθον του Zoro και του Sanji ηταν αρκετα καλο!Και η επιλογη soundtrack οταν εκαναν επι8εση ηταν εξαιρετικη!

image.jpg

#4308 Rewi

Rewi

Anime Newbie

• Members
  • 53 posts

Posted 08 July 2012 - 21:25

Συγγνωμη,αλλα με τα μονα που συμφωνω ειναι με το animation και τον Chopper.Ο chopper ειναι ο αγαπημενος μου στο πληρωμα και το καινουργιο στυλ που προσπαθουν να του δωσουν δεν μου αρεσει ιδιαιτερα.Κατα τα αλλα νομιζω οτι εισαι αυστηρη.Η ικανοτητα του Brook που εδειξε ηταν πολυ καλη.Τους υπνοτισε και μετα τους εσφαξε.Δεν νομιζω οτι τον ακολουθησαν τυχαια.Οι υπολοιποι δεν το κρατησαν σε ενα αλφα επιπεδο?Ο Usopp που πεταξε τα ανθρωποφαγα φυτα δεν ηταν καλο?Η Nami που βελτιωσε τηνταχυτητα στα κεραυνιδια και γενικα η ταχυτητα της?Και κλασικος Franky με τα SUPER του!!!

Σε αυτό με το Brook έχεις ένα δικιο και δεν το σκεφτηκα η αλήθεια είναι, νόμιζα πως είναι και καλά αστείο του ανιμε δε σκεφτηκα πως όντως έχει και αυτή την κίνηση, Εντάξει ναι ίσως ειμαι λιγο αυστηρη όντως, απλώς μου άρεσαν πολύ περισσότερο τα στυλ των χαρακτήρων και η όλη ατμοσφαιρα πριν το time skip και τώρα μου ξυνίζουν λίγο :( . Ισως φταιει που ειναι και μόνο ένα επεισόδιο την εβδομάδα, το περιμένεις πως και πως να δεις και το παραμικρό που δεν είναι οπως το περιμένεις σε πειράζει!!

#4309 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 July 2012 - 21:39

Γενικως αυτο το επεισοδιο και λιγο το προηγουμενο ηταν απογοητευση, εν συγκρισει με το μανγκα. Δεν πετυχε την ατμοσφαιρα, οι διαλογοι σε καποια σημεια ηταν μισοι και οι ατακες φαινοντουσαν εκτος τοπου και χρονου, το ανιμεησιον εχει πεσει και τα ηχητικα εφε θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα. Εχουμε δει καλυτερα δηλαδη στο παρελθον. Κριμα, γιατι καποιες σκηνες γυριζονται μονο μια φορα και θα μπορουσαν να ειναι φανταστικες. Ειχαμε και καιρο να δουμε μαχη, ξενερωσα λιγο ειναι η αληθεια.

Παραδεχομαι βεβαια οτι αν δεν ειχα διαβασει το μανγκα θα ειχα μεινει μλκς με το geppo του σαντζι και καποια αλλα πραγματα, αλλα δεν πειραζει. Πλησιαζει σιγα σιγα στο σημειο που ειχα σταματησει το μανγκα οποτε θα μπορω να ειμαι πιο αντικειμενικος.

Ασχετα απο αυτο ομως, θελω να πιστευω οτι αργοτερα που θα χει πιο πολυ σημασια, θα βελτιωθουν και η εικονα και ο ηχος, αλλα και η αποδοση απο το πρωτοτυπο.

stasou%2520mygdala.jpg

#4310 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 08 July 2012 - 22:19

Δυστυχως Rewi,και εγω ηθελα καποια πραγματα να ειναι διαφορετικα,αλλα δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι με τον Oda

Γενικως αυτο το επεισοδιο και λιγο το προηγουμενο ηταν απογοητευση, εν συγκρισει με το μανγκα. Δεν πετυχε την ατμοσφαιρα, οι διαλογοι σε καποια σημεια ηταν μισοι και οι ατακες φαινοντουσαν εκτος τοπου και χρονου, το ανιμεησιον εχει πεσει και τα ηχητικα εφε θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα. Εχουμε δει καλυτερα δηλαδη στο παρελθον. Κριμα, γιατι καποιες σκηνες γυριζονται μονο μια φορα και θα μπορουσαν να ειναι φανταστικες. Ειχαμε και καιρο να δουμε μαχη, ξενερωσα λιγο ειναι η αληθεια.

Παραδεχομαι βεβαια οτι αν δεν ειχα διαβασει το μανγκα θα ειχα μεινει μλκς με το geppo του σαντζι και καποια αλλα πραγματα, αλλα δεν πειραζει. Πλησιαζει σιγα σιγα στο σημειο που ειχα σταματησει το μανγκα οποτε θα μπορω να ειμαι πιο αντικειμενικος.

Ασχετα απο αυτο ομως, θελω να πιστευω οτι αργοτερα που θα χει πιο πολυ σημασια, θα βελτιωθουν και η εικονα και ο ηχος, αλλα και η αποδοση απο το πρωτοτυπο.

