Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#3781 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 02 October 2011 - 10:59

Εξαιρετικο επεισοδιο,με προσεγμενο σχεδιο και αριστο animation για τα standar του OP.Για το νεο opening δεν εχω να πω κατι το ιδιαιτερο,θα μπορουσαν και καλυτερα.Οι κοπελιες μας θεες,τιποτα αλλο!!:nbleed::lovulovu:

Επισης η φωνη του Brook εγινε πιο βραχνη ή ειναι η ιδεα μου;:hmmm:

image.jpg

#3782 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 02 October 2011 - 11:26

1. οπενινγκ------> mega epic fail
2, τελειο σχεδιο... φαινεται οτι εχει αλλαξει το ο.π.
3. οι ψευτικοι sh εχουν τισ φωνες των αληθινων αλλα ανακατεμενα (λουφφυ----> εχει την πωνη του σαντζι π.χ.)
4. μου αρεσε παρα πολυ το επεισοδιο... θα μπορουσε να ηταν και διπλο βεβαια! ;)

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3783 Yano

Yano

Anime Amateur

• Members
  • 107 posts

Posted 02 October 2011 - 11:33

Πολυ ωραιο σχεδιο ,λιγο το opening δεν με ενθουσιασε αλλα κατα τα αλλα ειναι αυτο που περιμενα.Πραγματικα ειναι αξιο αποριας πως ο Zoro πηγε πρωτος αντι να καταληξει χαμενος και να τον ψαχνουν οι αλλοι!!

#3784 fwto

fwto

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 02 October 2011 - 11:38

Μολις το είδα!!! Δεν μου αρεσε το opening, περίμενα κατι αντίστοιχο με το we are. Κατα τ' αλλα, θεικό επεισόδιο!!!! Πέθανα με τους fake straw hats, και το οτι είχαν ανταλλαξει φωνές με τους αληθινούς ήταν πολύ εξυπνο:hahaha:

Φυσικά την παρασταση την κλεβει ο sanji (και παλι):awww: Γιατι τόσο σεμνότυφο το one Piece, δεν βάλαν το κολοδακτυλο του law, τωρα δεν βαλαν του sanji, ενω τα βυζια της nami μια χαρα τα δείξαν :thumbdown:

Ο zoro εφτασε πρωτος:o:clap: τους την είπε:hehe:
Ο chopper πιο γλυκούλης απο ποτέ:love:
Το τραγούδi του brook καλύτερο απο το opening :P
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#3785 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 02 October 2011 - 11:41

πολυ το ζηλεψα τον Ussop σε αυτο το επεισοδιο:nbleed:

#3786 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 02 October 2011 - 11:59

Καλα το επεισοδιο τα σπασε απλα!!
Ποσο cool εγινε ο usopp!!:riiight:
Soul king wow:if:

Τελειο ολο το επεισοδιο. Μακαρι να μην το χα δει στο manga..

Oπότε δεν το σκέφτηκα μονο εγώ αυτό...

Γιατι τόσο σεμνότυφο το one Piece, δεν βάλαν το κολοδακτυλο του law, τωρα δεν βαλαν του sanji, ενω τα βυζια της nami μια χαρα τα δείξαν :thumbdown:

Τότε που ειχε δειξει στο ανιμε για το fingerflick του Law έγραφα σε ένα ξενο φορουμ και ειχα κατεβασει μια σελιδα μπινελικια για τη λογοκρισια. Τετοια νευρα μιλαμε.
Τη δευτερη φορα το καταπινω πιο ευκολα, αλλα εξακολουθει να ειναι κομπλεξισμος.

stasou%2520mygdala.jpg

#3787 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 02 October 2011 - 13:18

@Fwto o Zoro εφτασε πρωτος αλλα παλυ εκανε λαλακια! :Ρ αν εχεις διαβασει το Manga θα ξες αν οχι θα δεις :P

Λοιπον!Το Opening ηταν πολυ ωραιο αλλα οχι σαν συνολο!Εννοω ενω ειχε πολυ ωραιες σκηνες με τους νεους strawhats αλλα και με τους επομενους αντιαπλους τους οπως καθε Opening,το τραγουδι we go δυστιχως ηταν χ α λ ι α!Αυτο το επισοδειο ειναι μια νεα αρχη στο one piece και ολοι περιμεναμε ενα κομματι οπως το we are <3 αλλα δεν τους βγηκε!

