Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#361 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 22 September 2008 - 03:49

Ακόμα δεν είδα το 371 αν και έχει βγει και από Vegard (VS). Θα σχολιάσω αργότερα.

Για τα παραπάνω:
Γενικά οι villain του OP έχουν χαρακτηριστικά γέλια.
Τα fos fos , Kishishi και Dereshi (όχι villain) είναι από τα αγαπημένα μου (τα 2 πρώτα κυρίως γιατί τα άκουσα τελευταία). To κισισι το κάνω όταν θέλω να νευριάσω την μάνα μου :P

Για τα ζευγάρια συμφωνώ και διαφωνώ. Αν εξαιρέσουμε τον Luffy και τον Zoro που έχουν συγκεκριμένο στυλ εχθρών οι άλλοι είναι ανάμεικτοι.
Προφανώς θα πολεμήσεις σπαθί με σπαθί. Αν λοιπόν βγάλεις τον Ζορο, ο Luffy θα μπορούσε άνετα να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του πχ Sanji (ωμό ξύλο ρίχνουν και οι δύο).
Από την άλλη σκεφτείτε το ότι πχ ο Usopp δεν έχει βρει συγκεκριμένο αντίπαλο (ελπίζαμε στον Van Auger του ΒΒ αλλά που 'ν' τος...).
Δεν είναι πάντα 1-1 τα ζευγάρια. Απλά φαίνονται έτσι.
Ενώ πχ θα μπορούσε η Perona (ως γυναίκα) να είναι αντίπαλος γυναίκας (συνήθως Nami) αυτό δεν έγινε.

Όσο για το ΤΒ. Εμένα (κλασικά σας πρήζω) μου αρέσει ο σχεδιασμός του. Ο Hogback αν ήταν πιο κοντός, θα ήταν πολύ κοντά στον De Vito - Penguin (για μένα).
Τέσπα αυτά ήθελα να πω.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#362 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 posts

Posted 22 September 2008 - 08:18

Από τους shichibunkai που έχουμε δει ως τώρα (στο anime), πιστεύω ότι
η μεγαλύτερη "μορφή" που έχει σκάσει, είναι ο Hawkeyes.O τύπος δεν παίζεται.
Ο χαρακτήρας του,η φωνή που του έχουν δώσει,οι ατάκες που πετάει, κάνουν ένα φοβερό συνδιασμό.Ενώ έχει εμφανιστεί πολύ λίγο είναι πιστεύω από τους πιο respectable χαρακτήρες.
Τη μάχη με τον Zorro την έχω καμιά 50 φορές και ανυπομονώ για το rematch
όσο καμιά αλλη μάχη στο OP, ακόμα και του Luffy.

Αυτός που έσκασε τώρα τελευταία πάντως (Kuma νομίζω), λόγω φωνής και από ατάκες που λέει, φαίνεται να έχει αντίστοιχη "πορεία" σαν αντίπαλος για τον Luffy.

Edited by Hajate_Raborosu, 22 September 2008 - 08:28.

Posted Image

#363 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 September 2008 - 12:14

Για τα παραπάνω:
Γενικά οι villain του OP έχουν χαρακτηριστικά γέλια.
Τα fos fos , Kishishi και Dereshi (όχι villain) είναι από τα αγαπημένα μου (τα 2 πρώτα κυρίως γιατί τα άκουσα τελευταία). To κισισι το κάνω όταν θέλω να νευριάσω την μάνα μου :P

LoL:hahaha:

Για τα ζευγάρια συμφωνώ και διαφωνώ. Αν εξαιρέσουμε τον Luffy και τον Zoro που έχουν συγκεκριμένο στυλ εχθρών οι άλλοι είναι ανάμεικτοι.
Προφανώς θα πολεμήσεις σπαθί με σπαθί. Αν λοιπόν βγάλεις τον Ζορο, ο Luffy θα μπορούσε άνετα να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του πχ Sanji (ωμό ξύλο ρίχνουν και οι δύο).
Από την άλλη σκεφτείτε το ότι πχ ο Usopp δεν έχει βρει συγκεκριμένο αντίπαλο (ελπίζαμε στον Van Auger του ΒΒ αλλά που 'ν' τος...).
Δεν είναι πάντα 1-1 τα ζευγάρια. Απλά φαίνονται έτσι.
Ενώ πχ θα μπορούσε η Perona (ως γυναίκα) να είναι αντίπαλος γυναίκας (συνήθως Nami) αυτό δεν έγινε.