Να ξακαθαρισω δεν εχω διαβασει καθολου το manga.Γενικα απο τι ξερω καποιες σκηνες που ειναι οι ιδιες στο χαρτι και στην οθονη,καποιες φορες δεν μπορουν να αποδοθουν ολοιδιες.Αλλιως ειναι στο χαρτι και αλλιως οταν προσπαθεις σε full motion.Δεν γνωριζω καλα,αλλα ετσι πιστευω
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#4311 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 July 2012 - 22:28

Βρε ναι, εμενα σε γενικες γραμμες μου αρεσει πολυ περισσοτερο το ανιμε. Αλλα εδω εχει αρχισει να τους κανει τα κεφαλια σαν μπουγελοφατσες, το χακι του rayleigh παλιοτερα ή και του λουφυ στον πολεμο ειχαν καλυτερο ηχο απο το τωρινο. Στο σημερινο, ενας φισμαν αναρωτιοταν (στο μανγκα)γιατι δεν σταματαει ο κυκλωνας του ζορο και τοτε του απαντησε αυτο με την κολαση - και εβγαζε πιο πολυ νοημα ετσι.

Γενικως δε μιλαω για πραγματα που τα φανταζομουν αλλιως και αλλιως τα ειδα, αλλα για πραγματα που χειροτερεψαν, ακομα και σε σχεση με το ανιμε πριν μισο χρονο, χωρις να υπαρχει καποιος προφανης λογος. μου βγαζει μια αρπακολλατζιδικη διαθεση.

stasou%2520mygdala.jpg

#4312 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 08 July 2012 - 22:38

Θα μπω αμεσως στο θεμα για να μην κουρασω. Δυστυχως το One Piece δεν με ενθουσιαζει οπως παλια και αυτο γιστι εχουμε δει πολυ καλυτερα πραγματα. Περιμεναμε πως και πως να δουμε ολο το πληρωμα σε μαχη μετα απο 2 χρονια και να ειναι γαματα αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι ικανοποιητικο.Δεν θυμιζει το παλιο καλο πραγμα που σε συγκλονιζε.Ολα φαινονται καπως κλισε και βιασμενα, χωρις να ακολουθουν μια ροη. Δεν χρειαζεται να το πιεζουν για να βγει badass η καθε κινηση ουτε για να προκαλεσουν γελιο με το ζορι. Ωραιο το κομματι με τις σκηνες απο το παρελθον του Zoro και του Sanji θυμιζοντας μας πως χωρησε τους StrawΗats ο Kuma. Επεισης οι fishmen δεν πιανουν μια μπροστα τους οποτε οι μονες μαχες που θα ειναι ζορικες θα ειναι με τους ντοπαρισμενους. Τωρα οσον αφορα το animation εχει τα σκαμπανεβασματα του αλλα κακα τα ψεματα, δεν μας ενοιαξε ποτε σε μεγαλο βαθμο γιατι δεν ηταν το μεγαλο του ατου. Μεχρι στιγμης το αnimation δεν με εννοχλει στο να παρακολουθησω το επεισοδιο ουτε μου προκαλει καποια φοβερη ενοχληση. Ελπιζω το επομενο να ειναι πιο "One Piece".
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#4313 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 09 July 2012 - 00:03

Παιδια νομιζω οτι απο δω και περα καπως ετσι θα ναι το one piece για οσους βλεπουν το anime επεισοδιο επεισοδιο. Και μην πω παντα ετσι ητανε. Απλα τυχαινε στους περισσοτερους να δουν το anime μονομιας και τωρα να ψιλοξενερωνουν βλεποντας ενα-ενα επεισοδιο.Και ο πολεμος απ οτι ειχα καταλαβει σε πολλα παιδια δεν γεμισε το ματι οσο τους ειχε γεμισει στο manga. Το ιδιο και σε μενα. Ειναι αληθεια ομως οτι δοκιμασα μια φορα να το δω το marine ford arc ολο παλι απο την αρχη και ομολογω με ενθουσιασε παρα πολυ και σιγουρα πιο πολυ απότι το βλεπα επεισοδιο επεισοδιο. Ισως ειναι αντιληψη μου αλλα πιστευω οτι περισσοτερο ενθουσιασμο φερνει το manga οταν διαβαζεις κεφαλαιο κεφαλαιο παρα στο anime οταν βλεπεις επεισοδιο επεισοδιο. Το αντιθετο συμβαινει οταν τα κανεις συνεχομενα, οπου το anime σαφως υπερτερει.

