Εντάξει δεν ήτανε άσχημο, μας έδειξε λίγο τις ιδιότητες του καθενός που φυσικό να εχουν αναβαθμιστεί. Συμφωνώ, πολύ χάλια το animation,ελεος πια και ένα ακόμα αρνητικό κατα τη γνώμη μου : εκεί που παέι να γίνει λίγο epic και να πορωθω, πετάγεται ο Brook με τις βλακείες του, οι εχθροί τον ακολουθούν και χορευουν μαζί του λες και είναι οι τελευταίοι ηλιθιοι, ο Chopper κάνει τον καρατέκα με τρόπο που ταιριάζει σε νήπια, πφφφ σορρυ αλλα δε μπορω πια! Οι μόνοι που το κράτησαν σε ένα επίπεδο για μένα ήταν κλασικά Ζορό, Σάνγι, Ρόμπιν και Λουφυ. Θέλω να ξαναγίνουν καποια πράγματα όπως παλιά. Σόρρυ για τα τόσα αρνητικά, αλλά το One Piece το λατρεύω και έτσι με ξενερώνουν πολύ αυτά
Συγγνωμη,αλλα με τα μονα που συμφωνω ειναι με το animation και τον Chopper.Ο chopper ειναι ο αγαπημενος μου στο πληρωμα και το καινουργιο στυλ που προσπαθουν να του δωσουν δεν μου αρεσει ιδιαιτερα.Κατα τα αλλα νομιζω οτι εισαι αυστηρη.Η ικανοτητα του Brook που εδειξε ηταν πολυ καλη.Τους υπνοτισε και μετα τους εσφαξε.Δεν νομιζω οτι τον ακολουθησαν τυχαια.Οι υπολοιποι δεν το κρατησαν σε ενα αλφα επιπεδο?Ο Usopp που πεταξε τα ανθρωποφαγα φυτα δεν ηταν καλο?Η Nami που βελτιωσε τηνταχυτητα στα κεραυνιδια και γενικα η ταχυτητα της?Και κλασικος Franky με τα SUPER του!!!
Edited by Mike The Great, 08 July 2012 - 19:19.