Καλα για τον van auger δεν νομιζω οτι ειπωθηκε η τελευταια λεξη,θα ρθει η στιγμη,αλλα δεν θα ναι ευκολα για τον hanapp μας!:P

Για τα υπολοιπα δικιο εχεις,αλλα θα προτιμουσα πιο πολυ ομαδικες φασεις του τυπου ολοι ή πολλοι εναντιων καποιου/καποιων και λιγοτερα 1 on 1 γιατι ειδαμε αρκετα...και κυριως,να μην νικαει παντα ο luffy τον τελικο...

Όσο για το ΤΒ. Εμένα (κλασικά σας πρήζω) μου αρέσει ο σχεδιασμός του. Ο Hogback αν ήταν πιο κοντός, θα ήταν πολύ κοντά στον De Vito - Penguin (για μένα).
Τέσπα αυτά ήθελα να πω.

Πλακα πλακα αυτο δεν το χα σκεφτει,αλλα αυτον θυμιζει!!

Αυτός που έσκασε τώρα τελευταία πάντως (Kuma νομίζω), λόγω φωνής και από ατάκες που λέει, φαίνεται να έχει αντίστοιχη "πορεία" σαν αντίπαλος για τον Luffy.

Οντως ειναι πολυ cool τυπας,αλλα πιστευω και οι DoFlamingo και Jinbe δεν θα ναι πιο ευκολοι...αλλα η απολυτη νεμεση του Luffy θα ναι ο BlackBeard για μενα;)

#364 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 22 September 2008 - 15:39

Παρακαλώ μην βγαίνετε off-topic. Το Naruto έχει δικό του thread. Αν θέλετε να συνεχίσετε την συζήτηση-σύγκριση μπορείτε να πάτε και εδώ.

Για τα υπολοιπα δικιο εχεις,αλλα θα προτιμουσα πιο πολυ ομαδικες φασεις του τυπου ολοι ή πολλοι εναντιων καποιου/καποιων και λιγοτερα 1 on 1 γιατι ειδαμε αρκετα...και κυριως,να μην νικαει παντα ο luffy τον τελικο...

Πλάκα κάνεις; H μάχη με τον Oz έχει ήδη γίνει μια από τις αγαπημένες μου γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Σκέφτομαι όταν με το καλό τελειώσει το TB και βρω χρόνο, να κάνω μια συρραφή video για να έχω μαζεμένη όλη την μάχη σε ένα video.

Αbout 371 (subbed)

Λοιπόν αναθεωρώ. Το σχέδιο των χαρακτήρων δεν μου άρεσε (κυρίως των Sanji-Zoro κλασικά θύματα). Είχα πει ότι ο Zoro μου άρεσε περισσότερο από 370, αλλά μου είχαν ξεφύγει πολλά στο stream.
Διάβασα ότι οι κινήσεις δεν άρεσαν και πολύ (όχι εδώ αλλού). Εμένα η μόνη που δεν μου άρεσε είναι το πρώτο "Diablo kick" (ή whatever). Τα υπόλοιπα ήταν ωραίο ενώ ο Οz ήταν αρκετά περιποιημένος (στα Gatling,Ono και στο Yari αρχή).

Στο καθαρό περιεχόμενο τώρα. Το επεισόδιο τα έσπασε. Ο Οz έκοψε !@$@# επιτέλους μάθαμε τις δυνάμεις του Moria. Δεν είναι άσχημος τελικά. Το φρούτο του δίνει στρατηγικά πλεονεκτήματα και με λίγη τσατσια από μέρος του γίνεται δύσκολος αντίπαλος.

Very good το Brook-Usopp-Nami-Robin combo.

Kishishishishi....Kishishishishisshi...three remaining.....

Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 01:46.