Ειναι μεγαλη αληθεια ομως οτι στα τελευταια επεισοδια το καθυστερουν παρα πολυ. Το αρκ σχετικα μου αρεσε παρα πολυ μεχρι και το flashback. Αψογη δουλεια για μενα. Απο κει μετα το χαλασαν. Ειναι πολυ εκνευριστικο να βλεπεις εκει που ο sanji σκεφτοταν για την shirahoshi τι εχει περασει, να βαζει flashback του προπροηγουμενου επεισοδιου και να την δειχνει να μυξοκλαιει. Πραγματικα τελειως αχρειαστο. Με το τελος του αρκ θελω ενα γερο filler arc για να παρει λιγο εδαφος το manga και τα επεισοδια να ναι πιο γρηγορα στην εξελιξη. Ειναι κριμα να ξενερωσει κανεις αγρια στο επομενο αρκ (που ναι πραγματικα πολυ γαματο) αν η ταχυτητα του επεισοδιου ειναι πολυ μικρη!! Υπο τις παλιες συνθηκες το epicness θα φτανε σιγουρα σε τεραστια επιπεδα.
Αυτα!! xD

2po6sfa_jpg.gif

#4314 tasos-cs2

tasos-cs2

The 6th Hokage

• Members
  • 38 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 09 July 2012 - 16:59

Δεν καταλβαινω γιατι ολοι μιλανε για ασχημο animation .Μολις ειδα το επεισοδειο μου αρεσε και το μονο στο οποιο ειμαι εναντιον ειναι οτι εκτος του Zoro,Sanji στους υπολοιπους χαρακτηρες εβαλαν κινησεις που εχουν δειξει ηδη για να γεμισουν το επισοδειο.

Εγω αρχισα το One Piece λιγο καιρο πριν το Πασχα 2012 και βλεπ πορωμενα θα μπορουσα να πω.Για αυτο το λογο μαλλον ειμαι τοσο ανυπομωνος που δεν καταλαβαινω καποια λαθη οπως λεγατε για το animation η τον ηχο του Haki .Πιστευω οτι ακομη και αν κανουν λαθη ,το One Piece ειναι μια απο τις πιο πετηχημενες σειρε anime.

Συγγνωμη,αλλα με τα μονα που συμφωνω ειναι με το animation και τον Chopper.Ο chopper ειναι ο αγαπημενος μου στο πληρωμα και το καινουργιο στυλ που προσπαθουν να του δωσουν δεν μου αρεσει ιδιαιτερα

Συμφωνω,οτι το να λεει ο Chopper ολην ωρα wah,yoh και τετοια τον χαλανε.Ειμαι μεγαλος θαυμαστης και περιμενω εδω και καιρο να δειξει το νεο Horn Point.Ετσι οπως το βλεπω ισως το δειξουν στο επομενο.
Posted ImagePosted Image

#4315 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 09 July 2012 - 17:05

ΚΑποτε ελεγε ενα bastard,στο τελος μιας προτασης και τωρα θα λεει αυτα?Κριμα
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#4316 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 15 July 2012 - 09:45

Τι να πω για το σημερινο επισοδιο.Πολυ καλο.Ο Brook ολα τα λεφτα.Η ικανοτητα που εχει αναπτυξει ειναι πολλη καλη.Zoro και Sanji κλασσικοι.Ξυλο και τσακωμενοι μεταξυ τους.Ο Hordy ειχε πλακα.Φωναζει εξω το Kraken για να διαλυσει τους strawhats και τελικα το <υπεροπλο>του στραφηκε εναντιον του.Ο Franky ηταν καλος με τα καινουργια του παιχνιδακια.Ηθελα να δω μεσα στο θαλαμο να ηταν αντι για τον Usopp ο Sanji.Να τον πιεζε η Nami με το στηθος της τι θα εκανε.Καλα o Usopp ηταν τοσο τρελλαμενος με τα καινουργια οπλα που δεν αντεδρασε καθολου στη πιεση της Nami.?

Σημερα το επισοδιο το ευχαριστηκα μετα απο πολυ καιρο!!!Κορυφονονται οι μαχες οσο παει.Επιτελους!!!

Edited by Mike The Great, 15 July 2012 - 09:46.

Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#4317 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 15 July 2012 - 11:22

Χαλαρο το σημερινο επεισοδιο με αρκετο χαβαλε. Ενδιαφερον η επιθεση του Brook αν και οταν ηταν στην ιδια ευθεια με το φασματικο φεγγαρι μου θυμησε λιγο Sailor Moon. Ωραια τα καινουρια οπλα του Sunny Go και η επιθεση της Robin με τα ποδια. Release the Kraken και η απολυτη ξεφτιλα του Hordy ηρθε σε δευτερολεπτα. Καπως καλυτερο απο τα προηγουμενα επεισοδια!
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#4318 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 15 July 2012 - 14:16

Το ευχαριστηθηκα το σημερινο.Και ειχε αξιοπρεπες animation!Ελπιζω να συνεχισουν και τα υπολοιπα στο ιδιο στυλ...

Youtube Video

Edited by Kaidou, 15 July 2012 - 14:37.

image.jpg

#4319 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 15 July 2012 - 14:25

αυτο ηταν κλασσικο one piece επεισοδιο. Τα καταλληλα soundtracks, ολο το crew να παιρνει μερος και δεν φανηκε να ναι αργο. Ωραια.

2po6sfa_jpg.gif

#4320 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 15 July 2012 - 16:04

πιστεύω πως το σημερινό επεισόδιο ήταν λίγο ανούσιο. Δεν προχώρησε και ειδιέτερα η ιστορία,αν εξαιρέσεις το κρακεν. Λίγο μόστρα τα νέα όπλα και αυτό ήταν...

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on