Κατα αλλα ολο το υπολοιπο anime ηταν καταπληκτικο!Διαστιμικο!Η toei φενεται πως εχει την διαθεση να βοηθησει πολυ το animation!Ολοι οι ηρωες ηταν καλυτεροι και απο το Manga!
Περιμεναμε ενα χρονο να δουμε το αντιστοιχο manga σε anime,ευτυχως η toei περα απο το τραγουδι του opening ολα τα υπολοιπα μας τα ετοιμασε ωραιο ;)

Και τωρα αρχιζουν τα καλα!!!Yahoooo~ :yahoo:

Posted Image

#3788 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 02 October 2011 - 13:41

Let's have a PARTY! Ειμαι ΤΟΣΟΟ χαρουμενη! Πλοι ηταν σουπερ και το σχεδιο ακομα πιο τελειο! Εχω την αισθηση οτι οι οι ψευτικοι SH θα φανε ξυλο!! Δεν με χαλασε το opening απλα περασε χωρις να μου κανει αισθηση, αλλα πραγματικα ολο το υπολοιπο επεισοδιο με εκανε να νιωσω υπεροχα! Can't wait!:blingeye2:
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#3789 ionakos

ionakos

...........

• Members
  • 11 posts

Posted 02 October 2011 - 14:08

ωραιο επεισοδιο!!ο usopp θεος οχι αστεια μου αρεσε το σημειο που ειπε οτι δεν ανηκει πια στο weak trio!!!το we go ηταν σχετικα καλο αλλα οχι για να ξεκινησει το υπολοιπο μισο του one piece...περιμενω τωρα να δω επειδηξη δυναμεων!!!!

#3790 Amaranth

Amaranth

Loading...

• Members
  • 58 posts

Posted 02 October 2011 - 14:26

πολυ ωραιο επεισοδειο!!!! κ το οπ μαρεσε πολυ αν κ μ 8υμιζει λιγο το "we are"
οι δυναμεις του ουσοπ κ της ναμι απλα εντηποσιακες...!τωρα αρχιζουν τα καλα!!! bone to be wild!!! :hihi2:

#3791 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 02 October 2011 - 14:36

Εντάξει όλο το crew γα@@@ε.
Usopp φέτες xD
Μέτριο opening.
Περιμένουμε το επόμενο :blingeye2:

#3792 leonardo

leonardo

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 02 October 2011 - 14:48

Εν τω μεταξύ δεν είχα δει trailer ούτε που ήξερα τι θα γινόταν ..... τίποτα! πήγα να πάθω εγκεφαλικό.

#3793 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 October 2011 - 14:50

Εμένα μου άρεσε το opening σχετικά, λογικά θα κρατήσει καμιά 20αριά επεισόδια και όταν μπούμε στο ψητό του άλλου arc θα το αλλάξουν. Απλά σκέφτομαι πως θα ήταν καλύτερο να αλλάξουν τα λόγια του Roger με αυτά του Whitebeard...έτσι για πρωτοτυπία.
Posted Image

#3794 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 02 October 2011 - 15:36

Το highlight του επεισοδιου ηταν καθαρα ο Zoro με την ατακα του "Nobody else is here? They never change.."

#3795 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 02 October 2011 - 15:52

Το opening είναι καλό. Και καλό να μην ήταν, είναι του Kitadani, οπότε θα ήταν πάλι καλό. Ελπίζω να μη θεωρεί κανείς τα 50-50 ή Kaze wo Sagashite πιο ωραία ή πιο ταιριαστά τραγούδια.
Το ιδανικό για μένα θα ήταν ο Kitadani να τραγουδάει όλα τα openings του One Piece.

Έχω να δω επεισόδιο απο το Impel Down, αυτό που έριξα μια ματιά στο raw ήταν αισθητά βελτιωμένο.