Posted Image

#365 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 22 September 2008 - 15:40

Δεν με ενθουσιασε τοσο το τελευταιο επεισοδιο....Ηταν απλα για να δικαιολογησει γιατι εσεις δεν μπορειτε να με δειρετε οσο κ να χτυπατε τον κ@λ@ σας !!!
Βεβαια ειχε κ τα καλα του (ο Οζ να την λεει στον Μορια κ η επιθεση με τον Brook)

Περιμενω το επομενο για να δω τον Luffy !!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#366 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 22 September 2008 - 18:51

370 & 371 by INP released
Πάλι δύο συνεχόμενο releases από INP :P
Λέει ότι είχε τελικούς.... :P
Άρα λογικά τώρα θα βγαίνουν με λογικό βαθμό....
Θα επανέρθω αργότερα (με edit πιθανόν) για τα eps.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#367 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 22 September 2008 - 21:36

Νομίζω ότι τοι 371 ήταν ένα επεισόδιο καθαρά μεταβατικό. Ουσιαστικά τράβηξε λιγο τη μάχη ωστε να έρθει η στιγμη που θα εμφανιστει ο καπτεν και θα τα διαλυσει όλα.

Νομίζω ότι δυο είναι τα στοιχεία στα οποία πρέπει να σταθούμε, πρώτον ότι μάθαμε την αδυναμία του ΟΖ (μου άρεσε η σκηνη που δείχνει με βελάκι που ειναι ο choper) και δευτερον ότι γινεται μια προσπάθεια σιγά σιγά να ενταχθεί και ο Brook στο σύνολο.

Νομίζω ότι τα καλύτερο σημείο ήταν το preview για το 372 όπου θα αρχίσει να τα σπάει η μάχη.

Edited by donald13, 22 September 2008 - 21:47.

Posted Image

#368 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 23 September 2008 - 12:39

παντως εγω που ειδα τα διαφημιστικα τον εχουν κανει πολυ τουμπανιο γγτ στο manga δεν φαινοτανε και τπ^^.Oποιος εχει δει παρακατω ξερει τι εννοω ^^
:wooi2::hahaha::burningbe3:

Posted Image

#369 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 23 September 2008 - 13:06

Βασικά όπως το είδα στο preview μου φάνηκε χάλια ο Nightmare Luffy...
Μα, μπλε? :frozen:
Έλεος....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#370 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 September 2008 - 15:32

Βασικά όπως το είδα στο preview μου φάνηκε χάλια ο Nightmare Luffy...
Μα, μπλε? :frozen:
Έλεος....

Edit: Είναι μπλε (blame Oda :P)
Επίσημο cover του volume
(δεν έχω εύκαιρη εικόνα οπότε παραπέμπω σε site)

Από τις χρωματικές επιλογές του Oda με είχε ξενερώσει το μωβ μπαστούνι του Brook. Όταν αργότερα άκουσα τον Brook και είδα τον χαρακτήρα του, το συμπάθησα.

Edited by RiDeLub, 24 September 2008 - 03:23.

Posted Image

#371 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 23 September 2008 - 15:33

καλά που δεν τον έκαναν πράσινο θα ήταν σαν τον hulk

αλλά και πάλι γτ μπλέ???
Posted ImagePosted Image

#372 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 23 September 2008 - 15:49

E πως να τον έκαναν;
Κίτρινο;
ヤクザ   あいしてる!

#373 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 23 September 2008 - 16:11

δεν ειναι μπλε...ειναι τυρκουαζ...ολα και ολα...:hahaha:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#374 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 23 September 2008 - 16:24

Edit: Είναι μπλε (blame Oda :P)
Επίσημο cover του volume
(δεν έχω εύκαιρη εικόνα οπότε παραπέμπω σε site)

Yosh!
Το εχω εγω!(μεγαλυτερο ΧD)
Εμενα μου αρεσε το blue~~~
Θα ηθελα ασπρο αλλα δεν με χαλαει και τοσο!
Spoiler:

Tα κοκκινα μαλλια και το ασπρο δερμα του Moria με ειχαν παραξενεψει!

Edited by M.D.F., 23 September 2008 - 16:30.

Posted Image

#375 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 23 September 2008 - 17:44

Baσικα δεν ειναι μπλε ειναι γκριζο προς μπλε.Ειναι βασικα βαμμενοσ ετσι σε μορφη ζοbi -undead και καλα για να δειχει το πρςσωνιμιο knightmare.Eιναι τεχνικη που εχουν χρησιμοποιησει και σε ταινιες ανιμε για τετοιυ ειδους καταστασεις^^ :uhh::burningbe3:

Posted Image