Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#3796 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 02 October 2011 - 16:19

Το opening είναι καλό. Και καλό να μην ήταν, είναι του Kitadani, οπότε θα ήταν πάλι καλό. Ελπίζω να μη θεωρεί κανείς τα 50-50 ή Kaze wo Sagashite πιο ωραία ή πιο ταιριαστά τραγούδια.
Το ιδανικό για μένα θα ήταν ο Kitadani να τραγουδάει όλα τα openings του One Piece.

Έχω να δω επεισόδιο απο το Impel Down, αυτό που έριξα μια ματιά στο raw ήταν αισθητά βελτιωμένο.

Εγω απο την αλλη επειδη καπου στο 450++ το βαρεθηκα το σταματησα και το ξεκινησα πριν απο κανενα 2 επεισοδια. Ουτε τη μαχη στο HQ δεν ειδα. Απλως βαριεμαι να τη δω..

Το One Piece σε ενα σημειο ειχε καταντησει αγγαρεια για μενα.. Παλι καλα που ξεκινησε ωραια μετα το time skip (αν και δεν πολυσυμπαθω το arc με τους fake Strawhats).

EDIT: Ειχα και μια συζητηση προσφατα με ενα φιλο μου για εκεινα τα clipakia αναμεσα στα επεισοδια οπου εδειχναν τον luffy και το καπελο του ή τον Zoro και τα σπαθια του και γενικα πως εχουν να τα αλλαξουν 5 χρονια περιπου.. Και να που τα εβγαλαν :D Αλλα τωρα εχουν μονο ενα clipaki (προς το παρων) για ολους.. Κριμα..

#3797 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 02 October 2011 - 16:28

είμαι στο επειδώδιο 506 το βλέπω όποτε μου καπνίσει, το opening μου άρεσε ειδικά στο ρεφρέν που λέει ich ni sunshine, επίσης και το σχέδιο των χαρακτήρων έχει βελτιωθεί αρκετά.

#3798 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 02 October 2011 - 17:49

Το opening το περίμενα κλάσεις ανώτερο....θα δείξει αν θα μου αρέσει αν το δω μερικές φορές ακόμα ( όπως άλλα openings )
Κατά τ'άλλα , το animation πραγματικά ήταν πολύ καλό και είδαμε τους strawhats μετά από δύο χρόνια και σε anime version επιτέλους....:D

PS1:Μόνο εγώ δεν ευχήθηκα να μην είχα διαβάσει το manga!?'Οπως και να το κάνουμε , στο manga που περιμέναμε ένα μήνα για το νέο chapter , ήταν διαφορετικό το αντίκτυπο που μας είχε προκαλέσει το 2 years after . :D
PS2:Για το κωλοδάχτυλο του Sanji δεν με ένοιαξε τόσο , είδαμε τη Namiii!!!! <3
Posted Image

#3799 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 02 October 2011 - 17:50

Πωωωωωωω τι τέλειο!!!:blingeye2: Ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο!!!!

#3800 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 02 October 2011 - 18:18

soul king brook θεος απλα bone to be wild!!!!

απο τα καλυτερα opening του one piece το καινουργιο.

#3801 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 02 October 2011 - 18:56

Το highlight του επεισοδιου ηταν καθαρα ο Zoro με την ατακα του "Nobody else is here? They never change.."

To highlight του επεισοδιου ηταν η αγκαλια της nami στον ussop :P hehe:nbleed:

Επισης, θεωρω οτι το highlight του new opening ειναι η σκηνη με το καπελο...

Edited by thrylosg7, 02 October 2011 - 19:02.

Posted Image

#3802 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 03 October 2011 - 21:28

Το πιο αναμενομενο επεισοδιο της χρονιας για εμενα :blingeye2:Αν και δεν διαβαζω το manga με ειχαν ενημερωσει οτι θα εχουμε ενα κενο 2 χρονων και θα τους δουμε ολους αλλαγμενους.Το animation με ικανοποιησε, για πρωτη φορα μετα απο (πολυ) καιρο δεν εμοιαζε η Robin με κατι αναμεσα σε γυναικα και τραβεστι.Το opening κλασικα δεν μου αρεσε, πρεπει να εχω εντελως διαφορετικο γουστο απο αυτους που τα διαλεγουν:canthelp:Μονο 2-3 με εχουν ικανοποιησει σε ολη τη σειρα.

#3803 fwto

fwto

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 03 October 2011 - 21:36

Κατι σχετικα με το opening:

Youtube Video

Στο 1:50 είναι ο roger?
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#3804 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 03 October 2011 - 22:09

Κατι σχετικα με το opening:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=07zVNYK3_yo[/YOUTUBE]

Στο 1:50 είναι ο roger?

ναι, ο roger ειναι...

#3805 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 October 2011 - 10:00

Περιττό λοιπόν να σχολιάσω και εγώ το θεϊκό opening. Με έχετε υπέρκαλύψει όλοι σας.
Το επεισόδιο ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ, το λάτρεψα. Είδα επιτέλους και σε κίνηση τους Straw Hats με το νέο τους look.

+1 στον χαιρετισμό της Nami προς τον Ussop, που έχει γίνει τούμπανος. Ανυπομονώ για τα επόμενα.

(μακάρι να έβγαινε ένα κάθε μέρα....) έχει μπει μέσα στο πετσί μου.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#3806 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 04 October 2011 - 13:46

Περιττό λοιπόν να σχολιάσω και εγώ το θεϊκό opening. Με έχετε υπέρκαλύψει όλοι σας.

κανεις δεν ειπε καλα λογια για το opening mate...αν και εμενα δε με χαλασε

#3807 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 October 2011 - 17:03

Srly? Μάλλον δεν διάβασα όλα τα ποστ και όλες τις σελίδες!! :P

Anyway, το OPENING τα σπάει ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#3808 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 04 October 2011 - 17:38

το opening τελικα τα σπαει. Παντα στα opening την τελικη γνωμη την αποκταω μολις τα δω δυο με τρεις φορες. Ποτε με την πρωτη:P

2po6sfa_jpg.gif

#3809 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 posts

Posted 04 October 2011 - 21:52

Πολύ καλό το opening. Το επεισόδιο τέλειο, και ενώ είχα πολύ καιρό να γράψω στο φόρουμ μπήκα για να το πω και εγώ! :P Καλύτερη στιγμή ήταν για μένα όταν έφτασε πρώτος ο Ζορό! χαχαχα! :lol:
Posted Image

#3810 g4Ki

g4Ki

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 05 October 2011 - 22:57

Οντως κ εγω πιστευω η σκηνη που μπαινει ο Zorro ειναι απλα η κορυφαια στιγμη μαζι φυσικα με εκεινη στην αρχη οταν πιανει το καπελο του ο Luffy...Πω πω αυτη η αναμονη καθε βδομαδα ομως δεν παλεβεται...Αντε να τους δουμε επιτελους σε δραση...:yawn2: